Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Lili Eu wrote: Si care e cauza dureri de cap?? cum te simti acum??
Inca nu stiu, mi-au facut radiografie la plamani, la sinusuri, analize de sange si m-au bagat pe perfuzii. Acum pot sa ma uit la lumina, ca toata ziua am purtat ochelari de soare si tot ma durea ingrozitor capul si ochii. Acum ma simt mult mai bi.e, sa vedem dimineata cum e. Sper sa iasa bine analizele si sa ma lase acasa inca de maine...
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:
Inca nu stiu, mi-au facut radiografie la plamani, la sinusuri, analize de sange si m-au bagat pe perfuzii. Acum pot sa ma uit la lumina, ca toata ziua am purtat ochelari de soare si tot ma durea ingrozitor capul si ochii. Acum ma simt mult mai bi.e, sa vedem dimineata cum e. Sper sa iasa bine analizele si sa ma lase acasa inca de maine...
iubita, imi pare rau ca ai ajuns la spital dar iti doresc multa sanatate si sa mergi cat mai repede acsa, tin pumnii si pt maine ca sa stie care a fost cauza la tot raul tau.
multa sanatate, eu tocmai ce am ajuns acasa la ora asta atrzie, m am intalinit cu un fost coleg de liceu, cu care ma intelegeam foarte bine , noi in fiecare pauza jucam 66, erau eu fata si alti 2-3 colegi care jucam ce vremuri.... am mai depanat amintiri si ce frumos ii cand ai de ce sa ti aduci aminte imi pare rau ca al meu n a fost aici, la Petrosani, colegul meu, se astepta sa ne vada pe amandoi dar n fost asa tura asta,poate o alta tura. Cica, Andreea, am inceput de ieri cu piciorul stng regimul alimentar care l aveam si am vb cu Oana azi si trebuia sa incep de azi dar............. n a fost nici azi pt ca era totul aproximativ ok pana dupa amiaza, 15-16 ac dupa aceea ........ am luat o ba pe una , ba pe alta............ cred ca de luni o sa incep pt ca si maine sigur o sa merg la o pizza si .......... nu intra in meniul meu va pup pe toate si apropo, am fost la am intrebat o dna care ma cunoaste aici , la farmacie si mi a zis ca ea nu mi da nimik pana nu vb cu gine pt ca ..... depinde de fiecare ce si cum are si unul din ce intrebasem eu, chiar are si antibiotic si de aceea nu mi da nimika. marti o sa fiu in z10 si sper sa mi zica ce sa iau pt dureri (oricum o sa bebelim de duminica seara ca sa fiu sigura macar )
|
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andia wrote:Fetelor, eu m-am dus la spital si m-au prins si m-au si internat
Sanatate multa Andia! Ai grija de tine |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Andia wrote:
Multa sanatate...asteptam vesti bune... |
|
| DianaM wrote:Sanatate multa Andia! Ai grija de tine
Multumesc frumos. E bine aici, perfuziile au efect rapid. |
|

| Lili Eu wrote:Poi si profertil daca luati si nu bebeliti il ei fix degeaba....trebuie sa bebelesti asa cum poti incet...gasit o pozitie in care poti bebeli si nu te lasa....poate daca te duci la dr gasesti si cauza durerilor.....sa dea DD sa fii burtica ...o sa fie ok o sa vezi la Dominic. O sa fie bine, presimt eu ca o sa sar si eu gardul cat de curând O zi buna va doresc la toate. Andia, cum esti ? Au gasit ce era? Tot la spital esti sau ti au dat drumul acasa?
|
|

| Andia wrote:Buna carlita, de ceva vreme nu ne-ai mai scris  Ce faci, cum te mai simti? Nu e sarcina, doar m-a luat durerea de cap dupa ce am citit rezultatul ala acum 2 zile, apoi ieri dimineata m-am trezit cu febra, durere de cap, greata, moleseala si de aia e asa graficul. Dar ovulatia mea a fost in ziua 25 dupa temperatura bazala si nu minte se pare. Asa ca, pentru a fi sigura de ceva, am mers la doctor sa ma vada pt ca tot rau ma simteam si am facut si beta care este doar 0,2. Doar hemoleucograma si alte chestii mi-au iesit aiurea la analize, astept acum sa imi revin. Mai am si carenta de fier, cica trebuie tratament, mai ales ca nu e buna anemia in sarcina. Mai raman o perioada buna de timp pe aici, nu-i bai :P Laura, ai intrebat medicul daca poti sa folosesti Carpicon S supozitoare pentru durerile tale?
Is la Petrosani înca. Maine merg înapoi la iubi la Timisoara. Mar?i ii z 10 si de abia atunci ajung la bine pt monitorizare si sa speram ca aflu cauza durerilor.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andia wrote:
Sanatate multa!! Mai bine ca te investigheaza decat sa te chinui acasa singura. |
|

| LAURA0202 wrote: la Dominic. O sa fie bine, presimt eu ca o sa sar si eu gardul cat de curând O zi buna va doresc la toate. Andia, cum esti ? Au gasit ce era? Tot la spital esti sau ti au dat drumul acasa? Multumesc de pupic si noi te pupam si sa dea DD sa vina barza si la tine. Noi suntem la munte cu Dominic care a fost super incantat de peisaj acum doarme la doborat aerul asta tare.. Lili Eu attached the following image(s):

|
|
| Multumesc :) Eu mai stau pana luni cel putin, ca abia atunci vine medicul de sectie parca. Dar analizele si radiografiile au iesit ok aproape. Nimic ingrijorator. Insa durerea de cap tot revine cand se duce efectul pastilelor. E bine, nu am mai stat in spital pana acum, este o experienta draguta in afara de branula din mana si mancarea fara sare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| Hey, hey, fetelor! Ce de pagini scrise! Nu v-am mai scris o perioada, sincer nici acum nu am ce sa va spun, dar m-am gandit sa va salut! Carlita, ce mai faci? La mine nicio noutate! Proiectul bebe e standby. Felicitari noilor gravidute si bun venit noilor aspirici! Eu deja sunt baba pe forum |
|

| Lili Eu wrote: Multumesc de pupic si noi te pupam  si sa dea DD sa vina barza si la tine. Noi suntem la munte cu Dominic care a fost super incantat de peisaj  acum doarme la doborat aerul asta tare..
banuiesc ca doarme neintors las ca i bine, asa, mami si tati, mai au si ei un pic de timp pt ei doi Hmmmmm ????????? nu stiu ce sa zic pt ca iara deja incep sa simt deranj in partea stanga, si sunt doar in z6, ..... marti ar trebui sa merg la gine. eu, stiam ca o luna, ovuleaza un ovar, o luna celalalt dar .... tot stangul a fost si luna trecuta ..... ????????? ori poate sa fie o greseala de tipar sa munceasca 2 luni un ovar, ori .............. s a dus dracu totul la mine ......... ca pare ca sa nu mai fie normal nimika. singurele supozitoare care mi s au dat de la farmacie, a fost diclofenac, pana ajung la dr sa vad ce mi prescrie ea-antinflamator.... Andia, pupici si sa speram ca va fi totul bine. ai grija de tine.
|
|

| LAURA0202 wrote:banuiesc ca doarme neintors las ca i bine, asa, mami si tati, mai au si ei un pic de timp pt ei doi Hmmmmm ????????? nu stiu ce sa zic pt ca iara deja incep sa simt deranj in partea stanga, si sunt doar in z6, ..... marti ar trebui sa merg la gine. eu, stiam ca o luna, ovuleaza un ovar, o luna celalalt dar .... tot stangul a fost si luna trecuta ..... ????????? ori poate sa fie o greseala de tipar  sa munceasca 2 luni un ovar, ori .............. s a dus dracu totul la mine ......... ca pare ca sa nu mai fie normal nimika. singurele supozitoare care mi s au dat de la farmacie, a fost diclofenac, pana ajung la dr sa vad ce mi prescrie ea-antinflamator.... Andia, pupici si sa speram ca va fi totul bine. ai grija de tine. Daaaa poate ii facem o surioata... pai si el a fost conceput la poiana brasov..ne prieste aieru de mumte.. |
|

| Lili Eu wrote: Daaaa poate ii facem o surioata...  pai si el a fost conceput la poiana brasov..ne prieste aeru de mumte..
multa bafta atunci, sa vina o surioara la Dominic
|
|

| cum o vrea DD nu mai cer nimic. ce imi da aia primesc.. |
|
|