Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Lili Eu wrote: Noi azi am ajuns acasa de la parinti mei de la Galati. si sunt plina de emotii nu imi vine sa cred ca azi puiu meu a facut 6 lunite ma uit la el si am ochi in lacrimi de fericire
Sa ti creasca mare si sanatos! Te cred
|
|

| Irina27 wrote:Buna fetelor! Sunt si eu o noua aspiranta.
Bine ai venit Irina si sper sa nu stai prea mult pe aici, trebe sa ne mutam toate dincolo , la gravidute .... sarmi gardul cumva candva
incerci de mult?analize, ceva? |
|

| Andia wrote:
Felicitari, sa creasca mare mare si sa iti aduca o gramada de bucurii :)
Ce dieta cu sare amara? De unde ati luat-o voi? Adica, se gaseste in magazinele normale?
Bine ai venit Irina27!
Iubita, o gasesti la orice farmacie dar nu o lua de capul tau pt ac risti sa faci mai mult rau corpului tau. eu, am inceput o dieta si mi a fost recomandat 2 zile cu sare amara-ca sa curat /elimin tot ce n ar trebui sa fie pe acolo. Oricum ar fi, trebe sa se bea multa apa pt ca sarea amara, te deshidrateaza in acelasi timp.
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Irina, sedere scurta aici! Zi-ne cate ceva despre tine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna fetelor bine ai venit Irina.La multi ani puiului tau Lili.Sa creasca mare,sa va aduca numai bucurii.Eu azi am sunat pt.programare.Am prins loc in 5 septembrie ziua 17 a ciclului.Sper sa nu fie prea tarziu.Va doresc o sapt frumoasa cu vesti bune acum eu abia astept sa fie 5 sept |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Lili Eu wrote: Noi azi am ajuns acasa de la parinti mei de la Galati. si sunt plina de emotii nu imi vine sa cred ca azi puiu meu a facut 6 lunite ma uit la el si am ochi in lacrimi de fericire La multe lunite sanatoase ?i fericite Cred ca bunicii sunt foarte ferici?i ca petrec timp cu nepotelul |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andia wrote:
Felicitari, sa creasca mare mare si sa iti aduca o gramada de bucurii :)
Ce dieta cu sare amara? De unde ati luat-o voi? Adica, se gaseste in magazinele normale?
Bine ai venit Irina27!
Se gaseste in farmacie...nu are ce rau sa iti faca dace faci cura de doua zile o data pe an. e sulfat de magneziu nu trebuie luat in cantitati mari....si cum a zis si laura sa te hidratezi bine macar 3 litri de apa sa bei pe zi cat faci cura.....e cam naspa ca nu poti manca mai nimic in astea doua zile dar se merita eu ma sint super ok dupa cura iti curata toxinele din organism iti reseteaza organismul..... eu in prima zi am mancat dimineata doua grefe mari incepand cu ora 8 pana in ora 11 apoi de la ora 12 pana la ora 14 ai voie doua salade de 250g cu un pic de branza telemea...apoi la ora 18 prima cana de apa calduta cu o lingura rasa de sare amara o dizolvi si o bei...apoi la ora 20 a doua cana cu apa cu sare ...apoi la ora 22 storci zeama de la o grefa mare cu mez rosu si 150ml de ulei de masline le amesteci bine intr.o sticla de 500ml si il bei...si dupa o ora asa ai prima vizita la buda... apoi somnic trebuie sa stai in ziua aia sa te relaxezi si sa nu faci efort si nici in ziua urmatoare....apoi a doua zi dimineata la 6 a 3a cana cu apa si sare amara pe stomacul gol....apoi poti manca in ziua respectiva fructe salata branzica telemea si lactate. sa nu mamanci zilele aste deloc grasimi..si sa nu consumi cafea....si daca vrei sa mai slabesti continui sa mananci asa 10 zile.....eu nu am reusit sa mai tin....aaaaa si a doua zi sa stai acasa ca o sa stai pana pe la pranz pe la baie......ca se alimina toxinele din organism si se goleste si colonul se spala pur si simplu matele....dar dupa sa vezi ce bine te simti... |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Irina27 wrote:Buna fetelor! Sunt si eu o noua aspiranta. Bine ai venit ?i i?i doresc sa Î?i vezi cât mai curând visul implinit |
|

| FloreFlore wrote:La multe lunite sanatoase ?i fericite  Cred ca bunicii sunt foarte ferici?i ca petrec timp cu nepotelul Multumesc!! da au fost fericiti dar despartirea e tragica... se lasa cu plans...cu toate ca asta e a treia oara in vara asta de cand mergem la Gl tot grea e despartirea... |
|

| Va multumesc ptru urari la toate fetele |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Lili Eu wrote: Se gaseste in farmacie...nu are ce rau sa iti faca dace faci cura de doua zile o data pe an. e sulfat de magneziu nu trebuie luat in cantitati mari....si cum a zis si laura sa te hidratezi bine macar 3 litri de apa sa bei pe zi cat faci cura.....e cam naspa ca nu poti manca mai nimic in astea doua zile dar se merita eu ma sint super ok dupa cura iti curata toxinele din organism iti reseteaza organismul.....  eu in prima zi am mancat dimineata doua grefe mari incepand cu ora 8 pana in ora 11 apoi de la ora 12 pana la ora 14 ai voie doua salade de 250g cu un pic de branza telemea...apoi la ora 18 prima cana de apa calduta cu o lingura rasa de sare amara o dizolvi si o bei...apoi la ora 20 a doua cana cu apa cu sare ...apoi la ora 22 storci zeama de la o grefa mare cu mez rosu si 150ml de ulei de masline le amesteci bine intr.o sticla de 500ml si il bei...si dupa o ora asa ai prima vizita la buda...  apoi somnic trebuie sa stai in ziua aia sa te relaxezi si sa nu faci efort si nici in ziua urmatoare....apoi a doua zi dimineata la 6 a 3a cana cu apa si sare amara pe stomacul gol....apoi poti manca in ziua respectiva fructe salata branzica telemea si lactate. sa nu mamanci zilele aste deloc grasimi..si sa nu consumi cafea....si daca vrei sa mai slabesti continui sa mananci asa 10 zile.....eu nu am reusit sa mai tin....aaaaa si a doua zi sa stai acasa ca o sa stai pana pe la pranz pe la baie......ca se alimina toxinele din organism si se goleste si colonul se spala pur si simplu matele....dar dupa sa vezi ce bine te simti...
Multumesc Lili :) Suna bine, mai putin uleiul ala de masline Parca mai bine bag un supozitor cu glicerina si iese tot :))) (glumesc) |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote:Iubita, o gasesti la orice farmacie dar nu o lua de capul tau pt ac risti sa faci mai mult rau corpului tau. eu, am inceput o dieta si mi a fost recomandat 2 zile cu sare amara-ca sa curat /elimin tot ce n ar trebui sa fie pe acolo. Oricum ar fi, trebe sa se bea multa apa pt ca sarea amara, te deshidrateaza in acelasi timp.
Multumesc frumos pt raspuns Nu incep, dar eram foarte curioasa ce este cu ea pt ca v-am vazut pe voi scriind de ea aici. Stiu ca sunt un pic offtopic asa, dar oricum e pustiu pe aici zilele astea, macar mai comunicam si noi un pic :P
Oricum, revenind la oile noastre, ma astept ca dupa linistea asta sa apara testele pozitive, ca relaxarea si vacanta ajuta uneori :D |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| FloreFlore tu ai facut Hcg inainte sa faci monitorizare eco ovulatie? |
|

| Lili Eu wrote: Se gaseste in farmacie...nu are ce rau sa iti faca dace faci cura de doua zile o data pe an. e sulfat de magneziu nu trebuie luat in cantitati mari....si cum a zis si laura sa te hidratezi bine macar 3 litri de apa sa bei pe zi cat faci cura.....e cam naspa ca nu poti manca mai nimic in astea doua zile dar se merita eu ma sint super ok dupa cura iti curata toxinele din organism iti reseteaza organismul.....  eu in prima zi am mancat dimineata doua grefe mari incepand cu ora 8 pana in ora 11 apoi de la ora 12 pana la ora 14 ai voie doua salade de 250g cu un pic de branza telemea...apoi la ora 18 prima cana de apa calduta cu o lingura rasa de sare amara o dizolvi si o bei...apoi la ora 20 a doua cana cu apa cu sare ...apoi la ora 22 storci zeama de la o grefa mare cu mez rosu si 150ml de ulei de masline le amesteci bine intr.o sticla de 500ml si il bei...si dupa o ora asa ai prima vizita la buda...  apoi somnic trebuie sa stai in ziua aia sa te relaxezi si sa nu faci efort si nici in ziua urmatoare....apoi a doua zi dimineata la 6 a 3a cana cu apa si sare amara pe stomacul gol....apoi poti manca in ziua respectiva fructe salata branzica telemea si lactate. sa nu mamanci zilele aste deloc grasimi..si sa nu consumi cafea....si daca vrei sa mai slabesti continui sa mananci asa 10 zile.....eu nu am reusit sa mai tin....aaaaa si a doua zi sa stai acasa ca o sa stai pana pe la pranz pe la baie......ca se alimina toxinele din organism si se goleste si colonul se spala pur si simplu matele....dar dupa sa vezi ce bine te simti...
Lili ....bravo ? daca reuseste sa bei chestia si a care pt mine ,ii ..... n am nume sa ii spun dar eu ,ii dau dreptate la Andia, fac orice numai sa nu beau amestec cu ulei de masline... Pt ca acum , m am cam oprit din dieta mea, din cauza herpesului ce mi iesise la gura. ..., pai numai gândindu ma la ce reteta ai scris tu acolo..... sigur voi avea toata gura plina de hermes asta daca mi as face curaj sa mi fac si sa mi pun piscatoare la nas ca sa nu simt mirosul nu mi place uleiul de masline
|
|

| LAURA0202 wrote:Lili ....bravo ? daca reuseste sa bei chestia si a care pt mine ,ii ..... n am nume sa ii spun dar eu ,ii dau dreptate la Andia, fac orice numai sa nu beau amestec cu ulei de masline... Pt ca acum , m am cam oprit din dieta mea, din cauza herpesului ce mi iesise la gura. ..., pai numai gândindu ma la ce reteta ai scris tu acolo..... sigur voi avea toata gura plina de hermes  asta daca mi as face curaj sa mi fac si sa mi pun piscatoare la nas ca sa nu simt mirosul  nu mi place uleiul de masline Laura cand iti dorest ceva faci pe dracu in patru si faci orice sacrificiu....tu si cand e vorba de bebe te eschivezi la anumite chestii cum ar fi laparo....eu am focut orice sacrificiu ptru a avea un copil...am fost si la un pas de moarte adica 10 minute intre viata si moarte....alta de ar fi fost in locul meu renunta demult la avea un bebe..eu am mers inainte cu toate ca experienta se putea repeta....eu cand imi doresc ceva nu conteaza sacrificiu merg pana in panzele albe daca depinde de mine... |
|
|