Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
Amaria2511 wrote:
Fetelor, o curiozitate ... Pe voi când încep sa va doara sânii ? In timpul ovulatiei sau dupa? ?i daca e dupa, cam la cate zile dupa ovulatie ?

Buna, pe mine cu doua zile inainte si dupa ovulatie cam 3-4 zile. Dar nu e durere, sunt mai sensibili, e suportabil pupici
Amaria2511
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/23/2017
AlexandraRr wrote:

Buna, pe mine cu doua zile inainte si dupa ovulatie cam 3-4 zile. Dar nu e durere, sunt mai sensibili, e suportabil pupici

Da, sensibilitate .... Cam a?a ?i pe mine ma ia... Ciudat ca luna asta nu am avut nicio sensibilitate ... NicaieriNuImiPasa
Nu mi s.a mai întâmplat pâna acum .... Nu ca.i duc dorul, e chiar fain Big Laugh doar ca e ciudat Cheek Kiss
Andia
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Ioana 08 wrote:
Hello. Ce mai face?i? Va dau cu praf de gravidutza. Am facut ?i noi 3 luni;)
Ieri am facut analiza de placenta.acum a?tept.
În rest? Noutati?

Hello! Ce analiza de placenta?
fluturash26
Scris: Saturday, October 7, 2017 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Andia wrote:

Andia dupa graficul tau inseamna ca ai ovulat In z14??
Ioana 08
Scris: Saturday, October 7, 2017 4:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2017
Andia wrote:

Biopsie de trofoblast se nume?te. Pentru a vedea orice problema genetica la bebe...
Dar o sa iasa bine.
Adina Mariana
Scris: Saturday, October 7, 2017 5:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
maria2013 wrote:
Adina, sa ai o luna anovulatorie nu e ceva anormal. Toate avem! Mai degraba as investiga acel chist. Nu are o marime pe care sa o neglijezi! Esti sigura ca e endometriozic? Ai facut RMN cu protocol de endometrioza?
crede-ma investighez si nu m-am neglijat niciodata.Cand e vorba de sanatate e pe primul loc..mai ales dupa ce a patit mami.Am fost in Timisoara la Simedrea Voicu medicul specializat pe endometrioza si tocmai el nu a vrut sa ma bage in operatie pt.ca al meu chist nu e agresiv..nu creaza dureri,dispare,apare si operand mi-a explicat el ca se poate inerva si sa se faca mai multe chisturi si aderente si focare in alte locuri.Un chist endo atata timp cat nu e agresiv nu se opereaza.Mi-a spus ca daca trec de 30 ani si toate analizele imi sunt bune pt.fertilitate si nu raman atunci ne putem gandi la o operatie si facuta doar de el ca sa imi curete bine chistul..altfel sa nu risc ca sa nu fiu curata bine si sa mi se agraveze endometrioza.Desemenea aceasta endometrioza nu se pune diagnosticul numai dupa operatie cu exactitate.Nu am facut Rmn..a spus medicul ca rmn facem doar daca ajung la operatie..multe fete si chiar prietena mea cea mai buna a ramas insarcinata cu chist de 7 cm si acum are un bebe sanatos tun de 3 saptamani si ea e bine.Incerc sa raman calma si sa le iau treptat pt.ca stiu ce e endometrioza..sunt ft.bine documentata si e ft.interesant ca aceste chisturi nu trec si al meu a trecut si a reaparut dupa 1 an...voi vedea luna urmatoare daca intradevar mai e acolo si dupa aceste naturiste din mladite de zmeur si coacaz negru.Momentan chistul meu are 4\2 nu e ft.mare vad luna viitoare.L-am sunt ieri pe Simedrea medicul specializat pe endometrioza sa in intreb daca pot sa fac stimularea si mi-a spus ca pot sa fac daca chistul imi e mai mic de 5 cm..deci sunt linistita ca am unda verde sa spun asa.Inca odata so dovedit ca si medicul la care sunt acum stie ce vorbeste si nu m-ar fi pus pe stimulare daca nu stia despre ce e vorba.
Adina Mariana
Scris: Saturday, October 7, 2017 5:09 PM
Nivel

FloreFlore wrote:
Buna diminea?a ,fetele !!!SimplyLove
La mine z 1 ,cum era de asteptatNuImiPasa
Adina sa ?tii ca înca mai cred în ?ansa meacomputerlove Am eu o fixa?ie ca daca era sa fie era pana acum era si daca e sa fie V a fi !?tiu ca am evoluat ?i trebuie sa mai ajutam nu doar sa a?teptam sa ne cada din cer dar din punctul.meu de vedere cred ca mai am sanse sa ramân natural...Acum ca toate analizele mi.au ie?it ok nu as risca cu stimulare chiar ?i u?oara. ..Cu naturiste am încercat fel de fel ?i nu vreau sa imi dau totul peste cap....Vreau sa ma deta?ez ?i sa îmi traiesc cei mai frumo?i ani din via?a. ..
La mine cam toate lucrurile frumoase au aparut mai târziu ?i atunci când nu ma asteptamcoeur
Va pup pe toate si va doresc sa va vede?i cât mai repede visul implinitcomputerlove
Sa ave?i un week end relaxant !Chiar daca ploua pe mine ma încarca pozitiv vremea astaCrazy
coeur computerlove Buddy1 DistanceKiss
Uau Flore dar ce regulat iti e.Pai asa normal ca te inteleg de ce nu faci fiv.Tu la varsta ta esti mai ok ca o fata de 25-30 ani..eu am mai multe probleme ca tineHilar te incurajez sincer si te felicit ca nu te lasi influentata de varsta si crezi in sansa ta..sunt sigura ca cu acest optimism o sa reusesti..nici nu ma indoiesc pt tine si doar stau si astept ca sa imi dai vestea intr-o luna din viitorul apropiat.Te imbratisez tare tare optimista mea..tu esti dovada ca viata e frumoasa si asa cum e inca fara un bebelusSimplyLove DistanceKiss
Adina Mariana
Scris: Saturday, October 7, 2017 5:15 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

da mai mult se mentine la mine dince observ eu..cresteri foarte mici..da am vazut ca la tine tot scade.. eu ziceam ca poate vine mai rapid ca am luat 2 luni si poate a reglat un pic ciclu...da acum vom vedea..eu din decembrie anul trecut m-am dereglat nu stiu de ce cred eu ca atunci am ramas insarcinata da am facut avort spontan...ca mi-a venit ft ft tarziu pe la 40 zile mie care imi venea la 32 si m-a tinut asa tare ca si la ciclu vreo 4 sapt...si imi era rusine sa merg la medic asa si am mers la aia de familie care mi-a dat pastile ceva tari sa opreasca sangerarea...si de atunci mi s-a dereglat de tot...
asa m-am dereglat si eu din luna iulie cand am crezut ca e bebe..era regulat la 33 zile si in iulie nu mi-a venit numai a 40-a zi..ori a fost si atunci luna anovulatorie pt.ca bebe nu a fost ca eu am facut beta ca am vazut pe test parca o liniuta ft.pala.Sa nu iti mai fie rusine sa mergi la medic orice ai avea.Sunt medici,dute cu incredere si o sa fie mai bine decat asapupici cu rusinea nu ai de castigat in viata.Sunt curioasa in aceasta luna daca a fost anovulatorie daca va veni menstra tot prin ziua 40 atunci o sa imi dau seama ca si in iulie a fost la fel anovulatorie.
fluturash26
Scris: Saturday, October 7, 2017 5:41 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
asa m-am dereglat si eu din luna iulie cand am crezut ca e bebe..era regulat la 33 zile si in iulie nu mi-a venit numai a 40-a zi..ori a fost si atunci luna anovulatorie pt.ca bebe nu a fost ca eu am facut beta ca am vazut pe test parca o liniuta ft.pala.Sa nu iti mai fie rusine sa mergi la medic orice ai avea.Sunt medici,dute cu incredere si o sa fie mai bine decat asapupici cu rusinea nu ai de castigat in viata.Sunt curioasa in aceasta luna daca a fost anovulatorie daca va veni menstra tot prin ziua 40 atunci o sa imi dau seama ca si in iulie a fost la fel anovulatorie.

Da pai o sa te lamuresti poate luna asta tu...si eu is curioasa cu temperatura asta????poate luna viitoare va fi mai norocoasa...o sa fie diferita mai ales ca iei si pt stimulare..asa m-au durut sanii de la stimulare luna trecuta..
maria2013
Scris: Saturday, October 7, 2017 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina Mariana wrote:
.Am fost in Timisoara la Simedrea Voicu medicul specializat pe endometrioza si tocmai el nu a vrut sa ma bage in operatie

E cel mai bun pe endometrioza. Bafta!
Andia
Scris: Saturday, October 7, 2017 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
fluturash26 wrote:

Andia dupa graficul tau inseamna ca ai ovulat In z14??

Inca nu stiu sigur, daca si maine creste temperatura, da. Dar e posibil sa fie o pacaleala temp de azi pt ca am luat-o pe la 12 ziua :)) Din pacate nu am avut dispozitia sa merg sa fac analize de sange ca sa vad daca a inceput progesteronul sa creasca, ca asa stiam sigur daca am ovulat sau nu. El abia s-a operat, luna asta am ratat perioada fertila dar e bine, ca oricum nu existau sanse cum nu au existat tot anul asta :) Insa eu ma tin de graficele mele cu temperatura ca sa vad cum variaza data ovulatiei, ca nu e stabila la mine se pare. Ba este in z14, ba z18, z19, am avut si z23 sau z25...
fluturash26
Scris: Saturday, October 7, 2017 9:25 PM
Nivel

Andia wrote:

Inca nu stiu sigur, daca si maine creste temperatura, da. Dar e posibil sa fie o pacaleala temp de azi pt ca am luat-o pe la 12 ziua :)) Din pacate nu am avut dispozitia sa merg sa fac analize de sange ca sa vad daca a inceput progesteronul sa creasca, ca asa stiam sigur daca am ovulat sau nu. El abia s-a operat, luna asta am ratat perioada fertila dar e bine, ca oricum nu existau sanse cum nu au existat tot anul asta :) Insa eu ma tin de graficele mele cu temperatura ca sa vad cum variaza data ovulatiei, ca nu e stabila la mine se pare. Ba este in z14, ba z18, z19, am avut si z23 sau z25...

CHiar si asa daca nu ati avut timp is curioasa cu graficele astea.sa stii ca nu stii cand iti surade norocul asa ca de acum dupa operatie poate va fi mai ok si o sa aveti un prichindel in curand...cam tarziu ai avut cateodata..ai fost lenesa aziras
anemona30
Scris: Saturday, October 7, 2017 11:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Sorina_85 wrote:

Imi pare rau pentru test, daca totusi nu e luna asta, atunci luna viitoare facem o mobilizare de forte si intram buluc toate gramada in randul burticilor cu forta, eeeee, gata, pana aici, mai punem si noi piciorul in prag Crazy Si eu am ratat luna asta ca nu prea m-am incadrat in perioada fertila...
Eu stiu ca am mai spus-o dar ma mai repet o data si gata ras Poate o fi si ph-ul de vina si "gigeii" mor in mediul acela. Eu incercasem o data si spalaturi cu bicarbonat dar sincer nu agreez ideea spalaturilor pe acolo ca am impresia ca deregleaza flora, chiar daca bicarbonatul nu dauneaza asa tare. Eu mi-am luat un lubrifiant care imita perfect mucusul cervical din perioada fertila si le creeaza "gigeilor" un mediu bun de inaintat. A doua luna cand l-am folosit am ramas insarcinata. Plus ca e destul de distractiv. Sunt putin ofticata ca luna trecuta nu l-am folosit...si luna asta nu am prins perioada ovulatiei.... E adevarat ca nu e tocmai ieftin dar il folosesc doar in perioada din preajma si in timpul ovulatiei.
Poate mai foloseste cuiva informatia asta.
Haideti fetelor sa ne facem cadou de Craciun o bobita, suna bineeeee!!
majoreta majoreta majoreta

Aaaaa, si sub nici o forma sa nu folosi?i saliva pe post de lubrifian. Scuze de detalii dar cica ii omoara pe "stimabili" Crazy

Te contrazic cu saliva:d la mine a mers ?i a?a ?i nu cred ca so?ul acea cine ?tie ce inotatori..
Dar scrie numele lubrifiantului,eu sigur te am mai întrebat :d

Flore: este ok sa te deta?ezi dar ?tii ?i tu ca mintea tot aici î?i este...citesc ?i la tine ?i la carlita ?i nu ma prind care i cauza de nu se prinde!! So?ii sunt ok,voi ovulati, chiar nu în?eleg care i buna..poate Sorina are dreptate ?i este ph ul ,nici nu ?tiu ce sa spun..
Chestia cu bicarbonat am incercat o ?i eu acum câ?iva ani ?i nu ?tiu cât bine mi am facut ...dar îmi amintesc ca erau fete ce au ramas însarcinate in urma acestor spalaturi cu bicarbonat .
Lili Eu
Scris: Saturday, October 7, 2017 11:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreFlore wrote:
Buna diminea?a ,fetele !!!SimplyLove
La mine z 1 ,cum era de asteptatNuImiPasa
Adina sa ?tii ca înca mai cred în ?ansa meacomputerlove Am eu o fixa?ie ca daca era sa fie era pana acum era si daca e sa fie V a fi !?tiu ca am evoluat ?i trebuie sa mai ajutam nu doar sa a?teptam sa ne cada din cer dar din punctul.meu de vedere cred ca mai am sanse sa ramân natural...Acum ca toate analizele mi.au ie?it ok nu as risca cu stimulare chiar ?i u?oara. ..Cu naturiste am încercat fel de fel ?i nu vreau sa imi dau totul peste cap....Vreau sa ma deta?ez ?i sa îmi traiesc cei mai frumo?i ani din via?a. ..
La mine cam toate lucrurile frumoase au aparut mai târziu ?i atunci când nu ma asteptamcoeur
Va pup pe toate si va doresc sa va vede?i cât mai repede visul implinitcomputerlove
Sa ave?i un week end relaxant !Chiar daca ploua pe mine ma încarca pozitiv vremea astaCrazy
coeur computerlove Buddy1 DistanceKiss
uff grup computerlove
Sorina_85
Scris: Sunday, October 8, 2017 12:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
anemona30 wrote:

Te contrazic cu saliva:d la mine a mers ?i a?a ?i nu cred ca so?ul acea cine ?tie ce inotatori..
Dar scrie numele lubrifiantului,eu sigur te am mai întrebat :d

Flore: este ok sa te deta?ezi dar ?tii ?i tu ca mintea tot aici î?i este...citesc ?i la tine ?i la carlita ?i nu ma prind care i cauza de nu se prinde!! So?ii sunt ok,voi ovulati, chiar nu în?eleg care i buna..poate Sorina are dreptate ?i este ph ul ,nici nu ?tiu ce sa spun..
Chestia cu bicarbonat am incercat o ?i eu acum câ?iva ani ?i nu ?tiu cât bine mi am facut ...dar îmi amintesc ca erau fete ce au ramas însarcinate in urma acestor spalaturi cu bicarbonat .

Sa sti ca asa ma gandesc si eu, Anemona ca poate sunt niste lucruri mici, marunte, usor de corectat, daca, aparent analizele sunt bune din ambele parti, si de aia m-am gandit la ph. Eu am ramas de 2 ori insarcinata fara lubrifiantul asta(Preseed) dar au venit mai greut sarcinile. Cand mi l-am luat eram convinsa ca o sa functioneze, si asa a si fost. Poate si psihologic mi-a indus o stare de incredere care o fi functionat, dar cert e ca o sa il folosesc in continuare. Eu de saliva am mai citit zilele astea sa vad care mai sunt informatiile si peste tot scria ca e contraindicata de folosit in perioada de conceptie. Acuma, sunt convinsa ca nu e chiar contraceptiv dar poate scadea mobilitatea si le schimba putin ph-ul, ceea ce influenteaza negativ, o idee( probabil nu cu mult) sansele de reusita. Mai mult ca sigur ca se poate obtine o sarcina si daca se foloseste saliva( si eu si tu sic suntem dovada vie) dar ma gandeam ca poate cresc sansele de reusita, chiar si cu putin ras

hearts

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.