|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| FloreFlore wrote:Neata!Hai ca poate gasi?i voi acolo pu?in timp ptr lugu lugu.. ...si poate apare bebe luna asta
cand am citit, adica acuma, la ora 14.21, m am uitat eu si la ora la care mi ai scris tu pe forum si ...............................
deja am si gasit timp, poate ca era si mai odihnit un pic sau poate ac si stia de cum m am bosumflat aseara. ca eu, ma apuca asa , ma iau si ies un pic afara ca sa nu ma mai cert cu el ca dupa aceea cine stie ce ajung sa i spun si dupa aceea regret . aseara cand ne am pus la somn, nici macar nu l am pupat de noapte buna, atata , m ma intors cu spatele la el, m a luat in brate si somn usor- atat i am zis dar pe partea cealalta mai imi si pare rau de el pt ca n au trecut 2 min si el deja a adormit, il cunosc dupa cum respira si dupa aceea a inceput si sa sforaie are drepate cand, imi mai spune ca eu numai la mine ma gandesc dar pe el nu l mai iau in calcul, ca aseara, m am enervat tare pe el cand mi a zis ca atunci cand oi munci si eu , adica 7 din 7, sa nu mai stiu ce i aia sambata /duminica, deabia atunci as putea sa l condamn si ............ mai binev am plecat afara putin ca sa ma calmez pt ca am avut in 2010-2011 cateva luni in care dormeam cate 4 ore pe noapte pt ca munceam in doua locuri, mai faceam si scoala pe deasupra- operatore socio sanitar si noaptea la o fabrica de cozonaci/panetoane........... dar asta a fost ca pt ca asa alesesem eu la timpul respectiv si ca sa nu incepem, cearta, ami bine am plecat afara , vreo 10 min - as mai fi stat mai mult doar ac era frig. asta este. om vedea daca o iesi ceva
ma pun putin la somn ca dupa aceea sa strang pe aici si la noapte, iar o sa stau pe calc, cu afacerile mele.. |
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| LAURA0202 wrote: cand am citit, adica acuma, la ora 14.21, m am uitat eu si la ora la care mi ai scris tu pe forum si ............................... deja am si gasit timp, poate ca era si mai odihnit un pic sau poate ac si stia de cum m am bosumflat aseara. ca eu, ma apuca asa , ma iau si ies un pic afara ca sa nu ma mai cert cu el ca dupa aceea cine stie ce ajung sa i spun si dupa aceea regret . aseara cand ne am pus la somn, nici macar nu l am pupat de noapte buna, atata , m ma intors cu spatele la el, m a luat in brate si somn usor- atat i am zis dar pe partea cealalta mai imi si pare rau de el pt ca n au trecut 2 min si el deja a adormit, il cunosc dupa cum respira si dupa aceea a inceput si sa sforaie are drepate cand, imi mai spune ca eu numai la mine ma gandesc dar pe el nu l mai iau in calcul, ca aseara, m am enervat tare pe el cand mi a zis ca atunci cand oi munci si eu , adica 7 din 7, sa nu mai stiu ce i aia sambata /duminica, deabia atunci as putea sa l condamn si ............ mai binev am plecat afara putin ca sa ma calmez pt ca am avut in 2010-2011 cateva luni in care dormeam cate 4 ore pe noapte pt ca munceam in doua locuri, mai faceam si scoala pe deasupra- operatore socio sanitar si noaptea la o fabrica de cozonaci/panetoane........... dar asta a fost ca pt ca asa alesesem eu la timpul respectiv si ca sa nu incepem, cearta, ami bine am plecat afara , vreo 10 min - as mai fi stat mai mult doar ac era frig. asta este. om vedea daca o iesi ceva ma pun putin la somn ca dupa aceea sa strang pe aici si la noapte, iar o sa stau pe calc, cu afacerile mele..
Laura, cum mai esti? Ati mai continat sa luati profertil?
|
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor eu ma pregatesc sa merg la monitorizare de la 2 jumate.Am niste emotii....sper sa fie totul ok si chisturile mele sa nu fie ft.mari in mod normal maine sunt la ovulatie acuma sa vedem daca are calendarul dreptate sau ecografia mai bine. Laura si sotul asa lucreaza mult.Pleaca la 6 jumate de acas si vine la 7.Chiar acum am spus ca am schimba locul de munca ca e ft.obosit si nu mai are chef nici sa manance..face saracul fatza dar il vad eu ca e ft.obosit.E aiurea...dar asta este trebuie si banuti. Flore doamne ajuta sa fie cu ochisori.Vestile pana acuma sunt ft.bune Va pup
Multa bafta la dr iti doresc. ce sa zic ? am explicat, cum ii cu munca al meu, la Andia ii scrisesem , lucreaza 7 din 7 si pleaca la 7, si ajunge sera la 22.30 daca i totul ok sa ne aduci vesti bune. eu ieri, am avut vesti bune si azidimineata am avut si un pic de lugi-lugu cum a zis si Flore sa aveti o zi buna toate. Lili?Meme?Rubby? Erika? Crissy? fetele vechi de aici ....nu prae mai au timp sa mai intre |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mul?umesc ?i voua va doresc sa gasi?i solu?ia optima care sa va aduca bebe cât mai curand Și eu simt ca am făcut pași mari înainte de când am schimbat dr |
| MadaMadalyna wrote:
Laura, cum mai esti? Ati mai continat sa luati profertil?
Buna Madalyna, sa zic adevarul ? ???????????? si da si nu .............. asta este. acuma o sa fiu sigura ca macar o luna cat stau aici, le luam amandoi dar tinand cont ca i si obosesal lui al mijloc si durerile mele care erau.............. spearm ca o sa fie cadnva,cumva si la mine II liniute. tu cum mai esti? |
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| LAURA0202 wrote:Buna Madalyna, sa zic adevarul ? ???????????? si da si nu .............. asta este. acuma o sa fiu sigura ca macar o luna cat stau aici, le luam amandoi dar tinand cont ca i si obosesal lui al mijloc si durerile mele care erau.............. spearm ca o sa fie cadnva,cumva si la mine II liniute. tu cum mai esti?
Profertilul ca profertilul, trebuie multa munca Noi munceam cu drag si spor, chiar de venea obosit acasa , chiar de imi era mie rau, noi munceam
sunt binisor, bebe creste, joi avem control si poate aflam daca e fetita sau baietel Am probleme cu o scurgere galbuie si dureri de burta, sper sa nu am iar risc de nastere prematura ca am sa cedez psihic....
Martea trecuta cand eram in romania m.am trezit cu o scurgere galbuie si m.am speriat si nu gaseam un doctor care sa ma poata controla, iar cand am gasit m.a controlat si a spus ca bebe e mort si corpul incearca sa.l elimine ca par si dilatata, asta fiind pe la ora 11.30 - 12 si a spus sa astept pana la 3:30 cand poate sa.mi faca ecograf sa vedem ce e cu bebe .... ecograf mi s.a facut la ora 4 si am zis ca mor pana atunci, nu mai aveam nici aer .... iar la ecograf am vazut un bebe vioi, marisor de 13.6 cm si 110g ... dupa ecograf n mi.a mai trebuit nici sa.mi dea tratament la ce "diagnostic" mi.a pus cu usurinta.... acum am ajuns inapoi in it si astept sa merg la doctorul meu |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| LAURA0202 wrote:Multa bafta la dr iti doresc. ce sa zic ? am explicat, cum ii cu munca al meu, la Andia ii scrisesem , lucreaza 7 din 7 si pleaca la 7, si ajunge sera la 22.30 daca i totul ok sa ne aduci vesti bune. eu ieri, am avut vesti bune si azidimineata am avut si un pic de lugi-lugu cum a zis si Flore sa aveti o zi buna toate. Lili?Meme?Rubby? Erika? Crissy? fetele vechi de aici ....nu prae mai au timp sa mai intre Laura, multa bafta luna asta! citesc ca azidimineata ai avut parte de lugu-lugu :) sa fie cu noroc! Poate reusesti si maine-pomaine cum a zis doctorita si atunci chiar prinzi ovulatia luna asta. El daca e asa obosit poate renuna 1-2 zile la ciubuc si sa aveti timp pt voi doi. Sa zica ca e bolnav si amana putin lucrarea... recupereaza el dupa. Sa fie cu ochisori
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Buna, fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine de acum cateva luni. Nu am mai scris nimic dar v-am citit tot timpul si m-am bucurat alaturi de voi la fiecare veste buna si m-am intristat la cele rele. Pe scurt, cum nu am reusit nimic pe cale naturala nici cu stimulare, ne-am hotarat sa facem FIV. Ni s-a solicitat sa facem analizele urmatoare de mutatii: factor V Leiden, protrombina (factor II), MTHFR C677Tsi MTHFR A1298C. Credeti ca e mai bine sa fac profilul extins care contine si factorul XIII, PAI-1 si EPCR? Multumesc! |
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Andruu wrote:Buna, fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine de acum cateva luni. Nu am mai scris nimic dar v-am citit tot timpul si m-am bucurat alaturi de voi la fiecare veste buna si m-am intristat la cele rele. Pe scurt, cum nu am reusit nimic pe cale naturala nici cu stimulare, ne-am hotarat sa facem FIV. Ni s-a solicitat sa facem analizele urmatoare de mutatii: factor V Leiden, protrombina (factor II), MTHFR C677Tsi MTHFR A1298C. Credeti ca e mai bine sa fac profilul extins care contine si factorul XIII, PAI-1 si EPCR? Multumesc!
Da, eu as face profilul complet de trombofilii neaparat. Si mutatia PAI-1 poate sa duca la pierderi de sarcina si ar fi bine sa fii dinainte pregatita sa ai tratament corect de sustinere, adica sa stii daca ai nevoie si de injectii, etc...
Cariotip-ul la amandoi ati fost sfatuiti sa faceti, nu? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Andruu wrote:Buna, fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de mine de acum cateva luni. Nu am mai scris nimic dar v-am citit tot timpul si m-am bucurat alaturi de voi la fiecare veste buna si m-am intristat la cele rele. Pe scurt, cum nu am reusit nimic pe cale naturala nici cu stimulare, ne-am hotarat sa facem FIV. Ni s-a solicitat sa facem analizele urmatoare de mutatii: factor V Leiden, protrombina (factor II), MTHFR C677Tsi MTHFR A1298C. Credeti ca e mai bine sa fac profilul extins care contine si factorul XIII, PAI-1 si EPCR? Multumesc! Buna! Este important sa fie facut tot profilul de trombofilie. Succes! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna fetelor.Eu am vesti bune de la ginecolog.Totul e ft.ok la mine.Azi sunt ziua 17 si am ovulat aseara,era lichidul cum so spart foliculul.I-am spus ca am avut contact aseara si mi-a spus ca ft.bine dar sa am si azi daca e posibil.Endometrul ft.ok.10,8 mm,colul perfect pregatit pt.o sarcina,uter in rvf,ovarul drept usor micropolichistic,cel stang curat si am ovulat fix cu dreptul cel cu problemutze.Nu are rost sa merg si zilele urm.pt.ca ovulatia deja so produs.Daca nu raman luna aceasta sa merg la ea pt.inca o monitorizare luna viitoare dar mai repede in ziua 14 sau 15 ca sa putem vedea cat a avut inainte sa se sparga ca acum fiind ziua 17 e mai tarziu si nu mai are cum sa vada pt.ca so spart.Tratament mi-a dat de maine ziua 18 utrogestan 2 de 100mg seara inainte de nani timp de 12 zile si femibion si sa continui cu Eutyroxul ca Tsh-ul inca a spus ca e mare si trebuie scazut.Daca nu raman pana in decembrie cu monitorizari in ianuarie hsg si mai vedem?? i-am spus si de chistul meu ala endometriozic si a spus ca e o minune ca a trecut pt.ca alea nu trec de fel numa operate dar e clar ca am scapat de el ca pe eco nu il vede.Si mi-am amintit si sa ii spun de acel test slab pozitiv.Din pacate beta e sfanta si nu exista o expicatie pt.acele teste slab pozitive.Oricum sunt super fericita ca sunt bine.Restul va veni de la sine si am incredere in Dumnezeu.Sper sa fie totul bine.Mi-a placut mult de doctorita.Am incredere in ea,a fost ft.implicata si sa bucurat ca ma poate ajuta.Mi-a spus si ca daca cumva nu prind loc in ziua 15 sa o sun pe ea ca imi face cumva loc.Multumesc si voua pt.sustinere |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Buna fetelor!
La mine este iar o zi de intarziere si azi de dimi am avut un lichid cum este spottingul cateva picaturi maro. S-a oprit si nici nu ma doare burta ca ar veni. Sa existe sanse? pup |
|
| MadaMadalyna wrote:Profertilul ca profertilul, trebuie multa munca Noi munceam cu drag si spor, chiar de venea obosit acasa , chiar de imi era mie rau, noi munceam sunt binisor, bebe creste, joi avem control si poate aflam daca e fetita sau baietel Am probleme cu o scurgere galbuie si dureri de burta, sper sa nu am iar risc de nastere prematura ca am sa cedez psihic.... Martea trecuta cand eram in romania m.am trezit cu o scurgere galbuie si m.am speriat si nu gaseam un doctor care sa ma poata controla, iar cand am gasit m.a controlat si a spus ca bebe e mort si corpul incearca sa.l elimine ca par si dilatata, asta fiind pe la ora 11.30 - 12 si a spus sa astept pana la 3:30 cand poate sa.mi faca ecograf sa vedem ce e cu bebe .... ecograf mi s.a facut la ora 4 si am zis ca mor pana atunci, nu mai aveam nici aer .... iar la ecograf am vazut un bebe vioi, marisor de 13.6 cm si 110g ... dupa ecograf n mi.a mai trebuit nici sa.mi dea tratament la ce "diagnostic" mi.a pus cu usurinta.... acum am ajuns inapoi in it si astept sa merg la doctorul meu
Vai, cum de a pus asemenea diagnostic... sa iti produca asa suparare si stres??? Si ce era cu dilatatia? De ce i s-a parut asa? pfff.... |
|
|
Ce bine ca ai vesti bune! :*
Si la mine a disparut de la sine un polip endometrial, dar nu bag mana in foc ca nu o sa reapara... :))
alina_ele inseamna ca nu mai ai mult de asteptat si vezi daca vine sau nu menstra. Si eu am spotting cu 2-3 zile inainte sa vina. Dar observ pe graficul tau ca in aug ti-a venit pe 10, deci acum nu ai avea nici o intarziere de fapt, adica nu inca... nu? |
|
| Inawar wrote:Laura, multa bafta luna asta! citesc ca azidimineata ai avut parte de lugu-lugu :) sa fie cu noroc! Poate reusesti si maine-pomaine cum a zis doctorita si atunci chiar prinzi ovulatia luna asta. El daca e asa obosit poate renuna 1-2 zile la ciubuc si sa aveti timp pt voi doi. Sa zica ca e bolnav si amana putin lucrarea... recupereaza el dupa. Sa fie cu ochisori
Multumesc! sa vedem ce si cum se poate face, azi, l am lasat sa se odihneasca si poate poate , maine seara, voi avea mai mult noroc. au inceput durerile mele obisnuite, tre sa ma pun sa vad prin ce geanta sau pe unde oi fi pus diclofenacul ala ca sa ma mai lase durerile.... deocamdata nu poate sa si ia liber de la munca si nu vrea sa lase oamenii cu lucrarea pe jumate, ca al meu, ii serios-nu ca sa l laud dar mai imi povesteste ce prostie/nebuneala de meseriasi au avut clientii lui, inainte ca sa inceapa el acolo. om vedea ce si cum, dar parca vad ca se intampla si ceea ce am zis eu ........... pana de ziua mea, adica 2 februarie sigur o sa raman graviduta............ dupa aceea......o fi mai rau...cu greturi/kg multe/nastere/cezarina/epidurala ( daca s o putea ) DAR ESTE TIMP 1 SA RAMAN ASTA II IMPORTANT.
zilele astea chiar am stat si m am gandit la ce mi spusese o dr gine din Italia la un control, ceva cu a.c. ca sa mai lasam ovarele sa se odihmeasca cateva luni...............sperand ca dupa aceea nu ma va mai durea asa la ovulatie dar ..........inca ma mai gandesc si la varianta aia ca nu mi place deloc durerile alea ale mele de dua ori pe luna, o data la cm si inca o data la ovulatie.
|
|
|