Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| kali wrote:Fetele, voi avea nevoie de ajutorul vostru sa actualizez listuta.
Si eu la Aspirici, te rog... PS pentru cat mai putin timp, sper... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Laura, ce ai facut, l-ai prins pe el dimineata inainte sa pleci? :) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| Fetele, eu declar azi, din nou, ziua 1... incerc sa nu ma supar si sa nu fiu afectata, dar nu prea imi iese... |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andia wrote:
Multumim!
Si Lili Eu se intoarce pe listuta de aspirici :P
Multumesc! ca ai avut grija sa ma treaca in listuta!! dar sper sa trec la burtici repejor!!! dupe 15 testam sa vedem daca sa prin bobita ... |
|
| Imi pare rau...!! dar capul sus bucurate ca in cateva zile incepe iar zilele de bebelit si e un nou inceput... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
|
Imi pare rau, dar imediat incepe o noua luna cu noi incercari. Nu dezarma, capul sus. Vine si bebe, indata... Inca te cauta, mami! |
|
| kali wrote:Fetele, voi avea nevoie de ajutorul vostru sa actualizez listuta. Mltumim de casuta noua sa dea DD sa fie cu noroc ptr noi toate sa trecem la burtici toate pana de craciun.... kali!!! dar ce e cu Anelise??? nu a mai trecut de mult pe la noi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 31
| Multumesc ca apar si eu pe lista acum! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu mare drag, fetelor!
Lili Eu wrote: ... dar ce e cu Anelise??? nu a mai trecut de mult pe la noi
E ok; toate mai luam cate o pauza din cand in cand... Cu siguranta se va bucura cand va citi ca i-ati simtit lipsa.
|
|
| Lili Eu wrote: Multumesc! ca ai avut grija sa ma treaca in listuta!! dar sper sa trec la burtici repejor!!! dupe 15 testam sa vedem daca sa prin bobita ...
Cu placere, sper ca o sa reusesti repede ca sa te muti la gravidute.
Eli.Georgi |
|
| kali wrote:Cu mare drag, fetelor! E ok; toate mai luam cate o pauza din cand in cand... Cu siguranta se va bucura cand va citi ca i-ati simtit lipsa.
Ce bine, ca si eu ma intrebam daca nu cumva a patit ceva. |
|
| kali wrote:Cu mare drag, fetelor! E ok; toate mai luam cate o pauza din cand in cand... Cu siguranta se va bucura cand va citi ca i-ati simtit lipsa. Ma bucur ca e bn!! |
|
| Andia wrote:Cu placere, sper ca o sa reusesti repede ca sa te muti la gravidute. Eli.Georgi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Buna fetelor! eu tot aspirica am ramas tot aspirica...dar recunosc ca nu am mai intrat de mult timp! Mult succes tuturor aspiricilor! |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:Laura, ce ai facut, l-ai prins pe el dimineata inainte sa pleci? :)
N am avut cu cine pt ca si seara,am specificat ca i a fost rau si cu oboseala, de aia adormirea pâna am facut eu dus. Oricum .....acuma ...chiar nu ma mai intereseaza nimica ..... m am certat cu el la tel .... Am plecat din Tm, fara sa vreau si fara sa mi dau seama, cu cehia lui de la masina si ...n are si cheie de rezerva la masina lui. Sincer....nici nu stiu sigur când am ovulat luna asta oricum ..... Asta este.... Sigur nu va fi nimica nici luna asta ....or sa vina uratii aia iara... |
|
|