Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella1989 wrote:Va doresc din suflet sa fiti binecuvantati cu o minune cat mai curand! Blestemata de infertilitate ne afecteaza in mii de feluri pe toate planurile. Fiecare cuplu in parte abordeaza situatia intr-un mod propriu, nu exista o regula pentru toata lumea. Orice problema are si o solutie indiferent daca solutia apare mai devreme sau mai tarziu, ea apare, sunt convinsa, insa stim toate ca e important sa avem grija de ralatia de cuplu. Daca tu simti ca e mai bine sa iti menajezi sotul, foarte bine, important este sa nu uiti de tine, sa ai grija si de tine si de sufletul tau. Eu sunt de parere ca ambii parteneri ar trebui sa se implice la fel de mult, trebuie gasit un echilibru, lucru destul de greu in situatia noastra, dar trebuie sa avem grija in egala masura si de noi insine si de partenerul nostru. Eu consider ca sotul meu nu are nevoie nici de o victima, dar nici de o eroina, are nevoie de noi doi ca echipa. Dar repet, fiecare stie cel mai bine cum sa-si protejeze relatia de cuplu in fata infertilitatii. Nu exista "gresit" sau "corect", exista doar perechi de oameni frumosi care lupta pentru o minune. Doamne ajuta sa vina minunile cat mai repede!
Asa e Bella, ai mare dreptate. la noi e putin mai asa si asa situatia, adica fiecare stie foarte bine ce si cat il tine so pe celalalt. Chestia cu menajatul ii..... cam naspa, pt ca si ei,la randul lor poate ca ne menajeaza intr un fel sau altul, depinde de fiecare sitautie in parte. Noi, cand e unul cu moralul jos-il ridica celallat si ii da, un fel de echpa cum zici tu dar bine macar ca nu suntem amandoi jos cu moralul in acelasi timp..... ca atunci..... cine ne ar ridica moralul??????? gata , stiu, la noi ii Titi care oricat ar fi de suparat . simte si chiar daca eu la inceput, il tot impingeam,il refuzam, al meu, m a facut sa pricep mai bine ca nu i ca mi plange de mila si pisicul cum ma mai gandeam eu cateodata, vrea doar as ma faca sa uit.......... oricum ar fi trebe sa fie intelegere din ambele parti pt ca altfel.........nu se ajunge niciunde |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| LAURA0202 wrote:Inawar, am stat si 24 din 24 impreuna si tot n a fost sa fie nimika....... Darv acuma, poate ca e cu noroc, stiind si multe chestii carora inainte nu prea le dadeam importanta spera, sa fie cu noroc oricum saptamana viitoare eu plec inapoi , 10 dar revin in 19 cred ca o sa mi fac putina galerie singura si sa nu mai iarasi dureri si oricum , poate poate se lipeste ceva nu cred ca ar avea ceva deaface cu zburatul meu cu avionul oricum. Sa te auda Dumnezeu, ca anul asta sa va arat si eu II liniute care habar n am cum arata ............I si numai I am avut pana acuma. p.s. esti bine tu? Da Laura, acum stii mai multe, esti mai informata. Eu sunt bine, mai am 6 saptamani conform calendarului dar sa vedem daca se grabeste sa vina, eu sper sa stea cuminte pana la termen. De 3-4 zile cu caldura asta ( azi 40 grade ) ies dimineata la o mica plimbare si sa cumpar cate ceva sau la doctorita, in rest in casa si mai aranjez pe aici. Pupici si facem galerie cand esti la ovulatie |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Inawar wrote:Lili sa fie cu noroc! Sunt curioasa de cat timp a revenit menstruatia si daca s-a schimbat ceva la alaptare, s-a redus cantitativ? Multunesc. Pai dupa ce nasti ai cm apoi 40 de zile lohii, si la mine dupa o luna de pauza a venit cm normal. stiu ca sunt persoane care daca alapteaza nu au cm. eu am avut. si dupa 2 luni junate Dominic a refuzat sa mai pape titi:( mai aveam un pic si intram in depresie. .dar a trecut... si cred ca ceva a fos in neregula la mine ca apoi a disparut laptele fara sa iau numic.. |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor
Eu sunt in drum spre casa din concediu. M-am relaxat maxim saptamana asta si mi-e groaza de canicula din Bucuresti. In rest...sunt z14 DPO, nici urma de cm, in schimb sani grei si durerosi. Maine dimineata am programata o testare Sa vedem ce iese
Va pup!!!! |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor Eu sunt in drum spre casa din concediu. M-am relaxat maxim saptamana asta si mi-e groaza de canicula din Bucuresti. In rest...sunt z14 DPO, nici urma de cm, in schimb sani grei si durerosi. Maine dimineata am programata o testare Sa vedem ce iese Va pup!!!! Tinem pumnii la testare |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor Eu sunt in drum spre casa din concediu. M-am relaxat maxim saptamana asta si mi-e groaza de canicula din Bucuresti. In rest...sunt z14 DPO, nici urma de cm, in schimb sani grei si durerosi. Maine dimineata am programata o testare Sa vedem ce iese Va pup!!!! Facem galerieeee!!!! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor Eu sunt in drum spre casa din concediu. M-am relaxat maxim saptamana asta si mi-e groaza de canicula din Bucuresti. In rest...sunt z14 DPO, nici urma de cm, in schimb sani grei si durerosi. Maine dimineata am programata o testare Sa vedem ce iese Va pup!!!! Alexandra, hai cu testul pozitiv! Tinem pumnii! |
|
| Inawar wrote:Tinem pumnii la testare
Multumescccc |
|
| [quote=maria2013] Alexandra, hai cu testul pozitiv! Tinem pumnii![/quot
Multumesc! |
|
|
Multumesccc...sper sa fie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor Eu sunt in drum spre casa din concediu. M-am relaxat maxim saptamana asta si mi-e groaza de canicula din Bucuresti. In rest...sunt z14 DPO, nici urma de cm, in schimb sani grei si durerosi. Maine dimineata am programata o testare Sa vedem ce iese Va pup!!!!
Vai ce m-as bucura sa ai 2 liniute la el!! Tin pumnii stransi tare tare!
Ai simtit vreo ceva pana acuma, ultimele zile, ceva intepatura, durere? |
|
| Inawar wrote:Da Laura, acum stii mai multe, esti mai informata. Eu sunt bine, mai am 6 saptamani conform calendarului dar sa vedem daca se grabeste sa vina, eu sper sa stea cuminte pana la termen. De 3-4 zile cu caldura asta ( azi 40 grade ) ies dimineata la o mica plimbare si sa cumpar cate ceva sau la doctorita, in rest in casa si mai aranjez pe aici. Pupici si facem galerie cand esti la ovulatie
Mersi si sa fie intr un ceas bun de data asta. Sarcina la teren iti doresc! Andia............unde ai disparut? |
|
| lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor Eu sunt in drum spre casa din concediu. M-am relaxat maxim saptamana asta si mi-e groaza de canicula din Bucuresti. In rest...sunt z14 DPO, nici urma de cm, in schimb sani grei si durerosi. Maine dimineata am programata o testare Sa vedem ce iese Va pup!!!!
Bafta atunci |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Doamne-ajuta, lixandra! Andia, cum esti? Au trecut durerile de cap? |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
|
Atat de bine cat se poate, mai bag un nurofen sau ce se nimereste pt durere de cap, ca tot revine mereu. Multumesc frumos de intrebare :)
Cum merge dieta?
Carlita, nu prea au trecut :( Este posibil sa fie si din cauza coloanei ca e stramba si poate da dureri de cap.
Aw Alexandra, ne faci o surpriza? :D
Inawar nu ti-e greu sa suporti caldurile astea cu burtica? Mie imi e greu si fara, abia astept toamna, nu mai suport!
Lili te astept si pe tine peste 2 sapt cu un test pozitiv Ah, parca si pe Laura ca urmeaza maine poimaine ovulatia :P
Eu nu am chef de nimic, nu mai bebelesc deloc, gata. |
|
|