Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| FloreFlore wrote:Luna asta chiar am rabdare pentru ca simt ca nu e nimic ,nu e vorba ca nu sunt optimista dar deja am dureri u?oare de burta pe care le am în fiecare luna cu 3-4 zile înainte de cm...  Î?i doresc ?ie sa fie asta luna ta
Pai Flore, nu stiu fetele, dar eu chiar ma asteptam sa ne deschizi luna testelor pozitive. :) |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Chris wrote:Pai Flore, nu stiu fetele, dar eu chiar ma asteptam sa ne deschizi luna testelor pozitive. :) Si eu sper dar sa vedem |
|
| MadaMadalyna wrote:Eu sunt insarcinata! Eu am facut test dupa 5 zile de intarziere, daca nu ma incurajam fetele nu facem test pt ca aveam dureri de burta si credeam ca vin uratij, dar de fapt se instala bebe si de asta aveam dureri. Eu chiar nu credeam ca in luna aia ecista sanse sa raman pt ca toate testele de obulatie le.am avut negative.... dar cand speri mai putin , atunci vine si surpriza Aaaa,scuza ma te rog,sunt în urma cu postarile Atunci Î?i urez sa ai parte de o sarcina cât mai u?oara pana la termen ?i asta e adevarat ca simptomele de sarcina se aseamana cu cele ale cm ului dar acum sa vedem ,poate DD se indura ?i de mine pana la urma |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| FloreFlore wrote:Aaaa,scuza ma te rog,sunt în urma cu postarile  Atunci Î?i urez sa ai parte de o sarcina cât mai u?oara pana la termen  ?i asta e adevarat ca simptomele de sarcina se aseamana cu cele ale cm ului dar acum sa vedem ,poate DD se indura ?i de mine pana la urma
Iti doresc mult noroc luna asta, iar daca nu e cu noroc si vin uratii, sa le dai o valiza sa.I trimiti 9 luni in concediu, sa fie ultima lor vizita!!
|
|
| MadaMadalyna wrote:Iti doresc mult noroc luna asta, iar daca nu e cu noroc si vin uratii, sa le dai o valiza sa.I trimiti 9 luni in concediu, sa fie ultima lor vizita!!
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| FloreFlore wrote:Te ai lungit dar am în?eles mai bine ceea ce mi a spus si mie hematologul .De homicisteina nu mi.mi.a pomenit ....O fi inclusa în profilul de sindrom antifosfolipidic plus anticoagulant lupic? ?
Se pare ca nu.
"Profilul Sindrom antifosfolipidic cuprinde urmatoarele analize:
Anticoagulant lupic Anticorpi anti-cardiolipinici IgM/IgG Anticorpi anti-beta-2-glicoproteina I IgM/IgG"
Mie mi-a dat doar HOMOCISTEINA, ANTICOAGULANT LUPIC. PS, PC, AT3. - D-DIMERI sa mai fac, dintre care D-Dimerii i-am cerut eu pt ca ea oricum a spus ca nu sunt concludenti acum, ca se urmaresc in sarcina pt ca ei atunci cresc/se modifica.
Deci din profilul antifosfolipidic a vrut anticoagulantul lupic doar. Despre restul nu a zis nimic nimic pt ca probabil se citeau impreuna cu alte analize care poate mie mi-au iesit negative si de asta?
Oricum, am incercat sa retin cat mai mult din ceea ce mi-a zis, nu de alta dar eu de obicei cum ies din cabinet parca mi se sterge total discutia din minte, uit totul :))) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Andia wrote: Mama!! Cat am scris :))))) M-am gandit ca poate e interesant si pentru altcineva :))) Daca vreti sa imi raspundeti nu dati quote la postarea intreaga ci stergeti tot in afara de bucatica care va intereseaza altfel umplem aici forumul cu postarea asta lunga :)
Wow cate informatii si cat de complicata e medicina! eu sambata mai voi duce sa fac toate analizele de sange plus cele ginecologice necesare pt histeroscopie. Andia, v-ati decis, incercati cu FIV?
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Pana voi ajunge eu sa vad 2 liniute, va astept pe voi fetelor, cu testulete proaspete! |
|
| Andruu wrote: Wow cate informatii si cat de complicata e medicina!  eu sambata mai voi duce sa fac toate analizele de sange plus cele ginecologice necesare pt histeroscopie. Andia, v-ati decis, incercati cu FIV?
Ah, nu nu. Acum urmeaza operatia lui de varicocel in oct. Dupa asta vedem ce se intampla! :) Eu mi-am facut toate analizele astea ca sa fiu pregatita pentru bebe. Analizele de trombofilie le-am cerut eu, ca nu am istoric de tromboze sau mai stiu eu ce care sa dea de banuit.
Acum sa vad unde gasesc sa fac restul de analize mai OK ca pret :) |
|
| FloreFlore wrote:Te ai lungit dar am în?eles mai bine ceea ce mi a spus si mie hematologul .De homicisteina nu mi.mi.a pomenit ....O fi inclusa în profilul de sindrom antifosfolipidic plus anticoagulant lupic? ?
Flore, tie ti-a dat sa iei vreun tratament acum? Mie mi-a zis clar ca nu din cauza acestor mutatii nu raman eu insarcinata. Ce ti-a povestit despre mutatiile tale? Vad ca ai: Mutatie MTHFR (C6777T)pozitiv heterozigot Gena PAI (4g/5g)pozitiv heterozigot FACTOR XIII -pozitiv heterozigot
Ca pana la urma, tu ai ceva mai usor decat am eu. Daca nu am inteles eu gresit, factorul XIII este Factor XIII Val34Leu si ala nu e de trombofilie ci are mai degraba treaba cu sangerarea. Daca iese pozitiv inseamna ca esti protejata impotriva formarii trombilor... deci il excludem ca fiind periculos, dar ma intreb eu, daca ai asta... nu cumva face rau sa iei Aspenter sau altceva? Uite ce spune si pe site-ul synevo: https://www.synevo.ro/factor-xiii/
Bine ca ai heterozigot macar :)
In rest, testezi Homocisteina ca sa vezi daca poti lua acid folic sau daca trebuie neaparat methylfolate... iar pai-ul hmm.... nici ala nu necesita tratament inainte de sarcina iar in sarcina se urmaresc D-dimerii si nu mai stiu ce, oricum, nu ar trebui sa puna mari probleme. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| FloreFlore wrote:Si eu am sim?it o mica intepaturi în ziua ovulatieI. ..În alte luni aveam dureri destul de mari FIecare luna e diferita.Nu iti pierde speranta.Asa se spune ca si cand ramai durerile sunt ca la menstruatie asa ca poate ne dai o veste buna.Tin pumnii stransi
|
|

| Andia cum esti?ti-ai mai revenit putin? |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| ceau Andia, mama mia, cat ai explicat acolo. bravo tie ca a fost mai explicit dr si ai inteles bine. eu, am facut toate alea si n am niciuna care sa mi dea prpobleme.deja, tind sa cred ca problema la noi, mai exact de care eram sigura, sunt durerile mele de la ovulatie si -.......pauza aia in care noi chiar nu facem nimika, si ii normal ca n are ce as se lipeasca acolo. asta este,pe o parte durerile mele si acum e si faza ca el e superobosit,pleaca dimineata la 7 si vine seara la 22........ atunci cand? cu cine? n am cu cine sa mai incerc, chiar daca, oarecum durerilev le mai potolesc eu cu un diclofenac supozitoare- si nu mi place deloc pt ca .........deranjeaza, simt usturime si ......... mna dar asta este. cred ca cel mai sigur, ar fi sa ma apuc iara de a.c. pt ca macar atunci nu m ar mai durea nimika si ............. bobo........... pe lumea aialalta. ma multumesc ca am doua nepotele si gata. nici nu pot sa l stresez prea mult si ...... imi dau seama ca , un copil are nevoie de doi parinti si n cazul asta , deja............. cam lasa de dorit, eu nu i ca vroiam foarte mult un copil, nici inainte, el, l ar vrea dar cum? batand din palme? n are cum sa vina. soarta. te pup si ai grija de tine. cred ca o sa ma cam retrag-poate o sa va mai citesc din cand in cand dar .........deocamdata nu sunt sanse, cel putin dupa mine , ca sa fie ceva..... asta este. ???????
multa bafta tuturor.
|
|
| LAURA0202 wrote:ceau Andia, mama mia, cat ai explicat acolo. bravo tie ca a fost mai explicit dr si ai inteles bine. eu, am facut toate alea si  n am niciuna care sa mi dea prpobleme.deja, tind sa cred ca problema la noi, mai exact de care eram sigura, sunt durerile mele de la ovulatie si -.......pauza aia in care noi chiar nu facem nimika, si ii normal ca n are ce as se lipeasca acolo. asta este,pe o parte durerile mele si acum e si faza ca el e superobosit,pleaca dimineata la 7 si vine seara la 22........ atunci cand? cu cine? n am cu cine sa mai incerc, chiar daca, oarecum durerilev le mai potolesc eu cu un diclofenac supozitoare- si nu mi place deloc pt ca .........deranjeaza, simt usturime si ......... mna dar asta este. cred ca cel mai sigur, ar fi sa ma apuc iara de a.c. pt ca macar atunci nu m ar mai durea nimika si ............. bobo........... pe lumea aialalta. ma multumesc ca am doua nepotele si gata. nici nu pot sa l stresez prea mult si ...... imi dau seama ca , un copil are nevoie de doi parinti si n cazul asta , deja............. cam lasa de dorit, eu nu i ca vroiam foarte mult un copil, nici inainte, el, l ar vrea dar cum? batand din palme? n are cum sa vina. soarta. te pup si ai grija de tine. cred ca o sa ma cam retrag-poate o sa va mai citesc din cand in cand dar .........deocamdata nu sunt sanse, cel putin dupa mine , ca sa fie ceva..... asta este. ??????? multa bafta tuturor.
Adina, sunt OK, ca si inainte tot asa....
Laura lasa prostiile, pe bune! Hai ca o sa iasa pana la urma. Eu tot iti recomand ca supozitoare Carpicon S, unul dimineata si unul seara. Nu are cum sa iti dea usturimi si te lasa durerea. Si nici nu te deranjeaza cand faci sex, daca il folosesti cu o ora sau doua inainte, serios.
Imi dau seama ca el este obosit, dar incearca sa faceti dupa ce doarme el, inainte de cafeluta... apoi te culci la loc fara sa te ridici din pat, tocmai bine ca stai si intinsa cat trebuie. Zi-i ca il chinui nitel doar cateva zile asa, apoi il lasi in pace si faceti cand se simte el in putere. Acum serios, nu e chiar asa mare chestie dimineata devreme sa va iubiti nitel dupa ce va spalati si voi pe dinti ca oamenii :))) In plus, o sa fie mai relaxat si mai energic la munca! Eu ma mir ca nu il ajuta profertilul sa aiba mai multa energie, ca alea sunt vitamine si ajuta si pt oboseala.
Nu te demoraliza, stiu ca exista momente din astea cand iti vine sa lasi totul deoparte. Macar voi nu aveti probleme serioase, sunt sanse!! Eu ti-am zis, Carpicon S mi-a fost recomandat de medic ginecolog, deci nu l-am luat asa aiurea de capul meu si nu are contraindicatii... Degeaba mi-ar fi povestit cineva din farmacie ca nu e bun si ca mai bine imi da diclofenac... mai ales ca stiam despre el de multa vreme ca este foarte bun si pt alte chestii.
Ca sa nu mai spun ca acum vine si weekend-ul! Hai, nu te lasa, ca exact acum este perioada fertila la tine, cred ca stii si tu asta. Ai mers la doctor sa vezi cum sunt foliculii? Sau te duci maine macar?
Later edit: si scuza-ma ca iti zic, dar nepoatele tale nu sunt copiii tai, nu e acelasi lucru, ai sa vezi... |
|

| LAURA0202 wrote:ceau Andia, mama mia, cat ai explicat acolo. bravo tie ca a fost mai explicit dr si ai inteles bine. eu, am facut toate alea si  n am niciuna care sa mi dea prpobleme.deja, tind sa cred ca problema la noi, mai exact de care eram sigura, sunt durerile mele de la ovulatie si -.......pauza aia in care noi chiar nu facem nimika, si ii normal ca n are ce as se lipeasca acolo. asta este,pe o parte durerile mele si acum e si faza ca el e superobosit,pleaca dimineata la 7 si vine seara la 22........ atunci cand? cu cine? n am cu cine sa mai incerc, chiar daca, oarecum durerilev le mai potolesc eu cu un diclofenac supozitoare- si nu mi place deloc pt ca .........deranjeaza, simt usturime si ......... mna dar asta este. cred ca cel mai sigur, ar fi sa ma apuc iara de a.c. pt ca macar atunci nu m ar mai durea nimika si ............. bobo........... pe lumea aialalta. ma multumesc ca am doua nepotele si gata. nici nu pot sa l stresez prea mult si ...... imi dau seama ca , un copil are nevoie de doi parinti si n cazul asta , deja............. cam lasa de dorit, eu nu i ca vroiam foarte mult un copil, nici inainte, el, l ar vrea dar cum? batand din palme? n are cum sa vina. soarta. te pup si ai grija de tine. cred ca o sa ma cam retrag-poate o sa va mai citesc din cand in cand dar .........deocamdata nu sunt sanse, cel putin dupa mine , ca sa fie ceva..... asta este. ??????? multa bafta tuturor. Hai ca ai reusit sa ma intristezi de mi-au dat lacrimile Nu ne parasi.Stii ca am prietene care au ramas gravidute de la un singur contact sau doua.Nu gandi asa.Nu se stie cand faci si prinzi fix ziulica norocoasa.Sper ca acum ai fost doar putin suparata si pe maine ne spui ca te-ai razgandit.Noi suntem aici pt.tine mereu |
|
|