Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sofia28
Scris: Saturday, August 5, 2017 9:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/26/2017
Lili Eu wrote:
Ehhheeehe felicitariiiiBravoo sarcina usoara si la termen!!!! sper ca peste doua saptamani sa am si eu unu la fel de frumos!! Hands bounce coeur

Lili a?tept cu sufletul la gura sa vad ?i la tine un test a?a frumos ca ?i cel de azi newclap
Pâna atunci sper sa mai vedem niste teste,cine urmeaza la testat?
Andreea06
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lixandra_alexandra wrote:
Fetelor...

A iesityes yes yes

https://ibb.co/kBQBZv

Yupiiiii, felicitaaaari!! Ce ma bucur, chiar ma gandeam ca e asa de bine ca erai z14 dpo si nimic si erai foarte relaxata asa... e si ala simptom de sarcina, te cuprinde o liniste parca de nimic nu te mai enerveaza. Cel putin primele saptamani love Sa ai o sarcina usoara!

Ai unde sa mergi la beta azi sau astepti pe luni?
LE: a vazut ca ai rasp deja.

Liniutele sa vad biiine de tot!
lixandra_alexandra
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Lili Eu wrote:
Ehhheeehe felicitariiiiBravoo sarcina usoara si la termen!!!! sper ca peste doua saptamani sa am si eu unu la fel de frumos!! Hands bounce coeur

Multumesc Lili. O sa vezi ca o sa vina si bebe2...iti tin pumniihearts
lixandra_alexandra
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:28 AM
Nivel

sofia28 wrote:

Felicitari love mi-ai înseninat ziua,sa stea bobita pâna la termen ?i multa sanatate va doresc hearts i

Multumesc din suflet. Asa de bine ma simt cu voi. computerlove
lixandra_alexandra
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:31 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Yupiiiii, felicitaaaari!! Ce ma bucur, chiar ma gandeam ca e asa de bine ca erai z14 dpo si nimic si erai foarte relaxata asa... e si ala simptom de sarcina, te cuprinde o liniste parca de nimic nu te mai enerveaza. Cel putin primele saptamani love Sa ai o sarcina usoara!

Ai unde sa mergi la beta azi sau astepti pe luni?
LE: a vazut ca ai rasp deja.

Liniutele sa vad biiine de tot!

Multumesclove love
M-am gandit sa-mi iau un test in concediu, dar am zis sa nu imi stric dispozitia...desi de cateva zile am simtit ca este...nu concepeam sa nu vad 2 liniuteHilar
LAURA0202
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Chris
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/23/2017
Fetelor...

A iesityes yes yes

Felicitariiiiiii! Sarcina u?oara ?i sa stea cumintica în burtica! Haideti fetelor, e cazul sa mai vedem ?i doua liniute pe aici! Cheek Kiss
Inawar
Scris: Saturday, August 5, 2017 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Fetelor...

A iesityes yes yes

Wow, felicitari! Ce linie frumos vizibila!
Sa fie intr-un ceas bun! Cheek Kiss
Inawar
Scris: Saturday, August 5, 2017 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andia wrote:

Atat de bine cat se poate, mai bag un nurofen sau ce se nimereste pt durere de cap, ca tot revine mereu.
Multumesc frumos de intrebare :)

Cum merge dieta?

Carlita, nu prea au trecut :( Este posibil sa fie si din cauza coloanei ca e stramba si poate da dureri de cap.

Aw Alexandra, ne faci o surpriza? :D

Inawar nu ti-e greu sa suporti caldurile astea cu burtica? Mie imi e greu si fara, abia astept toamna, nu mai suport!

Lili te astept si pe tine peste 2 sapt cu un test pozitiv AngelNot Ah, parca si pe Laura ca urmeaza maine poimaine ovulatia :P

Eu nu am chef de nimic, nu mai bebelesc deloc, gata.

Ba da, abia astept sa tresca valul de caldura. Si cat am sperat ca anul asta sa fie o vara ploioasa Lol
Sunt de o luna in prenatal, sunt mai odihnita iar in ultimele zile orice am de facut ies dimineata, in rest mai fac una alta prin casa.
Sper sa iti treaca durerile de cap cat mai repede. Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Saturday, August 5, 2017 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Buna dimineata fetelor Cheek Kiss
cam amiazul dar de abia acum reusesc sa va scriu si eu 2 randuri , inainte sa merg pana la magazin -Auchan ca sa cumpar cate ceva (salata,rosii,castraveti, carbune ...etc- pt ca maine mergem undeva afara la un gratar si daca ii si putina apa, ca sa ma balacesc Hilar mai bine)
Tre sa vedem undev anume putem merge pt ca nu cunoastem pe aici, untem chiar dupa pod in Calea Sagului si cica ar fi la iesire -dupa Auchan....nu stiu unde -tre sa ma interesez azi
Dieta mea, ........... merge bine , adica hmmmmmmmm nu prea pot sa mananc eu ceea ce mi placea , nici dulce , nici suc, ni mika dar are efect pt ca in 4 zile de dieta , am dat jos ceva , nu i mult dar ii ffffffffffff bine. am inceput pe 31.07- erau 2 zile de sare amara si am plecat de la 78.100 si acum in 5.08 =========== 76.650
1.450 kg Bravoo Bravoo
Hilar
incet incet , o sa ajung la multe kg jos si important e ca ma simt mai bine bounce
chiar sunt curioasa cate kg o sa dau jos, dupa 14 zile, ca atunci va trebui sa o sun pe dr ca sa i spun la cat am ajuns.
newclap
p.s. ii cam greu sincer ( azi noapte .......... am mancat o butica de ciocolata ca mi era pofta- stiu ac am gresit NuImiPasa pt ca n am voie sa fac exceptii astea 14 zile dar ........... inainte - sper sa nu ma mai apuce vreo nebunie de a manca cate ceva dulce Blushing )
Cheek Kiss
Gossip
computerlove

Lili Eu
Scris: Saturday, August 5, 2017 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015

Multumesc Lili. O sa vezi ca o sa vina si bebe2...iti tin pumniihearts
Sa dea DD al meu aseara a venit la ora 23:20 si cand a venit principala lui grija a fos sa bebelim hohot acum sa vedem daca vine barza Lol Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Saturday, August 5, 2017 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
sofia28 wrote:

Lili a?tept cu sufletul la gura sa vad ?i la tine un test a?a frumos ca ?i cel de azi newclap
Pâna atunci sper sa mai vedem niste teste,cine urmeaza la testat?
Multmesc! tu cand ai liber la bebelit?? computerlove
lixandra_alexandra
Scris: Saturday, August 5, 2017 2:24 PM
Nivel

Andia wrote:

Felicitari!!! Clap majoreta Hilar newclap coeur

Multumesc!Cheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Saturday, August 5, 2017 2:25 PM
Nivel

Chris wrote:

Felicitariiiiiii! Sarcina u?oara ?i sa stea cumintica în burtica! Haideti fetelor, e cazul sa mai vedem ?i doua liniute pe aici! Cheek Kiss

Saru' mana!@!SimplyLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.