Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2017 Mesaje: 118
| Hello!!sper ca sunteti ok, eu am avut o perioada foarte agitata si nu mi-a permis timpul sa intru pe forum.
Astept sa merg la dr Uscatescu care se pare ca vine mai târziu,dupa 15 august! În rest totul ok. Încep sa lucrez la bebe de luna aceasta. Pupp |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna dimineata fetelor. totul bine? Andia, cum mai esti? Eu, imi pregatesc bagajul sa plec de la Petrosani, inspre Timisoara. Va doresc o duminica placuta. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Eu inca prin spital, am dormitat cam toata ziua, poate ies maine daca nu mai revine durerea de cap. Mai grav e ca poate raman fara net, ca aici nu exista... si al meu pe telefon este limitat. Va astept cu vesti bune. Laura, probabil e bun si ala ca antiinflamator, dar intreaba de celelalte ca sa stii pe viitor. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andia, sanatate multa! Sa fii ok pana mâine ?i sa mergi acasa!
|
|
| maria2013 wrote:Andia, sanatate multa! Sa fii ok pana mâine ?i sa mergi acasa!
Multumesc :) sa speram ca plec, daca nu cumva mai vor alte investigatii. |
|
| Andia wrote:Eu inca prin spital, am dormitat cam toata ziua, poate ies maine daca nu mai revine durerea de cap. Mai grav e ca poate raman fara net, ca aici nu exista... si al meu pe telefon este limitat. Va astept cu vesti bune. Laura, probabil e bun si ala ca antiinflamator, dar intreaba de celelalte ca sa stii pe viitor.
O sa intreb iubita. Insanatosire grabnica iti doresc. Hmmmm ..... deja incep sa ma atentioneze în?epaturi / dureri moderate ..... Is înapoi la iuby, la Timi?oara. .... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| O saptamana frumoasa si plina de vesti bune sa aveti aspirici! |
|
|
Buona diminea?a fetelor . Andreea , multumesc la fel si ?ie. Andia, cum esti? Sanatate multa si sa mergi cât mai repede acasa. sa fi bine
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| stefy.any wrote:Hey, hey, fetelor! Ce de pagini scrise! Nu v-am mai scris o perioada, sincer nici acum nu am ce sa va spun, dar m-am gandit sa va salut! Carlita, ce mai faci? La mine nicio noutate! Proiectul bebe e standby. Felicitari noilor gravidute si bun venit noilor aspirici! Eu deja sunt baba pe forum Buna, stefy! Am vazut ca esti si tu tacuta ... tot astept sa dai vestea cea mare. Nici eu n-am noutati. De ce e in stand by proiectul bebe? |
|
| carlita wrote: Buna, stefy! Am vazut ca esti si tu tacuta ... tot astept sa dai vestea cea mare. Nici eu n-am noutati. De ce e in stand by proiectul bebe?
Uuu carlita, iti urmaresc graficul deja! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Buna fetelor ce mai faceti? Eu trebuie sa merg la control in 10 aug, sper ca totul e bine. Pana acum mi-au venit 2 cicluri, primul la 10 zile dupa ce am iesit din spital si al doilea la exact 28 de zile. Mi-am mai revenit emotional, din cand in cand mai am cate o stare de suparare dar cu cat trece timpul imi e mai bine. Clar ca nu o sa uit niciodata dar incerc sa inteleg ca asta e viata si nu avem ce face.
Andia sper din suflet sa vii cu vesti bune cat mai repede.
Va pup |
|
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| zgubyro wrote:Buna fetelor ce mai faceti? Eu trebuie sa merg la control in 10 aug, sper ca totul e bine. Pana acum mi-au venit 2 cicluri, primul la 10 zile dupa ce am iesit din spital si al doilea la exact 28 de zile. Mi-am mai revenit emotional, din cand in cand mai am cate o stare de suparare dar cu cat trece timpul imi e mai bine. Clar ca nu o sa uit niciodata dar incerc sa inteleg ca asta e viata si nu avem ce face.
Andia sper din suflet sa vii cu vesti bune cat mai repede.
Va pup
Buna,ma bucur ca tiai revenit emotional.si eu la prima sarcina pierduta am fost foarte afectata.cred ca un an mia trebuit sa trec peste cât de cât.acum la 2 luni de la opera?ia de extrauterina nu mai am rabdare sa a?tept :))).De as avea voie de azi mas apuca de treaba :))).Nu ?tiu de unde am prins atâta putere,probabil de la voi.Când vad fete aici atât de puternice ?i perseverente ?i vad ca au reu?it prind ?i eu putere ?i speran?a. Andia sper sa te refaci repede ?i sa mergi acasa. Eu va citesc în fiecare zi dar din umbra,mare lucru nu am ce sa spun dar sunt alaturi de voi ?i ma bucur la fiecare test de sarcina sau ovula?ie pozitiv ?i ma intristez la ve?tile nu tocmai frumoase sai bune. Va urez succes ?i cu speran?a ?i buna dispozi?ie în suflet mergem înainte :). |
|
| sofia28 wrote:
Buna,ma bucur ca tiai revenit emotional.si eu la prima sarcina pierduta am fost foarte afectata.cred ca un an mia trebuit sa trec peste cât de cât.acum la 2 luni de la opera?ia de extrauterina nu mai am rabdare sa a?tept :))).De as avea voie de azi mas apuca de treaba :))).Nu ?tiu de unde am prins atâta putere,probabil de la voi.Când vad fete aici atât de puternice ?i perseverente ?i vad ca au reu?it prind ?i eu putere ?i speran?a. Andia sper sa te refaci repede ?i sa mergi acasa. Eu va citesc în fiecare zi dar din umbra,mare lucru nu am ce sa spun dar sunt alaturi de voi ?i ma bucur la fiecare test de sarcina sau ovula?ie pozitiv ?i ma intristez la ve?tile nu tocmai frumoase sai bune. Va urez succes ?i cu speran?a ?i buna dispozi?ie în suflet mergem înainte :).
Nici eu nu mai am rabdare :)... pe externare mi-au scris sa am protejez 6 saptamani, care au cam trecut. Oriucm saptaman viitore la control o sa -mi zica doctorita. Multumesc lui Dumnezeu ca e totul ok, si ciclu a venit regulat.
Nu inteleg de ce la extrauterina trebie sa astepti atat? |
|
Inregistrat: 4/26/2017 Mesaje: 106
| zgubyro wrote: Nici eu nu mai am rabdare :)... pe externare mi-au scris sa am protejez 6 saptamani, care au cam trecut. Oriucm saptaman viitore la control o sa -mi zica doctorita. Multumesc lui Dumnezeu ca e totul ok, si ciclu a venit regulat.
Nu inteleg de ce la extrauterina trebie sa astepti atat?
Trebuie sa a?tept un an pt ca mi-a facut operatie clasica...Nu au aparatura pt operatie laparoscopica,e chirurgicala ca o cezariana la care trebuie un an de a?teptare sa se vindece opera?ia plus trompa salvata.oricum am ?anse de 50 la suta sa fie tot extrauterina pt ca a umblat la trompa ?i se pot pot forma aderente.dar eu sunt optimista ?i simt ca la urmatoarea incercare cu monitorizari ?i grija va fi bine.daca nu tot o iau de la capat.nu ma las batuta.am înva?at ca pot supravie?ui în orice situa?ie.eu care puneam tot timpul raul înainte nu ?tiu cum de sunt a?a optimista acum dar îmi place starea asta :).Ma simt mai bine ?i fizic ?i psihic.?i eu ma bucur ca mi-a venit la timp menstrua?ia a 2a luna deja.oricum daca nu este posibil sa fac un bebe ma gândesc serios la adoptie. |
|
| sofia28 wrote: Trebuie sa a?tept un an pt ca mi-a facut operatie clasica...Nu au aparatura pt operatie laparoscopica,e chirurgicala ca o cezariana la care trebuie un an de a?teptare sa se vindece opera?ia plus trompa salvata.oricum am ?anse de 50 la suta sa fie tot extrauterina pt ca a umblat la trompa ?i se pot pot forma aderente.dar eu sunt optimista ?i simt ca la urmatoarea incercare cu monitorizari ?i grija va fi bine.daca nu tot o iau de la capat.nu ma las batuta.am înva?at ca pot supravie?ui în orice situa?ie.eu care puneam tot timpul raul înainte nu ?tiu cum de sunt a?a optimista acum dar îmi place starea asta :).Ma simt mai bine ?i fizic ?i psihic.?i eu ma bucur ca mi-a venit la timp menstrua?ia a 2a luna deja.oricum daca nu este posibil sa fac un bebe ma gândesc serios la adoptie.
Ai incredere ca va fi bine! Ieri mergeam pe strada si ma gandeam ce sa fac in continuare, nu as vrea sa mai trec inca o data prin asa ceva... la un moment dat ridic ochii si vad o pancarda pe care scria "Nu esti singur" .... |
|
|