Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2017 Mesaje: 292
|
Multumesc mult si la fel si tie, sanatate din plin. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Cory, ce cadou frumos! Sa ai o sarcina perfecta! |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
|
Felicitari si sarcina usoara!!! Cu siguran?a o sa fie bine o sa vezi . Ma bucur mult de tot pentru tine |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetelor, eu am ajuns la munte. Am plecat de acasa pe o ploaie torentiala, pe drum am prins soare si cand am ajuns aici a inceput sa ninga ca in decembrie o jumatate de ora ai apoi a iesit soarele iar . In alta ordine de idei matusa mea a uitat sa imi spuna ca nu are cablu tv la cabanuta asta unde suntem noi, noroc ca am luat laptopul cu noi . E clar ca trebuie sa ne intoarcem mai multi din concediul asta .
Va pup si spor la bebelit eu cred ca sigur o sa am |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Andia wrote:La mine nu sunt sanse luna asta, am scris in ultimele doua pagini de ce. Dar poate mai vine cineva din urma si ne anunta vreun testulet pozitiv In mod ciudat eu luna asta am simtit intepaturi in stanga dar doctora mi-a zis ca cel mai probabil tot pe dreapta am ovulat... Intepaturile din stanga or fi fost din cauza ca ovarul e lipit de uter si provoaca dureri, cine stie :( Nu mi-a sunat bine deloc cand a zis de aderente. Adevarul e ca am avut niste dureri in partea stanga incepand cu vara trecuta si am crezut ca erau de la anticonceptionalele luate pt o luna, asa ca am renuntat la ele imediat. Eu am o scurgere rozalie/maronie laptoasa asa, nu stiu daca sa declar z1 sau inca nu ... Off m-ai desumflat putin cand mi-ai zis de scurgere ...am citit si in urma :( Pana nu e rosu inca nu declara z1,faptul ca ai ovulat totusi e un semn bun. |
|
| Felicitari!!! Fuguta la beta maine ! |
|

| [quote=maria2013]Cory, ce cadou frumos! Sa ai o sarcina perfecta
| DianaM wrote:Felicitari si sarcina usoara!!! Cu siguran?a o sa fie bine o sa vezi  . Ma bucur mult de tot pentru tine
Mul?umesc mult Diana.Sa va întoarce?i trei din concediu. |
|

| [quote=andrada1983] Felicitari!!! Fuguta la beta maine !
Mul?umesc Andrada.La beta de data asta nu o sa merg pentru ca atât am fost de stresata data trecuta cu beta,ba ca e valoare mica,ba ca nu se dubleaza a?a ca o sa a?tept ecograful.Va pup |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna aspirici cu sclipiciiii va fac cunostinta cu cavalerul meu care de ieri e crestin!!!! Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Lili Eu wrote:Buna aspirici cu sclipiciiii  va fac cunostinta cu cavalerul meu care de ieri e crestin!!!!
Sa fie sanatos Lili. Da va aduca numai bucurii!!! |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Oooo super!!! Felicitari! |
|

Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Felicitari! |
|

Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Lili Eu wrote:Buna aspirici cu sclipiciiii  va fac cunostinta cu cavalerul meu care de ieri e crestin!!!! Sa fie sanatos cavalerul! |
|
| Cory wrote:[quote=andrada1983] Felicitari!!! Fuguta la beta maine ! Mul?umesc Andrada.La beta de data asta nu o sa merg pentru ca atât am fost de stresata data trecuta cu beta,ba ca e valoare mica,ba ca nu se dubleaza a?a ca o sa a?tept ecograful.Va pup Faci cum simti tu ,cel mai important e sa fi linistita pt puiul tau |
|
|