Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreFlore
Scris: Thursday, August 17, 2017 6:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
alcool
LAURA0202 wrote:

N ai pt ce .
Stai linistita si era de hematolog , nu de hematolog cum a iesit ras
Ma bucur ca ai inteles oricum .
Tu, bei apa ? Destula ?
Cheek Kiss
Gossip computerlove
Crissy ? Meme ? Sunte?i bine ?
Andreea?

Oho ?i inca cum!!Ma"adap"cu cel pu?in 2,5 l zilnic plus 2-3 cani cu ceaialcool
Marga22
Scris: Thursday, August 17, 2017 9:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/29/2016
Buna fetelor, eu va urmaresc in fiecare zi...la mine nici o noutate...ma lupt luna de luna cu rozi si din pacate tot ei castiga fiecare lupta..eu am trecut prin 3 stimulari cu Menopur de 75 si nimicaCray ..am facut 2 luni pauza si acuma marti voi merge sa imi dea sa refac analize ca voi incepe prima inseminare...daca ar fii dupa mine as trece direct la Fiv dar la orice medic merg toti zic sa incerc prima data cu inseminarea...

Lili Eu
Scris: Thursday, August 17, 2017 10:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreFlore wrote:
Buna fetelor dupa o lunga absentaBye2 bounce Sunt FlorentinaC din capul listei dar nemaintrand demultisor pe forum am uitat parola ?i nici adresa veche de email nu o mai ?tiam a?a ca am fost nevoita sa îmi fac alt cont?
Ma bucur sa vad ca e multa activitate pe aici,sper sa ne cunoa?tem mai bine pe parcurs iar aspiricile vechi care mai mai ?in minte ma bucur sa vad ca Lily a început proiectul bebe 2 !Bafta tuturor computerlove
Bunaaaa offf fliricicooo daca ai sti de cate ori m.am gandit la tine....credeam ca ai abandonat proectul bebe. ce mult ma bucur ca inca lupti ptr visul tau Buddy1 DistanceKiss Eu da incerc sa fac bebe 2 sa vedem daca ne iese...azi a venic si cm deci declar z1 ...Lol computerlove
cerradia
Scris: Friday, August 18, 2017 12:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
carlita wrote:
Asa, fetelor (Flore, ceradia), hai sa strangem randurile, sa ne mobilizam aici sa sarim si noi gardul ala la gravidute.... Flore, luna asta sper sa rezolvi cu analizele la trombo si la casuta urmatoare sa fii numarata peste gard.
ce bine zice.... Am cam ramas ultimele plans
cerradia
Scris: Friday, August 18, 2017 12:11 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Bunaaaa offf fliricicooo daca ai sti de cate ori m.am gandit la tine....credeam ca ai abandonat proectul bebe. ce mult ma bucur ca inca lupti ptr visul tau Buddy1 DistanceKiss Eu da incerc sa fac bebe 2 sa vedem daca ne iese...azi a venic si cm deci declar z1 ...Lol computerlove
Doamne ajuta sa vina cat mai repede bebe 2. Pupici!
cerradia
Scris: Friday, August 18, 2017 12:12 AM
Nivel

Marga22 wrote:
Buna fetelor, eu va urmaresc in fiecare zi...la mine nici o noutate...ma lupt luna de luna cu rozi si din pacate tot ei castiga fiecare lupta..eu am trecut prin 3 stimulari cu Menopur de 75 si nimicaCray ..am facut 2 luni pauza si acuma marti voi merge sa imi dea sa refac analize ca voi incepe prima inseminare...daca ar fii dupa mine as trece direct la Fiv dar la orice medic merg toti zic sa incerc prima data cu inseminarea...

Mult succes! Sa fie cu noroc prima inseminare!
maria2013
Scris: Friday, August 18, 2017 12:57 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fetelor "cu vechime", ma bucur ca ati revenit! Va stiu de pe vremea când nu aveam curaj sa scriu, ci doar va citeam si ma documentam. Succes sa aveti!
maria2013
Scris: Friday, August 18, 2017 12:58 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Marga, sa fie cu noroc!
Andia
Scris: Friday, August 18, 2017 1:04 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Bibi Bianca wrote:

Mie mi s-a spus ca e foarte bine ca apar..fara prea multe explicatii dar sunt rari bacilii astia si pt ca ii am, cica sa ma simt norocoasa! uff
Sincer, m-as bucura ca in viata sa am noroc si eu in alte chestii..nu la niste bacili

hohot hohot hohot

Bine ai revenit Florentina :)

Vai Lili, sper ca esti bine si nu te-ai deprimat ca au venit. Si asa ziceai sa e greu cu bebei mici. Iti mai da o luna acolo de respiro :)))

Laura, eu sunt bine, ma relaxez nitel ca tot alerg pe la medici si nu am terminat. Dar am fugit 2-3 zile la munte ca e mai racoare. Azi m-a durut ff tare spatele, o minunatie, nu stiu de ce, poate prea putina miscare.
FloreFlore
Scris: Friday, August 18, 2017 8:14 AM
Nivel

Va multumesc fetelor pentru "reprimpire"hearts
Lili Eu nu am renun?at la visul meu cu toate obstacolele aparute pe parcurs ...înca lupt,cred ?i sper !?i eu sunt z2 ,deci suntem pe aceea?i "frecventa"sic
Marga ce analize repe?i pentru inseminare?Eu deocamdata fac monitorizari ovulatie,eventual stimulare apoi vedem daca e cazul de inseminare...Multa bafta Î?i doresc sa se lase din prima cu ochisori
Marga22
Scris: Friday, August 18, 2017 8:58 AM
Nivel

FloreFlore wrote:
Va multumesc fetelor pentru "reprimpire"hearts
Lili Eu nu am renun?at la visul meu cu toate obstacolele aparute pe parcurs ...înca lupt,cred ?i sper !?i eu sunt z2 ,deci suntem pe aceea?i "frecventa"sic
Marga ce analize repe?i pentru inseminare?Eu deocamdata fac monitorizari ovulatie,eventual stimulare apoi vedem daca e cazul de inseminare...Multa bafta Î?i doresc sa se lase din prima cu ochisori

Multumesc fetelor..Trebuie sa repet HSG deoarece dr zice ca dupa chiuretaje se intampla sa se infunde trompele si analizele hormonale inclusiv rezerva ovariana deoarece eu nu l-am facut pana acuma...din pacate sunt foarte confuza ca nu stiu la care dr sa fac inseminarea. Pana acuma am facut stimularile la un dr care vine din TM in Arad si face si el in TM...si altii imi spun sa merg in Tm la dr Dorneanu...sper ca pana reusesc sa fac analizele sa ma hotaresc unde sa merg
FloreFlore
Scris: Friday, August 18, 2017 9:40 AM
Nivel

Marga22 wrote:

Multumesc fetelor..Trebuie sa repet HSG deoarece dr zice ca dupa chiuretaje se intampla sa se infunde trompele si analizele hormonale inclusiv rezerva ovariana deoarece eu nu l-am facut pana acuma...din pacate sunt foarte confuza ca nu stiu la care dr sa fac inseminarea. Pana acuma am facut stimularile la un dr care vine din TM in Arad si face si el in TM...si altii imi spun sa merg in Tm la dr Dorneanu...sper ca pana reusesc sa fac analizele sa ma hotaresc unde sa merg

Mult succes la HSG ?i AMH ...Ia le pe rand ,sa Î?i iasa bune astea ?i apoi D zeu Î?i v a scoate în cale medicul potrivit ptr inseminarecomputerlove
LAURA0202
Scris: Friday, August 18, 2017 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Marga22 wrote:

Buna diminea?a.
Marga, eu am fost la Gynatal in Tm, si era dr Dorneanu si sincer, am auzit si eu numai vorbe bune despre el. Si mie mi s a parut ok ca dr. dar eu înca mai stau sa ma gândesc daca sa facem inseminare pt ca mi e si frica si va fi si dureros ....înafara de costuri , lasând deoparte cat au costat analizele care trebe sa le faci inainte ca sa vada daca esti/ sunte?i ok pt inseminare.... .
La mine, cred ca problema ii ovulatia care ii insuportabila. ..nu se poate apropia de mine al meu , nici macar cu un deget ....
Luna trecuta, am fost la monitorizare si o sa o fac si in septembrie pt ca o sa fiu la Tm si sa speram ca se va lipi ceva acolo ras
Am facut 1001 de analize si toate a bune, al meu la fel , acuma om vedea ce si cum
Andia DistanceKiss Cheek Kiss
Gossip
computerlove
FloreFlore
Scris: Friday, August 18, 2017 10:42 AM
Nivel

Fetele care ati facut analizele de trombofilii ?i va pricepe?i ma pute?i ajuta pana ajung la dr ?
Mi au ie?it toate analizele la trombofilii ?i mutatii ?i vad ca e din ele sunt pozitive ,în afara de antitromobina ?i proteina C crescute ,astfel:
Mutatie MTHFR (C6777T)-pozitiv heterozigot
GENA PAI-1 (4G/5G)-pozitiv heterozigot
FACTOR XIII - pozitiv heterozigot. ...
Marga22
Scris: Friday, August 18, 2017 11:07 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Buna diminea?a.
Marga, eu am fost la Gynatal in Tm, si era dr Dorneanu si sincer, am auzit si eu numai vorbe bune despre el. Si mie mi s a parut ok ca dr. dar eu înca mai stau sa ma gândesc daca sa facem inseminare pt ca mi e si frica si va fi si dureros ....înafara de costuri , lasând deoparte cat au costat analizele care trebe sa le faci inainte ca sa vada daca esti/ sunte?i ok pt inseminare.... .
La mine, cred ca problema ii ovulatia care ii insuportabila. ..nu se poate apropia de mine al meu , nici macar cu un deget ....
Luna trecuta, am fost la monitorizare si o sa o fac si in septembrie pt ca o sa fiu la Tm si sa speram ca se va lipi ceva acolo ras
Am facut 1001 de analize si toate a bune, al meu la fel , acuma om vedea ce si cum
Andia DistanceKiss Cheek Kiss
Gossip
computerlove

Eu am noroc cu analizele ca am card de sanatate de la lucru la Medlife si le fac pe toate gratuit...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.