Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andia wrote:

Ce bine ca ai vesti bune! :*

Si la mine a disparut de la sine un polip endometrial, dar nu bag mana in foc ca nu o sa reapara... :))

alina_ele inseamna ca nu mai ai mult de asteptat si vezi daca vine sau nu menstra. Si eu am spotting cu 2-3 zile inainte sa vina. Dar observ pe graficul tau ca in aug ti-a venit pe 10, deci acum nu ai avea nici o intarziere de fapt, adica nu inca... nu?
pupici asa imi e si mie mereu teama de endometrioza asta dar uite ca Dumnezeu ma fereste de ea.Sa nici nu mai aparaClap
Adina Mariana
Scris: Wednesday, September 6, 2017 2:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
alina_ele wrote:
Buna fetelor!

La mine este iar o zi de intarziere si azi de dimi am avut un lichid cum este spottingul cateva picaturi maro. S-a oprit si nici nu ma doare burta ca ar veni. Sa existe sanse? pup
s-ar putea sa fie cu ochisori.Fa un test de sarcina pe maine sau poimaine.Bafta multacomputerlove
Andruu
Scris: Wednesday, September 6, 2017 7:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
Andia wrote:

Da, eu as face profilul complet de trombofilii neaparat. Si mutatia PAI-1 poate sa duca la pierderi de sarcina si ar fi bine sa fii dinainte pregatita sa ai tratament corect de sustinere, adica sa stii daca ai nevoie si de injectii, etc...

Cariotip-ul la amandoi ati fost sfatuiti sa faceti, nu?

Cariotipul i-a fost dat doar lui sa il faca, eu mai am de facut anticorpii anticardiolipinici,imunofenotiparea limfocitara si histerscopia (pe langa analize uzuale de bts, markeri tiroidieni si prolactina). Sa fac si eu cariotipul? Mai e nevoie sa includ si altceva pe lista? Daca tot ma duc...pale
Andruu
Scris: Wednesday, September 6, 2017 7:35 AM
Nivel

cerradia wrote:
Buna! Este important sa fie facut tot profilul de trombofilie. Succes!
buna! Multumesc! Cheek Kiss
FloreFlore
Scris: Wednesday, September 6, 2017 8:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Adina Mariana wrote:
Buna fetelor.Eu am vesti bune de la ginecolog.Totul e ft.ok la mine.Azi sunt ziua 17 si am ovulat aseara,era lichidul cum so spart foliculul.I-am spus ca am avut contact aseara si mi-a spus ca ft.bine dar sa am si azi daca e posibil.Endometrul ft.ok.10,8 mm,colul perfect pregatit pt.o sarcina,uter in rvf,ovarul drept usor micropolichistic,cel stang curat si am ovulat fix cu dreptul cel cu problemutze.Nu are rost sa merg si zilele urm.pt.ca ovulatia deja so produs.Daca nu raman luna aceasta sa merg la ea pt.inca o monitorizare luna viitoare dar mai repede in ziua 14 sau 15 ca sa putem vedea cat a avut inainte sa se sparga ca acum fiind ziua 17 e mai tarziu si nu mai are cum sa vada pt.ca so spart.Tratament mi-a dat de maine ziua 18 utrogestan 2 de 100mg seara inainte de nani timp de 12 zile si femibion si sa continui cu Eutyroxul ca Tsh-ul inca a spus ca e mare si trebuie scazut.Daca nu raman pana in decembrie cu monitorizari in ianuarie hsg si mai vedem?? i-am spus si de chistul meu ala endometriozic si a spus ca e o minune ca a trecut pt.ca alea nu trec de fel numa operate dar e clar ca am scapat de el ca pe eco nu il vede.Si mi-am amintit si sa ii spun de acel test slab pozitiv.Din pacate beta e sfanta si nu exista o expicatie pt.acele teste slab pozitive.Oricum sunt super fericita ca sunt bine.Restul va veni de la sine si am incredere in Dumnezeu.Sper sa fie totul bine.Mi-a placut mult de doctorita.Am incredere in ea,a fost ft.implicata si sa bucurat ca ma poate ajuta.Mi-a spus si ca daca cumva nu prind loc in ziua 15 sa o sun pe ea ca imi face cumva loc.Multumesc si voua pt.sustineremajoreta coeur SimplyLove
computerlove

Ma bucur mult ca ai primit vesti a?a bune ?i cu siguran?a ne vei da ?i vestea mare curând! majoreta coeur
anemona30
Scris: Wednesday, September 6, 2017 8:13 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
valicutza wrote:

În jur de 32 % a plus b. Deci acceptabil. Oricum nu ma gândeam ca va dura asa mult...in 5 sapt facem 1 an de la operatie

dar a mai luat profertil ceva ? sotul meu nu ia ,doar si-a schimbat alimentatia ,multe legume si fructe etc si mie mi se pare ca dureaza foarte mult pana se imbunatateste spermatogeneza:(

esti din bucuresti? vreau sa iti recomand un medic foarte bun si nu ciubucar cum sunt majoritatea ...eu incerc de cateva luni sa prind o programare la el..dar daca te duci dimineata la spitalul elias ,il gasesti acolo..rotaru octavian se numeste..poti cauta pe net..

apropo fetelor: eu declar ieri ziua 1( in drum spre cabinetul medicului au venit "uratii" hohot deci nu am facut nici un control,doar am discutatt cu acesta si ma bucur ca am facut-o pt ca mi-a spus ca nu am nici o probl si in nici un xcza sindromul ovarelor micropilichistice deoarece ovulez iar analizele sunt foarte bbune .

FloreFlore
Scris: Wednesday, September 6, 2017 8:14 AM
Nivel

Andruu wrote:
buna! Multumesc! Cheek Kiss

A?a este ,e important sa fie cel complet care sa includa ?i anticorpi fosfolipidici ?i anticoagulantul lupic...Eu nu le am avut incluse ?i a trebuit sa merg în diminea?a asta sa le fac ...Bafta multacomputerlove
Andruu
Scris: Wednesday, September 6, 2017 9:15 AM
Nivel

FloreFlore wrote:

A?a este ,e important sa fie cel complet care sa includa ?i anticorpi fosfolipidici ?i anticoagulantul lupic...Eu nu le am avut incluse ?i a trebuit sa merg în diminea?a asta sa le fac ...Bafta multacomputerlove
multumesc mult! Bafta si tie! Cheek Kiss
Andruu
Scris: Wednesday, September 6, 2017 9:21 AM
Nivel

Inca o intrebare: unde credeti ca e mai bine sa fac toate analizele astea? Eu m-am gandit la synevo pentru ca le are pe toate, desi as fi vrut mai mult la cmmb. Cum nu cunosc fbine Bucurestiul, nu stiu toate clinicile care sunt bune. Am mai citit aici pe forum de Bioclinica, dar nu am gasit toate analizele la ei. Plus ca ma voi duce sambata asta si trebuie sa gasesc si deschis ras
Lili Eu
Scris: Wednesday, September 6, 2017 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreFlore wrote:
Fetelor mi a ie?it progesteron ul 14,5 în z 8 dpo...Deci e bine yes
Astept testu pozitiv!!!!dance hai sparge gheata ca de mult nu au mai vazut ochisori mei un test pozitiv Wow newclap hainoroc computerlove
valicutza
Scris: Wednesday, September 6, 2017 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
anemona30 wrote:

dar a mai luat profertil ceva ? sotul meu nu ia ,doar si-a schimbat alimentatia ,multe legume si fructe etc si mie mi se pare ca dureaza foarte mult pana se imbunatateste spermatogeneza:(

esti din bucuresti? vreau sa iti recomand un medic foarte bun si nu ciubucar cum sunt majoritatea ...eu incerc de cateva luni sa prind o programare la el..dar daca te duci dimineata la spitalul elias ,il gasesti acolo..rotaru octavian se numeste..poti cauta pe net..

apropo fetelor: eu declar ieri ziua 1( in drum spre cabinetul medicului au venit "uratii" hohot deci nu am facut nici un control,doar am discutatt cu acesta si ma bucur ca am facut-o pt ca mi-a spus ca nu am nici o probl si in nici un xcza sindromul ovarelor micropilichistice deoarece ovulez iar analizele sunt foarte bbune .

Nu ia profertil. Ia niste vitamine .
?i eu tot z 1 azi alcool
FloreFlore
Scris: Wednesday, September 6, 2017 12:06 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Astept testu pozitiv!!!!dance hai sparge gheata ca de mult nu au mai vazut ochisori mei un test pozitiv Wow newclap hainoroc computerlove

As vrea eu dar nu simt ca ar fi ceva luna asta. ..Abia de luni-mar?i a?tept musafirii ?i nu am nici dureri de sâni ...Doar burta putinuff computerlove
Lili Eu
Scris: Wednesday, September 6, 2017 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreFlore wrote:

As vrea eu dar nu simt ca ar fi ceva luna asta. ..Abia de luni-mar?i a?tept musafirii ?i nu am nici dureri de sâni ...Doar burta putinuff computerlove
Nu e o regula sa ai simptome....fi optimista computerlove
LAURA0202
Scris: Wednesday, September 6, 2017 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Lili Eu wrote:

Cheek Kiss
de ce nu spargi tu gheata? ras la bebe1?
ca noi ......pana ajungem sa avem II liniute........... cred ca ne cam creste barba lungaaaaaaaaaaaaaaa

poate poate am noroc zilele astea si ..........Blushing ma voi trezi cu doua liniute, cine stie NuStiu
Cheek Kiss
Gossip

computerlove
FloreFlore
Scris: Wednesday, September 6, 2017 2:42 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Nu e o regula sa ai simptome....fi optimista computerlove

Sunt optimista dar în acela?i timp ?i realistacomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.