|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| LAURA0202 wrote:N ai pt ce . Stai linistita si era de hematolog , nu de hematolog cum a iesit Ma bucur ca ai inteles oricum . Tu, bei apa ? Destula ? Crissy ? Meme ? Sunte?i bine ? Andreea? Oho ?i inca cum!!Ma"adap"cu cel pu?in 2,5 l zilnic plus 2-3 cani cu ceai |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Buna fetelor, eu va urmaresc in fiecare zi...la mine nici o noutate...ma lupt luna de luna cu rozi si din pacate tot ei castiga fiecare lupta..eu am trecut prin 3 stimulari cu Menopur de 75 si nimica ..am facut 2 luni pauza si acuma marti voi merge sa imi dea sa refac analize ca voi incepe prima inseminare...daca ar fii dupa mine as trece direct la Fiv dar la orice medic merg toti zic sa incerc prima data cu inseminarea...
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FloreFlore wrote:Buna fetelor dupa o lunga absenta Sunt FlorentinaC din capul listei dar nemaintrand demultisor pe forum am uitat parola ?i nici adresa veche de email nu o mai ?tiam a?a ca am fost nevoita sa îmi fac alt cont? Ma bucur sa vad ca e multa activitate pe aici,sper sa ne cunoa?tem mai bine pe parcurs iar aspiricile vechi care mai mai ?in minte ma bucur sa vad ca Lily a început proiectul bebe 2 !Bafta tuturor Bunaaaa offf fliricicooo daca ai sti de cate ori m.am gandit la tine....credeam ca ai abandonat proectul bebe. ce mult ma bucur ca inca lupti ptr visul tau Eu da incerc sa fac bebe 2 sa vedem daca ne iese...azi a venic si cm deci declar z1 ... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| carlita wrote:Asa, fetelor (Flore, ceradia), hai sa strangem randurile, sa ne mobilizam aici sa sarim si noi gardul ala la gravidute.... Flore, luna asta sper sa rezolvi cu analizele la trombo si la casuta urmatoare sa fii numarata peste gard. ce bine zice.... Am cam ramas ultimele |
| Doamne ajuta sa vina cat mai repede bebe 2. Pupici! |
|
| Marga22 wrote:Buna fetelor, eu va urmaresc in fiecare zi...la mine nici o noutate...ma lupt luna de luna cu rozi si din pacate tot ei castiga fiecare lupta..eu am trecut prin 3 stimulari cu Menopur de 75 si nimica ..am facut 2 luni pauza si acuma marti voi merge sa imi dea sa refac analize ca voi incepe prima inseminare...daca ar fii dupa mine as trece direct la Fiv dar la orice medic merg toti zic sa incerc prima data cu inseminarea... Mult succes! Sa fie cu noroc prima inseminare! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Fetelor "cu vechime", ma bucur ca ati revenit! Va stiu de pe vremea când nu aveam curaj sa scriu, ci doar va citeam si ma documentam. Succes sa aveti! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Marga, sa fie cu noroc! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Bibi Bianca wrote:Mie mi s-a spus ca e foarte bine ca apar..fara prea multe explicatii dar sunt rari bacilii astia si pt ca ii am, cica sa ma simt norocoasa! Sincer, m-as bucura ca in viata sa am noroc si eu in alte chestii..nu la niste bacili
Bine ai revenit Florentina :)
Vai Lili, sper ca esti bine si nu te-ai deprimat ca au venit. Si asa ziceai sa e greu cu bebei mici. Iti mai da o luna acolo de respiro :)))
Laura, eu sunt bine, ma relaxez nitel ca tot alerg pe la medici si nu am terminat. Dar am fugit 2-3 zile la munte ca e mai racoare. Azi m-a durut ff tare spatele, o minunatie, nu stiu de ce, poate prea putina miscare. |
|
| Va multumesc fetelor pentru "reprimpire" Lili Eu nu am renun?at la visul meu cu toate obstacolele aparute pe parcurs ...înca lupt,cred ?i sper !?i eu sunt z2 ,deci suntem pe aceea?i "frecventa" Marga ce analize repe?i pentru inseminare?Eu deocamdata fac monitorizari ovulatie,eventual stimulare apoi vedem daca e cazul de inseminare...Multa bafta Î?i doresc sa se lase din prima cu ochisori |
|
| FloreFlore wrote:Va multumesc fetelor pentru "reprimpire" Lili Eu nu am renun?at la visul meu cu toate obstacolele aparute pe parcurs ...înca lupt,cred ?i sper !?i eu sunt z2 ,deci suntem pe aceea?i "frecventa" Marga ce analize repe?i pentru inseminare?Eu deocamdata fac monitorizari ovulatie,eventual stimulare apoi vedem daca e cazul de inseminare...Multa bafta Î?i doresc sa se lase din prima cu ochisori
Multumesc fetelor..Trebuie sa repet HSG deoarece dr zice ca dupa chiuretaje se intampla sa se infunde trompele si analizele hormonale inclusiv rezerva ovariana deoarece eu nu l-am facut pana acuma...din pacate sunt foarte confuza ca nu stiu la care dr sa fac inseminarea. Pana acuma am facut stimularile la un dr care vine din TM in Arad si face si el in TM...si altii imi spun sa merg in Tm la dr Dorneanu...sper ca pana reusesc sa fac analizele sa ma hotaresc unde sa merg |
|
| Marga22 wrote:
Multumesc fetelor..Trebuie sa repet HSG deoarece dr zice ca dupa chiuretaje se intampla sa se infunde trompele si analizele hormonale inclusiv rezerva ovariana deoarece eu nu l-am facut pana acuma...din pacate sunt foarte confuza ca nu stiu la care dr sa fac inseminarea. Pana acuma am facut stimularile la un dr care vine din TM in Arad si face si el in TM...si altii imi spun sa merg in Tm la dr Dorneanu...sper ca pana reusesc sa fac analizele sa ma hotaresc unde sa merg
Mult succes la HSG ?i AMH ...Ia le pe rand ,sa Î?i iasa bune astea ?i apoi D zeu Î?i v a scoate în cale medicul potrivit ptr inseminare |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Marga22 wrote:
Multumesc fetelor..Trebuie sa repet HSG deoarece dr zice ca dupa chiuretaje se intampla sa se infunde trompele si analizele hormonale inclusiv rezerva ovariana deoarece eu nu l-am facut pana acuma...din pacate sunt foarte confuza ca nu stiu la care dr sa fac inseminarea. Pana acuma am facut stimularile la un dr care vine din TM in Arad si face si el in TM...si altii imi spun sa merg in Tm la dr Dorneanu...sper ca pana reusesc sa fac analizele sa ma hotaresc unde sa merg
Buna diminea?a. Marga, eu am fost la Gynatal in Tm, si era dr Dorneanu si sincer, am auzit si eu numai vorbe bune despre el. Si mie mi s a parut ok ca dr. dar eu înca mai stau sa ma gândesc daca sa facem inseminare pt ca mi e si frica si va fi si dureros ....înafara de costuri , lasând deoparte cat au costat analizele care trebe sa le faci inainte ca sa vada daca esti/ sunte?i ok pt inseminare.... . La mine, cred ca problema ii ovulatia care ii insuportabila. ..nu se poate apropia de mine al meu , nici macar cu un deget .... Luna trecuta, am fost la monitorizare si o sa o fac si in septembrie pt ca o sa fiu la Tm si sa speram ca se va lipi ceva acolo Am facut 1001 de analize si toate a bune, al meu la fel , acuma om vedea ce si cum Andia
|
|
| Fetele care ati facut analizele de trombofilii ?i va pricepe?i ma pute?i ajuta pana ajung la dr ? Mi au ie?it toate analizele la trombofilii ?i mutatii ?i vad ca e din ele sunt pozitive ,în afara de antitromobina ?i proteina C crescute ,astfel: Mutatie MTHFR (C6777T)-pozitiv heterozigot GENA PAI-1 (4G/5G)-pozitiv heterozigot FACTOR XIII - pozitiv heterozigot. ... |
|
| LAURA0202 wrote:Buna diminea?a. Marga, eu am fost la Gynatal in Tm, si era dr Dorneanu si sincer, am auzit si eu numai vorbe bune despre el. Si mie mi s a parut ok ca dr. dar eu înca mai stau sa ma gândesc daca sa facem inseminare pt ca mi e si frica si va fi si dureros ....înafara de costuri , lasând deoparte cat au costat analizele care trebe sa le faci inainte ca sa vada daca esti/ sunte?i ok pt inseminare.... . La mine, cred ca problema ii ovulatia care ii insuportabila. ..nu se poate apropia de mine al meu , nici macar cu un deget .... Luna trecuta, am fost la monitorizare si o sa o fac si in septembrie pt ca o sa fiu la Tm si sa speram ca se va lipi ceva acolo Am facut 1001 de analize si toate a bune, al meu la fel , acuma om vedea ce si cum Andia
Eu am noroc cu analizele ca am card de sanatate de la lucru la Medlife si le fac pe toate gratuit... |
|
|