Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Adina Mariana wrote:FloreFlore tu ai facut Hcg inainte sa faci monitorizare eco ovulatie? Da ,am facut cu o luna înainte de a începe monitorizarea...De altfel e esen?ial sa vezi cum stai cu trompele apoi restul... |
|
| maria2013 wrote:Irina, sedere scurta aici! Zi-ne cate ceva despre tine! Nu reu?esc sa Î?i rsapun în privat Maria dar....Mul?umesc mult !! |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Andia wrote:
Felicitari, sa creasca mare mare si sa iti aduca o gramada de bucurii :)
Ce dieta cu sare amara? De unde ati luat-o voi? Adica, se gaseste in magazinele normale?
Bine ai venit Irina27!
este vorba de cura aceea cu care te stresam eu acum o luna si tu : nu si nu :))) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| FloreFlore wrote:Da ,am facut cu o luna înainte de a începe monitorizarea...De altfel e esen?ial sa vezi cum stai cu trompele apoi restul... uau esti o curajoasa eu orice as face numa aia nu...auzisem tot felul si sunt cam speriata.Eu am zis ca prima data vreau sa vad daca ovulez,apoi stimulare daca nu,apoi inseminare si apoi trompele inainte de fiv daca e sa fie... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Fetelor pt.ingrosarea endometrului ce remedii mai sunt inafara de vin si rodie?imi puteti spune cam cat ar trebui sa fie cand esti la ovulatie?sincer 1 an de zile am spus ca nu vreau sa ma stresez ca tot asa se spune sa te joci primul an dar acum vazand ca am depasit am zis ca incep sa investighez iar inainte sa merg la medic vreau sa fiu documentata sa imi fie si mie mai simplu sa inteleg medicul.Banuiesc ca 6 mm cat il am eu e cam subtirel,cred ca de aceea nici nu am asa flux,in 3 zile deja nu mai sangerez deloc aproape la menstra. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Adina Mariana wrote:Fetelor pt.ingrosarea endometrului ce remedii mai sunt inafara de vin si rodie?imi puteti spune cam cat ar trebui sa fie cand esti la ovulatie?sincer 1 an de zile am spus ca nu vreau sa ma stresez ca tot asa se spune sa te joci primul an dar acum vazand ca am depasit am zis ca incep sa investighez iar inainte sa merg la medic vreau sa fiu documentata sa imi fie si mie mai simplu sa inteleg medicul.Banuiesc ca 6 mm cat il am eu e cam subtirel,cred ca de aceea nici nu am asa flux,in 3 zile deja nu mai sangerez deloc aproape la menstra.
Buna . Inafara de rodii si vin rosu ai putea sa incerci extract de mladite de zmeur timp de 2-3 luni si apoi o luna pauza. Eu am luat timp de 2 luni si in luna in care am ramas insarcinata incepusem din nou. Cu toate ca in luna in care am ramas eu, am fost la medic in ziua 15 de cm si endometrul meu era de 4.5 mm si nici foliculi nu aveam suficient de maturi. Am ovulat in ziua 19 cu un folicul de maxim 20 si aveam endometrul la 4 sapt si 2 zile de sarcina cand am mers la primul control de 8 mm...La mine s-a prins cu minimul posibil probabil si la endometru si la folicul. Mai sunt si minuni de la Dumnezeu . Cu toate astea la primul test slab pozitiv am si inceput tratamentul cu progesteron, cel mai probabil daca nu facem tratamentul nu cred ca puteam sa tin sarcina, tratament pe care il fac si in ziua de azi. Din cate am citit eu o sarcina se poate fixa la un endometru de 7-9 mm, dar nu stiu sa iti spun ce marime ar fi ok sa aiba la ovulatie! Multa bafta! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| una dimineata fetelor !!! la amiaza dar ii bine si asa
|
|
| Adina Mariana wrote:uau esti o curajoasa  eu orice as face numa aia nu...auzisem tot felul si sunt cam speriata.Eu am zis ca prima data vreau sa vad daca ovulez,apoi stimulare daca nu,apoi inseminare si apoi trompele inainte de fiv daca e sa fie... EU am mai facut acum 2 ani HSG acum 2 ani s m a durut rau de tot dar acum a fost o durere suportabila... |
|

| Adina Mariana wrote:FloreFlore tu ai facut Hcg inainte sa faci monitorizare eco ovulatie?
ma bag si eu in seama scuze.... nici nu stiu care i diferenta intre Hcg si cea pe care am facut o eu.... aia cu substanta de contrast; am facut o in Italia si nu stiam ce si cum , imi zisese o fata ca ii dureroasa dar n am crezut o , cunoscand o , stiind ca i mai sensibila, mi am zis ca exagereaza................. dar n a exagerat deloc. A DURUT CA NAIBA, important e ca a trecut lichidul . nici eu nu stiam prea multe despre subiectul asta, aici, am aflat si de analize hormonale, mie acolo , chiar nu mi au dat deloc sa fac; al meu , facuse si acolo, alea ale lui si era ok, asa ca ne am cam speriat acnd am vazuyt ca aici , din prima, la Gynatal, a iesit prost, a doua, la Regina Maria si dr urolog, ne a trimis sa o facem si pe a treia , pt ca era diferenta mult prea mare, intre ele. Doamne ajuta, ca nu i nimika ca daca era............chiar nu puteam face nimika... nici la mine, nu pare ca ar fi ceva, lasand deoparte durerile mele de la ovulatie.......... asa ca ar trebui sa fie pana la urma ceva......
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| LAURA0202 wrote:ma bag si eu in seama scuze.... nici nu stiu care i diferenta intre Hcg si cea pe care am facut o eu.... aia cu substanta de contrast; am facut o in Italia si nu stiam ce si cum , imi zisese o fata ca ii dureroasa dar n am crezut o , cunoscand o , stiind ca i mai sensibila, mi am zis ca exagereaza................. dar n a exagerat deloc. A DURUT CA NAIBA, important e ca a trecut lichidul  . nici eu nu stiam prea multe despre subiectul asta, aici, am aflat si de analize hormonale, mie acolo , chiar nu mi au dat deloc sa fac; al meu , facuse si acolo, alea ale lui si era ok, asa ca ne am cam speriat acnd am vazuyt ca aici , din prima, la Gynatal, a iesit prost, a doua, la Regina Maria si dr urolog, ne a trimis sa o facem si pe a treia , pt ca era diferenta mult prea mare, intre ele. Doamne ajuta, ca nu i nimika  ca daca era............chiar nu puteam face nimika... nici la mine, nu pare ca ar fi ceva, lasand deoparte durerile mele de la ovulatie.......... asa ca ar trebui sa fie pana la urma ceva......
Laura, tu n-ai fi cumva in saptamana de testare? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/11/2017 Mesaje: 4
| Fetelor va multumesc pentru primire! Si eu imi doresc sa stam cat mai putin la aspirici si sa trecem cat mai repede la burtici. Putin despre mine: impreuna cu sotul meu de 3 ani incercam sa avem bebe, momentam nimic...analize eu: tsh marit- eutyrox cam de 8 luni, de asemenea amh marit (desi nu am nici un simpton, menstra regulata 28-30 zile) - momentan nici un tratament. Sotul meu de putin timp am aflat ca are problemute iar acum este pe tratament cu profertil si magneb6. Sper sa fie totul bine atat pentru noi cat si pentru toata lumea |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Irina27 wrote:Fetelor va multumesc pentru primire! Si eu imi doresc sa stam cat mai putin la aspirici si sa trecem cat mai repede la burtici. Putin despre mine: impreuna cu sotul meu de 3 ani incercam sa avem bebe, momentam nimic...analize eu: tsh marit- eutyrox cam de 8 luni, de asemenea amh marit (desi nu am nici un simpton, menstra regulata 28-30 zile) - momentan nici un tratament. Sotul meu de putin timp am aflat ca are problemute iar acum este pe tratament cu profertil si magneb6. Sper sa fie totul bine atat pentru noi cat si pentru toata lumea
ce valori are spermograma sotului ? control urologic ati facut ? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/11/2017 Mesaje: 4
| anemona30 wrote:
ce valori are spermograma sotului ? control urologic ati facut ?
Control urologic nu am facut momentan, iar valorile nu le stiu pe de rost...ni s-a spus ca sunt cam putini si lenesi. |
|

|
eu??????????
nu cred ca as avea de ce ..... sa mai vad inca odata NEGATIV-I LINIUTA????????? nu multumesc. eu , tot timpul, cand mi a fost posibil, am asteptat sa vad daca mi vine si avenit chiar daca mai erau si oarecum niste semne inselatoare......
eu tot simt ceva , cand la ovarul stang ( e cel care a avut treaba- doua sau trei luni la rand , in rest nimika, parca as mai simti si cateceva la ovarul drept dar ......... nu i nimika - din pacate) mersi oricum de gand Chris
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| LAURA0202 wrote:eu?????????? nu cred ca as avea de ce ..... sa mai vad inca odata NEGATIV-I LINIUTA????????? nu multumesc. eu , tot timpul, cand mi a fost posibil, am asteptat sa vad daca mi vine si  avenit chiar daca mai erau si oarecum niste semne inselatoare...... eu tot simt ceva , cand la ovarul stang ( e cel care a avut treaba- doua sau trei luni la rand  , in rest nimika, parca as mai simti si cateceva la ovarul drept dar ......... nu i nimika - din pacate) mersi oricum de gand Chris
Lasa ca apare soarele si pe strada noastra, Laura. Te intrebasem pentru ca avem cam aceeasi perioada... Trebuie sa sarim si noi gardul la gravidute. Hai eu te imping pe tine, tu ma tragi pe mine! :)) |
|
|