Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreFlore
Scris: Friday, November 3, 2017 1:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Lili Eu wrote:
Domunic mi.a spart ecranu la tel zilele astea la folosit pe post de ciocan hohot si acum cat am vb cu voi a scos o tasta de la laptopul lui taty hohot sa facut un obtaznic de cand merge deabusileaaaa alcool

E un scumpppppcomputerlove Î?i seamana fff binecoeur
fluturash26
Scris: Friday, November 3, 2017 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Adina Mariana wrote:
Trebuie neaparat sa mergi la alt medic.Nu imi place deloc de medicul tau si inca nu am mai auzit sa se dea stimulare si sa nu te cheme sa vada daca s-au spart.Ce te faceai daca nu se spargeau si ti se transformau in chisturi mari sau faceai hiperstimulare?eu abia astept sa fie luni sa vad ca e totul in regula acolo...nici nu faceam stimulare daca nu imi spunea sa vin la monitorizare..te rog eu sa schimbi medicul.Nu e ok cum procedeaza el.

Asa mi-am propus..cand ma pun pe treaba serios o sa imi caut si alt medic..pana atunci cred ca mai dureaza ceva timp..am citit si eu faza cu naturistele scrise de anemona da e intrebator, nu cumva sa faca rau cum la altii poate sa faca bine..am unele frici in ceea ce le priveste..
Lili Eu
Scris: Friday, November 3, 2017 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Elena7 wrote:

Ce dulcic e Dominic coeur ..stai sa vezi cand o sa mearga in picioareras
Deja ma ia groaza!!!! acum umbla peste tot....ma refer unde nu e voie Lol are o gramada de jucarii dar nu le baga in seama...ma joc eu cu taty cu elehohot imi tavalea permele in pat...si m.am dus si am cumparat un urs mare ptr el sa il tavaeasca...la tavalit in prina zi si apoi pauza hohot pe el il fascineaza telefonu tableta laptopul prizele televizoru hohot
Lili Eu
Scris: Friday, November 3, 2017 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreFlore wrote:

E un scumpppppcomputerlove Î?i seamana fff binecoeur
Multumesc...nu prea imi seamana doar asa un pic la ochi in rest e taty in picioare Lol pe al meu il cheama Marcel si toti cand il vad pe Dominic ii zic Marcelino hohot eu nu am fost acolo...Lol
LAURA0202
Scris: Friday, November 3, 2017 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
fluturash26 wrote:

Te cred ca e frig tare, nu a fost asa de frumoasa toamna asta, mai mult frig..
Sa stii ca nu ai de ce sa te invinovatesti ca el nu vrea cand e perioada mai fertila..
eu zic ca ar trebui sa discutati, poate nu vrea el acum..nu o fi pregatit ma gandesc si eu..?? Daca tot zice ca e obosit..si o perioada sa va relaxati amandoi si cand simtiti momentu ca vreti sa va straduii sa va iubiti mai des??
Crezi ca eu nu am avut munca de lamurire cu al meu la inceput sa ii explic ca doar unele zile sunt importante din luna? da acum intreaba el cand e perioadahohot nu tre sa mai zic eu hohot
o sa vezi ca daca va iubiti mai des va iesi..eu zic sa incercati..fa-ti un plan cevapupici si nu te invinovati

Cheek Kiss
Ceau iubita.nu ma invinovatesc eu cu nimica si nu i ca nu vrea. Ca nu e pregatit si alte cele. Doar ca nu poate si sigur ii e ca sa nu ramânem amândoi cu buza umflata cum am mai pa?it o ...din cauza oboselii lui. Nu i vorba de vârsta sau de alte chestii. Si eu vroiam, si el ,la fel dar la un moment dat ......
Cineva ne a parasit ras
Ce sa i fac ? Zice el ....asta este ... si eu ca sa nu l fac sa se simta mai nasca decat era .... Râzând ras ce sa vi faci , iuby? N ai ce ....s a intamplat si gata ....nu ne om omorî pt asta ...DAR .... tura viitoare ....daca mai face pe nebunul .....sti ce i fac? ras
Il tai si l dam la ra?e hohot
NuStiu
Asta este. NuStiu
La Petro?ani , s a plus pe o ploaie de numa ....vroiam sa mai merg pana la tati dar ii sus , în vârful cimitirului si panta. ..namol si.... asta este. Merg maine inainte sa plec la Timi?oara ca sa l salut. Asa fac de obicei. Si când vin acasa la Petro?ani, nu intru nici la mine acasa, nici în casa lu tati si mami, eu am apartamentul la 1 si ai mei , la 3 dar eu întâi urc la cimitir la noua lui casa si de abia dupa aia vin si la mine . Ca nu mi vine sa urc sus la ei, unde era tati ....nu ma mai atrage deloc pt ca stiu ca el nu mai e , nu mai are cine sa ma astepte plans

Cheek Kiss

Gossip

computerlove
Anelise
Scris: Friday, November 3, 2017 5:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.