Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| anemona30 wrote:o sa mai caut eu pe net pt ca citisem mai demult un tratament natural pt imbunatatirea ph ului, dar nu apuc sa ma uit acum, ci diseara. am o stare de greata permanenta, inclusiv noaptea...daca beau apa, trece apoi iar reapar .. sper sa fie sarcina ok pt ca sunt dispusa sa indur toate greturile din lume azi mananc doar fruce si legume, sper sa imi fie mai bine
:)) Trece... Pe mine ma ajuta mult mancatul gumei :))) sau bomboanele halls alea negre foarte mentolate. Uneori le aveam pe amandoua in gura, asa mai radea sotul de mine :)) Sau borsul acru :D :001006: Vezi ca ti-am trimis pm cu mailul doamne dr uscatescu. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna fetelor.Nu am mai scris ieri pt.ca am avut o zi ft.obositoare atat la lucru cat si dupa.Vroiam sa va scriu dar pur si simplu eram ft.dezamagita la cat am fost de fericita si increzatoare mi so dus zambetul de pe fatza si am vrut sa fiu singura Am bocit 2 ore in masina ca sa ma descarc si acum iata-ma aici scriindu-va.Vestile nu sunt asa bune ca luna trecuta dar asta este viata.Luna aceasta nu ovulez.Nu am foliculi dominanti pe ovare si sunt ziua 16 azi.Este o luna anovulatorie.Luna trecuta ovulasem in ziua 16 si eram curata pe ovare in comparatie cu luna aceasta.Si ca sa fie tacamul complect mi-a aparut inapoi chistul endometriozic si are 4,2 cm exact pe dreptul unde era si in urma cu 1 an si m-am luptat 5 ani sa scap de el.Pt.acest chist eu am luat 2 ani jumatate anti si m-am chinuit enorm cu el dar si sunt speriata pt.ca acum nu mai pot sa iau anti si sper sa nu creasca sa ajung la operatie cu el.Stangul era curat curatel doar cu un folicul micut de 5mm care nu mai are sanse sa creasca acuma.Adica nu cred... Ce sa va mai spun?sunt extrem de suparata dar incerc sa imi revin..luna trecuta fiind ft.ok totul chiar aveam sperante mari..acum o iau de la zero,nu credeam mai ales ca ieri si alaltaieri si chiar si azi am avut dureri de ovare ca la ovulatie si azi si ieri secretie albus de ou..endometru bun 9 mm mucoasa buna dar ovarele nu ma ajuta deloc.Nu vreau sa fac caz din asta dar simt ca mai am putin si cad intr-o usoara depresie.Sper sa fiu la fel de puternica ca de fiecare data si sa ma ridic la fel ca in fiecare luna fara depresii.Probabil o sa ma linistesc mult la casuca mea daca tot ma mut.Macar atata...ma sperie chistul mai mult ca si faptul ca nu ovulez pt.ca cine stie ce e endometrioza ma va intelege mai bune. Ca tratament mi-a scos progesteronul,cica nu mai are rost sa il iau daca nu am ovulat.Mi-a lasat Femibionul si mi-a spus sa refac analiza Tsh-ul sa vedem daca a mai scazut Tsh-ul.Euthyrox iau de 50 1 pe zi de 7 luni si a scazut de la 5,5 la 3,6 pana in prezent.Mi-a mai dat niste naturiste despre care citisem eu mai demult deja care ajuta in chisturi endometriozice.40 picaturi de mladita de zmeur dimineata si seara si la pranz tot 40 din muguri de coacaz negru.Asta timp de 8 saptamani si cica ajuta si la infertilitate.Intradevar cunosc cazuri care au ramas dupa mladitele astea.Iar pt.ovare a spus ca e nevoie de stimulare ovariana.Mi-a dat sa iau Clostylbegyt din ziua 5 a ciclului o tableta pe zi timp de 5 zile dupa care obligatoriu control in ziua 12 si vedem daca se sparg nu dam injectia,daca nu se sparg mi-o da.Am vb si cu sotul meu si am spus ca incerc.Va rog sa nu ma speriati ca sunt hormoni,ca nu ar trebui sa fac si deastea pt,ca si asa sunt cu moralul la pamant si ieri a fost prea mare socul pt.mine.Am nevoie de voi sa ma incurajati nu sa ma speriati.Nu vreau sa fac acel hsg cu trompele..inca nu sunt pregatita pt,asa ceva pur si simplu si nu mi lo recomandat nici medicul ca am intrebat.Nu cred ca voi fii prima care face stimulare fara sa verifice trompele.Oricum eu sunt de principiul ca degeaba verific trompele ca nu se poate face numic..ma ingrozeste aceasta analiza,ma sperie si am citit ca doare extrem de tare iarasi eu sunt ft sensibila si nu vreau sa raman cu sechele.Atata timp cat stiu ca nu se poate face nimic cu trompele daca is infundate o sa fac stimulare si daca e sa ajung la inseminare poate atunci o sa imi fac curaj sa o fac..dar pana atunci la 1 an si unpic de incercari nu vreau.Nu pot si nu is pregatita.Poate in timp.... |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Nu am mai scris ieri pt.ca am avut o zi ft.obositoare atat la lucru cat si dupa.Vroiam sa va scriu dar pur si simplu eram ft.dezamagita la cat am fost de fericita si increzatoare mi so dus zambetul de pe fatza si am vrut sa fiu singura  Am bocit 2 ore in masina ca sa ma descarc si acum iata-ma aici scriindu-va.Vestile nu sunt asa bune ca luna trecuta dar asta este viata.Luna aceasta nu ovulez.Nu am foliculi dominanti pe ovare si sunt ziua 16 azi.Este o luna anovulatorie.Luna trecuta ovulasem in ziua 16 si eram curata pe ovare in comparatie cu luna aceasta.Si ca sa fie tacamul complect mi-a aparut inapoi chistul endometriozic si are 4,2 cm exact pe dreptul unde era si in urma cu 1 an si m-am luptat 5 ani sa scap de el.Pt.acest chist eu am luat 2 ani jumatate anti si m-am chinuit enorm cu el dar si sunt speriata pt.ca acum nu mai pot sa iau anti si sper sa nu creasca sa ajung la operatie cu el.Stangul era curat curatel doar cu un folicul micut de 5mm care nu mai are sanse sa creasca acuma.Adica nu cred... Ce sa va mai spun?sunt extrem de suparata dar incerc sa imi revin..luna trecuta fiind ft.ok totul chiar aveam sperante mari..acum o iau de la zero,nu credeam mai ales ca ieri si alaltaieri si chiar si azi am avut dureri de ovare ca la ovulatie si azi si ieri secretie albus de ou..endometru bun 9 mm mucoasa buna dar ovarele nu ma ajuta deloc.Nu vreau sa fac caz din asta dar simt ca mai am putin si cad intr-o usoara depresie.Sper sa fiu la fel de puternica ca de fiecare data si sa ma ridic la fel ca in fiecare luna fara depresii.Probabil o sa ma linistesc mult la casuca mea daca tot ma mut.Macar atata...ma sperie chistul mai mult ca si faptul ca nu ovulez pt.ca cine stie ce e endometrioza ma va intelege mai bune. Ca tratament mi-a scos progesteronul,cica nu mai are rost sa il iau daca nu am ovulat.Mi-a lasat Femibionul si mi-a spus sa refac analiza Tsh-ul sa vedem daca a mai scazut Tsh-ul.Euthyrox iau de 50 1 pe zi de 7 luni si a scazut de la 5,5 la 3,6 pana in prezent.Mi-a mai dat niste naturiste despre care citisem eu mai demult deja care ajuta in chisturi endometriozice.40 picaturi de mladita de zmeur dimineata si seara si la pranz tot 40 din muguri de coacaz negru.Asta timp de 8 saptamani si cica ajuta si la infertilitate.Intradevar cunosc cazuri care au ramas dupa mladitele astea.Iar pt.ovare a spus ca e nevoie de stimulare ovariana.Mi-a dat sa iau Clostylbegyt din ziua 5 a ciclului o tableta pe zi timp de 5 zile dupa care obligatoriu control in ziua 12 si vedem daca se sparg nu dam injectia,daca nu se sparg mi-o da.Am vb si cu sotul meu si am spus ca incerc.Va rog sa nu ma speriati ca sunt hormoni,ca nu ar trebui sa fac si deastea pt,ca si asa sunt cu moralul la pamant si ieri a fost prea mare socul pt.mine.Am nevoie de voi sa ma incurajati nu sa ma speriati.Nu vreau sa fac acel hsg cu trompele..inca nu sunt pregatita pt,asa ceva pur si simplu si nu mi lo recomandat nici medicul ca am intrebat.Nu cred ca voi fii prima care face stimulare fara sa verifice trompele.Oricum eu sunt de principiul ca degeaba verific trompele ca nu se poate face numic..ma ingrozeste aceasta analiza,ma sperie si am citit ca doare extrem de tare iarasi eu sunt ft sensibila si nu vreau sa raman cu sechele.Atata timp cat stiu ca nu se poate face nimic cu trompele daca is infundate o sa fac stimulare si daca e sa ajung la inseminare poate atunci o sa imi fac curaj sa o fac..dar pana atunci la 1 an si unpic de incercari nu vreau.Nu pot si nu is pregatita.Poate in timp.... Îmi pare rau ca ai revenit cu vesti proaste dar totu?i încearca sa ramai optimista, stiu cum e 1 - 2 z dupa o veste proasta ...Eu nu vreau sa te sperii dar parerea mea e ca HSG e una din procedurile ff importante ?i nu ar trebui sa Î?i fie frica,eu am facut de 2 ori...E adevarat ca prima oara a cam durut dar nu a?a groaznic ?i asta ptr ca a uitat asistenta sa îmi dea un analgezic ?i a 2 a iara am luat eu inainte nurofen ?i a fost ok!Hai curaj ,sunt sigura ca se apropie ?i momentul tau |
|
|

| Si apropo de grafic...temperatura mea ramane scazuta..deci se confirma controlul meu ginecologic cu luna anovulatorie pt.ca nici temperatura nu creste. |
|

| FloreFlore wrote:Îmi pare rau ca ai revenit cu vesti proaste dar totu?i încearca sa ramai optimista, stiu cum e 1 - 2 z dupa o veste proasta ...Eu nu vreau sa te sperii dar parerea mea e ca HSG e una din procedurile ff importante ?i nu ar trebui sa Î?i fie frica,eu am facut de 2 ori...E adevarat ca prima oara a cam durut dar nu a?a groaznic ?i asta ptr ca a uitat asistenta sa îmi dea un analgezic ?i a 2 a iara am luat eu inainte nurofen ?i a fost ok!Hai curaj ,sunt sigura ca se apropie ?i momentul tau da...incerc sa raman optimista.Ma refac eu pe weekend nu ii stres..dar am fost prea increzatoare in mine si asta a fost problema.A fost prea mare socul.Medicul meu a spus ca nu facem inca hsg pt.ca se vede clar ca la ovare am o problema.Inseminare nu voi face fara sa verific trompele dar stimulare fac..corpul meu e obisnuit cu hormoni pt.ca i-am tot dat pt chisturi si a reactionat ok corpul meu..sunt rezistenta la hormoni.Poate pana anul viitor o sa imi fac curaj cu hsg-ul.Momentan nu pot,sunt prea tematoare si daca nici medicul nu mi-a recomandat analiza nici nu ma gandesc sa o fac. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina Mariana wrote:Si apropo de grafic...temperatura mea ramane scazuta..deci se confirma controlul meu ginecologic cu luna anovulatorie pt.ca nici temperatura nu creste. Adina, vreau sa zic ca te sustin in demersul tau, pt ca si eu gandesc la fel ca tine, deci, n-am cum sa te critic. Mi-e greu si mie numai cand ma gandesc la hsg, dar nu din cauza durerii .... mai ca as face si eu stimulare fara hsg; riscul e sa faci o extrauterina, daca trompele sunt partial infundate; dar in caz de test pozitiv se tine aproape sa se vada punctuletul in uter.... Eu mai am o temere legata de hsg: stiu ca nu e chiar indicat sa se umble la trompe asa invaziv, existand riscul infundarii lor la cateva luni de la interventie doar pt ca s-a zgandarit acolo; deci, daca nu ramai in 6 luni de la hsg, nu poti fi sigura ca trompele vor fi la fel de permeabile peste 1 an. De mladitele de zmeur + coacaz stiu ca is foarte eficiente in caz de chisturi ovariene; nu stiu ce sa zic daca is acelasi lucru cu chisturile endometriozice. A fost o aspirica care le-a luat (teoftici) si care le-a laudat pt ca la ea au avut randament maxim; acum e mamica. Temp ia-o in continuare macar pt cazuistica. |
|

| carlita wrote: Adina, vreau sa zic ca te sustin in demersul tau, pt ca si eu gandesc la fel ca tine, deci, n-am cum sa te critic. Mi-e greu si mie numai cand ma gandesc la hsg, dar nu din cauza durerii .... mai ca as face si eu stimulare fara hsg; riscul e sa faci o extrauterina, daca trompele sunt partial infundate; dar in caz de test pozitiv se tine aproape sa se vada punctuletul in uter.... Eu mai am o temere legata de hsg: stiu ca nu e chiar indicat sa se umble la trompe asa invaziv, existand riscul infundarii lor la cateva luni de la interventie doar pt ca s-a zgandarit acolo; deci, daca nu ramai in 6 luni de la hsg, nu poti fi sigura ca trompele vor fi la fel de permeabile peste 1 an. De mladitele de zmeur + coacaz stiu ca is foarte eficiente in caz de chisturi ovariene; nu stiu ce sa zic daca is acelasi lucru cu chisturile endometriozice. A fost o aspirica care le-a luat (teoftici) si care le-a laudat pt ca la ea au avut randament maxim; acum e mamica. Temp ia-o in continuare macar pt cazuistica.
Ma bucur ca exista inca fete care au o strangere de inima pt.Hsg...oricum eu nu sunt pregatita sa il fac indiferent pt.ceea ce mi se spune.Asta simt si asta fac.Am intrebat medicul despre hsg si mi-a vb.unpic despre el.Mi-a si spus ca sunt tanara si ca nu e cazul inca.Plus ca nu am in oras pe nimeni care face..trebuie sa plec la Cluj sau Oradea cel mai aproape de mine si nu am nici bani acuma pt.ca sunt cu mutatul.Nu vreau nici sa stau asa numai cu lunile pana imi revin si cu banii si cu psihicul meu.Vreau sa ajut corpul si medicul mi-a spus ca hsg nu se face numai daca ajungem la inseminare dupa ce ovarele functioneaza bine..Mi-a spus ca nu are rost sa ma sperie cu hsg-ul pt.ca ea crede ca la mine sunt problema la foliculi ceea ce se si vede pe ecografie si ceea ce am presimtit si eu si va spuneam inainte sa merg la monitorizare inca pt.ca imi faceam teste de ovulatie si nu imi ieseau pozitive numai umbre si luam dinalea Trussa cele mai bune..Dintr-un an de teste doar 2 luni mi s-au pozitivat.Si ai dreptate cu umblatul la trompe...exact asa mi-a spus si mie medicul cum ai spus tu ca stie multe cazuri de genul la fel cum mi-a spus si un medic specializat pe endometrioza la care am fost la Timisoara ca desi chistul meu avea pe atunci 6 cm nu ma bagat in operatie pt ca a spus ca mai rau il inervam si dupa se pot face si aderente,focare etc.Asa ca l-am tinut sub control.Imi place de acest medic pt.ca e sincera cu mine si pt.ca imi explica tot ceea ce urmeaza sa fac pas cu pas si de ce imi da sa fac asa ceva.Ea era ft optimista pt.mine si mi-a placut ca mi-a recomandat naturistele pt.ca insusi medicul specializat pe endometrioza mi le-a recomandat mai demult fiind ft bune pt.chisturi,ovulatie,dureri,menstruatie si inferitilitate si nu i-am spus insinte ei de acest medic,cu toate astea mi le-a dat stiind ca sunt ft.bune.Am incredere in ea si vreau sa merg pe mana ei.Merg la ft multe controale,sunt sub observatie de catre ea si imi place si ca alt medic la fiecare intalnire imi lua 150 lei.Ea luna trecuta la prima monitorizare mi-a luat 130 lei iar acum la a doua 70 lei..mi so parut implicata si desteapta..sunt sigura ca stie ce face.Si le voi face treptat pe toate asa cum spune ea.Mi-a dat nr.ei de telefon din pima intalnire..multi medici nu o fac.O spus ca orice problema am sa o sun si daca nu este loc in ziua 12 sa o sun personal ca imi face loc. Si mi-a mai placut ca desi ma bagat pe stimulare nu ma pus numai cu 1 tableta pe zi pt inceput..de regula se dau 2 pe zi...inceput ma ia cu toate
Temperatura o iau in continuare tocmai pt ca sunt curioasa daca creste sau ramane constanta si cand voi ovula in alta luna daca va creste..o urmaresc |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Adina, ti-a dat stimulare usoara deocamdata. Banuiesc ca de luna viitoare incepi cu stimularea ... |
|
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Nu am mai scris ieri pt.ca am avut o zi ft.obositoare atat la lucru cat si dupa.Vroiam sa va scriu dar pur si simplu eram ft.dezamagita la cat am fost de fericita si increzatoare mi so dus zambetul de pe fatza si am vrut sa fiu singura  Am bocit 2 ore in masina ca sa ma descarc si acum iata-ma aici scriindu-va.Vestile nu sunt asa bune ca luna trecuta dar asta este viata.Luna aceasta nu ovulez.Nu am foliculi dominanti pe ovare si sunt ziua 16 azi
Imi pare rau ca esti suparata. Sti cum vad eu lucrurile? Ok, este o luna anovulatorie, dar este bine ca stii asta, pentru ca asta este realitatea, macar acuma sti ca probabil motivul pentru care nu ai ramas INCA insarcinata este ca nu ovulezi in fiecare luna,dintr-un motiv sau altul. De aceea poti face ceva in sensul asta, sa ataci exact problema acolo unde e ea, decat sa zici ca e nesansa sau ca nu ai prins tu momentul. Ia ce ti-a dat doctorul si urmeaza tratamentul cu incredere si incearca sa rezolvi problema, atunci cand gasesti cauza pentru care sarcina apare greu inseamna ca esti cu un pas mai aproape de reusita. Capul sus si continua sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Nimic frumos nu se obtine usor. Când o sa creasca copilasul vostru(sau copilasii)o sa aibe de unde invata sa fie perseverenti si luptatori
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Fetelor, o curiozitate ... Pe voi când încep sa va doara sânii ? In timpul ovulatiei sau dupa? ?i daca e dupa, cam la cate zile dupa ovulatie ? |
|
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Amaria2511 wrote:Fetelor, o curiozitate ... Pe voi când încep sa va doara sânii ? In timpul ovulatiei sau dupa? ?i daca e dupa, cam la cate zile dupa ovulatie ?
Pe mine ma dor dupa, dar nu e durere, o mica sensibilitate, cam la 3-4 zile luna asta. |
|

| carlita wrote:Adina, ti-a dat stimulare usoara deocamdata. Banuiesc ca de luna viitoare incepi cu stimularea ... Da Carlita mi-a spus sa astept menstruatia sa vina si cand vine sa iau din a 5-a zi,o tableta pe zi timp de 5 zile dupa care control in ziua 12 si vedem schema a doua in functie de ovarele mele.A spus ca incepem cu usor ca poate avem noroc..apoi mai vedem daca crestem.Acum i-am trimis mail la dl.doctor de la Timisoara specializat pe endometrioza si l-am intrebat daca se poate face stimulare peste chist.Medicul meu a spus ca da dar vreau sa intreb si pe unul specializat pe endometrioza.Astept raspunsul lui ca mereu imi raspunde la mailuri.
Tu cum esti..in asteptare inca?azi trebuia sa vina,ceva semne?scuze daca ai scris dar nu am citit ieri pe forum ca nu am fost instare. |
|

| Ce frumos ai scris..multumesc pt.cuvinte si pt.ca m-ai linistit atat de mult.Si ai dreptate...trebuie sa privesc si partea buna ca aflu care e cauza pt,care al meu bebel intarzie sa apara si cu fiecare informatie sau tratament sunt tot mai aproape de reusita sa te ajute Dumnezeu si pe tine sa iti indeplinesti visul si pe toate fetele care isi doresc copii.Orice femeie care isi doreste merita sa fie mamica |
|

| FloreFlore wrote:Îmi pare rau ca ai revenit cu vesti proaste dar totu?i încearca sa ramai optimista, stiu cum e 1 - 2 z dupa o veste proasta ...Eu nu vreau sa te sperii dar parerea mea e ca HSG e una din procedurile ff importante ?i nu ar trebui sa Î?i fie frica,eu am facut de 2 ori...E adevarat ca prima oara a cam durut dar nu a?a groaznic ?i asta ptr ca a uitat asistenta sa îmi dea un analgezic ?i a 2 a iara am luat eu inainte nurofen ?i a fost ok!Hai curaj ,sunt sigura ca se apropie ?i momentul tau Flore tu cum esti draga mea ceva semne?maine ar trebui sa vina.Iti tin pumnii sa nu vina si sa vii cu vesti bune bafta multa |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2017 Mesaje: 167
| Sorina_85 wrote:
Pe mine ma dor dupa, dar nu e durere, o mica sensibilitate, cam la 3-4 zile luna asta.
Hmmmm... Cam a?a ma lua ?i pe mine de obicei...luna asta insa nimic nici dureri ca de obicei la ovulatie ...de?i a fost confirmata de teste in z14.... Dupa ovulatie ai vreo secre?ie ceva? La mine luna asta pare pu?in mai abundenta ... O fi de la inofolic? |
|
|
|