Buna fetelor. Cica , ma asteptam sa vad mai multe postari dar .....n a fost asa.
În Italia, e aproape 1 noaptea si eu , as mai avea de dormit doar 1 ora pâna incep sa ma pregatesc da o iau înspre aeroport si directia România fi ar ca m a atras cazul Denisei, care mi a placut enorm de ea ca si cîntarea?a si ca si persoana. Avea doar 27 de ani când s a stins si totul asa intr un avute asa de scurt , cazul ei , i a uimit inclusiv pe doctori pt ca a sarit dintr o data la ultima faza. Chiar vroiam sa citesc mai multe dar o sa caut de pe calc mai multe informatii referitoare la virusul b si d parca .
N aveam somn si plus ....azi , am tras si o por?ie de plâns , gândindu ma ca acum un an jumate, tati meu, inima mea, stîlpul mei de sprijin/ sustinere, chiar nu stiu cum sa explic, a plecat la spital, cobora scarile ,uitându se tot în sus/ inapoi ,pt ca noi stateam la etajul 3, si o matusa dea mea care l a înso?it atunci, am reusit sa aflu de abia dupa 1 an jumate .....si cine stie cate chestii or ani fi pe care eu le voi afla mai tarziu. ...
Asta e via?a, ca sa nu zic mai clar "familia de ...." în care eram. Eu, oricum ,nu mai am familie...pt ca nu l mai am pe tati meu; cum am mai spus o ,eram eu cu tati acelasi caracter, mami cu sora mea la fel ,modul lor de a fi si de a fave/gândi lucrurile , total diferit de modul nostru de a gândi, si mai era si frate mi o, care era al bunicilor când traiau , ca de când nu mai sunt ..... e al nimanui ....
N are nici o legatura si sunt constienta de asta, ceea ce scriu aici acuma ,stiu asta dar sa evit atragerea aten?iei din partea cuiva.... chiar nu ma intereseaza; asta îmi vine sa scriu acuma si mai îmi sterg lacrimile din când in când , stiu ca el, ?ari meu, sigur n ar vrea sa ma vada asa dar nu pot sa fac altceva , imi lipse?te, mi a lipsit si o sa mi lipseasca mereu....sau pana când voi ajunge aproape de el ,langa el , când ii voi spune ca putea sa mai steie putin , câteva ore ca sa ajung si eu sa l vad în via?a si sa m rog sa mai stea langa noi , veneam din italia, cu masina ;înca , eu iese am de la munca la 19 seara si l am sunat pe al meu sa i spun ca eu, când ies de la munca, ma duc la rati si ca nu mai trec pe acasa, plec asa cum sunt, fara sa ma schimb , sa manânc. ..fara nimica
Ma stie cum sunt eu, si la cat de mult insemna tati pt mine, mai mult decat mami , vorbise la el la munca ca are probleme de sanatate în familie, socrul, si ca pleaca in Romania câteva zile ; m a asteptat în fa?a blocului unde munceau eu, de la fara un sfert, ca sa nu ma pun sa plec singura la drum pt ca stia clar ca nu o sa reusesc sa ajung sa l vad pe tati,poate Doamne feri, ajungeam eu înaintea lu tati pa 2 metri si dupa ....
Îmi pare rau ca ma mai apuca fin când in când , care o criza de asta.
Problema ii ca în februarie 2016 , tati .... s a dus si n august , iuby meu ,a plecat în ?ara ,sa munceasca la Tm ( tot mul?umita la handicapata
de masa pe o parte ) . Dupa aia in decembrie 13, 2016, eram eu sub masina animalului aluia care era sofer cica. ...mna si uite asa .... cica sa negri înainte. ..
Via?a asta de rahat, care ti ia tot ce ai mai de pre? , intr un scurt timp , foarte as putea sa spun. . .
Tati si iuby erau totul pt mine dar ....macar is mândra pt ca macar , cumva cumva, am reusit si reusesc sa ma ridic sus cât de cat . Tati n ar vrea sa na vada ca am ramas blocata cumva ....nu si ar fi dorit asta, stiu sigur. Pe mine m a iubit cel mai mult pt ca am fost prima lui fata, asta si a dorit cel mai mult tati, prima oara ,era frate mio, care ii cu probleme dar dupa aia ....a aparut febletea lu tati....EU....si a dorit fata, chiar daca eu de mica, îmi zicea el "cascadoarea lu tati " pt ca am sfidat moartea de mica si am învins o mereu, cel putin pana în prezent.
Ajung la Tm maine si vad eu când merg la Petro?ani, ma duc iara la tati,la noua lui casa si sa i duc o lumânare si sa stau iara ore întregi acolo sa vb cu el , macar , de acolo de sus ,o sa fie multumit pt ca o sa i duc masina sus la cimitir si ma plimb eu cu ea putin, ca nu rugineasca macar .