Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 8, 2017 1:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:

E cel mai bun pe endometrioza. Bafta!
Stiu..mersiDistanceKiss daca vreodata o sa ajung la operatie..strang bani si doar pe mana lui merg.Sunt bagata pe un grup pe fb.cu endometrioza Romania si de acolo stiu de Simedrea.El curata bine,alti medici din pacate nu si mai rau se agraveaza boala.
Amaria2511
Scris: Sunday, October 8, 2017 6:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/23/2017
Fetelor, miercuri diminea?a suntem programa?i la analize
Eu : fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina ?i testesteron
El: spermograma ?i spermocultura
Pe el l.am pus pe tu?a deja...4 zile de abstinenta Blushing
Eu mar?i sunt de noapte: 22-06....influen?eaza cumva oboseala analizele? Am voie sa beau cafeaua sau sa mananc?
Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi?
FloreFlore
Scris: Sunday, October 8, 2017 6:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Adina Mariana wrote:
Uau Flore dar ce regulat iti e.Pai asa normal ca te inteleg de ce nu faci fiv.Tu la varsta ta esti mai ok ca o fata de 25-30 ani..eu am mai multe probleme ca tineHilar te incurajez sincer si te felicit ca nu te lasi influentata de varsta si crezi in sansa ta..sunt sigura ca cu acest optimism o sa reusesti..nici nu ma indoiesc pt tine si doar stau si astept ca sa imi dai vestea intr-o luna din viitorul apropiat.Te imbratisez tare tare optimista mea..tu esti dovada ca viata e frumoasa si asa cum e inca fara un bebelusSimplyLove DistanceKiss

computerlove computerlove computerlove
AlexandraRr
Scris: Sunday, October 8, 2017 7:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Amaria2511 wrote:

Da, sensibilitate .... Cam a?a ?i pe mine ma ia... Ciudat ca luna asta nu am avut nicio sensibilitate ... NicaieriNuImiPasa
Nu mi s.a mai întâmplat pâna acum .... Nu ca.i duc dorul, e chiar fain Big Laugh doar ca e ciudat Cheek Kiss

Si eu am patit la fel, luna aceasta nu am avut semne de ovulatie, la mine astazi ar trebui sa fie si de obicei ma doare unul din ovare, sunt balonata si am si sanii sensibili insa luna aceasta nimic :( e drept ca nici teste de ovulatie nu am facut luna aceasta, am o experienta urata cu ele si le evit, am avut la inceputul anului 3 luni la rand testele negative, cred ca chiar nu ovulam insa de atunci nu am mai facut pentru ca era prea mare dezamagirea si stresul.
Daca ti-au iesit pozitive poate ai ovulat si ai o luna fara simptome, nu e obligatoriu sa fie, cred ca cel mai important semn este secretia aceea specifica pupici
Amaria2511
Scris: Sunday, October 8, 2017 7:54 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Si eu am patit la fel, luna aceasta nu am avut semne de ovulatie, la mine astazi ar trebui sa fie si de obicei ma doare unul din ovare, sunt balonata si am si sanii sensibili insa luna aceasta nimic :( e drept ca nici teste de ovulatie nu am facut luna aceasta, am o experienta urata cu ele si le evit, am avut la inceputul anului 3 luni la rand testele negative, cred ca chiar nu ovulam insa de atunci nu am mai facut pentru ca era prea mare dezamagirea si stresul.
Daca ti-au iesit pozitive poate ai ovulat si ai o luna fara simptome, nu e obligatoriu sa fie, cred ca cel mai important semn este secretia aceea specifica pupici

Abia azi am inceput sa am o sensibilitate u?oara în zona sfârcurilor...nu tot sânul cum aveam de obicei...scurgerea s.a cam oprit...sunt curioasa sa vad cum vor ie?i analizele NuStiu
Gossip Cheek Kiss
maria2013
Scris: Sunday, October 8, 2017 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Amaria2511 wrote:
Fetelor, miercuri diminea?a suntem programa?i la analize
Eu : fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina ?i testesteron
El: spermograma ?i spermocultura
Pe el l.am pus pe tu?a deja...4 zile de abstinenta Blushing
Eu mar?i sunt de noapte: 22-06....influen?eaza cumva oboseala analizele? Am voie sa beau cafeaua sau sa mananc?
Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi?

Nu se consuma nici lichide ?i nici hrana. Se recolteaza pe nemâncate. Esti la început de ciclu? Se fac între zilele 2-5.
Amaria2511
Scris: Sunday, October 8, 2017 9:30 AM
Nivel

maria2013 wrote:

Nu se consuma nici lichide ?i nici hrana. Se recolteaza pe nemâncate. Esti la început de ciclu? Se fac între zilele 2-5.

Maria, nu...voi fi în ziua 22 ... Mi a zis sa fac analizele in z21-23....deci când voi face analizele voi mai avea cam 4-5 zile pâna la ciclu ....NuStiu
maria2013
Scris: Sunday, October 8, 2017 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Amaria2511 wrote:

Maria, nu...voi fi în ziua 22 ... Mi a zis sa fac analizele in z21-23....deci când voi face analizele voi mai avea cam 4-5 zile pâna la ciclu ....NuStiu

Intervalele de referinta sunt detaliate si pt faza luteala, dar sfatul meu e sa astepti ziua1. Apoi sa faci în ziua 3: LH, FSH, Estradiol, TSH si prolactina. În ziua ovulatiei faci iar lh si estradiol, iar la 7 zile dupa ovulatie faci progesteronul. Astfel, ai imaginea clara a evolutiei hormonilor pe parcursul unui ciclu.
Amaria2511
Scris: Sunday, October 8, 2017 10:20 AM
Nivel

maria2013 wrote:

Intervalele de referinta sunt detaliate si pt faza luteala, dar sfatul meu e sa astepti ziua1. Apoi sa faci în ziua 3: LH, FSH, Estradiol, TSH si prolactina. În ziua ovulatiei faci iar lh si estradiol, iar la 7 zile dupa ovulatie faci progesteronul. Astfel, ai imaginea clara a evolutiei hormonilor pe parcursul unui ciclu.

Le voi face in z22 cum mi a recomandat dr pt inceput ?i banui ca în func?ie de rezultatele îmi va recomanda si alte analize ...sau tratamente NuStiu
Sper sa fie un medic bun ca sa nu încep iar "vânatoarea" de medici Argue
zgubyro
Scris: Sunday, October 8, 2017 10:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
AlexandraRr wrote:

Buna, pe mine cu doua zile inainte si dupa ovulatie cam 3-4 zile. Dar nu e durere, sunt mai sensibili, e suportabil pupici

Exact asa si pe mine. Eu dupa asta ma ghidez cand e ovulatia. La ultima sarcina, cand am ramas insa, sensibilitatea nu a disparut.
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 8, 2017 10:59 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Alexandra ia fa si tu graficul si masoara-temperatura ca sa stii daca ovulezi sau nu.Eu daca nu mergeam luna aceasta la monitorizare stiam oricum ca nu ovulez pt,ca temperatura e jos de tot si nu a crescut mai mult de 36,7.E chiar ft ok aceasta metoda parerea mea..mai scapi din ganduri macar ca si asa avem destule.
Adina Mariana
Scris: Sunday, October 8, 2017 11:04 AM
Nivel

maria2013 wrote:

Exact asa le-am facut si eu,Asa sunt corect facute..Amaria va trebui sa le repeti si pacat de banii aceea..mai mult o sa te sperie rezultatele eronate.Nu am auzit pe nimeni sa le faca asa haotic cum ti le-a dat tie medicul numai daca le-a facut fara sa stie si fara recomandarea medicului..Singurele analize care mi le-a spus ca pot sa le fac in orice perioada a fost Tsh si Prolactina dar si astea prima data mi le-a dat in ziua 3 a ciclului si cand a vazut ca mi-a iesit marit ma pus sa le repet si dupa ziua 20.
Amaria2511
Scris: Sunday, October 8, 2017 12:04 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Exact asa le-am facut si eu,Asa sunt corect facute..Amaria va trebui sa le repeti si pacat de banii aceea..mai mult o sa te sperie rezultatele eronate.Nu am auzit pe nimeni sa le faca asa haotic cum ti le-a dat tie medicul numai daca le-a facut fara sa stie si fara recomandarea medicului..Singurele analize care mi le-a spus ca pot sa le fac in orice perioada a fost Tsh si Prolactina dar si astea prima data mi le-a dat in ziua 3 a ciclului si cand a vazut ca mi-a iesit marit ma pus sa le repet si dupa ziua 20.

Cred ca e cazul sa ies din nou la vânatoare în cazul asta Argue
fluturash26
Scris: Sunday, October 8, 2017 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Adina Mariana wrote:
Alexandra ia fa si tu graficul si masoara-temperatura ca sa stii daca ovulezi sau nu.Eu daca nu mergeam luna aceasta la monitorizare stiam oricum ca nu ovulez pt,ca temperatura e jos de tot si nu a crescut mai mult de 36,7.E chiar ft ok aceasta metoda parerea mea..mai scapi din ganduri macar ca si asa avem destule.

si mie azi mi-a scazut temperatura..chiar is curioasa..daca maine creste inseamna ca am ovulat azi? Sau cum ar trebui sa fie? Is curioasa tare cum va fi maine..uff
fluturash26
Scris: Sunday, October 8, 2017 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Amaria2511 wrote:

Le voi face in z22 cum mi a recomandat dr pt inceput ?i banui ca în func?ie de rezultatele îmi va recomanda si alte analize ...sau tratamente NuStiu
Sper sa fie un medic bun ca sa nu încep iar "vânatoarea" de medici Argue

Si eu stiu exact la fel ca fetele ca tot la inceput se fac cand Z3 parca stiam si eu..eventual o poti suna sa ii zici in ce zi esti si daca e ok asa..sa faci in ziua asta analizele sa vezi ce ti spune..poate a zis ea eronat...sa nu dai bani deeaba
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.