Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2017 Mesaje: 6
| O sa ?in cont de ceea ce mi-ati spus despre analize Astea le pot face ?i eu cu trimitere de la medicul de familie? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| meme wrote:andrada1983, Andreea06, mersi de incurajari, dragutelor Andia, cu mare drag poti adauga... acum ca zici, cred ca am facut si eu prolactina in z3, dar o fi fost in alta analiza, nu cea din care am citit aseara... imi pare rau pt z1 Laura, mami, in ultimele saptamani, am fost pe aceeasi lungime de unda cu tine (durerile alea suspecte), spotting, chiar mi-as dori sa vina azi, sa pot merge la dr miercuri (imi convine programul de miercuri  )... si macar incepem toate trei, cu Andia, deodata hihiii, poate si ouam deodata  va pupacesc dragutelor, nu stiu ce m-as face fara voi, fara sa ma pot destainui aici, sincer
Ceau iubita, , ai dreptate cu faza cu aceeasi lungime de unda si sper sa facem un trio luna asta si la ouat Numai ca la mine ii oarecum asa acuma, ca sunt in Italia deocamdata si nu cred ca o sa mi rezolv o parte din probleme ca sa ma pot duce înapoi acasa la iubit si luna asta chiar ar fi fost ideal sa mi monitorizeze si ovulatia dr de la clinica General ca vroia si el sa vada cum stam cu ovulatia. Am pus si al doilea rezultat al logodnicului meu , din care nu pricep mare lucru. Nu are nimica dar mi au venit semne de intrebare când am vazut ceva scris de 5% sânge de oaie ?????? Lh din z14, oare ce putea sa spuna? De ovulat, stiu sigur ca am ov.. mi a confirmat si dr la eco atunci; testul pozitiv a fost în 8 si pe 10 când am fost la dr, a vazut si el ca am ovulat . Nu stiu daca mai are rost sa ma mai intep eu toata ziua. ...vazând deja ca o problemuta are si el . Pe 2.05 o sa merg pt prolactina marita la gine. ... si sa vedem ce mi zice. Eu stiam ca aia poate împiedica ovulatia sau sa se prinda. ....nu stiu sigur. ....
|
|

| LAURA0202 wrote:Ceau iubita,  , ai dreptate cu faza cu aceeasi lungime de unda si sper sa facem un trio luna asta si la ouat Numai ca la mine ii oarecum asa acuma, ca sunt in Italia deocamdata si nu cred ca o sa mi rezolv o parte din probleme ca sa ma pot duce înapoi acasa la iubit si luna asta chiar ar fi fost ideal sa mi monitorizeze si ovulatia dr de la clinica Gynatal ca vroia sistemul el sa vada cum stam cu ovulatia. Am pus si al doilea rezultat al logodnicului meu , din care nu pricep mare lucru. Nu are nimica dar mi au venit semne de intrebare când am vazut ceva scris de 5% sânge de oaie ?????? Lh din z14, oare ce putea sa spuna? De ovulat, stiu sigur ca am ov.. mi a confirmat si dr la eco atunci; testul pozitiv a fost în 8 si pe 10 când am fost la dr, a vazut si el ca am ovulat . Nu stiu daca mai are rost sa ma mai intep eu toata ziua. ...vazând deja ca o problemuta are si el . Pe 2.05 o sa merg pt prolactina marita la gine. ... si sa vedem ce mi zice. Eu stiam ca aia poate împiedica ovulatia sau sa se prinda. ....nu stiu sigur. .... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Almamaria wrote:O sa ?in cont de ceea ce mi-ati spus despre analize Astea le pot face ?i eu cu trimitere de la medicul de familie?
nu stiu cum functioneaza ca nu sunt asigurata in romania, insa multe aspirici au mers si le-au facut la laborator, nu stiu daca trebuie trimitere de la dr sa ti le deconteze sau nu, dar daca vrei sa platesti, le poti face pur si simplu, orice laborator iti face. insa nu baga hormoni in tine fara sa ai macar analizele astea... asteapta ciclu si incepe analizele din z3 fara sa sub tratament, si gaseste un doctor ca lumea intre timp sa ti le stie citi |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Almamaria wrote:O sa ?in cont de ceea ce mi-ati spus despre analize Astea le pot face ?i eu cu trimitere de la medicul de familie?
Poti incerca la dr de familie , eu nu am mers pt ca anul acesta mi-a dat trimitere pt analizele anuale si cand am cerut separat pt alta analiza nu mi-a dat , asa ca mai mult ca sigur nu-mi dadea nici pt analizele astea. Analizele din ziua3 le-am facut la clinica sante si am dat 120 ron , restul nu le-am facut dar sunt mai putine in z14 si z21 deci n-ar fi asa scumpe .
|
|

| Andia wrote:
Ha ha, Dana ce poza ti-ai pus :))
eu am tot pink in cap dar daca e tot baiat asta este , sanatos sa fie |
|

| LAURA0202 wrote:Ceau iubita,  , ai dreptate cu faza cu aceeasi lungime de unda si sper sa facem un trio luna asta si la ouat Numai ca la mine ii oarecum asa acuma, ca sunt in Italia deocamdata si nu cred ca o sa mi rezolv o parte din probleme ca sa ma pot duce înapoi acasa la iubit si luna asta chiar ar fi fost ideal sa mi monitorizeze si ovulatia dr de la clinica General ca vroia si el sa vada cum stam cu ovulatia. Am pus si al doilea rezultat al logodnicului meu , din care nu pricep mare lucru. Nu are nimica dar mi au venit semne de intrebare când am vazut ceva scris de 5% sânge de oaie ?????? Lh din z14, oare ce putea sa spuna? De ovulat, stiu sigur ca am ov.. mi a confirmat si dr la eco atunci; testul pozitiv a fost în 8 si pe 10 când am fost la dr, a vazut si el ca am ovulat . Nu stiu daca mai are rost sa ma mai intep eu toata ziua. ...vazând deja ca o problemuta are si el . Pe 2.05 o sa merg pt prolactina marita la gine. ... si sa vedem ce mi zice. Eu stiam ca aia poate împiedica ovulatia sau sa se prinda. ....nu stiu sigur. ....
Laura eu n-am inteles nimic din rezultatul analizelor , ce sange de oaie?? omg |
|

| Dana_ wrote:
Laura eu n-am inteles nimic din rezultatul analizelor , ce sange de oaie?? omg
Scrie acolo mai jos. Pun înca odata poza
LAURA0202 attached the following image(s):

|
|

| LAURA0202 wrote:Scrie acolo mai jos. Pun înca odata poza
Nici eu nu în?eleg nimic
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote: eu am tot pink in cap  dar daca e tot baiat asta este  , sanatos sa fie
Pink power!! |
|

| [quote=LAURA0202]
Scrie acolo mai jos. Pun înca odata poza
[/quote
M-am uitat pe net si am vazut rezultate asemanatoare . E in regula rezultatul ,nu are infectii |
|

|
Daaa , si tu esti cu pink? |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
Cine nu e cu pink... |
|

| Dana_ wrote:[quote=LAURA0202] Scrie acolo mai jos. Pun înca odata poza  [/quote M-am uitat pe net si am vazut rezultate asemanatoare . E in regula rezultatul ,nu are infectii
O fi în regula DAR POATE la ce diagnostic are el, ne a recomandat IUI daca am ?inut bine minte si mi or mai trimis ceva analize ce tre sa le mai fac eu doar ca nu le pot deschide de pe tel Si la el, ?in minte ca a zis ceva de Profecund 2 pe zi. Un raspuns/ o concluzie o am deja, mai ramân sa aflu înca doua. Oarecum ma asteptam sa ne zica de inseminare ca doar e clinica specializata pe asta doar. Dar .....
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Da, deci toate lucrusoarele de fetite sunt ABSOLUT adorabile. Tre sa vad cum fac sa ma atraga si cele de baietei ca cine stie ce surpriza am.. |
|
|