Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreFlore
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
LAURA0202 wrote:

Buna diminea?a fetelor.
Hilar
Nu mai tre sa mai merg, la mine se sparg , nu ar fi asta problema.
Era , dupa ea, gine, luni si miercuri, si poate si joi.
Nu i chestia ca il stresez, al meu e tot timpul obosit ca lucreaza 7 din 7. Când nu i la munca lui ,ii la ciubuc ....
Sa aveti o zi buna
Andia DistanceKiss
Cheek Kiss
Gossip
computerlove

Neata!Hai ca poate gasi?i voi acolo pu?in timp ptr lugu lugu..topai ...si poate apare bebe luna asta
FloreFlore
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:02 AM
Nivel

Fetelor mi a ie?it progesteron ul 14,5 în z 8 dpo...Deci e bine yes
Chris
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
FloreFlore wrote:

Floreeeeee, presimt ca luna asta ne aduci vesti bune! Bravoo Bravoo DistanceKiss
anemona30
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
FloreFlore wrote:

Bravoo
mai ai ceva analize de facut ?

abia astept sa merg si eu diseara sa vad ce analize ar treb sa mai repet
FloreFlore
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:44 AM
Nivel

Chris wrote:

Floreeeeee, presimt ca luna asta ne aduci vesti bune! Bravoo Bravoo DistanceKiss

Mul?umesc dar încerc sa ramân cu picioarele pe pamânt ?i om vedea de luni ori e laie ori balaietopai Crazy
anemona30
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
FloreFlore wrote:

Mul?umesc dar încerc sa ramân cu picioarele pe pamânt ?i om vedea de luni ori e laie ori balaietopai Crazy

imi doresc din suflet sa ai doua liniute ras
FloreFlore
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:47 AM
Nivel

anemona30 wrote:

Bravoo
mai ai ceva analize de facut ?

abia astept sa merg si eu diseara sa vad ce analize ar treb sa mai repet

Ieri am recoltat ptr ultima serie de hormonale ?i a?tept rezultatele sapt viitoare la AMH,DHEA, Progesteron 17-OH. .Diseara am programare la hematolog sa îmi citeasca rezultatele la trombofilii...Sper sa nu îmi dea ?i el de facut alte analize ca financiar nu prea mai stam bine...În ultimp luna am dat 20 mil pe analize...????Bafta ?i ?ie la drcomputerlove
FloreFlore
Scris: Tuesday, September 5, 2017 10:48 AM
Nivel

anemona30 wrote:

imi doresc din suflet sa ai doua liniute ras

D NE AJUTA TUTUROR ASPIRANTELOR hearts
Adina Mariana
Scris: Tuesday, September 5, 2017 12:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelorDistanceKiss eu ma pregatesc sa merg la monitorizare de la 2 jumate.Am niste emotii....sper sa fie totul ok si chisturile mele sa nu fie ft.mariCray in mod normal maine sunt la ovulatie acuma sa vedem daca are calendarul dreptate sau ecografia mai bine.
Laura si sotul asa lucreaza mult.Pleaca la 6 jumate de acas si vine la 7.Chiar acum am spus ca am schimba locul de munca ca e ft.obosit si nu mai are chef nici sa manance..face saracul fatza dar il vad eu ca e ft.obosit.E aiurea...dar asta este trebuie si banuti.
Flore doamne ajuta sa fie cu ochisori.Vestile pana acuma sunt ft.buneBravoo
Va puppupici
computerlove majoreta
FloreFlore
Scris: Tuesday, September 5, 2017 12:41 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Buna fetelorDistanceKiss eu ma pregatesc sa merg la monitorizare de la 2 jumate.Am niste emotii....sper sa fie totul ok si chisturile mele sa nu fie ft.mariCray in mod normal maine sunt la ovulatie acuma sa vedem daca are calendarul dreptate sau ecografia mai bine.
Laura si sotul asa lucreaza mult.Pleaca la 6 jumate de acas si vine la 7.Chiar acum am spus ca am schimba locul de munca ca e ft.obosit si nu mai are chef nici sa manance..face saracul fatza dar il vad eu ca e ft.obosit.E aiurea...dar asta este trebuie si banuti.
Flore doamne ajuta sa fie cu ochisori.Vestile pana acuma sunt ft.buneBravoo
Va puppupici
computerlove majoreta

Mul?umesc multcomputerlove ?i noi te a?teptam cu vesti BUNEmajoreta
LAURA0202
Scris: Tuesday, September 5, 2017 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina Mariana wrote:

Super Laurica.Ce tratament ai primit pt.sustinere?sa nu fi stresata daca nu reusiti sa va iubiti in fiecare zi.Incearca azi si poimaine sau maine si raspoimaine.Mie mi-a spus un medic ca odata la 2 zile e optim ca sperma e mai de calitate.Eu doar in concediu am facut 2 zile la rand in rest tot odata la 2 zile la ovulatie si odata la 3 zile inafara ei.Sa nu il presezi pt.ca el simte si nu mai e asa de dornic.Asa ca 1 zi pauza ii vine si lui cheful.love ne mai mergi inca sa afli daca s-au si spart foliculii?eu in ianuarie la ultimul meu control am avut un folicul de 21,5 in ziua 22 dar nu cred ca so spart si eu nu am mai mers sa vad asta.Luna asta vreau sa aflu totul ca de crescut stiu ca cresc dar cred ca nu mi se si sparg.

tratament- urogestan 200 mg ca am fost si l am luat de la farmacie azi, cand m am intors de la plimabrile mele. ( aseara , eram hotarata sa nu mai iau nimika si sa nu ma mai intereseze de faza asta cu "bobo" dar pe partea cealalta, is si eu femeie si il inteleg ca e obosit dar totusi..... azidimineata, cand i am sunat alarma lui, pe la vreo 5.30 parca, pana s a ridicat sa o opreasca, m am trezit si eu si .....sufletul sa mai pot dormi inapoi, oricum si eu aveam alarma mea pusa sa mi sune pe la 7, ca aveam de mers undeva si hmmmmmmmmmmmm n am mai dormit, m am dus pana la baie, ca faceam pe mine, am venit inapoi in pat langa el, ca nu se ridicase din pat inca si mi am incercat norocul SimplyLove si am primit ceva - cum zic eu cateodata, el aseara a vazut ca m am cam suparat doar ca il inteleg si pe el dar tre sa ma inteleraga si el pe mine- SUNT FEMEIE - DIN GRESEALA ras )
Stiind ca poate poate- mai ales ca incercam sa facem excat cum a zis si dr, adica o zi da una ba, el moare la faze de ca tura trecuta, mi a zis ca sa mearga dr aia cu el la munca si atunci om vedea daca mai poate sa faca cum zice ea hohot
acuma om vedea ce si cum va fi; azi il las in pace, maine seara........... sau maxim joi dimineata, chiar daca nu o sa mai alarma pusa sa mai merg undeva la 7, o sa ma trezesc ca poate iar o sa primesc ceva -fiind si el mai odihnit putin ras

Cheek Kiss
Gossip
computerlove
valicutza
Scris: Tuesday, September 5, 2017 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
anemona30 wrote:

ce bine ca ai aparut :D chiar vroiam sa vb cu tine
la mobilitate cum sta ?
au aparut cei cu forme normale ? cat la % are de tip A
ras

În jur de 32 % a plus b. Deci acceptabil. Oricum nu ma gândeam ca va dura asa mult...in 5 sapt facem 1 an de la operatie
valicutza
Scris: Tuesday, September 5, 2017 3:15 PM
Nivel

anemona30 wrote:

maine am programare la ora 18..o sa fac atunci....ma enerveaza acum pt ca tot intarzie

o fi din cauza stresului sau habar nu am

obs ca au inceput sa ma doara sanii putin ..de luna aceasta m-am decis si imi iau temperatura,sunt curioasa daca oscileaza sau nu
bafta azi la dr
.si eu sint mega dereglata...asa am fost toata vara.eu pe 12 ajung la un dr nou..poate plecam pe alta strategie ca prea batem pasul pe loc
valicutza
Scris: Tuesday, September 5, 2017 3:17 PM
Nivel

FloreFlore wrote:

Mul?umesc multcomputerlove ?i noi te a?teptam cu vesti BUNEmajoreta

Bafta Flore la hematolog !! ?i sa fie cu ochi?ori luna asta yes yes yes
LAURA0202
Scris: Tuesday, September 5, 2017 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Este destul de greu cand el munceste asa de mult. Nu a incercat sa mai caute si alt loc de munca unde sa nu aiba programul asta nebun? Cum o sa fie daca veti avea bebe, nu te va ajuta cu nimic si nu va fi prezent in viata copilului pt ca el e mereu la munca si apoi prea obosit ca sa mai faca ceva? :(

Cheek Kiss

ideea ii ca nu i chiar locul asta de munca care l oboseste asa de mult iubita. Pe langa mai face si ciubucuri, adica acum are vreo 3 lucrari de terminat si dupa aceea, a zis o si el ac o sa mai ia o pauza pt ca nu mai poate. ii chestia ca face la cineva la casa, trotuarul cu piastrele sau cum i s o fi zicand pe romaneste, o alta lucrare o are la cineva in casa, schimba faianta din bucatarie si mai are inca o lucrare de terminat, cu toate ca se tine de capul lui, o alta clienta,o femeie sa i faca ceva tot in casa, in interior dar i a zis ca nu are cum sa i faca acuma pt ac el , cand e la munca 1-2-36 si dupa aceea ar avea liber 1-2 si el in timpul lui liber merge la lucrari, ca sa mai scoata un ban in plus ca mna.........stiti si voi mai bine cat is de mari preturilev aici in tara, nu i ca i usor , mai si fumeaza, o bere -doua si banii se duc.
Andia, stai sa raman prima data gravida, sincer nu mi imaginez nici eu fiind cu burtica si dupa aceea cu un bebe dar astea se vor schimba pe parcurs. atunci, o sa aiba alta ocupatie cand ajunge acasa, nu cum face acuma,, ca se mai uita la un tv, la un meci si ca se mai joaca pe facebook (ca si copii mici ras ); oricum am vrea sa ne si mutam de aici pt ac i o simpla si mica de garsoniera, si pisicul........ii mica , ce sa mai . daca as putea sa aduc de al Petrosani o camera sau tot apartamentul , al meu, sau al lui ..........ar fi ceva dar ...... nu se poate. apart meu e dec refacut tot, n am nici macar calorifere iar al lui, sta masa inca.
ne om lua noi cumva si aici.
am fost sa i cumpar profertil , lui, ca nu mai avea si acum macar cat stau eu, cam o luna, i le dau beu ca sa fiu sigura ca le ia si nu uita - ca ..............barbatii astia is ca si copii mici de multe ori ras
oricum mai demult, cand vorbeam de ce o fi cand raman gravida, i am zis clar ca nu vreau sa nasc in tara pt ca s conditiile care is si el, mi a zis ca stai linistita iuby, ca nu i la fel si la privat si tu, acolo o sa ajungi ras
important e ca sa ajung sa raman gravida intr o zi ras ras ras
ma cam sperie gandul dar asta vreau si vrea si el, numai ca eu nu stau pana la 50 de ani acnd nu oi mai putea sa fac copii ras
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.