Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrada1983
Scris: Sunday, April 23, 2017 9:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Lili Eu wrote:
Buna aspirici cu sclipiciiii SimplyLove va fac cunostinta cu cavalerul meu care de ieri e crestin!!!! yes computerlove

Sa fie sanatos hearts !!!
Almamaria
Scris: Sunday, April 23, 2017 9:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2017
Buna ziua doamnelor.
Ma numesc Alexandra, am.27de ani. ?i încercam de 1 ani?or sa mai aducem un sufle?el pe lume.
Un urma ultimului control ginecologic mi sa spus ca nu "prea" as avea ovula?ie ?i mi sa prescris Duphaston de 2 ori pe zi
?i de aici ?i întrebarea mea,a?i sau ave?i vreuna dintre voi doamne aceea?i problema?
Încerc sa mai strâng pareri
DianaM
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Lili Eu wrote:
Buna aspirici cu sclipiciiii SimplyLove va fac cunostinta cu cavalerul meu care de ieri e crestin!!!! yes computerlove

Felicitari Lili, sa fie sanatos si fericit!newclap computerlove
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Almamaria wrote:
Buna ziua doamnelor.
Ma numesc Alexandra, am.27de ani. ?i încercam de 1 ani?or sa mai aducem un sufle?el pe lume.
Un urma ultimului control ginecologic mi sa spus ca nu "prea" as avea ovula?ie ?i mi sa prescris Duphaston de 2 ori pe zi
?i de aici ?i întrebarea mea,a?i sau ave?i vreuna dintre voi doamne aceea?i problema?
Încerc sa mai strâng pareri

bine ai venit si sedere cat mai scurta! ai analize din z3, 14, 21? ce investigatii ai facut pana acum?

nici eu nu ovulez singura, insa nu am nici un tratament deocamdata. am facut in martie injectie de spargere, dar nu s-a prins, luna asta nu am ovulat, asa ca astept z1...
lixandra_alexandra
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Cory wrote:
Un cadou frumos de ziua mea.Sper sa stea cu mine, sa nu mai fuga.topai dance yes

computerlove
LAURA0202
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Andia wrote:

Laura, dar tu locuiesti in Italia si vrei sa te muti inapoi in Romania de tot ( eu am inteles ca te gandesti sa cauti job in Romania...) sau va veti muta impreuna in Italia intr-un final? Daca vrei sa stai in Italia, nu ar trebui sa gasesti un loc de munca acolo cand vei putea lucra? Presupun ca vorbesti bine limba lor deja.

Andia, în 2004, ne am cunoscut în România. În 2005, an ajuns în Italia. El era aici din '99 -2000, de prin 2007, nu mai gasea de lucru cu câte, numai in negru si ... mai lua si tepe, lucra si nu si lua bani si ....mna. ... anul trecut când a fost în ?ara. ... " s a ivit locul asta de munca la Timi?oara " si ?inând cont ca în Italia, nu avea ceva sigur unde sa se întoarca, l a si acceptat. Aici cam intra cumva si ..... aia care i masa oarecum zic eu,poate gresesc sau nu, nu stiu si nu ma mai intereseaza sincer. Acuma , sa vedem cum îmi termin eu cu mâna, sa speram ca o pot recupera in totalitate, functiile sale si dupa aia om mai vedea. Bobo ....nu prea vrea sa vina si .... înca nici n a venit rozy ca sa pot zice ceva sigur. Oricum testul e negativ, dupa cum ati si vazut si voi..... habar n am ce sa mai zic. Oricum , dupa mine, cu diagnosticul lui si negativul meu...... sigur nu este nimica. Oricum ,peste 9 zile ajung la fine...pt prolactina marita si ..... vom vedea ce mi ca spune. Dupa cum v am zis, voi avea cam 3 pareri tura asta si înseamna ca o sa si am de ales dupa aceea .
Cory, felicitari, cadoul perfect de ziua ta. Sa ti dea Dumnezeu mult noroc, sanatate si sarcina la termen.
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:48 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Andia, în 2004, ne am cunoscut în România. În 2005, an ajuns în Italia. El era aici din '99 -2000, de prin 2007, nu mai gasea de lucru cu câte, numai in negru si ... mai lua si tepe, lucra si nu si lua bani si ....mna. ... anul trecut când a fost în ?ara. ... " s a ivit locul asta de munca la Timi?oara " si ?inând cont ca în Italia, nu avea ceva sigur unde sa se întoarca, l a si acceptat. Aici cam intra cumva si ..... aia care i masa oarecum zic eu,poate gresesc sau nu, nu stiu si nu ma mai intereseaza sincer. Acuma , sa vedem cum îmi termin eu cu mâna, sa speram ca o pot recupera in totalitate, functiile sale si dupa aia om mai vedea. Bobo ....nu prea vrea sa vina si .... înca nici n a venit rozy ca sa pot zice ceva sigur. Oricum testul e negativ, dupa cum ati si vazut si voi..... habar n am ce sa mai zic. Oricum , dupa mine, cu diagnosticul lui si negativul meu...... sigur nu este nimica. Oricum ,peste 9 zile ajung la fine...pt prolactina marita si ..... vom vedea ce mi ca spune. Dupa cum v am zis, voi avea cam 3 pareri tura asta si înseamna ca o sa si am de ales dupa aceea .
Cory, felicitari, cadoul perfect de ziua ta. Sa ti dea Dumnezeu mult noroc, sanatate si sarcina la termen.
Cheek Kiss

Nu stiu ce sa zic dar poate vine rozy asta pana la urma. Am vazut o picatura pe protejslipul care l port, o culoare ciudata, nu i rosu cum ar trebui sa fie dar ?inând cont si ca testul era negativ , tb scade,adica a scazut si ieri si azi,diagnosticul lui e cum e , analizele mele si alea sunt cum sunt si nu cred ca mai pot spera la ceva bun.... asta este....se merge înainte. ...
Gossip
DistanceKiss
Almamaria
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:52 PM
Nivel

Nu am.facut decât analizele normale, atât eu cat ?i so?ul meu
.îmi pute?i da mai multe detalii referitor la analize,ca ginecologul meu nu mi-a dat sa fac nici o analiza,a zis ca în caz ca nu ramân dupa astea 3 luni de tratament sa revin ?i vedem ce este de facut
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:00 PM
Nivel

Almamaria wrote:
Nu am.facut decât analizele normale, atât eu cat ?i so?ul meu
.îmi pute?i da mai multe detalii referitor la analize,ca ginecologul meu nu mi-a dat sa fac nici o analiza,a zis ca în caz ca nu ramân dupa astea 3 luni de tratament sa revin ?i vedem ce este de facut

pai, cum, ti-a prescris duphaston asa dupa ochi? Hilar
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:04 PM
Nivel

Se fac pe zile de ciclu:
z3: FSH, LH, estradiol, progesteron, testosteron
z14 (sau ziua pvulatiei): LH si estradiol
z21 (sau la 7 zile de la ovulatie): prolactina si progesteron

daca ies ok, trebuie testate trompele si facuta spermograma.

abia apoi se da tratament... eu nu sunt doctor, insa am dat peste multi doctori "priceputi", am pierdut timp si bani cu ei, pana sa aflu informatia asta...
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:31 PM
Nivel

eu mai adaug pe lista simptomelor care nu le-am mai avut insa le am acum, si spotting: azi dupa ce am iesit de la sala, am vazut o pata roz fff fina, insa nimic pe hartia igienica... mie imi vine putin spotting maroniu inainte sa se declanseze ciclu cu cateva ore, insa e mai mult la cantitate decat acum, si nu e rozaliu... stiu ca seamana cu nidatia, dar nu are cum fi nimic pt ca nu am ovulat luna asta, si am prestat doar in cele 5 zile in care am si facut testele de ovulatie negative... nu mai cred demult in "poate chiar o fi, in ciuda semnelor ca nu e", deci inca o data organismul face misto de mine si ma da peste cap Crazy
Almamaria
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:44 PM
Nivel

Da,asa se pare. Toata lumea aceea?i întrebare au adresat,dar se pare ca exista doctori care dau tratament fara o analiza. Cray
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:47 PM
Nivel

Almamaria wrote:
Da,asa se pare. Toata lumea aceea?i întrebare au adresat,dar se pare ca exista doctori care dau tratament fara o analiza. Cray

eu as mai merge la un dr, doi, sa cer alte pareri, sincer...
LAURA0202
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:50 PM
Nivel

meme wrote:
eu mai adaug pe lista simptomelor care nu le-am mai avut insa le am acum, si spotting: azi dupa ce am iesit de la sala, am vazut o pata roz fff fina, insa nimic pe hartia igienica... mie imi vine putin spotting maroniu inainte sa se declanseze ciclu cu cateva ore, insa e mai mult la cantitate decat acum, si nu e rozaliu... stiu ca seamana cu nidatia, dar nu are cum fi nimic pt ca nu am ovulat luna asta, si am prestat doar in cele 5 zile in care am si facut testele de ovulatie negative... nu mai cred demult in "poate chiar o fi, in ciuda semnelor ca nu e", deci inca o data organismul face misto de mine si ma da peste cap Crazy

Meme, cam asa am avut si eu o picatura doar, hârtia igienica curata, testul era negativ si nu mai îmi fac speran?e desarte pt ca ..... n are rost. Sigura chestie e ca eu stiu ca am oculta luna asta si dupa tb si ca am fost la monitorizare dar ..... nu stiu ce sa mai zic sincer. Tb ii în scadere oricum dupa cum se vede si n grafic . ????? Nu mai zic nimica pt ca nu stiu si nu cred ca mai are rost sa mi fac o mie de gânduri.....pt ca o sa o iau razna in final NuStiu si cred ca n are rost sincer ras
Purici la toate fetele de aici si o seara cât mai placuta / noapte.
campfire
andrada1983
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
meme wrote:

Hai Meme,capul sus,pana nu vezi rosu inca mai poti spera.Ai prestat 5 zile cat ai facut testele,dar sti ca gigeii traiesc parca pana la 4 zile .Poate ai ovulat mai tarziu decat zilele cand ai testat.De exemplu mie imi iasa toate testele de ovulatie negative si doar in ziua ovulatiei pozitiv,asta nu inseamna ca nu sunt fertila si inainte cu 2 zile de ovulatie de exemplu.
Nu vreau sa te imbat cu apa rece ,dar inca nu a venit Rozi,asa ca poti spera.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.