Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Saturday, August 12, 2017 12:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Speram si eu sa ma fi urcat 1-2 locuri dar vad ca tot la nr 20 am ramas. :-(
Poate ca aici voi ramane pt toata via?a, cel putin pâna voi mai intra pe aici. .....
Miercuri, as avea de mers sa iau progesteronul si aveam de gand chiar sa merg ca sa mai îmi fac si restul de analize pt trombofilie, cu toate ca dr hematolog mi a zis ca nu ar parea ca ceva sa nu mearga, adica sa nu fie bine ,sa am vrei muta?ie , atâta timp când cele principale ce le facusem ,erau chiar normale. Dar ..... NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA PT CA NU SE STIE DE UNDE SARE IEPURELE ....vorba vine ras
LAURA0202
Scris: Saturday, August 12, 2017 1:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
LAURA0202 wrote:
Speram si eu sa ma fi urcat 1-2 locuri dar vad ca tot la nr 20 am ramas. :-(
Poate ca aici voi ramane pt toata via?a, cel putin pâna voi mai intra pe aici. .....
Miercuri, as avea de mers sa iau progesteronul si aveam de gand chiar sa merg ca sa mai îmi fac si restul de analize pt trombofilie, cu toate ca dr hematolog mi a zis ca nu ar parea ca ceva sa nu mearga, adica sa nu fie bine ,sa am vrei muta?ie , atâta timp când cele principale ce le facusem ,erau chiar normale. Dar ..... NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA PT CA NU SE STIE DE UNDE SARE IEPURELE ....vorba vine ras

?inând cont de situa?ie si uitându ma putin la graficele din urma. ... stau si ma întreb si i dau dreptate cuiva de aici care mi a zis pai , cum vreau eu ca sa se prinda ceva daca exact în perioada care ii fertila , noi nu facem nimica, ori din cauza durerilor mele de la ov , ori ca i el prea obosit .....si "cineva " ne tradeaza, ori din alte motive ....atunci putem astepta pâna prin 31 februarie. ...degeaba a insistat el si la dr urolog cu faza când ar trebui sa mearga la urmatoarea vizita / control pt ca i a dat / ne a dat si sfaturi ca sa reusim sa avem un rezultat.... principala a fost ca în perioada fertila sa fie o zi da, una ba , daca nu se poate din alte motive ....
Eu, din partea mea , pot spune ca am facut totul, inclusiv ca am inceput sa iau si eu profertil cu el, faza ca ii mai aduc aminte si verbal din când in când , ca în rest ....ii dau de inteles ce vreau ras
Mai mult de atât chiar nu pot face .
Nu ma duc sa incerc si IUI ul doar ca nu ramân natural, da , sa zicem ca m am gândit si la asta dupa sfaturile voastre si daca vad chiar ca nu e o alta varianta .
Dr gine de la Tm, mi a spus clar ca de abia dupa un an de încercari e?uate, în urma si a sfaturilor sale , adica atunci când ea spune ca tre sa facem în ziua x ,t si z, chiar sa facem.
Va doresc o noapte frumoasa si multe II liniiute sa fie luna asta sau luna viitoare.
campfire
Ioana 08
Scris: Saturday, August 12, 2017 11:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2017
Andreea06 wrote:
Ioana vii si tu la burtici? majoreta

Hello! Sa dea Dumnezeu însa e devreme sa ma exprim...înca mai stau aici !
Andia
Scris: Sunday, August 13, 2017 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Ioana 08 wrote:

Hello! Sa dea Dumnezeu însa e devreme sa ma exprim...înca mai stau aici !

Acum ai tratament cu injectii sau doar aspenter?
Ioana 08
Scris: Sunday, August 13, 2017 4:58 PM
Nivel

Andia wrote:

Acum ai tratament cu injectii sau doar aspenter?

Si una si alta! Sa dea Domnul sa stea bobita cuminte acolo
Andia
Scris: Sunday, August 13, 2017 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Ioana 08 wrote:

Si una si alta! Sa dea Domnul sa stea bobita cuminte acolo

Si eu iti doresc mult mult noroc si sarcina usoara coeur
Ioana 08
Scris: Sunday, August 13, 2017 6:59 PM
Nivel

[quote=Andia]

Si eu iti doresc mult mult noroc si sarcina usoara coeur [/quoteo]

Mul?umesc mult
Cris29
Scris: Monday, August 14, 2017 9:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/8/2017
Stiti ca va ziceam ca sunt in asteptare..ei bine "musafirii" nu au venit. Azi e a treia zi de intarziere...singurele simptome sunt crampe si dureri de cap...oare cand e cel mai ok sa imi fac un test?Big Surprise
Chris
Scris: Monday, August 14, 2017 9:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Cris29 wrote:
Stiti ca va ziceam ca sunt in asteptare..ei bine "musafirii" nu au venit. Azi e a treia zi de intarziere...singurele simptome sunt crampe si dureri de cap...oare cand e cel mai ok sa imi fac un test?Big Surprise

Pai ai putea sa faci un testulet! :D :D majoreta majoreta
Cris29
Scris: Monday, August 14, 2017 9:57 AM
Nivel

Chris wrote:

Ok! Ms! Va tin la curent!AngelNot
Cris29
Scris: Monday, August 14, 2017 11:04 AM
Nivel

Chris wrote:

Nu mai e nevoie de test...a venit CM...M-am pripit sa trag concluzii. Asta e.uff
Chris
Scris: Monday, August 14, 2017 11:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Cris29 wrote:

Nu mai e nevoie de test...a venit CM...M-am pripit sa trag concluzii. Asta e.uff

Uff... imi pare rau Cris. Si tot dadeam refresh, gandindu-ma ca incepem saptamana cu un nou testulet. Lasa, nu fi necajita, o noua luna un nou inceput. Pleaca acum berzele in cautare de bebelusi.

Mai e cineva la testare saptamana asta? :) majoreta majoreta
Andreea06
Scris: Monday, August 14, 2017 11:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Imi pare rau Cris! Inainte cu forte proaspete!

De cat timp incercati?
Lili Eu
Scris: Monday, August 14, 2017 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:

?inând cont de situa?ie si uitându ma putin la graficele din urma. ... stau si ma întreb si i dau dreptate cuiva de aici care mi a zis pai , cum vreau eu ca sa se prinda ceva daca exact în perioada care ii fertila , noi nu facem nimica, ori din cauza durerilor mele de la ov , ori ca i el prea obosit .....si "cineva " ne tradeaza, ori din alte motive ....atunci putem astepta pâna prin 31 februarie. ...degeaba a insistat el si la dr urolog cu faza când ar trebui sa mearga la urmatoarea vizita / control pt ca i a dat / ne a dat si sfaturi ca sa reusim sa avem un rezultat.... principala a fost ca în perioada fertila sa fie o zi da, una ba , daca nu se poate din alte motive ....
Eu, din partea mea , pot spune ca am facut totul, inclusiv ca am inceput sa iau si eu profertil cu el, faza ca ii mai aduc aminte si verbal din când in când , ca în rest ....ii dau de inteles ce vreau ras
Mai mult de atât chiar nu pot face .
Nu ma duc sa incerc si IUI ul doar ca nu ramân natural, da , sa zicem ca m am gândit si la asta dupa sfaturile voastre si daca vad chiar ca nu e o alta varianta .
Dr gine de la Tm, mi a spus clar ca de abia dupa un an de încercari e?uate, în urma si a sfaturilor sale , adica atunci când ea spune ca tre sa facem în ziua x ,t si z, chiar sa facem.
Va doresc o noapte frumoasa si multe II liniiute sa fie luna asta sau luna viitoare.
campfire
Laura chear imi pare rau ca am avut dreptate. imi doream sincer sa nu am pale dar cu calm si rabdare va rasari soarele si pe strada ta...majoreta coeur computerlove
Lili Eu
Scris: Monday, August 14, 2017 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Fetelor eu am emotiiii cat casaaaaaLol maine astept urati dar de azi vad ca am intepaturi la sani, in sfarcuri si pe lateral cum am avut la Dominic ar fi culmea culmilor sa raman din prima luna de incercari insarcinataLol aaa si mentionez ca de cand am nascut nu am avut nici un fel de durere de sani inainte de cm Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.