Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ioana 08
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2017
Andreea06 wrote:

Am impresia ca ele vad atatea cazuri ca li se pare totul normal si asa, pe banda rulanta... Hai, urmatorul stii? In loc sa empatizeze, sa linisteasca, sa rasp la intrebari..
Asta imi place la doctorita mea, ca e ff meticuloasa asa dar e si f pozitiva, mereu ma linisteste, imi zice ca va fi totul bine etc. imi da incredere si o stare de bine, nu plec din cabinet cu capul calendar si mii de intrebari.

Dar tu ai avut programate la dr Uscatescu asta si practic n-ai apucat sa vb cu ea sau doar ai mers direct si ai stat la rand?

Fara programare.La 6 dimineata erau 10 pers la coada însa intra cele cu burta mare si cine apuca primul..nu e problema ca pot astepta. Dar m-a deranjat atitudinea asistentei cum ca gen de ce am venit asa repede? Ca ele nu fac fata si nu stiu când trebuia sa vin ...
Cica ai sunat?gen ca pt pacienta noua trebuie sa anunti telefonic..
ca ele nu sunt Dumnezeu..adica nu poate face nimic??
când era calma când ma enerva rau...
Ioana 08
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/10/2017
lixandra_alexandra wrote:

Multumesc, Andia computerlove

Mul?umesc frumos!!
Andreea06
Scris: Thursday, August 10, 2017 10:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ioana 08 wrote:

Fara programare.La 6 dimineata erau 10 pers la coada însa intra cele cu burta mare si cine apuca primul..nu e problema ca pot astepta. Dar m-a deranjat atitudinea asistentei cum ca gen de ce am venit asa repede? Ca ele nu fac fata si nu stiu când trebuia sa vin ...
Cica ai sunat?gen ca pt pacienta noua trebuie sa anunti telefonic..
ca ele nu sunt Dumnezeu..adica nu poate face nimic??
când era calma când ma enerva rau...

Uf :( Ia si mergi undeva la privat si gata... tre sa mai fie medici priceputi in mutatiile astea, nu o fi singura. Si incearca sa ramai optimista ca va fi toootul bine acum, ca o sa iei tratament, acuma stii cauza si poti preveni.
Poate e super ocupata, oricum nu stii cum e ea ca persoana, doctorita adica, ca n-ai apucat sa vb cu ea, dar nu inseamna ca te rogi sa te primeasca. Las-o in plata ei pe asistenta ras
lixandra_alexandra
Scris: Thursday, August 10, 2017 11:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Ioana 08 wrote:

Vai ce zi grea am avut! Deci,tipa cu care am vorbit nu este dr, ci asistenta ei. Oricum m-a enervat fiindca nu a vrut sa îmi explice nimic de parca eram o târanca care urmeaza doar tratamentul si atât.Analizele nu mi le-a explicat...cauza avorturilor nu a spus-o.
Cica posibil hormonal da ea nu e ginecolog...m-a bagat în ceata rau de tot.
Mi a dat clexane de 0,2 si aspenter.
Va recomand sa mergeti la ea în privat fiindca pe doctora Uscatescu am vazut o putin si vorbea doar cu anumiti pacienti.
M-au chemat dupa 10 zile însa cred ca ma duc la privat fiindca nu vreau sa stau ca proasta sa zic da si sa nu pot pune nici o întrebare. ?i la coada cu noaptea în cap...

Offff...adica nu e cum ma asteptam...sa vb cu Uscatescu. La privat este disponibila din Noiembrie, am sunat euBig Surprise
Nici nu-mi vine sa mai merg la ea si sa merg pe mana dr.meu. Eu am inceput deja tratamentul si vroiam sa vad ce zice uscatescu, dar...nu-mi place ce imi ziciNuImiPasa
computerlove
Andia
Scris: Friday, August 11, 2017 2:45 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Inawar wrote:

Sunt bine, inca nu am emotii dar sunt atenta la contractii si pare ca bebe nu se grabeste :)
E mai greu cu dormitul cu burta mare, pe spate nu pot ca toata greutatea de la burta apasa pe coloana si dupa 10 min incepe sa ma doara. Doar pe o parte pot si in timpul noptii ma foiesc cand pe stanga cand pe dreapta.
Abia astept sa vina baietelul, chiar daca vor fi nopti nedormite, macar nu mai urc scarile ca o pensionara Lol
Tu esti mai bine? Spuneai de dureri de cap cand si cand....

Inca nu trec durerile mele de cap, probabil ca este coloana de vina.

Cred ca iti este greu mai ales cu caldurile astea, plus ca trebuie sa dormi mereu pe o parte.... Dar tocmai bine, cand nasti o sa fie mai racoare, o sa fie o placere sa tii bebele in brate coeur si sa va plimbati putin si pe afara.
Andia
Scris: Friday, August 11, 2017 3:00 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Hm, trebuie sa existe si alti medici care sa se priceapa pe partea de trombofilie, nu doar Uscatescu... Spre exemplu, eu am fost la RM la Antochi Emilia si mi-a explicat foarte frumos niste lucruri legate de analizele pt trombofilie, cum se coreleaza intre ele, etc... Nu stiu daca este un medic bun, dar macar mi-a placut ca om.

Apoi am mers la alta doctora care doar pt faptul ca nu ea imi recomandase analizele pe care eu le cerusem... a refuzat sa imi spuna orice despre rezultatele pe care le aveam deja... repetand ca se interpreteaza doar in context clinic, adica daca am o stare medicala speciala, sarcina, probleme.... What the... mi-am pierdut pur si simplu timpul mergand la consultatie la ea. Nici nu a vrut sa se uite pe rezultatele la analizele genetice pe care le facusem! Asta la modul in care eu ii spuneam ca as vrea sa stiu, in caz de sarcina sa previn, sa incep inainte sau imediat dupa ce aflam de sarcina un tratament adecvat daca este necesar. Ea nu si nu, ca la ea sa vin abia dupa ce am confirmata sarcina prin eco 4D parca...

Ma gandeam sa merg si eu la Uscatescu, dar daca spui ca nici nu apuci sa vorbesti cu ea... cred ca ma abtin. O sa merg la orice medic hematolog de la Fundeni ca sa vad daca pot face analizele ramase din profilul de trombofilie prin casmb din moment ce am si trimitere de la medicul de familie sau macar poate sunt mai OK ca pret decat la RM sau in alte parti...
kali
Scris: Friday, August 11, 2017 10:07 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.