Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Andia wrote:
Ce bine ca ai vesti bune! :*
Si la mine a disparut de la sine un polip endometrial, dar nu bag mana in foc ca nu o sa reapara... :))
alina_ele inseamna ca nu mai ai mult de asteptat si vezi daca vine sau nu menstra. Si eu am spotting cu 2-3 zile inainte sa vina. Dar observ pe graficul tau ca in aug ti-a venit pe 10, deci acum nu ai avea nici o intarziere de fapt, adica nu inca... nu?
asa imi e si mie mereu teama de endometrioza asta dar uite ca Dumnezeu ma fereste de ea.Sa nici nu mai apara |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| alina_ele wrote:Buna fetelor!
La mine este iar o zi de intarziere si azi de dimi am avut un lichid cum este spottingul cateva picaturi maro. S-a oprit si nici nu ma doare burta ca ar veni. Sa existe sanse? pup s-ar putea sa fie cu ochisori.Fa un test de sarcina pe maine sau poimaine.Bafta multa |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Andia wrote:
Da, eu as face profilul complet de trombofilii neaparat. Si mutatia PAI-1 poate sa duca la pierderi de sarcina si ar fi bine sa fii dinainte pregatita sa ai tratament corect de sustinere, adica sa stii daca ai nevoie si de injectii, etc...
Cariotip-ul la amandoi ati fost sfatuiti sa faceti, nu?
Cariotipul i-a fost dat doar lui sa il faca, eu mai am de facut anticorpii anticardiolipinici,imunofenotiparea limfocitara si histerscopia (pe langa analize uzuale de bts, markeri tiroidieni si prolactina). Sa fac si eu cariotipul? Mai e nevoie sa includ si altceva pe lista? Daca tot ma duc... |
|

| cerradia wrote: Buna! Este important sa fie facut tot profilul de trombofilie. Succes! buna! Multumesc! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Ma bucur mult ca ai primit vesti a?a bune ?i cu siguran?a ne vei da ?i vestea mare curând! |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| valicutza wrote: În jur de 32 % a plus b. Deci acceptabil. Oricum nu ma gândeam ca va dura asa mult...in 5 sapt facem 1 an de la operatie
dar a mai luat profertil ceva ? sotul meu nu ia ,doar si-a schimbat alimentatia ,multe legume si fructe etc si mie mi se pare ca dureaza foarte mult pana se imbunatateste spermatogeneza:(
esti din bucuresti? vreau sa iti recomand un medic foarte bun si nu ciubucar cum sunt majoritatea ...eu incerc de cateva luni sa prind o programare la el..dar daca te duci dimineata la spitalul elias ,il gasesti acolo..rotaru octavian se numeste..poti cauta pe net..
apropo fetelor: eu declar ieri ziua 1( in drum spre cabinetul medicului au venit "uratii" deci nu am facut nici un control,doar am discutatt cu acesta si ma bucur ca am facut-o pt ca mi-a spus ca nu am nici o probl si in nici un xcza sindromul ovarelor micropilichistice deoarece ovulez iar analizele sunt foarte bbune .
|
|
| Andruu wrote:buna! Multumesc! A?a este ,e important sa fie cel complet care sa includa ?i anticorpi fosfolipidici ?i anticoagulantul lupic...Eu nu le am avut incluse ?i a trebuit sa merg în diminea?a asta sa le fac ...Bafta multa |
|

| FloreFlore wrote:A?a este ,e important sa fie cel complet care sa includa ?i anticorpi fosfolipidici ?i anticoagulantul lupic...Eu nu le am avut incluse ?i a trebuit sa merg în diminea?a asta sa le fac ...Bafta multa multumesc mult! Bafta si tie! |
|

| Inca o intrebare: unde credeti ca e mai bine sa fac toate analizele astea? Eu m-am gandit la synevo pentru ca le are pe toate, desi as fi vrut mai mult la cmmb. Cum nu cunosc fbine Bucurestiul, nu stiu toate clinicile care sunt bune. Am mai citit aici pe forum de Bioclinica, dar nu am gasit toate analizele la ei. Plus ca ma voi duce sambata asta si trebuie sa gasesc si deschis |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FloreFlore wrote:Fetelor mi a ie?it progesteron ul 14,5 în z 8 dpo...Deci e bine Astept testu pozitiv!!!! hai sparge gheata ca de mult nu au mai vazut ochisori mei un test pozitiv |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| anemona30 wrote:dar a mai luat profertil ceva ? sotul meu nu ia ,doar si-a schimbat alimentatia ,multe legume si fructe etc si mie mi se pare ca dureaza foarte mult pana se imbunatateste spermatogeneza:( esti din bucuresti? vreau sa iti recomand un medic foarte bun si nu ciubucar cum sunt majoritatea ...eu incerc de cateva luni sa prind o programare la el..dar daca te duci dimineata la spitalul elias ,il gasesti acolo..rotaru octavian se numeste..poti cauta pe net.. apropo fetelor: eu declar ieri ziua 1( in drum spre cabinetul medicului au venit "uratii"  deci nu am facut nici un control,doar am discutatt cu acesta si ma bucur ca am facut-o pt ca mi-a spus ca nu am nici o probl si in nici un xcza sindromul ovarelor micropilichistice deoarece ovulez iar analizele sunt foarte bbune .
Nu ia profertil. Ia niste vitamine . ?i eu tot z 1 azi |
|
| As vrea eu dar nu simt ca ar fi ceva luna asta. ..Abia de luni-mar?i a?tept musafirii ?i nu am nici dureri de sâni ...Doar burta putin |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FloreFlore wrote:As vrea eu dar nu simt ca ar fi ceva luna asta. ..Abia de luni-mar?i a?tept musafirii ?i nu am nici dureri de sâni ...Doar burta putin Nu e o regula sa ai simptome....fi optimista |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
|
de ce nu spargi tu gheata? la bebe1? ca noi ......pana ajungem sa avem II liniute........... cred ca ne cam creste barba lungaaaaaaaaaaaaaaa
poate poate am noroc zilele astea si .......... ma voi trezi cu doua liniute, cine stie
|
|
| Lili Eu wrote: Nu e o regula sa ai simptome....fi optimista Sunt optimista dar în acela?i timp ?i realista |
|
|