Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Friday, October 6, 2017 9:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
FloreFlore wrote:

Mul?umesc ca te gânde?ti ?i la mine,amarata pale Am facut ?i eu test azi ?i ...negativ. ..Dar ma asteptamBye2 Sincer,vreau sa ma deta?ez o perioada de doctori ?i analize...Daca e sa fie V a fi pentru ca acum la noi depinde de noroc...Fiv nu voi face ...computerlove
pf,scumpa de tine.Pai cum sa te uit?am eu ale mele dar nu uit de pers.care imi sunt alaturi si ma ajuta.Imi pare rau pt.test.E totul in regula la tine..sunt sigura ca se va prinde in viitorul apropiat..nu te intrista.O sa fie bine.Faci o pauza pana in ianuarie si apoi mai vezi tu...dupa stimulare si eu iau o pauza daca nu e sa fiu..odihna mai trebuie din cand in cand.Te pot intreba de ce nu esti de acord cu fivul?crezi in sansa ta nu?coeur
Adina Mariana
Scris: Friday, October 6, 2017 9:34 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Vaaaii...e a doua oara cand scriu, am patit si eu ca Laura care a scris si s-a sters..la mine nu s-a sters dar nu ma lasa sa public si a trebuit sa restartez telefonul..angry

Sincer imi pare rau pentru cele intamplate si sper sa iti revii repede, oricum se pare ca va urma o luna mult mai buna si interesanta pe de o parte pentru ca poate chiar au nevoie de stimulare foliculii tai de asta ai si luni anovulatorii, poate la fel o fi si la mine...cine stie, trebuie urmarit indeaproape...
Tratamentul cu Clostylbegit l-am tinut si eu..e ok nu am avut efecte adverse tot din z5-9 am luat si eu si chiar a avut efect bun am avut foliculi mari endometru bun doar ca trebuia sa faca injectia...sa vezi sa te urmareasca indeajuns cat sa stie daca sa iti faca sau nu injectia ca la mine a zis ca se va sparge singur dar nu a fost asa..nono nervi
La endometrioza si chisturi nu ma pricep ca nu am avut de-a face cu asa ceva dar sper sa fie ok si sa nu iti afecteze fertilitatea si viitoarea sarcina..si sa nu fie nevoie de operatie, oricum pare ok doctorita ta..sa ii urmezi sfaturile, mai ales ca ti-a dat si nr ei inseamna ca e dedicata..
Si eu am patit intr-o vreme ca nu se puneau emoticoanele...nah nu ii stres.O sa imi revin eu..deja sunt mult mai bine.Asa e in lupta cu bebe..cazi,te ridici si lupti mereu.De urmarit ma va urmarii ca mi-a spus..ma chemat repede in ziua 12 si mi-a spis ca vedem si faza a doua dupa..daca va fii nevoie de injectie sau nu.Sper ca va fii binepupici si tu ce ziceai ca ai avut totusi un contact neprotejat?
Adina Mariana
Scris: Friday, October 6, 2017 9:41 PM
Nivel

Sorina_85 wrote:

Imi pare rau pentru test, daca totusi nu e luna asta, atunci luna viitoare facem o mobilizare de forte si intram buluc toate gramada in randul burticilor cu forta, eeeee, gata, pana aici, mai punem si noi piciorul in prag Crazy Si eu am ratat luna asta ca nu prea m-am incadrat in perioada fertila...
Eu stiu ca am mai spus-o dar ma mai repet o data si gata ras Poate o fi si ph-ul de vina si "gigeii" mor in mediul acela. Eu incercasem o data si spalaturi cu bicarbonat dar sincer nu agreez ideea spalaturilor pe acolo ca am impresia ca deregleaza flora, chiar daca bicarbonatul nu dauneaza asa tare. Eu mi-am luat un lubrifiant care imita perfect mucusul cervical din perioada fertila si le creeaza "gigeilor" un mediu bun de inaintat. A doua luna cand l-am folosit am ramas insarcinata. Plus ca e destul de distractiv. Sunt putin ofticata ca luna trecuta nu l-am folosit...si luna asta nu am prins perioada ovulatiei.... E adevarat ca nu e tocmai ieftin dar il folosesc doar in perioada din preajma si in timpul ovulatiei.
Poate mai foloseste cuiva informatia asta.
Haideti fetelor sa ne facem cadou de Craciun o bobita, suna bineeeee!!
majoreta majoreta majoreta

Aaaaa, si sub nici o forma sa nu folosi?i saliva pe post de lubrifian. Scuze de detalii dar cica ii omoara pe "stimabili" Crazy
Doamne ajuta Sorina..imi place optimismul tau.Apropo de gigei si ph-ul.Exista o analiza pe care poti sa o faci daca ai dubii.Se numeste Post Coital si se face dupa 24 de ore de la contact.Acolo iti confirma daca sunt morti in vagin..in mod normal trebuia sa traiasca minim 3 zile.De bicarbonat eu stiu ca nu afecteaza flora dar nu trebuie abuzat de el..nu in fiecare luna.Eu nu am incercat dar am auzit care a ramas graviduta cu spalaturi cu bicarbonat in perioada fertila.Cu saliva nu stiam daca sotul ma saruta de multe ori pt ca este cand nu sunt ft umeda si apoi ma irita si ustura.Banuiesc ca tot mai buna e saliva decat lubrifiantul..nici saliva nu exagerata.
fluturash26
Scris: Friday, October 6, 2017 9:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
Adina Mariana wrote:
Si eu am patit intr-o vreme ca nu se puneau emoticoanele...nah nu ii stres.O sa imi revin eu..deja sunt mult mai bine.Asa e in lupta cu bebe..cazi,te ridici si lupti mereu.De urmarit ma va urmarii ca mi-a spus..ma chemat repede in ziua 12 si mi-a spis ca vedem si faza a doua dupa..daca va fii nevoie de injectie sau nu.Sper ca va fii binepupici si tu ce ziceai ca ai avut totusi un contact neprotejat?

da am avut unul..acum dupa grafic nu pare sa se fi produs ovulatia...da vad ce se intampla pe duminica, luni...ca daca e sa am ovulatie pe acolo va fi..is curioasa si cum imi va veni luna asta menstruatia in ce zi...fiindca am avut 2 luni la rand cu progesteron si luna asta nu am uat nimic...si chiar is curioasa daca mi-a reglat ceva...tare mult as vrea sa am si eu la 28 sau macar 30 zile dar na....nu ma mai bucur de asta de mult timp..luna trecuta a venit la 33 zile..plans
Eu spun ca te va ajuta stimularea si nu iti face griji ca daca te urmareste e totul sub control..ai posibilitate sa ramai si la prima stimulare daca nu la maxim 3 sigur ramai asa am auzit multe cazuri..deci ai mai multe sanse..pupici ras
Sorina_85
Scris: Friday, October 6, 2017 9:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Adina Mariana wrote:
Doamne ajuta Sorina..imi place optimismul tau.Apropo de gigei si ph-ul.Exista o analiza pe care poti sa o faci daca ai dubii.Se numeste Post Coital si se face dupa 24 de ore de la contact.Acolo iti confirma daca sunt morti in vagin..in mod normal trebuia sa traiasca minim 3 zile.De bicarbonat eu stiu ca nu afecteaza flora dar nu trebuie abuzat de el..nu in fiecare luna.Eu nu am incercat dar am auzit care a ramas graviduta cu spalaturi cu bicarbonat in perioada fertila.Cu saliva nu stiam daca sotul ma saruta de multe ori pt ca este cand nu sunt ft umeda si apoi ma irita si ustura.Banuiesc ca tot mai buna e saliva decat lubrifiantul..nici saliva nu exagerata.

Nu stiam de analiza asta o sa o am in vedere pupici Ai dreptate, lubrifiantii obisnuiti sunt crima curata pentru stimabili, pe al meu scrie "sperm friendly" si e special pentru perioada de conceptie. Eu citisem undeva ca totusi saliva e daunatoare pentru ei. Poate nu m-am informat eu suficient. Am mentionat asta ca se intampla cateodata sa conteze detaliile astea mici si poate la cineva se nimereste sa fie exact asta problema.
Oricum, luna viitoare cred ca ai sanse mari, mai ales ca ai si varsta de partea ta. Cheek Kiss
thankyou thankyou thankyou
Adina Mariana
Scris: Friday, October 6, 2017 10:34 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

da am avut unul..acum dupa grafic nu pare sa se fi produs ovulatia...da vad ce se intampla pe duminica, luni...ca daca e sa am ovulatie pe acolo va fi..is curioasa si cum imi va veni luna asta menstruatia in ce zi...fiindca am avut 2 luni la rand cu progesteron si luna asta nu am uat nimic...si chiar is curioasa daca mi-a reglat ceva...tare mult as vrea sa am si eu la 28 sau macar 30 zile dar na....nu ma mai bucur de asta de mult timp..luna trecuta a venit la 33 zile..plans
Eu spun ca te va ajuta stimularea si nu iti face griji ca daca te urmareste e totul sub control..ai posibilitate sa ramai si la prima stimulare daca nu la maxim 3 sigur ramai asa am auzit multe cazuri..deci ai mai multe sanse..pupici ras
pai dc spui asa?uite ca azi ti-a crescut putin temperatura azi..si maine poate mai creste,Ai rabdare pt ca tu ovulezi tarziu si temperatura creste dupa ovulatie dupa spusele fetelor.Uitate la mine ce jos e..deci e clara treaba la mine si apropo ca ziceai de venirea menstrei eu ma astept sa vina tarziu de tot.Daca cu progesteron a venit in ziua 33 fara mie imi vine cam a 37-39 zi..nici nu mai sper sa imi vina mai repede mai ales fara ovulatie se va deregla total..toata viata mea am avut-o peste 32 zileBye2 o sa vina mai repede cu stimularea measic o sa vedem daca va fi cu noroc sau nu.Minuni se intampla.coeur
Adina Mariana
Scris: Friday, October 6, 2017 10:59 PM
Nivel

Sorina_85 wrote:

Nu stiam de analiza asta o sa o am in vedere pupici Ai dreptate, lubrifiantii obisnuiti sunt crima curata pentru stimabili, pe al meu scrie "sperm friendly" si e special pentru perioada de conceptie. Eu citisem undeva ca totusi saliva e daunatoare pentru ei. Poate nu m-am informat eu suficient. Am mentionat asta ca se intampla cateodata sa conteze detaliile astea mici si poate la cineva se nimereste sa fie exact asta problema.
Oricum, luna viitoare cred ca ai sanse mari, mai ales ca ai si varsta de partea ta. Cheek Kiss
thankyou thankyou thankyou
E o analiza buna..costa cam 3 mil din cate stiu eu depinde de clinica la care mergi sa faci.E bine de stiu de spui tu aici cu saliva.O sa ma documentez si eu car eu cred ca daca nu e abuz de ea e ok..noroc cu varsta nu'?sic doamne ajuta la toate feteleDistanceKiss
Andia
Scris: Saturday, October 7, 2017 2:36 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Adina Mariana wrote:

Puteti incerca si cu apa simpla, este chiar OK pentru inceput. Mult mai bine decat saliva sau mai stiu eu ce.
fluturash26
Scris: Saturday, October 7, 2017 7:43 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
pai dc spui asa?uite ca azi ti-a crescut putin temperatura azi..si maine poate mai creste,Ai rabdare pt ca tu ovulezi tarziu si temperatura creste dupa ovulatie dupa spusele fetelor.Uitate la mine ce jos e..deci e clara treaba la mine si apropo ca ziceai de venirea menstrei eu ma astept sa vina tarziu de tot.Daca cu progesteron a venit in ziua 33 fara mie imi vine cam a 37-39 zi..nici nu mai sper sa imi vina mai repede mai ales fara ovulatie se va deregla total..toata viata mea am avut-o peste 32 zileBye2 o sa vina mai repede cu stimularea measic o sa vedem daca va fi cu noroc sau nu.Minuni se intampla.coeur

da mai mult se mentine la mine dince observ eu..cresteri foarte mici..da am vazut ca la tine tot scade.. eu ziceam ca poate vine mai rapid ca am luat 2 luni si poate a reglat un pic ciclu...da acum vom vedea..eu din decembrie anul trecut m-am dereglat nu stiu de ce cred eu ca atunci am ramas insarcinata da am facut avort spontan...ca mi-a venit ft ft tarziu pe la 40 zile mie care imi venea la 32 si m-a tinut asa tare ca si la ciclu vreo 4 sapt...si imi era rusine sa merg la medic asa si am mers la aia de familie care mi-a dat pastile ceva tari sa opreasca sangerarea...si de atunci mi s-a dereglat de tot...
fluturash26
Scris: Saturday, October 7, 2017 7:44 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:

Da ai vazut ca si la mine cu stimulare si progesteron a venit mai devreme...vom vedea..poate la tine nu va mai venicoeur
maria2013
Scris: Saturday, October 7, 2017 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina, sa ai o luna anovulatorie nu e ceva anormal. Toate avem! Mai degraba as investiga acel chist. Nu are o marime pe care sa o neglijezi! Esti sigura ca e endometriozic? Ai facut RMN cu protocol de endometrioza?
FloreFlore
Scris: Saturday, October 7, 2017 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Buna diminea?a ,fetele !!!SimplyLove
La mine z 1 ,cum era de asteptatNuImiPasa
Adina sa ?tii ca înca mai cred în ?ansa meacomputerlove Am eu o fixa?ie ca daca era sa fie era pana acum era si daca e sa fie V a fi !?tiu ca am evoluat ?i trebuie sa mai ajutam nu doar sa a?teptam sa ne cada din cer dar din punctul.meu de vedere cred ca mai am sanse sa ramân natural...Acum ca toate analizele mi.au ie?it ok nu as risca cu stimulare chiar ?i u?oara. ..Cu naturiste am încercat fel de fel ?i nu vreau sa imi dau totul peste cap....Vreau sa ma deta?ez ?i sa îmi traiesc cei mai frumo?i ani din via?a. ..
La mine cam toate lucrurile frumoase au aparut mai târziu ?i atunci când nu ma asteptamcoeur
Va pup pe toate si va doresc sa va vede?i cât mai repede visul implinitcomputerlove
Sa ave?i un week end relaxant !Chiar daca ploua pe mine ma încarca pozitiv vremea astaCrazy
coeur computerlove Buddy1 DistanceKiss
Sorina_85
Scris: Saturday, October 7, 2017 11:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
Imi pare rau Flore pentru z1. Nici eu nu vad de ce ai face stimulare din moment ce tu ovulezi in stil mare. Cred ca e o chestiune de timp. Am inteles de la dr hematolog ca si miscare/sport face tare bine pe partea asta de fertilitate, nu stiu daca deja faci asta dar daca nu, poate iei in considerare sa faci niste exercitii zilnic, nu exagerat dar cat sa te mobilizezi zilnic. Incerc si eu sa fac 15-30 min de bicicleta de camera zilnic(nu imi iese tot timpul ras )
Cheek Kiss
Weekend fain fetelor!
FloreFlore
Scris: Saturday, October 7, 2017 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Sorina_85 wrote:
Imi pare rau Flore pentru z1. Nici eu nu vad de ce ai face stimulare din moment ce tu ovulezi in stil mare. Cred ca e o chestiune de timp. Am inteles de la dr hematolog ca si miscare/sport face tare bine pe partea asta de fertilitate, nu stiu daca deja faci asta dar daca nu, poate iei in considerare sa faci niste exercitii zilnic, nu exagerat dar cat sa te mobilizezi zilnic. Incerc si eu sa fac 15-30 min de bicicleta de camera zilnic(nu imi iese tot timpul ras )
Cheek Kiss
Weekend fain fetelor!

Daaa,fac zilnic exerci?ii fizice mai ales la serviciyes Norocul meu e ca sunt singura la magazin, am ?i o ladi?a pe care o întorc ?i fac urcari ?i coborâri fata-spate ?i apoi laterale,fandari, genoflexiuni ?i încerc sa ma plimb cât mai mult,sunt zile când las ma?ina la bloc ?i merg cca 30 min pe jos pana la servici...?tiu ca ajuta,dar vorba ta e ?i chestiune de timp la mine de?i timp nu prea mai este dar eu ramân optimista ! Te pupcoeur
Ioana 08
Scris: Saturday, October 7, 2017 3:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2017
Hello. Ce mai face?i? Va dau cu praf de gravidutza. Am facut ?i noi 3 luni;)
Ieri am facut analiza de placenta.acum a?tept.
În rest? Noutati?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.