Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Wednesday, April 19, 2017 8:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Crissy wrote:

Carne doar piept de pui sau curcan.. din pacate cele mai pline de hormoni, bine ca macar mananc rar.
Daca painea si pastele sunt problema la tine ar trebui sa te investighezi pentru intoleranta la gluten

Buna diminea?a. Oare ,aici în România exista o analiza care sa arate intoleran?a la glutten? In Italia, exista doar analiza pt celiachie, pt intoleran?a ......
Asta este.
O zi buna va doresc tuturor.
computerlove
Crissy
Scris: Wednesday, April 19, 2017 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:

Buna diminea?a. Oare ,aici în România exista o analiza care sa arate intoleran?a la glutten? In Italia, exista doar analiza pt celiachie, pt intoleran?a ......
Asta este.
O zi buna va doresc tuturor.
computerlove

Neata, da.. se dozeaza anticorpii antitransglutaminaza IgA daca rezultatul este pozitiv se recomanda biopsia intestinala facuta la endoscopie pentru a se pune diagnosticul.
Anelise
Scris: Wednesday, April 19, 2017 9:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dana, multumesc pentru ajutor! pupici

As aprecia tare mult daca ar putea cineva sa imi spuna cateva nume care nu mai sunt active de ceva vreme... sa le scoatem de pe lista. Multumesc si va pup! DistanceKiss

Dana, Aura si Diana, felicitari pentru burtica si va asteptam dincolo cu ticker de sarcina! coeur
Rubynne
Scris: Wednesday, April 19, 2017 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Andia wrote:

Ei da, nu e chiar putin dar pana la urma asta este! Se duc ele kg mai incolo cu ceva efort, adevarul asta e... :) Acum important e sa fiti si tu si bebe sanatosi :)
Nu are de ce sa iti fie rusine sa spui asa ceva, pana la urma chiar nu suntem aici sa judecam pe nimeni.

Doar sper sa nu iti fie greu in sarcina daca mai pui cateva kg in plus. Eu stiu ca se resimt articulatiile la mine si ma doare spatele.

Acum ma gandeam la Rubynne, parca spunea ca medicul i-a spus sa slabeasca si ca apoi o sa ramana insarcinata. Uite ca se poate si daca ai mai multe kg, parca nu as avea incredere totala in medicul ala.... Stiu ca daca ai mai multe kg e posibil sa iti fie afectata fertilitatea, dar nu e singura cauza si nu e neaparat!

Da Andia, mie mi-a spus dr de slabit. Dar nu m-am mai dus la medicul ala...oricum nu mi-a placut modul lui de abordare a problemei. Medicul nou nici pomeneala de ceva de slabit nu mi-a zis ras dar eu am simtit nevoia de slabit pt ca depasisem anumite masuri...acum sunt impacata cu mine...dar ca sa fiu de-a dreptul multumita trebuie minim 7 kg sa mai slabesc. Sper sa reusesc!
Rubynne
Scris: Wednesday, April 19, 2017 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Bun venit noilor aspirici cu sclipurici! Doamne ajuta sa nu stati mult pe aici!

Meme ce faci?
Andruu
Scris: Wednesday, April 19, 2017 9:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
[quote=Rubynne]Bun venit noilor aspirici cu sclipurici! Doamne ajuta sa nu stati mult pe aici!

Multumesc si Doamne ajuta!Cheek Kiss
Andia
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Rubynne wrote:

Da Andia, mie mi-a spus dr de slabit. Dar nu m-am mai dus la medicul ala...oricum nu mi-a placut modul lui de abordare a problemei. Medicul nou nici pomeneala de ceva de slabit nu mi-a zis ras dar eu am simtit nevoia de slabit pt ca depasisem anumite masuri...acum sunt impacata cu mine...dar ca sa fiu de-a dreptul multumita trebuie minim 7 kg sa mai slabesc. Sper sa reusesc!

Sigur ai sa reusesti!
DianaM
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Fetiliiii ce faceti? Cheek Kiss Hilar Sa nu ma dati la disparute, va urmaresc fiecare pas dar sunt in priza maxim chatten si nici n-am cine stie ce noutati, doar ca astept ovulatia, in rest ce-o fi asa sa fie! Am mult de munca la serviciu ca de vineri intru in concediu si tre sa las totul in ordine, plus cumparaturi de facut pt sambata, agitatie maxima cu alte cuvinte! So, voi fi cam absenta perioada urmatoare dar intru sa va citesc cum am timp! Va pupicesc de nu ma vedeti pe toate! Cine urmeaza la testat? Ca e cam liniste pe aici wav
zgubyro
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Eu sarbatoresc 3 sapt de la ultimul ciclon. La cat m-a innebunit in ultima vreme,sper sa stea cuminte acolo inca vreo saptamana (minim), desi vad ca incep sa am nervi, incep sa devin sensibila, exact ca inainte de menstra :(((
alexutza_88
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
DianaM wrote:
Fetiliiii ce faceti? Cheek Kiss Hilar Sa nu ma dati la disparute, va urmaresc fiecare pas dar sunt in priza maxim chatten si nici n-am cine stie ce noutati, doar ca astept ovulatia, in rest ce-o fi asa sa fie! Am mult de munca la serviciu ca de vineri intru in concediu si tre sa las totul in ordine, plus cumparaturi de facut pt sambata, agitatie maxima cu alte cuvinte! So, voi fi cam absenta perioada urmatoare dar intru sa va citesc cum am timp! Va pupicesc de nu ma vedeti pe toate! Cine urmeaza la testat? Ca e cam liniste pe aici wav

Spor la munca, sa te eliberezi cat mai repede ca sa te bucuri pe deplin de concediu!! Cheek Kiss

Si mai ales de luna de miereeeee!!!
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Andruu wrote:

Multumesc, lixandra_alexandra! Pai, sunt o aspiranta la titlul mult dorit de aproximativ 3 ani(desi nu ne protejam in niciun fel de mult mai mult timp- sunt impreuna cu sotul de 13 ani), cand am inceput sa ne punem niste semne de intrebare. Eu am 28 ani iar sotul 29 si anul trecut in februarie am facut primul control in adevaratul sens al cuvantului (pana atunci am facut doar analizele uzuale). Cum nu m-as fi asteptat niciodata, am fost diagnosticata cu o pre-menopauza din cauza amaratului de AMH care a iesit 0,04 ng/ml rezultand si un FSH de 47,4 mIU/ml (valori de referinta pt menopauza: 17.0-95.0). La toti doctorii care am fost (au fost vreo 5 la numar) mi s-a spus acelasi lucru: FIV cu ovocite donate. Din motive financiare am decis ca undeva in toamna acestui an sa facem aceasta procedura iar pana atunci voi merge pe stimulari, fiindca pana acum isi tot fac aparitia 2 foliculasi si poate poate se incapantaneaza sa faca ceva. Hands
acum va urma a 4 a runda de stimulare si sper sa fie cu noroc, celelalte 3 nu au reusit, o sa incerc mai jos sa explic pe scurt tratamentele urmate:
1. stimulare cu Clomifen in Z3-Z7, 3 Menopur 75 UI intre Z11-Z13 rezultand doar un folicul de 21 mm pe OS si unul de 13 mm pe OD. in Z14 Ovitrelle, bebelit si din Z16 Utrogestan in cazul in care s-ar fi prins ceva, dar fara success.
2. stimulare cu Letrozol din Z2-Z6, in Z8-Z10 Menopur 75 UI, dar fara sa creasca sufficient foliculii sau endo (in Z11 era de 2,5 mm).
3. stimulare cu Letrozol din Z2-Z6, in Z7-Z10 Menopur, dar la fel, fara sa creasca foliculii sau endo.

Luna asta voi mai incerca din nou trat cu Clomifen, poate ajung la aceleasi rezultate ca in prima luna.
Nu o mai lungesc mai mult de atat (m-am intins cam mult), deocamdata iau tratament cu Duphaston pastile pentru a imi induce menstruatia si apoi vom vedea ce va mai fi.

Iti tin pumnii sa se intample aceasta minune cat mai repede.
Important este ca nu iti pierzi speranta si sunt sigura ca o sa ne dai vestea curand.

Te pup!Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Fetelor..

Eu as vrea sa testez la sfarsitul saptamanii viitoare, pe 29-30 Aprilie.
Sper sa reusesc sa astept pana atunciCrazy
Vineri voi pleca intr-o mini vacanta la munte si am zis ca poate daca ma relaxez un pic, nu ma mai gandesc intr-una la testare.

Mai e cineva care testeaza sapt. viitoare??

Va pup!!!!Cheek Kiss
Andruu
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/13/2017
lixandra_alexandra wrote:

Iti tin pumnii sa se intample aceasta minune cat mai repede.
Im portant este ca nu iti pierzi speranta si sunt sigura ca o sa ne dai vestea curand.

Te pup!Cheek Kiss

E foarte greu, dar mereu incerc...altceva nu avem ce face, doar sa speram ca intr-o zi va fi bine si pentru noi.Hands
Daca nu va e cu suparare, pana ajung la zi cu mesajele, imi puteti spune daca pe aici este vreo fata care se confrunta/s-a confruntat cu aceeasi problema ca si mine? poate ma mai ajuta cu mici sfaturi pentru urmatoarea stimulare.
meme
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Rubynne wrote:
Bun venit noilor aspirici cu sclipurici! Doamne ajuta sa nu stati mult pe aici!

Meme ce faci?

sunt bine, draguta mea, in z21, astept cu nerabdare ciclu, ca de obicei... chiar ma gandeam zilele trecute ca eu nu cred ca am ovulat vreodata in viata mea... intr-adevar ca mereu imi notam cand imi venea ciclu, si nu prea dadeam atentie simptomelor, insa luna trecuta dupa ovitrelle am simtit intepaturile specifice ovulatiei si ma gandeam ca nu le-am mai simtit niciodata... poate se mai schimba organismul, cine stie ras

dupa z15, nu am mai facut niciun test de ovulatie, nici bebeleala, ca am fost ff ocupati si obositi, dar nici nu am simtit intepaturi, deci cred ca am revenit la vechile obiceiuri de a nu ovula... urmatoarea vizita la dr va fi in z3 a urmatorului ciclu, sper doar sa nu cada de 1 mai Hands

tu cum esti?
meme
Scris: Wednesday, April 19, 2017 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
bine ati venit noile aspirici si sedere cat mai scurta! DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.