Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana_
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
Andia wrote:

Oh wow, dar carnea?

Am observat ca cel mai tare ma ingras de la paine si paste in general.

Cred ca am avut aceeasi problema ....la paine am renuntat de tot si au trecut vreo 4 ani Lol . e mai greu la inceput dar apoi e super , chiar nu ii simt lipsa deloc
Dana_
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andruu wrote:
Buna fetelor! Va urmaresc de aproximativ o saptamana si inca mai am muuult de citit pana sa ajung la zi (am ajuns la capitul 55). Ma bucur sa vad ca sunteti atat de apropiate si va spriniti mereu, iar de acum sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru! Abia ce incep sa folosesc forumul si sper sa nu fac vreo gafa Blushing

Buna Andru , bine ai venit ! Sedere scurta iti doresc aici la aspirante
Cheek Kiss
Aura_Plum
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/16/2017
carlita wrote:
Aura, dar tu mai ai un copilas acasa? Asta e nr 2? Buddy1

Daaa, mai am un flacau marisor, face 7 ani luna viitoare. hearts Noi am vrut sa ii facem la 3 ani diferenta dar socoteala de acasa...sic

Cheek Kiss
carlita
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Aura_Plum wrote:

Daaa, mai am un flacau marisor, face 7 ani luna viitoare. hearts Noi am vrut sa ii facem la 3 ani diferenta dar socoteala de acasa...sic

Cheek Kiss

Ooo, sa fie sanatos! Sa vina surioara, deci! majoreta majoreta majoreta
Aura_Plum
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2017
carlita wrote:

Ooo, sa fie sanatos! Sa vina surioara, deci! majoreta majoreta majoreta

Multumiiim! computerlove Tati vrea cu ardoare tot baiat, dar cred ca ar fi topit sa aiba fetita, doar ca nu stie el asta inca ras

pupici
Andia
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:04 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Aura_Plum wrote:

Uite, ca sa fiu transparenta ca tot tarasc chestia asta dupa mine. Eu am 96 de kile in momentul de fata. Eu spun ca sunt 30 in plus pentru ca la 65 m-am simtit cel mai bine. Cam aia era greutatea mea de femeie faina Lol

Ei da, nu e chiar putin dar pana la urma asta este! Se duc ele kg mai incolo cu ceva efort, adevarul asta e... :) Acum important e sa fiti si tu si bebe sanatosi :)
Nu are de ce sa iti fie rusine sa spui asa ceva, pana la urma chiar nu suntem aici sa judecam pe nimeni.

Doar sper sa nu iti fie greu in sarcina daca mai pui cateva kg in plus. Eu stiu ca se resimt articulatiile la mine si ma doare spatele.

Acum ma gandeam la Rubynne, parca spunea ca medicul i-a spus sa slabeasca si ca apoi o sa ramana insarcinata. Uite ca se poate si daca ai mai multe kg, parca nu as avea incredere totala in medicul ala.... Stiu ca daca ai mai multe kg e posibil sa iti fie afectata fertilitatea, dar nu e singura cauza si nu e neaparat!

Andreea06
Scris: Wednesday, April 19, 2017 12:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Aura_Plum wrote:

Cheek Kiss

Intre mine si sora mea tot 7 ani is diferenta si nu stiu zau ce ma faceam fara ea. Asa or sa fie si ei, el cu el sau el cu ea, hihi, cum o vrea Dumnezeu.
Andia
Scris: Wednesday, April 19, 2017 1:00 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Aura_Plum wrote:

Multumiiim! computerlove Tati vrea cu ardoare tot baiat, dar cred ca ar fi topit sa aiba fetita, doar ca nu stie el asta inca ras

pupici

Asta este discriminare pe fata! zi-i ca ii mai faci un baiat mai incolo :)))
Victory
Scris: Wednesday, April 19, 2017 1:01 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Aura_Plum wrote:

Cheek Kiss
Lasa, e bine si asa, fiica mea are 9 ani ... decat deloc, e bine si mai tarziu... sanatosi sa fiti toti!
Crissy
Scris: Wednesday, April 19, 2017 3:07 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Andia wrote:

Oh wow, dar carnea?

Am observat ca cel mai tare ma ingras de la paine si paste in general.

Carne doar piept de pui sau curcan.. din pacate cele mai pline de hormoni, bine ca macar mananc rar.
Daca painea si pastele sunt problema la tine ar trebui sa te investighezi pentru intoleranta la gluten
Crissy
Scris: Wednesday, April 19, 2017 3:27 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Aura_Plum wrote:

Uite, ca sa fiu transparenta ca tot tarasc chestia asta dupa mine. Eu am 96 de kile in momentul de fata. Eu spun ca sunt 30 in plus pentru ca la 65 m-am simtit cel mai bine. Cam aia era greutatea mea de femeie faina Lol Multi ani la rand am avut 70-75 si m-am simtit bine si asa. Eram un pic pufoasa dar nu m-a deranjat niciodata atata timp cat am stiut ca nu fac excese si ca nu am alte probleme. Am inceput sa ma ingras asa tare de cand mi s-a interzis orice fel de efort pentru ca imi declansa crizele de epilepsie (nu vrei sa stii cum bebeleam in slow motion hohot ) si atunci automat am intrat la un regim foarte strict facut de nutritionist, macar sa fie bine pe dinauntru sic Si m-am obisnuit cu el. Nu o sa ma feresc in sarcina sa mananc. Chiar imi doresc din suflet sa imi fie pofta. Crazy Sunt in punctul in care mi-as dori sa mananc dar mi-e sila de mancare. Organismul meu refuza prajeli, mancare gatita, dulciuri... Tolerez ciorbele foarte acre, salatele cu multa lamaie, de-astea. Si de slabit tot n-am slabit. Sunt mai mult ingrijorata pentru lipsa totala de pofta de mancare decat de lupta cu kilogramele, si asta nu e simptom de sarcina, organismul a inceput sa selecteze anul trecut si a inceput sa respinga progresiv grupuri de alimente. Si medical sunt ok, doar asa m-a impactat dieta tinuta mult timp.
Eu vreau sa iti multumesc ca ai marturisit si tu situatia ta si ca mi-ai dat un pic de curaj sa ma confesez si eu pana la capat. Blushing Stiu ca nu e un loc unde sa ne judecam dar mi-era rusine sa zic o cifra sic

Apropo, a venit rezultatul la TSH de azi, e 3,49 ras A scazut tare fain el asa, dar tot e maricel pentru sarcina. Cand vin si restul de analize merg inapoi sa endo sa imi spune daca continuam pe 25 sau marim la 50.

Seara frumoasa! pupici

Pe acolo sunt si eu cu kg, acum ma pregatesc sa fac suta hohot dar am un prag psihologic de 55kg la care as vrea sa ajung dar mai intai trebuie sa ma hotarasca daca mai fac un bebe sau nu pentru ca de la 18 ani imi doresc sa-mi micsorez sanii.. apoi vad eu cum fac cu kg. La mine dieta si miscarea n-au functionat desi pe regim hipocaloric de la nutritionist fara fainoase,zahar sau mai stiu eu ce. Am dat ca de obicei cand incep o cura cateva kg jos si apoi gata.. in prima faza 3-4kg in 2 zile de detox cu sare amara, apoi alte 4 intr-o luna dupa care gata.. nici metforminul n-a ajutat, nici bicicleta eliptica si nici reducerea portiilor cu 1/4 asta insemnand de ex 60 gr branza si 150 legume la pranz,fara gustari. Dupa episodul asta care a fost ultimul m-am ales cu un ligament mai sensibil la un genunchi..
Inainte sa-mi schimb domiciliul mergeam de 3 ori pe saptamana la sala si lucram de zor dar la cantar nu se vedea nimic dar nici nu puneam ceva in plus.. dupa ce m-am mutat cam 30kg le-am luat intr-un an. uff
Cei drept cand mergeam la sala nu tratam tiroida pt ca nu stiam de ea.. am 'descoperit-o' doar dupa ce alea 30kg isi facusera culcusul.
Cred ca te trece pe 50 sa mai scada Tsh-ul sic
zgubyro
Scris: Wednesday, April 19, 2017 8:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Neata fetele :) O cafeluta sa incepem ziua cu bine?

zgubyro attached the following image(s):
12644853_10207672788011090_4037071450050925001_n.jpg

lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, April 19, 2017 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
zgubyro wrote:
Neata fetele :) O cafeluta sa incepem ziua cu bine?

Neata!!!
DaaaaCrazy
Mai am un pic sa ajung la munca si imi pica ochii in guraLol
Andruu
Scris: Wednesday, April 19, 2017 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2017
lixandra_alexandra wrote:

Bine ai venit!Cheek Kiss

Spune-ne ceva despre tineras

Multumesc, lixandra_alexandra! Pai, sunt o aspiranta la titlul mult dorit de aproximativ 3 ani(desi nu ne protejam in niciun fel de mult mai mult timp- sunt impreuna cu sotul de 13 ani), cand am inceput sa ne punem niste semne de intrebare. Eu am 28 ani iar sotul 29 si anul trecut in februarie am facut primul control in adevaratul sens al cuvantului (pana atunci am facut doar analizele uzuale). Cum nu m-as fi asteptat niciodata, am fost diagnosticata cu o pre-menopauza din cauza amaratului de AMH care a iesit 0,04 ng/ml rezultand si un FSH de 47,4 mIU/ml (valori de referinta pt menopauza: 17.0-95.0). La toti doctorii care am fost (au fost vreo 5 la numar) mi s-a spus acelasi lucru: FIV cu ovocite donate. Din motive financiare am decis ca undeva in toamna acestui an sa facem aceasta procedura iar pana atunci voi merge pe stimulari, fiindca pana acum isi tot fac aparitia 2 foliculasi si poate poate se incapantaneaza sa faca ceva. Hands
acum va urma a 4 a runda de stimulare si sper sa fie cu noroc, celelalte 3 nu au reusit, o sa incerc mai jos sa explic pe scurt tratamentele urmate:
1. stimulare cu Clomifen in Z3-Z7, 3 Menopur 75 UI intre Z11-Z13 rezultand doar un folicul de 21 mm pe OS si unul de 13 mm pe OD. in Z14 Ovitrelle, bebelit si din Z16 Utrogestan in cazul in care s-ar fi prins ceva, dar fara success.
2. stimulare cu Letrozol din Z2-Z6, in Z8-Z10 Menopur 75 UI, dar fara sa creasca sufficient foliculii sau endo (in Z11 era de 2,5 mm).
3. stimulare cu Letrozol din Z2-Z6, in Z7-Z10 Menopur, dar la fel, fara sa creasca foliculii sau endo.

Luna asta voi mai incerca din nou trat cu Clomifen, poate ajung la aceleasi rezultate ca in prima luna.
Nu o mai lungesc mai mult de atat (m-am intins cam mult), deocamdata iau tratament cu Duphaston pastile pentru a imi induce menstruatia si apoi vom vedea ce va mai fi.
Andruu
Scris: Wednesday, April 19, 2017 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2017
Dana_ wrote:

Buna Andru , bine ai venit ! Sedere scurta iti doresc aici la aspirante
Cheek Kiss

Multumesc mult! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.