Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Almamaria
Scris: Monday, April 24, 2017 12:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2017
Asa am sa fac.
Am sa revin cu nouta?i.
?i va mul?umesc pentru raspunsuri.
Andia
Scris: Monday, April 24, 2017 12:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
andrada1983 wrote:

Hai Meme,capul sus,pana nu vezi rosu inca mai poti spera.Ai prestat 5 zile cat ai facut testele,dar sti ca gigeii traiesc parca pana la 4 zile .Poate ai ovulat mai tarziu decat zilele cand ai testat.De exemplu mie imi iasa toate testele de ovulatie negative si doar in ziua ovulatiei pozitiv,asta nu inseamna ca nu sunt fertila si inainte cu 2 zile de ovulatie de exemplu.
Nu vreau sa te imbat cu apa rece ,dar inca nu a venit Rozi,asa ca poti spera.

Asa zic si eu! Poate a ovulat si nu stie :) dar daca nu iei temperatura, nici nu stii sigur.

Laura, multumesc pentru raspuns :*

Lili ce bebe frumos, sa-ti traiasca si creasca sanatos! :)

Bine ai venit Almamaria. Da, analizele sunt cum a spus meme, dar as vrea sa o contrazic un pic (daca nu se supara :D), prolactina se face in ziua 3 dar si in ziua 7 dpo as spune, pt ca afecteaza si ovulatia dar si provocand productia necontrolata de progesteron in timpul fazelor luteale (se recolteaza la 3 ore dupa trezire, in intervalul 8:00-10:00).

"Prolactina are rolul de a bloca doi hormoni necesari pentru ovulatie: hormonul foliculostimulant si gonadoliberina. Atunci cand ai un nivel foarte mare de prolactina in sange, nu vei mai avea ovulatie, ceea ce inseamna ca nu poti nici ramane insarcinata" --- am citat de pe un site ...

Gasisem niste info pe net dar nu cred ca am voie sa pun link-uri pe aici, nu?

As mai adauga TSH-ul la analize, pt ca si tiroida poate sa influenteze organismul.

Eu una am facut luna asta toate analizele de aprox 5 ori (da, sunt un pic nebuna, stiu :)) ) pentru ca am vrut sa imi inteleg corpul si sa vad cum evolueaza toti hormonii de-a lungul unui ciclu.
Am observat ca prolactina mea e cu valoarea cea mai scazuta in ziua 3 a ciclului si apoi creste avand valoarea cea mai mare in ziua 7 dupa ovulatie apoi scade la loc cand corpul se pregateste de un nou ciclu. Imi este clar ca valoarea difera in fiecare zi deci as zice sa vezi in ce zi o faci daca te apuci de analize.

In acelasi timp cu analizele, mi-am luat temperatura bazala si asa am vazut clar cand s-a produs ovulatia, lucru confirmat si de analizele de sange unde a inceput sa creasca progesteronul.
Am vazut si cand a scazut progesteronul, in ziua 10 dpo deja ducandu-se iarasi spre zero (de la 36,5 in z8 dpo la 5 in z10 dpo) ceea ce mi-a spus clar ca am ovulat dar ca nu s-a prins nimic.

Eu am facut in ziua 7 dupa ovulatie si estradiolul, ca sa pot face raportul intre estradiol si progesteron si sa vad daca am un deficit de progesteron (care poate duce la pierderea sarcinii pt ca nu se poate implanta embrionul --- corect fetelor? ) si sa stiu daca am sau nu nevoie de tratament pt suplimentarea cu progesteron dupa ovulatie.

Ah, nu as lasa sa treaca foarte mult timp pana sa faca sotul tau spermograma. Eu am avut surpriza sa descopar ca de fapt problema este la el, nu la mine.

Eu declar z1!! Angel

Andreea06
Scris: Monday, April 24, 2017 12:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Cory wrote:
Un cadou frumos de ziua mea.Sper sa stea cu mine, sa nu mai fuga.topai dance yes

Cory felicitaaaari! Sarcina usoara si bobita cuminte pana la termen! computerlove
Dana_
Scris: Monday, April 24, 2017 12:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Cory wrote:
Un cadou frumos de ziua mea.Sper sa stea cu mine, sa nu mai fuga.topai dance yes

Felicitari ! Sarcina usoara Cheek Kiss
Dana_
Scris: Monday, April 24, 2017 12:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
DianaM wrote:
Fetelor, eu am ajuns la munte. Am plecat de acasa pe o ploaie torentiala, pe drum am prins soare si cand am ajuns aici a inceput sa ninga ca in decembrie o jumatate de ora ai apoi a iesit soarele iaryes .
In alta ordine de idei matusa mea a uitat sa imi spuna ca nu are cablu tv la cabanuta asta unde suntem noi, noroc ca am luat laptopul cu noialcool . E clar ca trebuie sa ne intoarcem mai multi din concediul astatopai .

Va pup si spor la bebelitHilar eu cred ca sigur o sa am Lol

Distractie placuta ! Spor la bebelit si sa va intoarceti 3 sau 4ras Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Monday, April 24, 2017 12:52 AM
Nivel

meme wrote:
eu mai adaug pe lista simptomelor care nu le-am mai avut insa le am acum, si spotting: azi dupa ce am iesit de la sala, am vazut o pata roz fff fina, insa nimic pe hartia igienica... mie imi vine putin spotting maroniu inainte sa se declanseze ciclu cu cateva ore, insa e mai mult la cantitate decat acum, si nu e rozaliu... stiu ca seamana cu nidatia, dar nu are cum fi nimic pt ca nu am ovulat luna asta, si am prestat doar in cele 5 zile in care am si facut testele de ovulatie negative... nu mai cred demult in "poate chiar o fi, in ciuda semnelor ca nu e", deci inca o data organismul face misto de mine si ma da peste cap Crazy

Meme scumpa, sper eu si pentru tine si astept cu interes sa ne dai vesti zilele urmatoare. Daca vine z1 sau nu..topai
Andia
Scris: Monday, April 24, 2017 1:15 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:

Distractie placuta ! Spor la bebelit si sa va intoarceti 3 sau 4ras Cheek Kiss

Ha ha, Dana ce poza ti-ai pus :))
maria2013
Scris: Monday, April 24, 2017 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Almamaria, bun venit si sedere scurta aici! Asa cum a scris si Andia, eu as începe seria de analize cu spermograma sotului. E sfatul pe care îl dau si medicii...
LAURA0202
Scris: Monday, April 24, 2017 8:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Asa zic si eu! Poate a ovulat si nu stie :) dar daca nu iei temperatura, nici nu stii sigur.

Laura, multumesc pentru raspuns :*

Lili ce bebe frumos, sa-ti traiasca si creasca sanatos! :)

Bine ai venit Almamaria. Da, analizele sunt cum a spus meme, dar as vrea sa o contrazic un pic (daca nu se supara :D), prolactina se face in ziua 3 dar si in ziua 7 dpo as spune, pt ca afecteaza si ovulatia dar si provocand productia necontrolata de progesteron in timpul fazelor luteale (se recolteaza la 3 ore dupa trezire, in intervalul 8:00-10:00).

"Prolactina are rolul de a bloca doi hormoni necesari pentru ovulatie: hormonul foliculostimulant si gonadoliberina. Atunci cand ai un nivel foarte mare de prolactina in sange, nu vei mai avea ovulatie, ceea ce inseamna ca nu poti nici ramane insarcinata" --- am citat de pe un site ...

Gasisem niste info pe net dar nu cred ca am voie sa pun link-uri pe aici, nu?

As mai adauga TSH-ul la analize, pt ca si tiroida poate sa influenteze organismul.

Eu una am facut luna asta toate analizele de aprox 5 ori (da, sunt un pic nebuna, stiu :)) ) pentru ca am vrut sa imi inteleg corpul si sa vad cum evolueaza toti hormonii de-a lungul unui ciclu.
Am observat ca prolactina mea e cu valoarea cea mai scazuta in ziua 3 a ciclului si apoi creste avand valoarea cea mai mare in ziua 7 dupa ovulatie apoi scade la loc cand corpul se pregateste de un nou ciclu. Imi este clar ca valoarea difera in fiecare zi deci as zice sa vezi in ce zi o faci daca te apuci de analize.

In acelasi timp cu analizele, mi-am luat temperatura bazala si asa am vazut clar cand s-a produs ovulatia, lucru confirmat si de analizele de sange unde a inceput sa creasca progesteronul.
Am vazut si cand a scazut progesteronul, in ziua 10 dpo deja ducandu-se iarasi spre zero (de la 36,5 in z8 dpo la 5 in z10 dpo) ceea ce mi-a spus clar ca am ovulat dar ca nu s-a prins nimic.

Eu am facut in ziua 7 dupa ovulatie si estradiolul, ca sa pot face raportul intre estradiol si progesteron si sa vad daca am un deficit de progesteron (care poate duce la pierderea sarcinii pt ca nu se poate implanta embrionul --- corect fetelor? ) si sa stiu daca am sau nu nevoie de tratament pt suplimentarea cu progesteron dupa ovulatie.

Ah, nu as lasa sa treaca foarte mult timp pana sa faca sotul tau spermograma. Eu am avut surpriza sa descopar ca de fapt problema este la el, nu la mine.

Eu declar z1!! Angel

Buna diminea?a fetelor.
Andia, cred ca tre sa ne luam de manuta amândoua ras Cheek Kiss
Declar z1 si eu. În final .....s a decis sa vina, nici nu avea cum , tinând cont de toate chestiile. Mi a ajuns si rezultatul la al meu, la al meu. Incerc sa l pun ca sa l vedeti si voi. Nu prea n?eleg mare lucru eu.
Va doresc o zi buna tuturor.
Aici timpul ii mohorât, înnorat, poate va da un pic de ploaie mai încolo. ...
Cheek Kiss

LAURA0202 attached the following image(s):
screenshot_2017-04-24-07-48-52.png

lixandra_alexandra
Scris: Monday, April 24, 2017 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Neata fetelor!!!

Sa aveti o saptamana usoara.

computerlove
LAURA0202
Scris: Monday, April 24, 2017 9:08 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Buna diminea?a fetelor.
Andia, cred ca tre sa ne luam de manuta amândoua ras Cheek Kiss
Declar z1 si eu. În final .....s a decis sa vina, nici nu avea cum , tinând cont de toate chestiile. Mi a ajuns si rezultatul la al meu, la al meu. Incerc sa l pun ca sa l vedeti si voi. Nu prea n?eleg mare lucru eu.
Va doresc o zi buna tuturor.
Aici timpul ii mohorât, înnorat, poate va da un pic de ploaie mai încolo. ...
Cheek Kiss

Mai lipse?te sa vina si Meme cu declara?ia de z1 , si atunci .... facem un trio, ne luam toate trei se manuta :eu,Andia si Meme.
Cheek Kiss
Am facut poza la rezultat si l am adaugat.
Ce zice?i de rezultat?
DistanceKiss
LAURA0202
Scris: Monday, April 24, 2017 9:52 AM
Nivel

Oarecum asteptam sa vina rozy ca sa pot începe sa iau si niste pastile / suplimente de slab uit. Bacche di Goji se cheama si cred ca ati auzit si voi de ele în ?ara, ce parere aveti?
Le am primit de la cineva si se iau doua pastilute de diminea?a . Am citit informatii despre proprieta?ile sale. Par ok . DistanceKiss
Anca_27
Scris: Monday, April 24, 2017 10:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Cory wrote:

D-ne ajuta Cory!!! Sa cre?teti mari si sanato?i si sa iti aduca numai bucurie!!! Ma bucur enorm!!!
meme
Scris: Monday, April 24, 2017 10:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
andrada1983, Andreea06, mersi de incurajari, dragutelor pupici

Andia, cu mare drag poti adauga... acum ca zici, cred ca am facut si eu prolactina in z3, dar o fi fost in alta analiza, nu cea din care am citit aseara... imi pare rau pt z1 Cray

Laura, mami, in ultimele saptamani, am fost pe aceeasi lungime de unda cu tine (durerile alea suspecte), spotting, chiar mi-as dori sa vina azi, sa pot merge la dr miercuri (imi convine programul de miercuri ras )... si macar incepem toate trei, cu Andia, deodata hihiii, poate si ouam deodata campfire va pupacesc dragutelor, nu stiu ce m-as face fara voi, fara sa ma pot destainui aici, sincer pupici
Andreea06
Scris: Monday, April 24, 2017 10:51 AM
Nivel

Neata, o saptamana minunata sa aveti!

lixandra_alexandra wrote:
Neata fetelor!!!

Sa aveti o saptamana usoara.

computerlove

Cum esti? Ceva simptome, testezi saptamana viitoare?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.