Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreFlore
Scris: Monday, September 4, 2017 12:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
anemona30 wrote:

nu am asa ceva,maine am programare la ginec
sper sa nu vina uratii tocmai maine Hands

foarte bine ca mergi la dr sa te lamure?ti computerlove Succes
anemona30
Scris: Monday, September 4, 2017 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Chris wrote:

Buna, imi pare rau pentru testul negativ. Dar nu ai putea sa faci un eco azi, de exemplu? Cheek Kiss

maine am programare la ora 18..o sa fac atunci....ma enerveaza acum pt ca tot intarzie

o fi din cauza stresului sau habar nu am

obs ca au inceput sa ma doara sanii putin ..de luna aceasta m-am decis si imi iau temperatura,sunt curioasa daca oscileaza sau nu
FloreFlore
Scris: Monday, September 4, 2017 1:27 PM
Nivel

anemona30 wrote:

maine am programare la ora 18..o sa fac atunci....ma enerveaza acum pt ca tot intarzie

o fi din cauza stresului sau habar nu am

obs ca au inceput sa ma doara sanii putin ..de luna aceasta m-am decis si imi iau temperatura,sunt curioasa daca oscileaza sau nu

Poate ai avut ovulatie târzie ?i...Poate e cu ochisori totusi
anemona30
Scris: Monday, September 4, 2017 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
FloreFlore wrote:

Poate ai avut ovulatie târzie ?i...Poate e cu ochisori totusi

nu stiu ce sa mai cred..stiu ca urasc incertitudinea uff nu gasesc un emotion nervos :))) cam asa sunt eu acum ..nu imi gasesc locul si nu am stare ....
FloreFlore
Scris: Monday, September 4, 2017 1:54 PM
Nivel

anemona30 wrote:

nu stiu ce sa mai cred..stiu ca urasc incertitudinea uff nu gasesc un emotion nervos :))) cam asa sunt eu acum ..nu imi gasesc locul si nu am stare ....

Hai ca te lamurest tu mainecoeur Cunosc sentimentul computerlove
LAURA0202
Scris: Monday, September 4, 2017 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Ha ha, OK!
Am fost si eu azi prin Petrosani pe ploaia aia infernala.

CE ai cautat pe acolo? Cheek Kiss
vezi, daca aveam numerele te telefon,ma sunai si ne vedeam 5 minute Cray
asta este
poate o sa ajungi vreodata si pe la Timisoara.

Cheek Kiss
Gossip
computerlove
LAURA0202
Scris: Monday, September 4, 2017 2:34 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Nu e nimic..daca e sa fie e suficient si o dataClap te inteleg pt ca si eu pateam cand ii se inchideau ochii involuntar ce sa il mai tin treaz?nu pot fi nici asa egoista numai la mine sa ma gandesc.Un copil se face in doi plus ca sperma barbatului nu e la fel de consistenta cand nu are chef.Azi va odihniti si maine e o noua zi plus controlul.Sa imi dai de stire cum a fost pt.ca dupa tine merg eu si am emotii..nu am mai fost din ianuarie la medic si nu am mai facut inca miciodata monitorizare.Baftaaaaacomputerlove noapte bunapupici coeur

Iubita, sa sti ca ai dreptate, copilul nu pot sa l fac numai ca sunt eu egoista- ma mai gandesc si eu la el.
asta ii a doua oara cand merg la monitorizare, ca am mai facut parca luna trecuta sau acum 2 luni, nu mai stiu excat dar oricum , am plecta in Italia si nu i ca am putut sa merg in fiecare tura cum vroia dr si din pacate nu s a cam nimerit perioada fertila ca sa fiu pe acasa eu hohot
o sa te anunt si oricum , cred ca ii pe vine ca ma cam deranjeaza ovarul stang.....fir ar sa fie, numai ala lucreaza? de vreo 2-3 ca sa nu zic 4 luni, tot ala a fost care a functionat hohot
aseara, eram pe masina cand mai citeam ce ati scris voi dar tel meu a facut pe nebunul si nu mi arata ca sa va raspund ras
asta este.
acuma , ma pun sa fac un pic de treaba pev aici si dupa aia pe la 6, tre sa plec spre gine, asta daca nu vine al meu acasa intre timp ca sa iau masina ras
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
LAURA0202
Scris: Monday, September 4, 2017 2:41 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Iubita, sa sti ca ai dreptate, copilul nu pot sa l fac numai ca sunt eu egoista- ma mai gandesc si eu la el.
asta ii a doua oara cand merg la monitorizare, ca am mai facut parca luna trecuta sau acum 2 luni, nu mai stiu excat dar oricum , am plecta in Italia si nu i ca am putut sa merg in fiecare tura cum vroia dr si din pacate nu s a cam nimerit perioada fertila ca sa fiu pe acasa eu hohot
o sa te anunt si oricum , cred ca ii pe vine ca ma cam deranjeaza ovarul stang.....fir ar sa fie, numai ala lucreaza? de vreo 2-3 ca sa nu zic 4 luni, tot ala a fost care a functionat hohot
aseara, eram pe masina cand mai citeam ce ati scris voi dar tel meu a facut pe nebunul si nu mi arata ca sa va raspund ras
asta este.
acuma , ma pun sa fac un pic de treaba pev aici si dupa aia pe la 6, tre sa plec spre gine, asta daca nu vine al meu acasa intre timp ca sa iau masina ras
Cheek Kiss
Gossip
computerlove

Nu stiu de ce dar am senzatia aia, ca tre sa vina, cand se apropie cm ul
??????????????
bafta tuturor si o zi buna chiar daca e urat afara.
Cheek Kiss

Gossip

Adina Mariana
Scris: Monday, September 4, 2017 8:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
anemona30 wrote:

am facut ieri si a iesit negativCray
bineniteles ca iar mi-am stricat toata starea de zen...testul a iesit negativ dar menstruatia tot nu mi-a venit ....nu inteleg de ce intarzie cand eu il aveam tot timpul ceas Cray
Imi pare rau draga mea dar nu fii trista pt ca pana nu e rosu speranta e.Am vazut in semnatura ta ca ai ovare miscropolichistice.Asta am si eu ca tine si vreau sa iti spun ca in lunile in care aveam chistulete mai multe imi intarzia.Mai demult imi era regulat dar erau luni in care imi dadea batai de capuff sa nu fie vorba si la tine de vreun chistulet mai mare sau mai multe..Sper sa nu..e ft bine ca mergi la ginecolog macar stii o treaba.Bafta orice ar fi.Fii pozitiva ca Dumnezeu e marepupici
Adina Mariana
Scris: Monday, September 4, 2017 8:39 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

asta este.
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
bine va fi scumpa meapupici cum a fost la monitorizare ce vesti ne aduci?abia astept sa merg si eu maine...
LAURA0202
Scris: Monday, September 4, 2017 9:28 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
bine va fi scumpa meapupici cum a fost la monitorizare ce vesti ne aduci?abia astept sa merg si eu maine...

Hilar
am vrut sa scriu de pe tel dar n am reusit sa mai vad pagina noastra.-subiectul nostru pt ca as fi avut timp, am mers pe jos inspre casa si era oarecum acceptabilm afara.
tot ovarul stang are folicul ominant ( ca si n ultimele 3 luni ras ) si ras e de 16.3 sau 16.7 nu mai retin exact. endometrul este de 7.5 si ar putea fi sanse sa tina si asa, dar el oricum mai creste . si mi a dat tratament de sustinere. sfatul ei e sa bebelim in seara asta si miercuri si joi daca e sau nu , si de vineri sa incep tratamentul 14 zile si poate poate majoreta Doamne da Hands

numai ca , nu prea as avea cu cine ..............
asa ca .............????????????
oi vedea
Cheek Kiss

Gossip

computerlove
Adina Mariana
Scris: Monday, September 4, 2017 11:01 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Hilar
am vrut sa scriu de pe tel dar n am reusit sa mai vad pagina noastra.-subiectul nostru pt ca as fi avut timp, am mers pe jos inspre casa si era oarecum acceptabilm afara.
tot ovarul stang are folicul ominant ( ca si n ultimele 3 luni ras ) si ras e de 16.3 sau 16.7 nu mai retin exact. endometrul este de 7.5 si ar putea fi sanse sa tina si asa, dar el oricum mai creste . si mi a dat tratament de sustinere. sfatul ei e sa bebelim in seara asta si miercuri si joi daca e sau nu , si de vineri sa incep tratamentul 14 zile si poate poate majoreta Doamne da Hands

numai ca , nu prea as avea cu cine ..............
asa ca .............????????????
oi vedea
Cheek Kiss

Gossip

computerlove

Super Laurica.Ce tratament ai primit pt.sustinere?sa nu fi stresata daca nu reusiti sa va iubiti in fiecare zi.Incearca azi si poimaine sau maine si raspoimaine.Mie mi-a spus un medic ca odata la 2 zile e optim ca sperma e mai de calitate.Eu doar in concediu am facut 2 zile la rand in rest tot odata la 2 zile la ovulatie si odata la 3 zile inafara ei.Sa nu il presezi pt.ca el simte si nu mai e asa de dornic.Asa ca 1 zi pauza ii vine si lui cheful.love ne mai mergi inca sa afli daca s-au si spart foliculii?eu in ianuarie la ultimul meu control am avut un folicul de 21,5 in ziua 22 dar nu cred ca so spart si eu nu am mai mers sa vad asta.Luna asta vreau sa aflu totul ca de crescut stiu ca cresc dar cred ca nu mi se si sparg.
Andia
Scris: Tuesday, September 5, 2017 12:24 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

CE ai cautat pe acolo? Cheek Kiss
vezi, daca aveam numerele te telefon,ma sunai si ne vedeam 5 minute Cray
asta este
poate o sa ajungi vreodata si pe la Timisoara.

Cheek Kiss
Gossip
computerlove

Era in drumul meu catre cazare :) Am avut si eu o vacanta de o saptamana si ne-am plimbat mai mult decat de obicei prin tara.
LAURA0202
Scris: Tuesday, September 5, 2017 7:41 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:

Super Laurica.Ce tratament ai primit pt.sustinere?sa nu fi stresata daca nu reusiti sa va iubiti in fiecare zi.Incearca azi si poimaine sau maine si raspoimaine.Mie mi-a spus un medic ca odata la 2 zile e optim ca sperma e mai de calitate.Eu doar in concediu am facut 2 zile la rand in rest tot odata la 2 zile la ovulatie si odata la 3 zile inafara ei.Sa nu il presezi pt.ca el simte si nu mai e asa de dornic.Asa ca 1 zi pauza ii vine si lui cheful.love ne mai mergi inca sa afli daca s-au si spart foliculii?eu in ianuarie la ultimul meu control am avut un folicul de 21,5 in ziua 22 dar nu cred ca so spart si eu nu am mai mers sa vad asta.Luna asta vreau sa aflu totul ca de crescut stiu ca cresc dar cred ca nu mi se si sparg.

Buna diminea?a fetelor.
Hilar
Nu mai tre sa mai merg, la mine se sparg , nu ar fi asta problema.
Era , dupa ea, gine, luni si miercuri, si poate si joi.
Nu i chestia ca il stresez, al meu e tot timpul obosit ca lucreaza 7 din 7. Când nu i la munca lui ,ii la ciubuc ....
Sa aveti o zi buna
Andia DistanceKiss
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
Andia
Scris: Tuesday, September 5, 2017 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

Buna diminea?a fetelor.
Hilar
Nu mai tre sa mai merg, la mine se sparg , nu ar fi asta problema.
Era , dupa ea, gine, luni si miercuri, si poate si joi.
Nu i chestia ca il stresez, al meu e tot timpul obosit ca lucreaza 7 din 7. Când nu i la munca lui ,ii la ciubuc ....
Sa aveti o zi buna
Andia DistanceKiss
Cheek Kiss
Gossip
computerlove

Este destul de greu cand el munceste asa de mult. Nu a incercat sa mai caute si alt loc de munca unde sa nu aiba programul asta nebun? Cum o sa fie daca veti avea bebe, nu te va ajuta cu nimic si nu va fi prezent in viata copilului pt ca el e mereu la munca si apoi prea obosit ca sa mai faca ceva? :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.