Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Adina Mariana wrote: Ce frumos ai scris..multumesc pt.cuvinte si pt.ca m-ai linistit atat de mult.Si ai dreptate...trebuie sa privesc si partea buna ca aflu care e cauza pt,care al meu bebel intarzie sa apara si cu fiecare informatie sau tratament sunt tot mai aproape de reusita  sa te ajute Dumnezeu si pe tine sa iti indeplinesti visul si pe toate fetele care isi doresc copii.Orice femeie care isi doreste merita sa fie mamica
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote: Da Carlita mi-a spus sa astept menstruatia sa vina si cand vine sa iau din a 5-a zi,o tableta pe zi timp de 5 zile dupa care control in ziua 12 si vedem schema a doua in functie de ovarele mele.A spus ca incepem cu usor ca poate avem noroc..apoi mai vedem daca crestem.Acum i-am trimis mail la dl.doctor de la Timisoara specializat pe endometrioza si l-am intrebat daca se poate face stimulare peste chist.Medicul meu a spus ca da dar vreau sa intreb si pe unul specializat pe endometrioza.Astept raspunsul lui ca mereu imi raspunde la mailuri.
Tu cum esti..in asteptare inca?azi trebuia sa vina,ceva semne?scuze daca ai scris dar nu am citit ieri pe forum ca nu am fost instare. Bafta, Adina! Eu am facut un test aseara si a fost negativ. Temp e in scadere deja; probabil maine vor aparea uratii ... |
|
| Amaria2511 wrote:Hmmmm... Cam a?a ma lua ?i pe mine de obicei...luna asta insa nimic  nici dureri ca de obicei la ovulatie ...de?i a fost confirmata de teste in z14.... Dupa ovulatie ai vreo secre?ie ceva? La mine luna asta pare pu?in mai abundenta ... O fi de la inofolic? Sa sti ca nici eu nu ii simt tot timpul dupa ovulatie dar luna asta i-am simtit o idee mai sensibili dupa vreo 3-4 zile. Secretiile dupa ovulatie se mai reduc si devin mai albe parca. Nu e exclus sa fie de la Inofolic, mie mi-a mers bine cu Myo-Sun si m-am simtit ok, se atenuasera simptomele premenstruale, parca..... stau prost cu memoria dar parca asa tin minte( cred ca trebuie sa incep sa imi scriu adresa pe mana sa nu uit unde sa ma duc acasa ) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Sorina_85 wrote: Sa sti ca nici eu nu ii simt tot timpul dupa ovulatie dar luna asta i-am simtit o idee mai sensibili dupa vreo 3-4 zile. Secretiile dupa ovulatie se mai reduc si devin mai albe parca.
La mine e ciudat pt ca eu aveam acelea?i simptome luna de luna... Mai pu?in luna asta .... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote: Bafta, Adina! Eu am facut un test aseara si a fost negativ. Temp e in scadere deja; probabil maine vor aparea uratii ...
Imi pare sincer rau eu nu prea stiu multe detalii despre tine ca nu scrie in semnatura..mi-ar placea sa stiu daca o sa ai odata chef sa zici in mare.Am observat ca al tau grafic a scazut azi tocmai de aceea te si intrebam ca stiam ca azi trebuie sa vina. |
|

| Fetelor eu vreau sa va mai intreb ceva.Daca mergi la monitorizare cate zile dupa ce so spart foliculii se vede lichidul?eu nu m-am gandit la asta si ma intreaba azi sotul ca daca am ovulat spontan sau prin ziua 11,12 si nu so mai vazut la eco ca deja se sparsera de cateva zile?ca menstra mi-a venit mai repede luna asta de la progesteron si spunea si Maria de aici de pe aspirante ca si ea de cand a luat progesteron ovula in ziua 11,12 si inainte in ziua 16,17 exact cum am fost eu.E posibil asa ceva?sau o luna anovulatorie isi dau medicii seama ca nu ai ovulat? |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| carlita wrote: Bafta, Adina! Eu am facut un test aseara si a fost negativ. Temp e in scadere deja; probabil maine vor aparea uratii ...
Da chiar ma uitam acum la graficul tau...naspa eu credeam ca va iesi pozitiv dupa cum arata graficu...eh, poate luna viitoare va fi mai cu noroc |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote:Fetelor eu vreau sa va mai intreb ceva.Daca mergi la monitorizare cate zile dupa ce so spart foliculii se vede lichidul?eu nu m-am gandit la asta si ma intreaba azi sotul ca daca am ovulat spontan sau prin ziua 11,12 si nu so mai vazut la eco ca deja se sparsera de cateva zile?ca menstra mi-a venit mai repede luna asta de la progesteron si spunea si Maria de aici de pe aspirante ca si ea de cand a luat progesteron ovula in ziua 11,12 si inainte in ziua 16,17 exact cum am fost eu.E posibil asa ceva?sau o luna anovulatorie isi dau medicii seama ca nu ai ovulat?
Se vede corpul galben pe ovarul unde ai ovulat. Nu ar fi disparut asa repede.. Acel corp galben produce progesteron, pana la cm, daca nu se fecundeaza ovulul atunci o sa dispara corpul si apare menstra. Daca se fecundeaza, el mai ramane o perioada buna, nu stiu exact cat.. dar eu l-am avut la 4s la eco ca mi-a zis ca de pe stangul am ovulat. |
|

| Andreea06 wrote:
Se vede corpul galben pe ovarul unde ai ovulat. Nu ar fi disparut asa repede.. Acel corp galben produce progesteron, pana la cm, daca nu se fecundeaza ovulul atunci o sa dispara corpul si apare menstra. Daca se fecundeaza, el mai ramane o perioada buna, nu stiu exact cat.. dar eu l-am avut la 4s la eco ca mi-a zis ca de pe stangul am ovulat.
Am inteles so spulberat si ultima speranta.De aceea mo si fi intrebat luna trecuta cu ce ovar am ovulat.. |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Adina Mariana wrote: Am inteles  so spulberat si ultima speranta.De aceea mo si fi intrebat luna trecuta cu ce ovar am ovulat..
Adina, o luna fara ovulatie nu e un capat de drum.. toate femeile au si asta, pe parcursul unui an.. s-a intamplat ca acum ai monitorizat, multe nici nu stim si doar credem ca "nu s-a prins nici luna asta".. Te inteleg mai mult ca esti suparata de chistul acela, desi nu stiu mare lucru despre problema, eu sper sa scapi de el mai repede decat data trecuta, poate cu alt tratament nu cu ac neaparat.. daca chiar e o piedica in a ramane gravida. Este o piedica? |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Adina Mariana wrote: Flore tu cum esti draga mea ceva semne?maine ar trebui sa vina.Iti tin pumnii sa nu vina si sa vii cu vesti bune  bafta multa Mul?umesc ca te gânde?ti ?i la mine,amarata Am facut ?i eu test azi ?i ...negativ. ..Dar ma asteptam Sincer,vreau sa ma deta?ez o perioada de doctori ?i analize...Daca e sa fie V a fi pentru ca acum la noi depinde de noroc...Fiv nu voi face ... |
|

| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Nu am mai scris ieri pt.ca am avut o zi ft.obositoare atat la lucru cat si dupa.Vroiam sa va scriu dar pur si simplu eram ft.dezamagita la cat am fost de fericita si increzatoare mi so dus zambetul de pe fatza si am vrut sa fiu singura  Am bocit 2 ore in masina ca sa ma descarc si acum iata-ma aici scriindu-va.Vestile nu sunt asa bune ca luna trecuta dar asta este viata.Luna aceasta nu ovulez.Nu am foliculi dominanti pe ovare si sunt ziua 16 azi.Este o luna anovulatorie.Luna trecuta ovulasem in ziua 16 si eram curata pe ovare in comparatie cu luna aceasta.Si ca sa fie tacamul complect mi-a aparut inapoi chistul endometriozic si are 4,2 cm exact pe dreptul unde era si in urma cu 1 an si m-am luptat 5 ani sa scap de el.Pt.acest chist eu am luat 2 ani jumatate anti si m-am chinuit enorm cu el dar si sunt speriata pt.ca acum nu mai pot sa iau anti si sper sa nu creasca sa ajung la operatie cu el.Stangul era curat curatel doar cu un folicul micut de 5mm care nu mai are sanse sa creasca acuma.Adica nu cred... Ce sa va mai spun?sunt extrem de suparata dar incerc sa imi revin..luna trecuta fiind ft.ok totul chiar aveam sperante mari..acum o iau de la zero,nu credeam mai ales ca ieri si alaltaieri si chiar si azi am avut dureri de ovare ca la ovulatie si azi si ieri secretie albus de ou..endometru bun 9 mm mucoasa buna dar ovarele nu ma ajuta deloc.Nu vreau sa fac caz din asta dar simt ca mai am putin si cad intr-o usoara depresie.Sper sa fiu la fel de puternica ca de fiecare data si sa ma ridic la fel ca in fiecare luna fara depresii.Probabil o sa ma linistesc mult la casuca mea daca tot ma mut.Macar atata...ma sperie chistul mai mult ca si faptul ca nu ovulez pt.ca cine stie ce e endometrioza ma va intelege mai bune. Ca tratament mi-a scos progesteronul,cica nu mai are rost sa il iau daca nu am ovulat.Mi-a lasat Femibionul si mi-a spus sa refac analiza Tsh-ul sa vedem daca a mai scazut Tsh-ul.Euthyrox iau de 50 1 pe zi de 7 luni si a scazut de la 5,5 la 3,6 pana in prezent.Mi-a mai dat niste naturiste despre care citisem eu mai demult deja care ajuta in chisturi endometriozice.40 picaturi de mladita de zmeur dimineata si seara si la pranz tot 40 din muguri de coacaz negru.Asta timp de 8 saptamani si cica ajuta si la infertilitate.Intradevar cunosc cazuri care au ramas dupa mladitele astea.Iar pt.ovare a spus ca e nevoie de stimulare ovariana.Mi-a dat sa iau Clostylbegyt din ziua 5 a ciclului o tableta pe zi timp de 5 zile dupa care obligatoriu control in ziua 12 si vedem daca se sparg nu dam injectia,daca nu se sparg mi-o da.Am vb si cu sotul meu si am spus ca incerc.Va rog sa nu ma speriati ca sunt hormoni,ca nu ar trebui sa fac si deastea pt,ca si asa sunt cu moralul la pamant si ieri a fost prea mare socul pt.mine.Am nevoie de voi sa ma incurajati nu sa ma speriati.Nu vreau sa fac acel hsg cu trompele..inca nu sunt pregatita pt,asa ceva pur si simplu si nu mi lo recomandat nici medicul ca am intrebat.Nu cred ca voi fii prima care face stimulare fara sa verifice trompele.Oricum eu sunt de principiul ca degeaba verific trompele ca nu se poate face numic..ma ingrozeste aceasta analiza,ma sperie si am citit ca doare extrem de tare iarasi eu sunt ft sensibila si nu vreau sa raman cu sechele.Atata timp cat stiu ca nu se poate face nimic cu trompele daca is infundate o sa fac stimulare si daca e sa ajung la inseminare poate atunci o sa imi fac curaj sa o fac..dar pana atunci la 1 an si unpic de incercari nu vreau.Nu pot si nu is pregatita.Poate in timp....
Vaaaii...e a doua oara cand scriu, am patit si eu ca Laura care a scris si s-a sters..la mine nu s-a sters dar nu ma lasa sa public si a trebuit sa restartez telefonul..
Sincer imi pare rau pentru cele intamplate si sper sa iti revii repede, oricum se pare ca va urma o luna mult mai buna si interesanta pe de o parte pentru ca poate chiar au nevoie de stimulare foliculii tai de asta ai si luni anovulatorii, poate la fel o fi si la mine...cine stie, trebuie urmarit indeaproape... Tratamentul cu Clostylbegit l-am tinut si eu..e ok nu am avut efecte adverse tot din z5-9 am luat si eu si chiar a avut efect bun am avut foliculi mari endometru bun doar ca trebuia sa faca injectia...sa vezi sa te urmareasca indeajuns cat sa stie daca sa iti faca sau nu injectia ca la mine a zis ca se va sparge singur dar nu a fost asa.. La endometrioza si chisturi nu ma pricep ca nu am avut de-a face cu asa ceva dar sper sa fie ok si sa nu iti afecteze fertilitatea si viitoarea sarcina..si sa nu fie nevoie de operatie, oricum pare ok doctorita ta..sa ii urmezi sfaturile, mai ales ca ti-a dat si nr ei inseamna ca e dedicata.. |
|

| FloreFlore wrote:Mul?umesc ca te gânde?ti ?i la mine,amarata  Am facut ?i eu test azi ?i ...negativ. ..Dar ma asteptam  Sincer,vreau sa ma deta?ez o perioada de doctori ?i analize...Daca e sa fie V a fi pentru ca acum la noi depinde de noroc...Fiv nu voi face ...
uof.. nu te dezamagi..cand te astepti mai putin va veni.. |
|
| FloreFlore wrote:Mul?umesc ca te gânde?ti ?i la mine,amarata  Am facut ?i eu test azi ?i ...negativ. ..Dar ma asteptam  Sincer,vreau sa ma deta?ez o perioada de doctori ?i analize...Daca e sa fie V a fi pentru ca acum la noi depinde de noroc...Fiv nu voi face ...
Imi pare rau pentru test, daca totusi nu e luna asta, atunci luna viitoare facem o mobilizare de forte si intram buluc toate gramada in randul burticilor cu forta, eeeee, gata, pana aici, mai punem si noi piciorul in prag Si eu am ratat luna asta ca nu prea m-am incadrat in perioada fertila... Eu stiu ca am mai spus-o dar ma mai repet o data si gata Poate o fi si ph-ul de vina si "gigeii" mor in mediul acela. Eu incercasem o data si spalaturi cu bicarbonat dar sincer nu agreez ideea spalaturilor pe acolo ca am impresia ca deregleaza flora, chiar daca bicarbonatul nu dauneaza asa tare. Eu mi-am luat un lubrifiant care imita perfect mucusul cervical din perioada fertila si le creeaza "gigeilor" un mediu bun de inaintat. A doua luna cand l-am folosit am ramas insarcinata. Plus ca e destul de distractiv. Sunt putin ofticata ca luna trecuta nu l-am folosit...si luna asta nu am prins perioada ovulatiei.... E adevarat ca nu e tocmai ieftin dar il folosesc doar in perioada din preajma si in timpul ovulatiei. Poate mai foloseste cuiva informatia asta. Haideti fetelor sa ne facem cadou de Craciun o bobita, suna bineeeee!!
Aaaaa, si sub nici o forma sa nu folosiți saliva pe post de lubrifian. Scuze de detalii dar cica ii omoara pe "stimabili" |
|

| Andreea06 wrote:
Adina, o luna fara ovulatie nu e un capat de drum.. toate femeile au si asta, pe parcursul unui an.. s-a intamplat ca acum ai monitorizat, multe nici nu stim si doar credem ca "nu s-a prins nici luna asta".. Te inteleg mai mult ca esti suparata de chistul acela, desi nu stiu mare lucru despre problema, eu sper sa scapi de el mai repede decat data trecuta, poate cu alt tratament nu cu ac neaparat.. daca chiar e o piedica in a ramane gravida. Este o piedica?
Da Andrea stiu si ai dreptate si mi-a spus si medicul ca o femeie intr-un an e posibil sa aiba si pana la 2 luni anovulatorii si eu daca luna trecuta am ovulat asa o fii fost sa fie sau poate o luna ovulez altu nu cine stie...cert e ca luna trecuta am mers prea tarziu si nu stiu cat au masurat foliculii.Pt.chist anti nu mai iau sigur,ceea ce ma ingrijoreaza e natura chistului ca nu trece numai cu operatie si poate reaparea si mai agresiv decat a fost inainte cu aderente si focare de endometrioza.La mine a fost minune ca am scapat de el dar se pare ca a reaparut sau cine stie poate nu e de natura endo pt.ca diagnostic precis doar daca il operezi se confirma.Poate am noroc si scap iar de el si ma vor ajuta si naturistele.Hai ca deja imi revin si continui lupta piedica se zice ca e ca produce infertilitate dar o sa fie bine..sunt optimista |
|
|
|