Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| Lili a?tept cu sufletul la gura sa vad ?i la tine un test a?a frumos ca ?i cel de azi Pâna atunci sper sa mai vedem niste teste,cine urmeaza la testat? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lixandra_alexandra wrote:
Yupiiiii, felicitaaaari!! Ce ma bucur, chiar ma gandeam ca e asa de bine ca erai z14 dpo si nimic si erai foarte relaxata asa... e si ala simptom de sarcina, te cuprinde o liniste parca de nimic nu te mai enerveaza. Cel putin primele saptamani Sa ai o sarcina usoara!
Ai unde sa mergi la beta azi sau astepti pe luni? LE: a vazut ca ai rasp deja.
Liniutele sa vad biiine de tot! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
|
Multumesc Lili. O sa vezi ca o sa vina si bebe2...iti tin pumnii |
|
| sofia28 wrote:Felicitari mi-ai înseninat ziua,sa stea bobita pâna la termen ?i multa sanatate va doresc i
Multumesc din suflet. Asa de bine ma simt cu voi. |
|
| Andreea06 wrote:Yupiiiii, felicitaaaari!! Ce ma bucur, chiar ma gandeam ca e asa de bine ca erai z14 dpo si nimic si erai foarte relaxata asa... e si ala simptom de sarcina, te cuprinde o liniste parca de nimic nu te mai enerveaza. Cel putin primele saptamani Sa ai o sarcina usoara! Ai unde sa mergi la beta azi sau astepti pe luni? LE: a vazut ca ai rasp deja. Liniutele sa vad biiine de tot!
Multumesc M-am gandit sa-mi iau un test in concediu, dar am zis sa nu imi stric dispozitia...desi de cateva zile am simtit ca este...nu concepeam sa nu vad 2 liniute |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
FELICITARI!!! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
Felicitari!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
Felicitariiiiiii! Sarcina u?oara ?i sa stea cumintica în burtica! Haideti fetelor, e cazul sa mai vedem ?i doua liniute pe aici! |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| lixandra_alexandra wrote: Wow, felicitari! Ce linie frumos vizibila! Sa fie intr-un ceas bun! |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andia wrote:Atat de bine cat se poate, mai bag un nurofen sau ce se nimereste pt durere de cap, ca tot revine mereu. Multumesc frumos de intrebare :) Cum merge dieta? Carlita, nu prea au trecut :( Este posibil sa fie si din cauza coloanei ca e stramba si poate da dureri de cap. Aw Alexandra, ne faci o surpriza? :D Inawar nu ti-e greu sa suporti caldurile astea cu burtica? Mie imi e greu si fara, abia astept toamna, nu mai suport! Lili te astept si pe tine peste 2 sapt cu un test pozitiv Ah, parca si pe Laura ca urmeaza maine poimaine ovulatia :P Eu nu am chef de nimic, nu mai bebelesc deloc, gata. Ba da, abia astept sa tresca valul de caldura. Si cat am sperat ca anul asta sa fie o vara ploioasa Sunt de o luna in prenatal, sunt mai odihnita iar in ultimele zile orice am de facut ies dimineata, in rest mai fac una alta prin casa. Sper sa iti treaca durerile de cap cat mai repede. |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna dimineata fetelor cam amiazul dar de abia acum reusesc sa va scriu si eu 2 randuri , inainte sa merg pana la magazin -Auchan ca sa cumpar cate ceva (salata,rosii,castraveti, carbune ...etc- pt ca maine mergem undeva afara la un gratar si daca ii si putina apa, ca sa ma balacesc mai bine) Tre sa vedem undev anume putem merge pt ca nu cunoastem pe aici, untem chiar dupa pod in Calea Sagului si cica ar fi la iesire -dupa Auchan....nu stiu unde -tre sa ma interesez azi Dieta mea, ........... merge bine , adica hmmmmmmmm nu prea pot sa mananc eu ceea ce mi placea , nici dulce , nici suc, ni mika dar are efect pt ca in 4 zile de dieta , am dat jos ceva , nu i mult dar ii ffffffffffff bine. am inceput pe 31.07- erau 2 zile de sare amara si am plecat de la 78.100 si acum in 5.08 =========== 76.650 1.450 kg incet incet , o sa ajung la multe kg jos si important e ca ma simt mai bine chiar sunt curioasa cate kg o sa dau jos, dupa 14 zile, ca atunci va trebui sa o sun pe dr ca sa i spun la cat am ajuns. p.s. ii cam greu sincer ( azi noapte .......... am mancat o butica de ciocolata ca mi era pofta- stiu ac am gresit pt ca n am voie sa fac exceptii astea 14 zile dar ........... inainte - sper sa nu ma mai apuce vreo nebunie de a manca cate ceva dulce )
|
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| lixandra_alexandra wrote:Multumesc Lili. O sa vezi ca o sa vina si bebe2...iti tin pumnii Sa dea DD al meu aseara a venit la ora 23:20 si cand a venit principala lui grija a fos sa bebelim acum sa vedem daca vine barza |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| sofia28 wrote:Lili a?tept cu sufletul la gura sa vad ?i la tine un test a?a frumos ca ?i cel de azi Pâna atunci sper sa mai vedem niste teste,cine urmeaza la testat? Multmesc! tu cand ai liber la bebelit?? |
|
|
Multumesc! |
|
| Chris wrote:Felicitariiiiiii! Sarcina u?oara ?i sa stea cumintica în burtica! Haideti fetelor, e cazul sa mai vedem ?i doua liniute pe aici!
Saru' mana!@! |
|
|