Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crissy
Scris: Wednesday, July 26, 2017 4:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
anemona30 wrote:

eu si acum mai iau sare amara o data la 2 saptamani de cand m-ai invatat tu hohot
dar nu am probl cu spootingul etc

pupici tu ce mai faci? cum te simti? mai ai rabdare ?ras

ajuta la anumite chestii dar eu m-am lecuit de ea.. sincer nu prea mai am rabdare mai ales ca am niste dureri cumplite de ligamente, dupa 10 minute de mers trebuie sa zac toata ziua sa-mi revin uff
korina
Scris: Wednesday, July 26, 2017 4:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Andia wrote:

Am inteles. Eu tocmai am descoperit la el o mutatie care cere neaparat amniocenteza si investigatii genetice la copil, care oricum e posibil sa moara ori la inceput de sarcina ori aproape de nastere daca ia cromozomul ala de la el... Doar daca il ia de la mine ar avea ceva sanse... Si daca e sa se nasca... poate cel mai probabila aiba probleme de infertilitate. Noroc ca macar cariotip-ul meu a iesit normal.... dar tot nu e linistitor. Nu ma asteptam sa iasa asa rezultatele...

Buna Andia!
Eu cand am pierdut prima sarcina a fost din cauza Sindromului Turner care se manifesta la fetite tot prin probleme de infertilitate.Din fericire eu si sotul am avut cariotipurile genetice normale.Ce sindrom a iesit la sot daca imi poti spune?Doamne ajuta sa ramai insarcinata si sa fie bebe bine!
carlita
Scris: Wednesday, July 26, 2017 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Bella, m-ai lasat fara cuvinte. Vazand tacerea ta de ceva timp incoace, asteptam din moment in moment sa ne dai vestea cea mare, stiind ca urma sa faci al 2-lea ET. In asemenea momente, nu pot decat sa-ti zic sa te gandesti la faptul ca intr-o zi rabdarea iti va fi rasplatita. love1
LAURA0202
Scris: Wednesday, July 26, 2017 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Lili Eu wrote:
Laura daca tu la ovulatie nu bebelesti cum vrei sa ramai insarcinata??? eu nu te inteleg deloc! pai dece te mai duci pe la dr???? si cheltui bani pe analize daca tu nu bebelesti cand trebuie??? NuStiu tu ar trebui sa te duci sa iti monitorizezi ovulatia sa vezi sigur daca ovulezi, daca se sparg foliculi la ovulatie... si sa sti ce se intampla acolo la ovulatie de ai asa mari dureri. eu cred ca asta e principala problema la tine...daca mai continui asa sa dai bani la Dr fara rost o sa astepti mult si bn un bebe.....macar incearca sa bebelesti inainte de ovulatie ptr ca spermatoizi traiasc in corpul mamei pana la 5 zile....sper ca nu te superi ca am fost mai directa...dar credema ca daca conitinui asa cum faci tu acum nu o sa reusesti prea usor sa obtii o sarcina...NuImiPasa

Stai linistita ca nu m am suparat cu nimica. Stiu , si ai dreptate dar pana acuma dr n au vazut nimica suspect ca sa împiedice aparitia unei sarcini. Acuma sa vedem cand merg la asta,din Tm , s a su numerit ovulatia tura asta si poate va intelege si dr care i cauza asta la durerile mele si , pe partea ailalta, sperând ca ne va ajuta si profertilul care l luam si poate nu o sa mai am dureri asa mari si o sa putem bebeli linistiti. Oricum dr mi a spus ca, atunci când va zice ea, trebe sa facem dar ai dreptate pt ca eu,stiind ce patesc, pot bebelu dinainte cu câteva zile; daca se va putea , si n fiecare zi, chiar daca ea mi a uza ca una da si una ba ras daca nu ma însel , chiar tu mi ai zis ca si n fiecare zi daca el n are probleme.
Azidimineata, am luat si raspunsul analizelor noastre de când am donat sânge amândoi si ii exact cum ma asteptam, ale mele sunt bune pt ca le facusem deja în Italia si el, nu le facuse exact pe astea cate s scrise pe foaia de la clinica Gynatal, dar sunt bune si ale lui. Proboema sigur ii la mine,cu ovulatia asa dureroasa dar macar am fost mai linistita daca si le a facut si el , si eu,la mine , am eliminat orice alta cauza. Sa vedem daca se descopera acuma cauza ....
Eu, oricum , presimt ca ......anul asta, o sa am burtica. Mi a placut si de al meu când am fost la dr urolog când a intrebat cam când ne am revedea iara, ca sa vedem si un pic de rezultate , mai ales ca ,a specificat ca o sa le ia profertilul si el , chiar si când eu nu voi fi langa el ca sa i aduc aminte Clap bravo , a priceput exact si ma bucur. Dr ul ne a zis ca nu crede ca ar trebui sa mai mergem mai departe cu investigatiile pt ca ar trebui sa ramân gravida
Hands
AngelNot
Doamne ajuta , chiar daca pe partea cealalta, ma cam sperie un pic gândul ca ...9 luni nu stiu cum o sa fie si etc DAR TREVE SI VREM PT CA ANII TREC SI TREC DEGEABA pt ca n final ne lipseste ceva. Azi cred ca e pe gata cm ul,o zi jumate, doua sa zicem dar nu cred ca ii normal nici asta. Nu i demult oricum ,de când ii asa scurt, pe o parte ma bucur ca s numai 2 zile dar pe partea cealalta ma întreb daca i om. Saptama viitoare tre sa mai mergem la farmacie si sa mai cumparam profertil pt ca deja ii aproape gata cutia de o luna.
carlita
Scris: Wednesday, July 26, 2017 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Andia wrote:
A avut cineva ca simptome de sarcina febra, greata si dureri de cap?

Andia, unde-ai disparut? Ce-i cu graficul tau? Asa ceva n-am mai vazut de cand sunt pe forum! Sigur ai masurat bine temperatura ieri? Eu zic ca e caz de galerie! majoreta majoreta majoreta
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, July 26, 2017 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Buna fetelor, numai ce am iesit de la medic...In principiu a spus ca analizele sunt ok .si sa nu ma panichez de Amh, nu se poate lua 100% dupa el...a spus ca a avut paciente care au ramas natural cu un AMH 0,4...
I-am spus ca sunt in Z14...am un folicul de 18mm...practic imi confirma ovulatia tarzie...
A spus sa evit stresul, sa nu intru in panica...De moment doar acid folic, oricum am inceput sa iau si vitamine, ma simteam obosita pupici
LAURA0202
Scris: Wednesday, July 26, 2017 7:14 PM
Nivel

Andia wrote:

Bebeliti cu spor!

Cheek Kiss
Cheek Kiss
Cheek Kiss
O sa facem a sa, fui sigura.
Tu?
Hmmm ?
Pleci undeva?
Fara mine?
ras
Mi se pare ca ai cam sari gardul cumva cumva tu
NuStiu
Doamne ajuta Hands
AngelNot
Angel
DistanceKiss
Gossip
computerlove
Lili Eu
Scris: Wednesday, July 26, 2017 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
LAURA0202 wrote:

Stai linistita ca nu m am suparat cu nimica. Stiu , si ai dreptate dar pana acuma dr n au vazut nimica suspect ca sa împiedice aparitia unei sarcini. Acuma sa vedem cand merg la asta,din Tm , s a su numerit ovulatia tura asta si poate va intelege si dr care i cauza asta la durerile mele si , pe partea ailalta, sperând ca ne va ajuta si profertilul care l luam si poate nu o sa mai am dureri asa mari si o sa putem bebeli linistiti. Oricum dr mi a spus ca, atunci când va zice ea, trebe sa facem dar ai dreptate pt ca eu,stiind ce patesc, pot bebelu dinainte cu câteva zile; daca se va putea , si n fiecare zi, chiar daca ea mi a uza ca una da si una ba ras daca nu ma însel , chiar tu mi ai zis ca si n fiecare zi daca el n are probleme.
Azidimineata, am luat si raspunsul analizelor noastre de când am donat sânge amândoi si ii exact cum ma asteptam, ale mele sunt bune pt ca le facusem deja în Italia si el, nu le facuse exact pe astea cate s scrise pe foaia de la clinica Gynatal, dar sunt bune si ale lui. Proboema sigur ii la mine,cu ovulatia asa dureroasa dar macar am fost mai linistita daca si le a facut si el , si eu,la mine , am eliminat orice alta cauza. Sa vedem daca se descopera acuma cauza ....
Eu, oricum , presimt ca ......anul asta, o sa am burtica. Mi a placut si de al meu când am fost la dr urolog când a intrebat cam când ne am revedea iara, ca sa vedem si un pic de rezultate , mai ales ca ,a specificat ca o sa le ia profertilul si el , chiar si când eu nu voi fi langa el ca sa i aduc aminte Clap bravo , a priceput exact si ma bucur. Dr ul ne a zis ca nu crede ca ar trebui sa mai mergem mai departe cu investigatiile pt ca ar trebui sa ramân gravida
Hands
AngelNot
Doamne ajuta , chiar daca pe partea cealalta, ma cam sperie un pic gândul ca ...9 luni nu stiu cum o sa fie si etc DAR TREVE SI VREM PT CA ANII TREC SI TREC DEGEABA pt ca n final ne lipseste ceva. Azi cred ca e pe gata cm ul,o zi jumate, doua sa zicem dar nu cred ca ii normal nici asta. Nu i demult oricum ,de când ii asa scurt, pe o parte ma bucur ca s numai 2 zile dar pe partea cealalta ma întreb daca i om. Saptama viitoare tre sa mai mergem la farmacie si sa mai cumparam profertil pt ca deja ii aproape gata cutia de o luna.
Poi si profertil daca luati si nu bebeliti il ei fix degeaba....trebuie sa bebelesti asa cum poti incet...gasit o pozitie in care poti bebeli si nu te lasa....poate daca te duci la dr gasesti si cauza durerilor.....sa dea DD sa fii burtica ...o sa fie ok o sa vezi
Andreea06
Scris: Wednesday, July 26, 2017 11:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Mgeorgiana85 wrote:
Buna fetelor, numai ce am iesit de la medic...In principiu a spus ca analizele sunt ok .si sa nu ma panichez de Amh, nu se poate lua 100% dupa el...a spus ca a avut paciente care au ramas natural cu un AMH 0,4...
I-am spus ca sunt in Z14...am un folicul de 18mm...practic imi confirma ovulatia tarzie...
A spus sa evit stresul, sa nu intru in panica...De moment doar acid folic, oricum am inceput sa iau si vitamine, ma simteam obosita pupici

Pe la 18mm deja e aproape de spargere, eu asa am avut la monitorizare si a doua zi seara am ovulat. Deci nu ai chiar asa tarzie.. z15 sau 16 sa zicem.. nu?
Andia
Scris: Wednesday, July 26, 2017 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
korina wrote:

Buna Andia!
Eu cand am pierdut prima sarcina a fost din cauza Sindromului Turner care se manifesta la fetite tot prin probleme de infertilitate.Din fericire eu si sotul am avut cariotipurile genetice normale.Ce sindrom a iesit la sot daca imi poti spune?Doamne ajuta sa ramai insarcinata si sa fie bebe bine!

Buna, nu e un sindrom anume. Pun aici tot rezultatul mai bine.

Formula citogenetica: 46,XY,inv(9)(p11;q13). (conform ISCN-2016)
Toate metafazele examinate au avut un cromozom 9 cu inversie.
Diagnostic citogenetic: inversie pericentrica la nivelul cromozomului 9.
-Inversia pericentrica a cromozomului 9 este o anomalie de structura echilibrata, fiind prezenta la 1-3% din populatia generala. Ea nu se asociaza de obicei cu prezenta unui fenotip patologic la persoana care o poarta, insa este intalnita mai des la persoanele cu infertilitate.
-Persoana care poarta aceasta anomalie echilibrata o poate transmite ca atare descendentilor sau poate avea descendenti cu anomalii cromozomiale dezechilibrate care se pot concretiza in avorturi spontane sau nasterea unor copii cu diverse anomalii congenitale. Deaceea, in cazul obtinerii unei sarcini pe cale naturala sau prin fertilizare in vitro se recomanda amniocenteza si efectuarea cariotipului fetal.
- Prezenta acestei inversii nu impiedica efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro.
- Consiliere genetica.
Andia
Scris: Wednesday, July 26, 2017 11:51 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Pe la 18mm deja e aproape de spargere, eu asa am avut la monitorizare si a doua zi seara am ovulat. Deci nu ai chiar asa tarzie.. z15 sau 16 sa zicem.. nu?

De acord cu tine Andreea, in maxim doua zile cred ca se sparge foliculul ala :) Probabil o fi zis ca in ziua 16-17 e tarzie ovulatia, adica sigur nu e ziua 14 :) Georgiana, eu m-as apuca de bebelit de pe acum :)
Andia
Scris: Thursday, July 27, 2017 12:00 AM
Nivel

carlita wrote:

Andia, unde-ai disparut? Ce-i cu graficul tau? Asa ceva n-am mai vazut de cand sunt pe forum! Sigur ai masurat bine temperatura ieri? Eu zic ca e caz de galerie! majoreta majoreta majoreta

Buna carlita, de ceva vreme nu ne-ai mai scris DistanceKiss Ce faci, cum te mai simti?
Nu e sarcina, doar m-a luat durerea de cap dupa ce am citit rezultatul ala acum 2 zile, apoi ieri dimineata m-am trezit cu febra, durere de cap, greata, moleseala si de aia e asa graficul. Dar ovulatia mea a fost in ziua 25 dupa temperatura bazala si nu minte se pare. Asa ca, pentru a fi sigura de ceva, am mers la doctor sa ma vada pt ca tot rau ma simteam si am facut si beta care este doar 0,2. Doar hemoleucograma si alte chestii mi-au iesit aiurea la analize, astept acum sa imi revin. Mai am si carenta de fier, cica trebuie tratament, mai ales ca nu e buna anemia in sarcina.

Mai raman o perioada buna de timp pe aici, nu-i bai :P

Laura, ai intrebat medicul daca poti sa folosesti Carpicon S supozitoare pentru durerile tale?
Andia
Scris: Thursday, July 27, 2017 12:08 AM
Nivel

Eli.Georgi wrote:

Galerieeee....majoreta majoreta majoreta majoreta Clap Clap Clap Clap Hilar Hilar Hilar topai topai topai majoreta majoreta majoreta majoreta

Mai bine iti fac eu galerie tie :))) majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

La mine mai incolo, cred ca o sa fie mai productiv totul pe timp rece, nu vara :P

Crissy cate kg ai in plus de spui ca te dor ligamentele? Eu am patit asta dupa ce am luat aprox 25 de kg fata de greutatea mea normala... si acum inca ma dor toate cele, mi se si umfla picioarele si nu mai zic de durerile de spate mmm. Si somnul e un chin.
LAURA0202
Scris: Thursday, July 27, 2017 1:48 AM
Nivel

Crissy wrote:

Draga mea eu o cunosc pe Oana personal si am incercat regimul ei si crede-ma ca faza cu ADN-ul e doar ca sa sune bine.. sa-ti mai spun ca n-am avut niciodata probleme cu tranzitul si de la regimul ei doar cu laxative si sare amara rezolvam? Ah si de la sarea amara am avut spotting cam 3 saptamani desi la inceput totul era roz si fluffy la fiecare vizita incerca sa ma fure la cantar eu aveam 8 kg date jos si ea o dadea zor cu 13-15 kg, diferenta o calculase ea parca cu procentul de apa/masa musculara si grasime din corp.. Stiu pare draguta si finuta dar e destul de parsiva..

Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
ceau iubita,
mie chiar nu mi s a parut deloc DRAGUTA .
eu, chiar de alimente care sa i faca bine la organismul meu s acuma om vedea, de maine, adica, cred ca ii deja azi, cica incerc sa vad daca pot sa ma tin de programul ei.
AQndreea, e multumita pt sotul ei si chiar mi a sugerat sa o sun dar tinand de ce impresie proasta mi a lasat ea, ca persoana, ca doctor oi vedea mai incolo, chiar nu as vrea sa o sun. cica ne auzim la tel peste 16 zile dar a turuit ca o moara stricata si nu prea am inteles exact totul.
la cat eram de bucuroasa ca o sa mi zica analizele ce alimente ii fac bine corpului mea, tot pe atata is de dezamagita de ea ca persoana. face doar pt bani - nu pt altceva-serios vb .
Cheek Kiss
Gossip
p.s. vezi ca ma apropii si eu sa vin langa tine ras
poate luna viitoare, o sa fe cu noroc Hands
computerlove
campfire
LAURA0202
Scris: Thursday, July 27, 2017 2:01 AM
Nivel

Andia wrote:

Buna carlita, de ceva vreme nu ne-ai mai scris DistanceKiss Ce faci, cum te mai simti?
Nu e sarcina, doar m-a luat durerea de cap dupa ce am citit rezultatul ala acum 2 zile, apoi ieri dimineata m-am trezit cu febra, durere de cap, greata, moleseala si de aia e asa graficul. Dar ovulatia mea a fost in ziua 25 dupa temperatura bazala si nu minte se pare. Asa ca, pentru a fi sigura de ceva, am mers la doctor sa ma vada pt ca tot rau ma simteam si am facut si beta care este doar 0,2. Doar hemoleucograma si alte chestii mi-au iesit aiurea la analize, astept acum sa imi revin. Mai am si carenta de fier, cica trebuie tratament, mai ales ca nu e buna anemia in sarcina.

Mai raman o perioada buna de timp pe aici, nu-i bai :P

Laura, ai intrebat medicul daca poti sa folosesti Carpicon S supozitoare pentru durerile tale?

Cheek Kiss Cheek Kiss DistanceKiss
iubita, inca n am ajuns la gine. marti merg si ti dai seama ca o sa intreb pt ca asa, poate ma mai lasa durerile si o sa putem bebeli linistiti.
lili, nu i chestia ca sa gasim o pozitie, nici n ai idee de cum e , nci macar sa stau eu in vreo poztie anume -fara ca ma doara-nefacand nimika.................. dapai sa mai fac si ceva............
glumesti?
imi doresc sa mor in momentele alea-sincer.
tu, ai dreptate in ceea ce mi spui; mi a si picat un pic cam asa si asa, a doua afirmatie, referitor la profertilu care luam amandoi i ca l am lua degeaba. eu in postarile precedente, chiar am specifcat ca , sper ca luand profertilul asta, sa se mai domoleasca durerile sa pot bebeli linistita si eu.
m am mai gandit ca or fi alte probleme si de aia -durerile xxx, am si facut analizele alea, sperand ca o sa vad ceva. dar ...................... ii totul ok. buna dar atunci eu de ce ma simt asa la ov?
acuma, mergand la monitorizare -poate va sti sa mi spuna gine care e acuza, ca eu nu pot sa ma culc doar pe urechea ca nu prea vrea sa plece la plimbare foliculul ala si de aia , as avea durerile alea-cum mi s a dat oarecum si posibilitatea asta de arspuns de la un alt gine.
noapte buna la toate
campfire
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.