Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Wednesday, August 23, 2017 2:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
LAURA0202 wrote:

Adina, parca parca , ma aud pe mine , la ce explici tu acolo. ras
asta este, se mai intampla sa fim sensibile doar ca de multe ori chiar se exagereaza cu sensibilitatea asta a noastra. Cray
eu, analizele de trombofilie,le am facut in Italia si a trebuit sa i fraieresc putin pe doctori ca sa mi dea bilet de trimitere sa fac alea speciale pt ereditara aia ...........
asta este-macar bine ca n am nimika.
la mine, problema mea, cred ca este, la ovulatie, Cray Cray Cray dureri peste dureri, nu mi gasesc o pozitie anume ca sa nu ma mai doara, ac sa nu zic ca al meu, nu se poate atinnge de mine , nici macar cu un deget....
am ajuns in Italia si la urgenta pt faza asta, fiind durerea in partea dreapat de care ma plangeam eu, m au tinut 2 zile internata pt ca eram suspecta de apendicita ras
si n final ...........era doar ovulatia.......
Cheek Kiss
campfire
computerlove
oh..saraca de tine..nu cred ca e usor delocCray eu nu stiu ce sunt acelea dureri la ovulatie ca nu am absolut deloc.Nici o intepatura,nici o secretie,nimic.stiu ca nu e o regula sa ai dar totusi nimic niciodata?De aici deduc ca poate nici nu ovulez..cine stie..o sa aflu acum la monitorizare.Ooo abia astept sa fie odata 5 sept.sa merg la medic.Si chiar nu exista nimic pt.durerile astea ale tale?
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 23, 2017 2:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Adaug inca, am vb la tel cu dr gine , ultima, din Tm care mi se pare mai de treaba, pana acuma am fost la xxxxx gine,Italia,unde de fiecare data e alt gine, Timisora, Petrosani si a fost prima luna in care am facut monitorizare doar ca a trebuit sa plec eu inapoi in Italia, ca sa merg sa verifice daca s a spart. Stiu, ca la mine se ssparge tot timpul pt ac e corpul galben prezent si sunt cam 99 % sigura ca nu e nimika, de aia nu ma agit pt ca , nici macar atunci cand mi a zis ea ca tre sa bebelim.............nu s a putut, nu din cauza mea, pt ca , se pare ca supozitoarele alea ce mi a indicat Andia Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss , au avut efect, dar al meu, era superobosit , dormea n picioare si n plus, ca i a mai fost si rau pe deapura....... asta este.....
Cheek Kiss
campfire
computerlove
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 23, 2017 2:51 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
oh..saraca de tine..nu cred ca e usor delocCray eu nu stiu ce sunt acelea dureri la ovulatie ca nu am absolut deloc.Nici o intepatura,nici o secretie,nimic.stiu ca nu e o regula sa ai dar totusi nimic niciodata?De aici deduc ca poate nici nu ovulez..cine stie..o sa aflu acum la monitorizare.Ooo abia astept sa fie odata 5 sept.sa merg la medic.Si chiar nu exista nimic pt.durerile astea ale tale?

Andia mi zisese vreo 2 nume parca, am intrebat la farmacie la Petrosani cand am fost acolo , tinand cont ca ma cunostea , mi a zis ca nu mi ecomanda nci una din ele, pana nu vb cu gine si am luat un simplu antiinflamatos. cand am revenit la Tm, am intrebat o si pe gine si mi a zis la fel, ca n am nevoie de ceva mai special, un simplu antinflamator.

cand vedeam ca nu facem nimika, il puneam seara linistita si se pare ca a avut efect. altceva nu pot sa zic.
2 luni la rand, am ovualt de stanga si inclusiv acuma, simt iara deranj/intepatura....ceva umflat acolo, ca la ovulatie.....hmmmmmmmmm??????? si gine asteapta ca sa o sun pt monitorizare iara. acuma o sa stau chiar o luna, asa ca , sigur , va vedea si corpul galben dupa ce s a spart singurel pt ca , gine a vrut sa mi dea injectie de spargere dar am refuzat eu, pt ca stiam clar ca se va sparge si n plus, n aeam de unde sa mi imaginez ca , chiar nu vom bebeli cand mi a zis gine---sfatul ei.
om vedea luna asta.
ea, mi a recomandat progesteron dupa ovulatie, dar trebe sa mi zica exact gramajul, ca deja am intrebat la farmacie -curiozitatea mea, n am folosit niciodata, gine mi a zis ca s pt sustinerea sarcinii, varianta cealalta ca inhiba ovulatia chiar nu o stiam.....?????????
Cheek Kiss
noapte buna si mai povetim si maine , ma uit sa vad daca ii vreun film fain la tv pt ca al meu doarme langa mine si eu butonand intr una , nu vreau sa l trezesc.
Cheek Kiss
campfire
computerlove
computerlove
FloreFlore
Scris: Wednesday, August 23, 2017 8:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Adina Mariana wrote:
am auzit ca daca optezi pt.anestezie nu simti nimic numai o usoara jena dupa...totusi de ce medicii nu recomanda toti anestezie daca se stie ca e dureroasa?sau tine si de pacienta care se gandeste ca nu va muri din asta plus ca e mai scump cu anestezie.Nici nu stii cum e mai bine dar eu stiu ca daca o sa trebuiasca sa fac merg pe anestezie..desi mie frica de anestezie de mor la cat sunt de sensibila mai bine stiu ca o fac ca sa nu raman cu traume de la durere.Ma doare inclusiv cand imi ia probe de secretii sau testul pap..nu stiu daca e normal dar asa am fost mereu.Pielea subtire,alba,sensibila..cum ma atingi cum ma invinetesc.Aiurea rau...Boredom

Mie mi.au spus la ambele proceduri ca nu e cazul de anestezie dar am luat înainte cu 30 min un analgezic mai puternic apoi dupa daca sim?eam ca nu suport durerea dar se merita facuta ca sa ?tii exact cum stai cu trompele hearts
maria2013
Scris: Wednesday, August 23, 2017 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Adina Mariana wrote:

Hai sa ne gandim si altcumva.Aceasta trombofilie e ereditara nu?bine...banuiesc ca mai sunt si exceptii.Eu nu am pe nimeni in familie cu trombofilie...nu cred ca e atat de des intalnita ca daca ar fii medicii te-ar pune sa faci analizele cand ar auzi ca esti graviduta dar ei doar de la 2 sarcini oprite in evolutie te pun sa faci analizele,mai ales ca sunt ft.scumpe.Eu nu ma gandesc la asta,incerc sa fiu optimista..
:

E bine sa fim optimiste, dar iti zic sincer... Ai fi uimita sa afli cate persoane nu au habar ca au mutatii. Ca sa iti faci o idee, eu am doua mutatii mostenite de la ambii parinti ?i doua de la un singur parinte. Cu toate astea, niciunul din ei nu stia ca le poarta... Poti trai cu ele fara sa te încurce, sau iti pot da viata peste cap. Eu mi-as fi dorit sa stiu lucrurile astea acum patru ani si sa nu pierd atâta vreme nestiind ce am. Iar medicii nu le recomanda pt ca multi dintre ei habar nu au. Ele au început sa fie serios studiate abia de prin 2003... De exemplu, asistenta doctoritei mele familie a auzit pentru prima data de trombofilie de la mine... Asa ca...
Chris
Scris: Wednesday, August 23, 2017 9:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Crissy wrote:
Fetelor avand in vedere ca eu in curand eliberez barza am trecut acum pe la voi sa las prafusor de burtica, am de unde sa impart avand in vedere ce burtica mare am deci ajunge la toata lumea pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mult prafusor pentru voi si sa va mutati cat mai curand la gravidute! majoreta majoreta majoreta majoreta

Felicitari, Crissy! Nastere usoara si un bebelus sanatos, mancacios si vesel! Recuperare rapida si o viata minunata in 3! Cheek Kiss
Chris
Scris: Wednesday, August 23, 2017 9:49 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Mie bafta?
chiar nu vad de ce-sincer ........
stiu ca o sa vina ........nu mai sper degeaba pt ca doare cand te trezesti la realitate
mersi oricum.
Chris, de asta mi ziceai ca as fi la testare? pt ca esti si tu , deodata cu mine?
bafta multa
fac galerie multa multa pt tine

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta majoreta
majoreta majoreta
majoreta

Haaaai ca ai prins si tu un pic din perioada magica. Facem galerie pentru amandoua! Daca nu vine pana vineri, vineri dimineata testez ras Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove

Ma uitam acum la ovulation chart, da` e tare complicat. Oricum am fost la monitorizare pe 14 si cica un folicul statea sa se sparga atunci pe 14, 15...de bebelit, am bebelit. Vedem daca s-a si prins ceva ca tare stresata am fost in perioada urmatoare din cauza unor probleme de sanatate ale tatalui meu uff
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 23, 2017 10:03 AM
Nivel

FloreFlore wrote:

Mie mi.au spus la ambele proceduri ca nu e cazul de anestezie dar am luat înainte cu 30 min un analgezic mai puternic apoi dupa daca sim?eam ca nu suport durerea dar se merita facuta ca sa ?tii exact cum stai cu trompele hearts

buna dimineata!
Cheek Kiss
Gossip
computerlove
Chris
Scris: Wednesday, August 23, 2017 10:24 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

buna dimineata!
Cheek Kiss
Gossip
computerlove

Buna dimineata, fetelor! Gossip Cheek Kiss

Andreea06
Scris: Wednesday, August 23, 2017 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Chris wrote:

Haaaai ca ai prins si tu un pic din perioada magica. Facem galerie pentru amandoua! Daca nu vine pana vineri, vineri dimineata testez ras Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove

Ma uitam acum la ovulation chart, da` e tare complicat. Oricum am fost la monitorizare pe 14 si cica un folicul statea sa se sparga atunci pe 14, 15...de bebelit, am bebelit. Vedem daca s-a si prins ceva ca tare stresata am fost in perioada urmatoare din cauza unor probleme de sanatate ale tatalui meu uff

Sa nu vinaaaaa majoreta majoreta majoreta wav
Chris
Scris: Wednesday, August 23, 2017 10:50 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Sa nu vinaaaaa majoreta majoreta majoreta wav

Doamne ajuta, Andreea! Cheek Kiss Sper si eu sa ia o pauza de vreo 9 luni macar! :)) Problema e ca nu prea am simptome, cum am avut data trecuta, asa ca nu ma entuziasmez f tare. Nici la sani, nici nidatie, doar cosmarurile au inceput de azi noapte. Si data trecuta am visat, iar acum din nou visez soareci si sobolani. Mama lor, cum nu ma lasa sa dorm... Asa ca mai stau in stand by. ras
Andreea06
Scris: Wednesday, August 23, 2017 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Chris wrote:

Doamne ajuta, Andreea! Cheek Kiss Sper si eu sa ia o pauza de vreo 9 luni macar! :)) Problema e ca nu prea am simptome, cum am avut data trecuta, asa ca nu ma entuziasmez f tare. Nici la sani, nici nidatie, doar cosmarurile au inceput de azi noapte. Si data trecuta am visat, iar acum din nou visez soareci si sobolani. Mama lor, cum nu ma lasa sa dorm... Asa ca mai stau in stand by. ras

Iooooi visele astea is groaznice!!! Si eu aveam cu soareci, dar era si din cauza ca avem soareci prin "pod" pe undeva, acoperisul la noi la casa nu e in 2/3 ape ci e asa drept si putin oblic, atata, nu este pod.. si cum stau pe un deal, sunt soricei din aia mici de camp care vin dupa mancare si sa se adaposteasca de frig. N-am matze, ca mi-as lua vreo 5, dar am caine si nu le suporta deci.... Mno si de asta cred ca visam atunci, eu ma tot tem sa nu intre in casa, toata lumea zice ca n-au cum... dar eu tot stresata mai sunt mai ales cand ii mai aud din cand in cand. Sincer dupa mine as vinde casa doar din cauza asta Lol
Daaar visele de soareci se zice ca prevad si sarcini, ori a ta ori ca vei auzi de o sarcina.. cine stie topai
Irina27
Scris: Wednesday, August 23, 2017 11:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/11/2017
Irina27 nu suna deloc bine cam putini si lenesi... trebuiesc facute investigatii la el, adica repetata spermograma intr-o clinica de fertilizare unde prelucreaza proba un medic embriolog sau biolog, daca iese prost si acea spermograma urmeaza analize hormonale pt el, control urologic si eco testiculara doppler. Eventual analize de sange genetice pt el microdeletii cromozom y brat lung si cariotip iar pt tine (daca vrei) cariotip. Eu am facut si cariotip-ul ca sa fiu sigura ca nu am probleme si ca nu exista sanse mai mari de copil cu retard si alte anomalii.

Oricum cariotip-ul se cere in general inainte de FIV sau daca femeia are peste 35 de ani. La barbati se cere in caz de infertilitate / spermograma proasta pentru ca pot exista si cauze genetice pt infertilitatea lor.[/quote]

Buna dimineata fetele,
Revin cu detalii -la spermograma rezultatul a fost urmatorul: aspect translucid, vascozitate ridicata, ph 7.8, volum 3.8 ml, concentratie 26, nr total spermatozoizi 99, motilitate a+b+c 58, motilitate progresiva rapida- 8% (normal peste 25), motilitate progresiva lenta 50, mobilitate neprogresiva 19, imobilitate 23, morfologie forme tipice 5% (normal peste 14%) si atipice 95%.
Cum am mai spus momentan nu am fost la urolog, facem 3 luni tratament cu profertil si magneb6 si sa vedem ce se va intampla dupa.
Adina Mariana
Scris: Wednesday, August 23, 2017 11:25 AM
Nivel

Buna dimineata fete luptatoareGossip
Adina Mariana
Scris: Wednesday, August 23, 2017 11:33 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Andia mi zisese vreo 2 nume parca, am intrebat la farmacie la Petrosani cand am fost acolo , tinand cont ca ma cunostea , mi a zis ca nu mi ecomanda nci una din ele, pana nu vb cu gine si am luat un simplu antiinflamatos. cand am revenit la Tm, am intrebat o si pe gine si mi a zis la fel, ca n am nevoie de ceva mai special, un simplu antinflamator.

cand vedeam ca nu facem nimika, il puneam seara linistita si se pare ca a avut efect. altceva nu pot sa zic.
2 luni la rand, am ovualt de stanga si inclusiv acuma, simt iara deranj/intepatura....ceva umflat acolo, ca la ovulatie.....hmmmmmmmmm??????? si gine asteapta ca sa o sun pt monitorizare iara. acuma o sa stau chiar o luna, asa ca , sigur , va vedea si corpul galben dupa ce s a spart singurel pt ca , gine a vrut sa mi dea injectie de spargere dar am refuzat eu, pt ca stiam clar ca se va sparge si n plus, n aeam de unde sa mi imaginez ca , chiar nu vom bebeli cand mi a zis gine---sfatul ei.
om vedea luna asta.
ea, mi a recomandat progesteron dupa ovulatie, dar trebe sa mi zica exact gramajul, ca deja am intrebat la farmacie -curiozitatea mea, n am folosit niciodata, gine mi a zis ca s pt sustinerea sarcinii, varianta cealalta ca inhiba ovulatia chiar nu o stiam.....?????????
Cheek Kiss
noapte buna si mai povetim si maine , ma uit sa vad daca ii vreun film fain la tv pt ca al meu doarme langa mine si eu butonand intr una , nu vreau sa l trezesc.
Cheek Kiss
campfire
computerlove
computerlove

La 2 jumate m-am culcat si eu...avantajul meu e ca sunt pe tableta si nu l-am deranjat pe sotul butonandLol mai profit de vacanta ca imediat incep serviciul si eu.
Da Laura..progesteronul inhiba ovulatia daca e luat inainte sau in timp,de aceea se monitorizeaza si se da doar dupa ca sa sustina o posibila sarcina.Eh..eu tot cu recomandarea medicului tot nu mi-a dat sa iau corect.Bine ca m-am documentat altfel poate luam si acum si nu stiam.Gramajul nu se da mai mult de 100 mg pe zi seara inainte de nani.Dupa ce afli ca ai ramas se da doze mai mari de la 200-800 in sus depinde de grosimea endometrului sau alte problemute de sustinere a sarcinii.Altele sunt care fac si injectabil sa nu piarda.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.