Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| DianaM wrote:Buna . In ianuarie si eu am patit la fel, in ziua 9 Dpo am avut o scurgere mica rozalie si la 3 zile dupa am avut test slab pozitiv. Sunt sigura ca a fost nidatia pentru ca si la sarcina de acum tot in ziua 9 Dpo s-a produs implantarea dupa simptome, de data asta insa fara sangereare deloc deloc. La mine in ianuarie nu a fost sa fie, ii mul?umesc lui Dumnezeu pentru sarcina de acum . Urinarile frecvente au venit la mine la cateva zile dupa implantare si tin pana in ziua de azi ( mai nou ma trezesc de doua ori pe noapte). La mine insa cel mai evident simptom au fost durerile de sani, impropriu spus dureri, mai mult furnicaturi,mancarime, usturime asa...Ciudate fata de lunile cand venea cm. Eu iti tin pumnii si facem sa ne arati testul cu doua liniute. Cel mai indicat ar fi sa astepti macar 4 zile dupa implantare.si apoi sa testezi! Mult succes si asteptam vesti. Pffff,da Doamne sa fie!Noi incercam de 5 ani si ceva,nu am ramas niciodata.Luna trecuta am facut histerosonografie,poate a desfundat ceva e acolo.Am avut trompa stanga infudata dar medicul a zis ca asta nu e un motiv pt care nu am ramas pana acum....insa cine stie...poate a fost cu noroc si se produce un miracol. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Luati fetelor prafusor proaspat de burtica: pfuuuuu, pfuuuuu, pfuuuuu! Sa veniti toate cu liniutele mult a?teptate! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2017 Mesaje: 118
| lixandra_alexandra wrote:Felicitariiiii O sa fie totul bine...trebuie sa fim optimiste. Eu am inceput deja clexanul. Cand a venit Uscatescu. Ar trebui sa ajung si eu
Mersi! Sper sa fie ok.A venit de curând.maine merg la ea ?i sper sa fie totul în regula. Va anun?! |
|
| Alexis21 wrote: Felicitari,draga mea!Ce o sa faci pentru trombofilie?Si eu am si as vrea sa stiu.
Mul?umesc!! O sa te anun? ce îmi spune doctora. Clexane cred...altceva nu ar mai fi. . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/8/2017 Mesaje: 31
| DanaMi wrote:Buna fetelor. Nu am mai intrat de ceva timp. Am vrut sa ma detasez si sa nu ma mai gandesc la bebe. Acum sunt însarcinata in 5 saptamani si 5 zile. Am ramas dupa 6-7 luni de la hsg si laparo. Astept cu nerabdare sa merg la eco saptamana urmatoare. La 4 saptamani si 4 zile s a vazut doar un punctulet.
Felicitari! Toate cele bune!Sarcina usoara! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Ioana 08 wrote:Hello fetelor! Care din voi mi-a dat cu praf fiindca la 1 luna dupa chiuretaj am test pozitiv ?i HCG 80. La 6 dim ma prezint la doctora Uscatescu si sper ca acum sa fie totul bine. Am tras destul..?? Slava Domnului ca am ramas asa usor. Deci vitamina E ?i acid folic sa luati. Va tin la curent. Pupp Felicitariiiiiii, Ioana. Doamne ajuta sa fie totul bine! Sa ai o sarcina u?oara ?i sa ne ?ii la curent. Fetelor, presimt ca va fi o luna plina cu testulete pozitive. |
|
| lixandra_alexandra wrote:Fetelorrrrr, beta 2 - 2420
Wow! Felicitari! Doamne ajuta! |
|
| anemona30 wrote:
Te pup draga mea:* de mult nu am mai vb cu tine :* ?i eu am avut o pauza destul de lunga ?i mi a prins f bine :* Bun venit noilor aspirici ?i sper sa ave?i o ?edere cat mai scurta ,:*
Multumim la fel! |
|
| Ioana 08 wrote:Hello fetelor! Care din voi mi-a dat cu praf fiindca la 1 luna dupa chiuretaj am test pozitiv ?i HCG 80. La 6 dim ma prezint la doctora Uscatescu si sper ca acum sa fie totul bine. Am tras destul..?? Slava Domnului ca am ramas asa usor. Deci vitamina E ?i acid folic sa luati. Va tin la curent. Pupp
Felicitari!!! Gravidutelor, ne dati sperante. E bine!!! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| lixandra_alexandra wrote:Felicitariiiii O sa fie totul bine...trebuie sa fim optimiste. Eu am inceput deja clexanul. Cand a venit Uscatescu. Ar trebui sa ajung si eu Mie doamna Uscatescu mi-a scris ca ma asteapta pana pe 25 august. Succes! |
|
Inregistrat: 8/7/2017 Mesaje: 35
| Ce de teste pozitive! Felicitari fetelor! sarcina la termen si bebei sanatosi! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote:stiu iubito. ms mult de tot. un 20 de min , am stst intinsa n pat, ca sa i ajut pe "domnii aia " ;-) nu cu picioarele sus sau cine stie ce pozitii- si dr urolog , s a amuzat cand a auzit ce l intrebasem de faza aia eu, al meu, nu se mai putea opri din ras si dr mi a zis ca nu sunt singura care intreaba chestia asta- SUNT DOAR MITURI
Pai de aia ziceam mai degraba sa stai intinsa un pic acolo, cu toate ca exact cum spunea Inawar, poti ramane si daca te duci imediat la dus.
Inawar, mai ai foarte putin, cum te simti?
alina_ele dupa analize as spune ca urmeaza sa apara menstra (maine probabil), a scazut si progesteronul si se apropie de 0, FSH si LH sunt ca la un inceput de ciclu aproape... iar beta e negativ. Nu ai de ce sa iti faci griji, sigur apare curand. Poate ai avut ovulatie tarzie. Eu am avut luna asta prin ziua 25 deci mi-a intarziat bine de tot :)
DanaMi si Ioana 08 felicitari!!!
Alexandra, ce beta frumos ai
Alexis21 ar fi dragut sa fie bebe, dar mai ai si tu un pic de rabdare:P Pentru simptome ma gandesc ca e cam devreme...
Fetelor, ati facut cumva la Fundeni analize prin casmb? Ma refer la analizele de sange care fac parte din profilul de trombofilie dar nu sunt genetice. Eu am trimitere de la medicul de familie catre hematolog si ma gandesc sa merg la Fundeni dar nu stiu cum se procedeaza... Si as merge si eu la dr Uscatescu. Voi la 6 dimineata mergeti la ea??
Laura, e si mai bine de dimineata :D Ca asa or sa fie acolo pt inca 3-5 zile :D |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ioana, felicitari, ma bucur din suflet pentru tine ca am citit cat ai patimit pana acum.. Doamne ajuta sa fie totul bine cu tratamentul si sa te simti bine si bebe sa stea pana la termen cumintel! |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:Pai de aia ziceam mai degraba sa stai intinsa un pic acolo, cu toate ca exact cum spunea Inawar, poti ramane si daca te duci imediat la dus. Inawar, mai ai foarte putin, cum te simti? alina_ele dupa analize as spune ca urmeaza sa apara menstra (maine probabil), a scazut si progesteronul si se apropie de 0, FSH si LH sunt ca la un inceput de ciclu aproape... iar beta e negativ. Nu ai de ce sa iti faci griji, sigur apare curand. Poate ai avut ovulatie tarzie. Eu am avut luna asta prin ziua 25 deci mi-a intarziat bine de tot :) DanaMi si Ioana 08 felicitari!!! Alexandra, ce beta frumos ai Alexis21 ar fi dragut sa fie bebe, dar mai ai si tu un pic de rabdare:P Pentru simptome ma gandesc ca e cam devreme... Fetelor, ati facut cumva la Fundeni analize prin casmb? Ma refer la analizele de sange care fac parte din profilul de trombofilie dar nu sunt genetice. Eu am trimitere de la medicul de familie catre hematolog si ma gandesc sa merg la Fundeni dar nu stiu cum se procedeaza... Si as merge si eu la dr Uscatescu. Voi la 6 dimineata mergeti la ea?? Laura, e si mai bine de dimineata :D Ca asa or sa fie acolo pt inca 3-5 zile :D
Iubita .. Sa vedem cum se mai simte al meu pr ca aseara m a speriat sincer ....si mie, ca nebuna ce sunt câteodata, îmi astea de bebelit. ... si el, adormise cât timp am facut eu dus si s a treZit singur putin mai târziu dar era tot un râu de apa, prima oara când i se întâmpla, sa transpare doar pe partea dreapta,ii curgeau siroaiele de apa de pe frunte, doar pe dreapta, obrazul stâng era uscat, fara vreun strop de apa, avea tensiunea mare si n am reusit sa gasim aparatul de tensiune .....mi e sa nu fie la Petro?ani. ... a luat înca o pastila de tensiune, si a baut niste apa ca sa se mai racoareasca putin si a adormit înapoi....sa speram ca nu ii va fi la fel si diminea?a pt ca tre sa mearga si la munca si el n a avut înca timp sa si cauta un dr de familie la Timi?oara . La mine ,ii ciudat ca ov ...nu i ca de obicei ,z17 si înca n a fost.... A fost si prima luna de monitorizare la mine si înca nu s a produs ov si eu tre sa plec inapoi ?! Asta este
|
|
| Andreea06 wrote:Ioana, felicitari, ma bucur din suflet pentru tine ca am citit cat ai patimit pana acum.. Doamne ajuta sa fie totul bine cu tratamentul si sa te simti bine si bebe sa stea pana la termen cumintel!
Mul?umesc mult ! Sper sa fie bine de data asta. Doamne ajuta! |
|
|