Clubul aspirantelor - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andia
Scris: Wednesday, August 16, 2017 2:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Chris wrote:

Ufff, Andia... imi pare rau sa aud asta, insa asta nu va afecteaza si relatia de cuplu? Nu este vorba de imaturitate, ci de o dezamagire sau o stare de fapt pe care tu o traiesti si care te impedica. Insa poate ar mai ameliora lucrurile daca ati vorbi? Ai incercat sa te pui tu in locul lui? Adica, cum ar fi reactionat el daca tu ai fi patit, Doamne fereste, ceva asemanator?Cheek Kiss

In momentul in care mi se spune ca doar eu am o problema pt ca lui ii este oricum indiferent daca va avea sau nu copii vreodata, eu cred ca va afecta relatia! Da da, eu am o problema cu acest lucru, asa este.... si este frustrant sa vad ca doar eu sunt afectata si suparata de ceea ce se intampla cu el. Adica cum poti sa imi spui asa ceva? Macar daca vedeam ca ii pasa, atunci evident ca as fi fost intelegatoare, dar in situatia asta imi dau seama ca de fapt noi nu ne dorim acelasi lucruri.

Eu una am zis ca ii sunt alaturi, ca incercam sa rezolvam cumva impreuna, ca trecem peste. Dar raspunsul lui de fiecare data m-a lovit destul de rau. Nu sunt eu cea insensibila si aiurea. Simt ca eu ma lupt singura cu o problema care nici macar nu este a mea pana la urma.
Chris
Scris: Wednesday, August 16, 2017 2:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Andia wrote:

In momentul in care mi se spune ca doar eu am o problema pt ca lui ii este oricum indiferent daca va avea sau nu copii vreodata, eu cred ca va afecta relatia! Da da, eu am o problema cu acest lucru, asa este.... si este frustrant sa vad ca doar eu sunt afectata si suparata de ceea ce se intampla cu el. Adica cum poti sa imi spui asa ceva? Macar daca vedeam ca ii pasa, atunci evident ca as fi fost intelegatoare, dar in situatia asta imi dau seama ca de fapt noi nu ne dorim acelasi lucruri.

Eu una am zis ca ii sunt alaturi, ca incercam sa rezolvam cumva impreuna, ca trecem peste. Dar raspunsul lui de fiecare data m-a lovit destul de rau. Nu sunt eu cea insensibila si aiurea. Simt ca eu ma lupt singura cu o problema care nici macar nu este a mea pana la urma.

Of, da, te inteleg mai mult decat crezi... Acum inteleg reactia ta, imi pare rau. Nu stiu ce as putea spune, in situatia data. Eu inteleg ca ei n au acest instinct matern si nu percep la fel ca noi dorinta de a avea un copil, insa refuzul lui lasa mult de dorit. Pana ce el nu va intelege ca de fapt este o problema si ca asta va afecteaza clar relatia de cuplu, nu prea vad cum ai putea tu trece peste. O terapie de cuplu, ar putea fi o varianta?
Andia
Scris: Wednesday, August 16, 2017 2:43 PM
Nivel

Chris wrote:

Of, da, te inteleg mai mult decat crezi... Acum inteleg reactia ta, imi pare rau. Nu stiu ce as putea spune, in situatia data. Eu inteleg ca ei n au acest instinct matern si nu percep la fel ca noi dorinta de a avea un copil, insa refuzul lui lasa mult de dorit. Pana ce el nu va intelege ca de fapt este o problema si ca asta va afecteaza clar relatia de cuplu, nu prea vad cum ai putea tu trece peste. O terapie de cuplu, ar putea fi o varianta?

Nu. O sa vedem. Ma gandesc ca poate asta este modul lui de a reactiona la situatia asta. Nu stiu. Oricum, ideea e ca nu a refuzat sa mearga la doctor pt investigatii si ca va face si operatia de varicocel deci poate ceea ce spune nu e chiar asa si de fapt il afecteaza si pe el in vreun fel. Mai tragic ar fi daca ceea ce spune chiar e pe bune.
Chris
Scris: Wednesday, August 16, 2017 2:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Andia wrote:

Nu. O sa vedem. Ma gandesc ca poate asta este modul lui de a reactiona la situatia asta. Nu stiu. Oricum, ideea e ca nu a refuzat sa mearga la doctor pt investigatii si ca va face si operatia de varicocel deci poate ceea ce spune nu e chiar asa si de fapt il afecteaza si pe el in vreun fel. Mai tragic ar fi daca ceea ce spune chiar e pe bune.

Da, este posibil sa fie si pentru el un subiect delicat si asta e un mecanism de aparare. Cand am pierdut sarcina, am picat si eu intr-o depresie, cred sau ceva asa si chiar ma gandeam daca n as putea sa am copii. (La internarea pt chiuretaj, in salonul unde am fost internata era o tipa care avea 12 sarcini pierdute - si doctorita tocmai ii daduse verdictul ca nu va putea avea copii niciodata. Cauza ar fi fost ceva intern care ii manca embrionul, ma rog...) Si normal ca mintea mea, era deja departe rau... insa am povestit cu sotul meu atunci si convenisem cumva sa facem in asa fel incat sa nu lasam relatia sa se degradeze, sa adoptam un copil, sa facem ceva pentru noi. Ce vroiam sa spun este ca lucrurile nespuse la timp, va consuma pe amandoi...si cred ca daca ati putea vorbi sincer si ati reusi sa ajungeti la o situatie de compromis sau "ce ar fi cu noi, daca..." poate ar ajuta cumva. Pana una alta, cand va avea interventia?
Issabel
Scris: Wednesday, August 16, 2017 3:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/12/2017
Andia wrote:

Hello :P Bine ai venit printre noi :)

Hi coeur , eu am mai fost pe aici...cca 2 luni in urma. Intre timp eu si sotul am fugit 2 zile pana in Germania sa vb de FIV acolo,ca aici doctorii ne-au zis ca suntem sanatosi ( cu exceptia unui mic fibrom ce nu afecteaza deloc conceptia unei sarcini, dupa cca 2 ani de analize si bani in tara ne sugerau FIV) Surpriza a fost cand doctorul din Germania dupa ce a analizat teancul de analize ( cca 10 % din cate aveam, ca restul le facusem degeaba....nu aveau treaba cu bebe...dar dehh aici din analize in analize te tin ) si dupa consulatie a zis clar ca nici cu FIV si in nici un caz natural nu am cum sa raman pentru ca 25 % din uter este ocupat de fibrom si o endometrioza ce mi-a "incalecat" ovarul stang...trompe. Si a zis ca dupa ce indepartez aceste 2 probleme nu s-ar simti impacat sufleteste sa imi recomande FIV pt ca hormonal stau f bine si foliculi sunt si totul bine.... deci nu da banii aiurea pe FIV.
Dupa ce am plecat de acolo am analizat cu sotul si operatia am ales sa o fac tot acolo.... Am emotii dar suntem pe calea cea buna. App... costul din Germania pt 1 ora de discutii si de luminat a fost de 250 de euro , in banutii astia mi-a mai facut o analiza hormonala ce la noi nu exista! In rest nimic, au zis ca nu contesta laboratoarele din Romania si ca nu are rost sa dau alti bani pe aceleasi analize acolo...mi-a scanat tot ce aveam pt dosarul virtual, ca data viitoare sa nu mai car biblioraftul.
Pfff... sper ca nu am fost prea vulcanica in exprimare, dar am acumulat ceva frustrari pe la usile doctorilor si asteptarea salariului sa il dam tot la analize si consultari....pt ce? Blushing
Inawar
Scris: Wednesday, August 16, 2017 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andia wrote:

Daca coopereaza sa faca analize, operatie cred ca in adancul sufletului isi doreste sa fie barbat care poate sa faca copii. Cred ca la suprafata se arata indiferent, in ideea ca el se accepta asa cum e.
Cand are loc operatia?
Issabel
Scris: Wednesday, August 16, 2017 4:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/12/2017
Andia wrote:

Consider ca barbatii in esenta lor sunt f. sensilibi, dar parintii, societatea i-au cam "dresat" sa fie BARBATI ...sa isi inabuse sentimentele si sa nu scoata afara decat cuvinte ce exprima siguranta. Oricum conteaza mult ca se duce la doctor...faptele conteaza pana la urma. Si pana la urma relatia e o chestie de echiliibru, cand te sustine el pe tine, cand tu pe el...
Oricum in chestia cu bebelusu simt pe propria mea piele toate frustarile universului si te inteleg cel mai bine daca din cand in cand iti mai vine sa arunci cu cate o tigaie ras simt frustrari si la sot dar dehh le tine in frau mai bine ...fara tigai ci doar ca nu vrea sa vb pe tema asta ...acu' toti reactionam diferit !
Pupici si nasul sus ca vin si bebelusii computerlove
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 16, 2017 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Cheek Kiss
DistanceKiss
Ceau iubita , am vrut sa stau deoparte o perioada sau de tot ....dar , când am citit prin ceea ce treci, n am putut sa ni ti raspund , chiar daca mi pica ochii n gura de oboseala / moleseala / somn sau ce o fi ras
Azi am fost de dimineata iara la laborator , sa mi iau progesteronul si restul analizelor pt trombofilie ....care le am spus o minciuna , precum ca tati meu, avea ceva de genul asta si tocmai de asta mi or dat mai multe de facut . Mi au luat sânge azi diminea?a doar ca raspunsul va fi deabea luna viitoare ....asta este, bine macar ca m am mai dus pt ca , exact cum am scris cat eram în ?ara. ...ca nu stiu daca mai fac analize pt ca s satula. Asta era o paranteza, te în?eleg foarte bine pt ca si eu cu al meu , mai am avut momente si ....nu zic ca nu mai sunt ...când , si eu stau sa ma gândesc ca oare el chiar vrea copii de la mine ? Când am discutat odata pe tema asta , eu, eram cu moral ul la pamânt si el mi a zis ca, doar nu ne om omorî daca chiar nu om avea vreodata. Is si multe alte faze care chiar ma fac sa ma gândesc ca .......
L am luat odata la întrebari si explicatii oarecum cu faza perioadei fertile, si ,raspunsul lui a fost oarecum cam ...vag. ..adica, el stie ca s perioade ale lunii când femeia poate sa ramâna însarcinata
Si ...... bla bla bla ....când m an dus la gine si i am spus ca în zilele x y si z , tre sa avem raport, a cam dat ochii peste cap , nu stiu exact cum sa exprim reactia lui dar oricum nu i a convenit ca sa ii spuna altcineva când tre sa o faca , asa m am gandit eu ras
A devenit un pic mai constiincios daca i pot spune asa, macar , a priceput ca trebe sa incercam si varianta cu pastilele alea ,profertil, pe care sincer si eu mai uit sa le iau ras
Durerile mele care le am in perioada au a , sper sa dispara sau macar sa se diminueze si ...el, dupa mine ar vrea sa avem un copil cândva. Imi dau seama cum te simti tu, te în?eleg dar totusi , întrebarea mea este , de cat timp , sunte?i voi împreuna si ....referitor la raspunsul lui , poate , a zis o asa ca sa nu l doar a mai tare pe el pt ca sigur ii foarte greu pt un barbat sa nu fie în stare sa aiba copii si totusi , a acceptat sa se opereze , sperând probabil ca dupa aceea , o sa i dai vestea buna intr o zi ca ramâi gravida.
Doamne ajuta Hands
Fii atenta Andia, odata, în trecut ... mai ne tradeaza si acum din când in când " cineva " ras
Eu, aia naroada , ii spun ...aveam draci pe el ca nu mai vroia nicicum sa facem ceva ...pai da, tu te duci la alta sau altele si de aia nu mai vrei nimic de la mine ....
M a facut nebuna sau nu mai stiu cum , zicându mi ca nu s pe treaba mea ....pt ca el se simte xxxxx de rahat când se face de rahat în fa?a mea , ca nu poate sa ma satisfaca ras daramite sa mai aiba curajul sa mearga ca sa se faca de rahat în fa?a la alta ras
Nu reu?eam sa inteleg foarte bine pe atunci dar pt ei , cred ca e un fel de trauma faza ca nu poate sa între?ina rapoarte normale si sa nu poata sa devina tatic.
Încerca sa mai vorbesti cu el daca reusesti si vei vedea ca dupa operatie ,lucrurile se vor schimba .
Dar, nu lasa rela?ia sa mearga jos din motivul asta pt ca ii mai greu dupa acceea sa o faci sa fie macar cum era prima data.
Încearca sa nu fi nici tu prea jos cu moralul pt ca doar nu vrei sa cazi in vreo depresie. ...is oribile alea sincer , asculta ma, stiu ce zic , pt ca al meu ,saracul din mai multe motive , a cazut intr o depresie si ....cu chiu cu vai , am reusit sa mergem înainte . Comunicarea, ii principala chestie importanta intr o rela?ie . Banuiesc ca a?i si tu asta, încerca?i sa mai vorbiti cât de cat
Capul sus Andia, trebe , sa mergem înainte pt ca nu suntem raci ras sa mergem inapoi
Cheek Kiss
DistanceKiss
Andreea06
Scris: Wednesday, August 16, 2017 5:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andia wrote:

Andia si eu cred ca de fapt e un mecanism de aparare a lui.. isi spune asa si poate ajunge sa nu-l afecteze in caz ca cel mai rau se produce si nu o sa poata face copii, imi inchipui ca nu e usor pentru nici unul... eventual cand mai zice asa spune-i, calma ( ca de acuma te astepti la atitudinea asta) ca stii ca nu ii e usor nici lui si nu crezi ca e chiar asa cum zice de indiferent si ca sunteti impreuna in asta, aveti o cale de urmat care poate va da rezultate... si sa nu mai zica nici el chiar asa ca te afecteaza si pe tine, te face sa te simti ca si cum numai tu va trebui sa tragi sau iti doresti o fam. Si poate va avea si el viziunea ta si va realiza ca zice tampenii.
Incearca tu ca esti mai inteleapta - asa suntem noi femeile hihi - sa tii totul unit, ca daca faceti o prapastie intre voi... va fi greu de trecut prin operatii si tratamente, se va intreba pt ce cand totul se duce de rapa..
Andreea06
Scris: Wednesday, August 16, 2017 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Issabel wrote:

Hi coeur , eu am mai fost pe aici...cca 2 luni in urma. Intre timp eu si sotul am fugit 2 zile pana in Germania sa vb de FIV acolo,ca aici doctorii ne-au zis ca suntem sanatosi ( cu exceptia unui mic fibrom ce nu afecteaza deloc conceptia unei sarcini, dupa cca 2 ani de analize si bani in tara ne sugerau FIV) Surpriza a fost cand doctorul din Germania dupa ce a analizat teancul de analize ( cca 10 % din cate aveam, ca restul le facusem degeaba....nu aveau treaba cu bebe...dar dehh aici din analize in analize te tin ) si dupa consulatie a zis clar ca nici cu FIV si in nici un caz natural nu am cum sa raman pentru ca 25 % din uter este ocupat de fibrom si o endometrioza ce mi-a "incalecat" ovarul stang...trompe. Si a zis ca dupa ce indepartez aceste 2 probleme nu s-ar simti impacat sufleteste sa imi recomande FIV pt ca hormonal stau f bine si foliculi sunt si totul bine.... deci nu da banii aiurea pe FIV.
Dupa ce am plecat de acolo am analizat cu sotul si operatia am ales sa o fac tot acolo.... Am emotii dar suntem pe calea cea buna. App... costul din Germania pt 1 ora de discutii si de luminat a fost de 250 de euro , in banutii astia mi-a mai facut o analiza hormonala ce la noi nu exista! In rest nimic, au zis ca nu contesta laboratoarele din Romania si ca nu are rost sa dau alti bani pe aceleasi analize acolo...mi-a scanat tot ce aveam pt dosarul virtual, ca data viitoare sa nu mai car biblioraftul.
Pfff... sper ca nu am fost prea vulcanica in exprimare, dar am acumulat ceva frustrari pe la usile doctorilor si asteptarea salariului sa il dam tot la analize si consultari....pt ce? Blushing

Ce bine ca ati descoperit cauza!!
Cu siguranta sunt medici buni si in romania, dar mno, tre gasiti si tre sa ne informam si noi super mult ce sa intrebam, ca altfel..... le e usor sa zica, da, next e fiv daca nu s-a prins natural in 2 ani. Pai stai, de ce nu s-a prins?
Adina Mariana
Scris: Wednesday, August 16, 2017 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Buna fetelor.Sunt noua pe forum.Acum mi-am facut cont,inca nu ma prea pricep pe forum pana ma invat.Sunt o aspiranta de 1 an si 1 luna si cam suparata in momentele acestea.Sper sa ma acceptati si intelegetiBye2
Andia
Scris: Wednesday, August 16, 2017 6:47 PM
Nivel

Bine ai venit Adina.

Aveti dreptate fetelor, de aia si incerc sa fiu intelegatoare si sa trec peste dar totusi ma deranjeaza atitudinea lui. Vom vedea ce o sa fie, eu nu ma grabesc, dar sunt constienta ca lucrurile se vor schimba daca totul continua asa. Operatia o sa fie pe 4 sau 5 oct, sper sa fie totul OK... Am fost pana la Fundeni si arata cam urat la unele sectii. Nu stiu cum este acolo unde va face el operatia totusi. Din ce am citit, pare in regula...

Eu nu ma gandesc ca nu voi avea niciodata copii, adica nu stiu, nu mi-a rasarit niciodata gandul asta in minte. Ce ma deranjeaza ff tare este rezultatul lui la cariotip care predispune la copii cu deficiente, retard, malformatii, etc...

Laura, te inteleg si pe tine. Dar ce analize mai faci acum? Ca tot faci si ies bine. Sa presupun ca vrei sa iti confirme ca ai ovulat si de aia faci acum progesteronul, nu? Si sa vezi daca nu ai vreo deficienta?
cerradia
Scris: Wednesday, August 16, 2017 6:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
Andia wrote:
Bine ai venit Adina.

Aveti dreptate fetelor, de aia si incerc sa fiu intelegatoare si sa trec peste dar totusi ma deranjeaza atitudinea lui. Vom vedea ce o sa fie, eu nu ma grabesc, dar sunt constienta ca lucrurile se vor schimba daca totul continua asa. Operatia o sa fie pe 4 sau 5 oct, sper sa fie totul OK... Am fost pana la Fundeni si arata cam urat la unele sectii. Nu stiu cum este acolo unde va face el operatia totusi. Din ce am citit, pare in regula...

Eu nu ma gandesc ca nu voi avea niciodata copii, adica nu stiu, nu mi-a rasarit niciodata gandul asta in minte. Ce ma deranjeaza ff tare este rezultatul lui la cariotip care predispune la copii cu deficiente, retard, malformatii, etc...

Laura, te inteleg si pe tine. Dar ce analize mai faci acum? Ca tot faci si ies bine. Sa presupun ca vrei sa iti confirme ca ai ovulat si de aia faci acum progesteronul, nu? Si sa vezi daca nu ai vreo deficienta?

Buna! Pentru cariotip cu probleme, din cate stiu eu, se poate face o analiza a embrionilor, sa ii testeze genetic. Dar ca sa se poata faca aceasta analiza trebuie FIV, iar analiza este destul de scumputa. Mult succes!
Adina Mariana
Scris: Wednesday, August 16, 2017 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
BIne v-am gasit.Stau si va citesc si nu imi vine sa cred prin ce treceti.Stau si ma gandesc ca poate la fel voi ajunge si eu.Sfaturile voastre cu siguranta ma vor ajuta mult.Spuneti-mi si mie cum se poate sa ai intarziere 4 zile sa faci test si sa fie destul de pozitiv iar beta 0,1?
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 16, 2017 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Laura, te inteleg si pe tine. Dar ce analize mai faci acum? Ca tot faci si ies bine. Sa presupun ca vrei sa iti confirme ca ai ovulat si de aia faci acum progesteronul, nu? Si sa vezi daca nu ai vreo deficienta? [/quote]

Iubita,DistanceKiss progesteronul l am facut pt ca dr gine Cezara din Tm, vrea sa vada si ea cum func?ioneaza la mine totul pt ca sunt noua ei pacienta si ea doar a vazut pe hârtii, analizele deja facute de mine.
Estradiolul din z14-15 si asta din z21. Restul erau pt trombofilie si sa vedem , cu toate ca sigur vor fi bune pt ca dr hematolog asa mi a zis ca sigur nu i nimica ce nu i bun dar eu, am insistat sa mi dea toate ce ar fi posibile pt ca nici ginecoloaga nu crede ca n ar fi nimica. Hmmm,nu stiu ce si cum sa zic dar luna asta parca n au fost durerile asa insuportabile cum le aveam eu inainte si .... parca simt ca vine cm DAR N ARE CUM ASA REPEDE....de câteva zile simt deranj in dreptul ovarelor dar ....o sa treaca si ma întorc eu la iuby si vai de el daca nu si revine cu oboseala luna viitoare când va fi momentul bun , ca luna septembrie o sa o stau cam prin ?ara, o sa mai merg si pe la tati meu la Petro?ani dar o sa am eu grija când. Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.