Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 2, 2017 7:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
buna fetelor,
am fost la gine si ii totul ok pt z10, adica:
foliculul pe ov. stang -10
foliculul pe ov. drept +-10
endometru de 4.1
a zis ca is ok marimile pt z10 si ne mai vedem luni, cand voi di in z15 .
mi a zis ca sa bebelim sambata, luni si poate si marti-cica.
s ar putea si n fiecare zi doar ca scade calitatea spermei ....
sa vedem ce mi va mai spune si luni.....
habar n am
stiu ca voi, nu mai mi aduc aminte cine, Lili poate, dar nu vreau sa gresesc mi a zis ca si n fiecare zi ii ok.
gine asteapta pe mail raspunsul la analizele la al meu si i am zis ca am si inceput sa luam profertil amandoi-cum ne a zis ea.
acuma om vedea ce si cum.
ce tolomaca sunt: am uiatat sa o intreb de ovulele alea 2 tipuri parca pt dureri dar o sa o intreb pe mail-acuma il am yes
va pup si va doresc o zi buna tuturor.
Andia, cum esti? Cheek Kiss
Gossip
computerlove
maria2013
Scris: Wednesday, August 2, 2017 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fetelor, mai tineti minte care era valoarea ideala a TSH în preconceptie?
Lili Eu
Scris: Wednesday, August 2, 2017 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:
buna fetelor,
am fost la gine si ii totul ok pt z10, adica:
foliculul pe ov. stang -10
foliculul pe ov. drept +-10
endometru de 4.1
a zis ca is ok marimile pt z10 si ne mai vedem luni, cand voi di in z15 .
mi a zis ca sa bebelim sambata, luni si poate si marti-cica.
s ar putea si n fiecare zi doar ca scade calitatea spermei ....
sa vedem ce mi va mai spune si luni.....
habar n am
stiu ca voi, nu mai mi aduc aminte cine, Lili poate, dar nu vreau sa gresesc mi a zis ca si n fiecare zi ii ok.
gine asteapta pe mail raspunsul la analizele la al meu si i am zis ca am si inceput sa luam profertil amandoi-cum ne a zis ea.
acuma om vedea ce si cum.
ce tolomaca sunt: am uiatat sa o intreb de ovulele alea 2 tipuri parca pt dureri dar o sa o intreb pe mail-acuma il am yes
va pup si va doresc o zi buna tuturor.
Andia, cum esti? Cheek Kiss
Gossip
computerlove
Daca iuby al tau e Ok cu gigei poti bebeli si zilnic asa sunt sanse mai mari sa nu pierzi ovulatia...eu cand am ramas am bebelit zilnic chear si de doua ori pe zi...eram in concediu la munte si bebeleam dimineata la pranz si seara....Lol glumesc!! :) dar au fost zile in care am bebelit si de doua ori.... Blushing eu iti tin pumni sa vina bebe. Hands
Bella1989
Scris: Wednesday, August 2, 2017 10:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
maria2013 wrote:
Fetelor, mai tineti minte care era valoarea ideala a TSH în preconceptie?

?tiu ca la fiv trebuie sa fie sub 2 (ideal in jur de 1 daca nu ma înČ™el) si cred ca e valabil si pe cale naturala... sa ma contrazica cineva daca gre?esc... ras
Pup U, Maria.
computerlove
maria2013
Scris: Wednesday, August 2, 2017 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Bella1989 wrote:

?tiu ca la fiv trebuie sa fie sub 2 si cred ca e valabil si pe cale naturala... sa ma contrazica cineva daca gre?esc... ras
Pup U, Maria.
computerlove

Multumesc, Bella! Cheek Kiss Înseamna ca azi am mai descoperit o problema... Am tsh 2,75 (0,27-4,20)... Sa vad ce îmi recomanda medicul. Desi e în parametri, asa stiam si eu, ca trebuie sa fie sub 2, ca sa nu creasca prea mult în sarcina.
Rox4n1k4
Scris: Wednesday, August 2, 2017 11:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
Buna fetelor nu am mai intrat de muult ... am fost ocupata si m-am ocupat mai mult de un stil de viata mai sanatos acum ca vine bebe... dupa analiza de trombofilie am aflat ca am o mutatie si anume Homozygot MTHFR C667t si din s6 de sarcina iau injectii cu heparina pt subtierea sangelui, femibion si duphaston 2/zi si magneziu... in s8 am avut f putine scurgeri maronii si am mers la medic si bebe era bine a zis ca o depunere mica undeva care va trece si nu afecteaza sarcina. Am avut doar 2 zile acea scurgere si doar de vreo 2-3 ori putin cantitativ. Mi-a dat si ceva pastile vaginale a zis ca as avea o bacterie.. acum as avea 9s si 2 zile. Intrebarea mea este.. cam de cateva zile am uneori o scurgere galbuie/verzuie branzoasa, in cantitati mici. E normal in sarcina, e de la infectie sau de la ovulele acelea?. Arata mai degraba ca niste pastile lunguiete nu f mari, la noi se numesc Döderlein dar in tara cred ca se aseamana cu Gynophilus... are cineva experiente cu asta din sarcina? Va multumesc va pup si astept si pareri de la aspirantele cu trombofilie care au luat tratament in sarcina cu injectii. pupici
LAURA0202
Scris: Wednesday, August 2, 2017 11:21 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Daca iuby al tau e Ok cu gigei poti bebeli si zilnic asa sunt sanse mai mari sa nu pierzi ovulatia...eu cand am ramas am bebelit zilnic chear si de doua ori pe zi...eram in concediu la munte si bebeleam dimineata la pranz si seara....Lol glumesc!! :) dar au fost zile in care am bebelit si de doua ori.... Blushing eu iti tin pumni sa vina bebe. Hands

om vedea daca el va putea, daca nu av fi foarte obosit .................
o sa am eu grija de restul. N am gresit cand am zis ca tu mi ai pu, doar ca nu mai eram sigura DistanceKiss si nu vroiam nici sa jignesc pe cineva
ras
Cheek Kiss
campfire
computerlove
Andia
Scris: Wednesday, August 2, 2017 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Andreea06 wrote:
Bafta la doctor Laura, sa ne aduci vesti bune!

Andia, sper sa te externeze si sa nu fi luat nimic de pe acolo, eu zic sa iei ceva pentru imunitate acuma, sa previi un pic.pupici

Gata, astazi am decis sa plec din spital, cu toate ca imi ieseau deja niste bubite pe mine ca reactie alergica la ceva, ori mancare ori medicamente insa ma stiu cu asa ceva deci pt mine e relativ normal, imi trece in cateva zile si oricum ei nu au acolo dermatolog se pare...

Ce te faci ca m-am atasat de doamnele din salon si acum mi-e dor de ele si am asa o stare de tristete :( Mai bine mai stateam o zi acolo...

Sper sa nu fi luat ceva de acolo, ca in salonul alaturat era ceva cu o bacterie foarte naspha care da diaree... si nu e deloc usoara. Dar sa fim optimisti.

Intre timp am stabilit data operatiei de varicocel la inceput de octombrie si pana atunci o sa mai stau nitel in medical si apoi concediu de odihna unde sper sa ma relaxez cat mai mult, am asa o stare aiurea acum.

Mai este si caldura asta oribila...

Referitor la TSH, asa stiam si eu, ca trebuie sa fie undeva in jur de 1 ca valoare dar cred ca nici a ta nu e asa de mare.

Laura, trimite email si intreaba, chiar sunt bune alea de ti le zisesem eu. Cand te apropii de ovulatie si incep durerile sa folosesti neaparat supozitoare, chiar si cele de ti le-ai luat pana acum, o sa vezi ca te ajuta mult. Nu trebuie sa stai cu durere si clar trebuie sa bebelesti. Eu sunt de acord ca ai putea face zilnic macar luna asta :))) sau fie, incepi de pe acum, apoi poimaine, dar in ziua 13-14-15-16 as face zilnic.... o data pe zi sau cum aveti voi chef pana la urma pt ca ai zis ca el nu are probleme.
Andia
Scris: Wednesday, August 2, 2017 11:39 PM
Nivel

Rox4n1k4 wrote:
Buna fetelor nu am mai intrat de muult ... am fost ocupata si m-am ocupat mai mult de un stil de viata mai sanatos acum ca vine bebe... dupa analiza de trombofilie am aflat ca am o mutatie si anume Homozygot MTHFR C667t si din s6 de sarcina iau injectii cu heparina pt subtierea sangelui, femibion si duphaston 2/zi si magneziu... in s8 am avut f putine scurgeri maronii si am mers la medic si bebe era bine a zis ca o depunere mica undeva care va trece si nu afecteaza sarcina. Am avut doar 2 zile acea scurgere si doar de vreo 2-3 ori putin cantitativ. Mi-a dat si ceva pastile vaginale a zis ca as avea o bacterie.. acum as avea 9s si 2 zile. Intrebarea mea este.. cam de cateva zile am uneori o scurgere galbuie/verzuie branzoasa, in cantitati mici. E normal in sarcina, e de la infectie sau de la ovulele acelea?. Arata mai degraba ca niste pastile lunguiete nu f mari, la noi se numesc Döderlein dar in tara cred ca se aseamana cu Gynophilus... are cineva experiente cu asta din sarcina? Va multumesc va pup si astept si pareri de la aspirantele cu trombofilie care au luat tratament in sarcina cu injectii. pupici

Bine ai revenit. Am si eu mutatia respectiva insa nu stiu prea multe pt ca nu am sarcina deci nu prea ma baga in seama doctora.
Rox4n1k4
Scris: Wednesday, August 2, 2017 11:50 PM
Nivel

Andia wrote:

Bine ai revenit. Am si eu mutatia respectiva insa nu stiu prea multe pt ca nu am sarcina deci nu prea ma baga in seama doctora.

Mie mi-au spus ca Homozygot nu e bine in sarcina.. normal daca iti doresti sarcina s-ar putea sa poti sa iei si inainte sau cand concepi deja injectiile. Mai bine mai intreaba si alt medic.. eu la 4s a2a zi dupa test am fugit la analiza si ginecologul a zis ca e o forma mai rara de trombofilie dar nu cea mai grava si de siguranta sa iau injectii zilnic toata sarcina... pupici
Andreea06
Scris: Thursday, August 3, 2017 12:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
maria2013 wrote:

Multumesc, Bella! Cheek Kiss Înseamna ca azi am mai descoperit o problema... Am tsh 2,75 (0,27-4,20)... Sa vad ce îmi recomanda medicul. Desi e în parametri, asa stiam si eu, ca trebuie sa fie sub 2, ca sa nu creasca prea mult în sarcina.

Eu l-am avut 2,53 in ziua 3 cand am facut analize hormonale si practic luna cand am ramas..
Apoi mi-a crescut putin, in trim I aveam si 3,17, de m-am speriat ca se recomanda sa fie pana in 2.5 in primul trim si apoi in II si III max 3. S-a reglat cand am repetat la 4-5 sapt apoi, fara medicatie.
Andreea06
Scris: Thursday, August 3, 2017 12:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Rox4n1k4 wrote:

Eu am citit ca sunt normale scurgeri de tot felul si in sarcina, in sensul asemanatoare cu ce ai de obicei inainte sa ramai.. Acuma nu stiu asa galbuie/verzuie, poate o fi de la pastile.. Cand mai mergi la control sa zici la doctor sau daca ai un mail sau un sms poti sa intrebi..
Andia
Scris: Thursday, August 3, 2017 12:15 AM
Nivel

Rox4n1k4 wrote:

Mie mi-au spus ca Homozygot nu e bine in sarcina.. normal daca iti doresti sarcina s-ar putea sa poti sa iei si inainte sau cand concepi deja injectiile. Mai bine mai intreaba si alt medic.. eu la 4s a2a zi dupa test am fugit la analiza si ginecologul a zis ca e o forma mai rara de trombofilie dar nu cea mai grava si de siguranta sa iau injectii zilnic toata sarcina... pupici

Eu credeam ca aceasta mutatie are strict legatura cu asimilarea acidului folic, pt ca lipseste o enzima si de asta singurul lucru de facut este de luat metafolin care nu mai are nevoie de sintetizare. Dar nu ca este o mutatie ce necesita injectii... ca altele mai grave. Dar daca medicul spune ca e mai bine asa pt siguranta, nu stiu ce sa zic. As mai cere si o a doua parere.

Cred ca un hematolog ti-ar putea spune cel mai bine, nu ginecologul. Si oricum, nu in toate cazurile se dau injectii pana la finalul sarcinii, ci doar cateva saptamani, nu?

Eu inca nu am ajuns sa fac profilul complet de trombofilie, de aia am stat cuminte si nu am mai mers la hematolog. Dar ma voi duce curand la medicul de familie ca tot am medical si ii cer si trimitere pt analizele alea ramase sau direct la hematologie, sa vad daca nu se pot face la Fundeni prin casmb.
LAURA0202
Scris: Thursday, August 3, 2017 12:35 AM
Nivel

Andia wrote:

Gata, astazi am decis sa plec din spital, cu toate ca imi ieseau deja niste bubite pe mine ca reactie alergica la ceva, ori mancare ori medicamente insa ma stiu cu asa ceva deci pt mine e relativ normal, imi trece in cateva zile si oricum ei nu au acolo dermatolog se pare...

Ce te faci ca m-am atasat de doamnele din salon si acum mi-e dor de ele si am asa o stare de tristete :( Mai bine mai stateam o zi acolo...

Sper sa nu fi luat ceva de acolo, ca in salonul alaturat era ceva cu o bacterie foarte naspha care da diaree... si nu e deloc usoara. Dar sa fim optimisti.

Intre timp am stabilit data operatiei de varicocel la inceput de octombrie si pana atunci o sa mai stau nitel in medical si apoi concediu de odihna unde sper sa ma relaxez cat mai mult, am asa o stare aiurea acum.

Mai este si caldura asta oribila...

Referitor la TSH, asa stiam si eu, ca trebuie sa fie undeva in jur de 1 ca valoare dar cred ca nici a ta nu e asa de mare.

Laura, trimite email si intreaba, chiar sunt bune alea de ti le zisesem eu. Cand te apropii de ovulatie si incep durerile sa folosesti neaparat supozitoare, chiar si cele de ti le-ai luat pana acum, o sa vezi ca te ajuta mult. Nu trebuie sa stai cu durere si clar trebuie sa bebelesti. Eu sunt de acord ca ai putea face zilnic macar luna asta :))) sau fie, incepi de pe acum, apoi poimaine, dar in ziua 13-14-15-16 as face zilnic.... o data pe zi sau cum aveti voi chef pana la urma pt ca ai zis ca el nu are probleme.

Ceau draguto Cheek Kiss
Ma bucur ca esti bine. :-( in seara asta ........ , n am avut cu cine va i rupt de oboseala .
Cray
Aseara am avut treaba oricum si am avut si o minidiscutie cu el inainte sa adoarma, a re?inut ce i a zis si dr urolog, ca o zi da,una ba, si a raspuns si la întrebarea mea cu faza zi de zi , ar fi mai bine dar daca nu se poate ...pt ca si dr ul doar vazându l de doua ori, la distan?a de o luna , a zis ca se vede fata lui ca i obosit, l a si daca doarme destul si .... mi a zis o si el,ii ok ca nu are probleme în partea aia dar oboseala lui?! Cray
Is de acord cu el la faza asta,asa ca în seara asta n am mai insistat ca sa l conving pt ca daca i obosit ......
Am vazut pe propria piele ca daca nu face pe nebunu " dnul bula " .... i se pune cate un carcel. ....de n aveti idee ce înseamna asta ,eu multumesc la Dumnezeu ca nu prea am avut dea face cu carceii.... asta este....
Maine seara pt ca pleaca dimineata la 8 si vine seara târziu acasa dar recuperam mâine seara . Ar fi z11-z13-z15 indicat si daca se va putea si intre ele , mai bine. Î am trimis mail dr si sa vad diminea?a ce mi raspunde. Sigur ca o sa iau ceva pt ca ....chiar nu vreau ca din cauza durerilor mele sa nu putem face nimica.
Plec pe 10 si ma întorc pe 19.....
-deci nu o sa stau mult timp plecata si ....oricum ar fi , cred ca voi sta dupa aceea , macar o luna întreaga si daca nu se prinde nimica luna asta , Hands sa fie una din lunii le viitoare -TREBUIE SI PRESIMT CA VA FI ANUL ASTA.
Hands
O sa folosesc în continuare supozitoarele alea antiinflamatoare care le am de la Petro?ani , mai am înca pt ca zilele când am baut sare amara. .... n avea rost sa le mai pun. ras
Îmi iau si tb între timp, cum pot si eu , macar ca sa am o idee cât de cat, chiar daca nu i la aceeasi ora in fiecare zi ....dar dorm macar 7-8 ore linistita.
Stiti ce ii ciudat ?
Ca am amândoi foliculi dominanti de aproape 10 , unul pe stângul si unul pe dreptul .....nu cred ca se vor sparge amândoi deodata. ...sau sper macar pt ca nu stiu nici daca in cazuri de astea ar putea iesi gemenii dar nu ar fi indicat si n plus de asta, nici la el în familie si nici la mine, n au fost cazuri de gemeni si nu cred ca as da startul eu acuma ...ras
Cheek Kiss
campfire
computerlove
Andia, n ai idee cât de mult ma bucur ca esti bine si ca esti printre noi iloveyou
Rox4n1k4
Scris: Thursday, August 3, 2017 1:29 AM
Nivel

Andia wrote:

Eu credeam ca aceasta mutatie are strict legatura cu asimilarea acidului folic, pt ca lipseste o enzima si de asta singurul lucru de facut este de luat metafolin care nu mai are nevoie de sintetizare. Dar nu ca este o mutatie ce necesita injectii... ca altele mai grave. Dar daca medicul spune ca e mai bine asa pt siguranta, nu stiu ce sa zic. As mai cere si o a doua parere.

Cred ca un hematolog ti-ar putea spune cel mai bine, nu ginecologul. Si oricum, nu in toate cazurile se dau injectii pana la finalul sarcinii, ci doar cateva saptamani, nu?

Eu inca nu am ajuns sa fac profilul complet de trombofilie, de aia am stat cuminte si nu am mai mers la hematolog. Dar ma voi duce curand la medicul de familie ca tot am medical si ii cer si trimitere pt analizele alea ramase sau direct la hematologie, sa vad daca nu se pot face la Fundeni prin casmb.

Nu stiu din cate am citit mutatia e asociata cu hiperhomocistenimia si asta inseamna deficit de acid folic si b12. Insa am mai intrebat si alti medici de la cj si sotia fratelui meu e medic hematolog la inceput si inca nu a dat ea tratament gravidelor insa si ea zicea ca genotipul homozigot nu e ok, heterozigot ar fii fost bine si ca de siguranta sa iau injectiile. Sunt cu masa moleculara mica si ajuta sa se dezvolte bebe. Nu stiu daca asta a fost cauza sarcinii oprite in evolutie de data trecuta insa acum medicul a zis ca e f multumit de ceea ce a vazut pana acum la eco. A crescut normal bebe, ii bate inima normal. Ultima data a zis ca sa fim siguri 100% ca e ok le pot lua 9 luni dar sa le iau o data pana la 12 sapt si dupa aia vedem...am mai citit pe forumuri fete care au aceasta mutatie si au primit injectii, altele nu, ideea e ca injectiile nu afecteaza cu nimic bebele sau pe tine dimpotriva ajuta daca e nevoie. O sa mai intreb si eu in tara medici hematologi si o sa iti mai spun ce zic si altii poate pe cand o sa ramai si tu graviduta. Te puppupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.