Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:
Nu aveti nici macar o piscina draguta pe acolo?
iubita..... oricum lasa de dorit ce am vazut pe aici prin tara, o gramada de bani si conditii 0 barat. afara is mai putini bani si macar ai conditii frumoase si bune. asta este si oricum , nu prea as avea cu cine cred...........ca el daca ii tot timpul plecat......... om vedea ce si cum.
|
|

| Buna diminea?a fetelor. Sunt pe drum înspre Arad. Declar z1. O zi buna sa aveti
|
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Buna dimineata fetelor! Las cafeluta... Laura, imi lare rau pentru Z1... Sa aveti o saptamana minunata |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| O saptamana frumoasa aspirici! Sa auzim numai vesti bune pe final de luna acuma.
Laura, bafta la doctor, astept vesti ca sunt curioasa cum ti se pare |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| maria2013 wrote:Roxyred, nu trebuie sa iti fie frica! Înainte de procedura am citit ca e recomandat sa iei un calmant, daca nu, citisem ca iti dau ei. Eu voiam sa fac în august histerosalpingografie, dar, intre timp, am aflat ca am mutatiile astea urate ale trombofiliei si tind sa cred ca ele sunt principalul motiv al infertilitatii mele. Mai stau un timp, sa vad daca da randament tratamentul pt trombofilie. Daca si asa bebe va întârzia sa apara, voi continua investigatiile. Si eu am trombofilie...am primit rezultatele de la analize si suna cam asa:
-factor V G1691A(Leiden)-mutant/normal(+/-) -factor V H1299R(R2)-normal/normal(-/-) -Protrombina G20210A-normal/normal(-/-) -factor XIII V34L -mutant/mutant(+/+) -MTHFR C677T-mutant/mutant(+/+) -MTHFR A11298C-normal/normal(-/-) PAI-1 4G/5G-5G/5G
In urma efectuarii analizei,a rezultat ca pacienta este: -heterozigota (genotip mutant pe o singura alela)pentru prezenta mutatiei factorului V G1691A (Leiden) -homozigota pentru mutatia/polimrfismul factoruuui XIII V34L -homozigota pentru mutatia /polimorfismul MTHFR C677T
Astfel,se considera ca pacienta are un risc crescut pentru trombofilie.
Cam asta ar fi....mentionez ca nu am fost niciodata insarcinata,oare aceste mutatii sunt cauza? Ce tratament urmezi tu,?Ai fost vreodata insarcinata? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Îmi pare rau ca ai intrat si tu în clubul asta... Cu rabdare ?i atentie sporita, devenim noi mamici... Eu am avut un avort menstrual în noiembrie... |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Alexis21, cu mutatiile alea cred ca trebuie sa mergi la hematolog sa iti stabileasca tratamentul si sa vada daca mai trebuie sa faci si alte analize. Eu abia ce mi-am facut analizele de trombofilie insa doar cele genetice si mai am cateva ca sa am profilul complet, insa nu am mutatiile mai grave deci probabil nu o sa imi dea injectii... nu ma pricep, o sa merg si eu la doctor abia dupa ce am toate analizele facute. |
|
| LAURA0202 wrote:Buna diminea?a fetelor. Sunt pe drum înspre Arad. Declar z1. O zi buna sa aveti
Sa ai si tu o zi frumoasa! :) Bine ca a venit intr-un sfarsit, asa poti sa ajungi la doctor dupa :P La mine inca nu se arata, mai am nitel de asteptat. |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Andia wrote:
Sa ai si tu o zi frumoasa! :) Bine ca a venit intr-un sfarsit, asa poti sa ajungi la doctor dupa :P La mine inca nu se arata, mai am nitel de asteptat.
Poate astepti vreo 9 luni asa . Incepem galeria fetelor? |
|
| maria2013 wrote:Îmi pare rau ca ai intrat si tu în clubul asta... Cu rabdare ?i atentie sporita, devenim noi mamici... Eu am avut un avort menstrual în noiembrie...
Maria, scuze ca intreb, dar ati facut si cariotip-ul amandoi? |
|
| DianaM wrote:Poate astepti vreo 9 luni asa  . Incepem galeria fetelor?
Nu cred ca e ceva pt ca temperatura mi-a aratat ovulatie in ziua 25 deci teoretic mai e mult si bine pana sa vina... Nu imi fac sperante. In plus, am primit si vesti proaste in legatura cu analizele genetice.... :/
Dar iti multumesc frumos, esti o dulcica |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andia wrote:
Maria, scuze ca intreb, dar ati facut si cariotip-ul amandoi?
Nu am facut. Înca nu am ajuns pana acolo. La ce mutatii am, doctorul meu tinde sa creada ca trombofilia + endometrul subtire sunt cauza... |
|
| maria2013 wrote: Nu am facut. Înca nu am ajuns pana acolo. La ce mutatii am, doctorul meu tinde sa creada ca trombofilia + endometrul subtire sunt cauza...
Am inteles. Eu tocmai am descoperit la el o mutatie care cere neaparat amniocenteza si investigatii genetice la copil, care oricum e posibil sa moara ori la inceput de sarcina ori aproape de nastere daca ia cromozomul ala de la el... Doar daca il ia de la mine ar avea ceva sanse... Si daca e sa se nasca... poate cel mai probabil sa aiba probleme de infertilitate. Noroc ca macar cariotip-ul meu a iesit normal.... dar tot nu e linistitor. Nu ma asteptam sa iasa asa rezultatele... |
|

| Buna fetelor. Deabea acum reusesc sa va scriu si eu ca n am avut timp. Pe drum si cînd vezi cat ii de nepasatoare lumea, proasta, needucata, rautaciosa ....îmi lasa un gust amar in gura. Dar cum avea si tati meu si eu , proverbul ala : "omul nu i prost destul daca nu i si fudul ...." Asta este. Georgiana, mie chiar nu mi pare rau deloc, stiam ca o sa vina pt ca ...am fost cuminte in Italia...ca iuby meu era acasa Andreea, ca impresie. ..n am ce sa zic, la fel ca si prima data , 0 - indiferen?a si acum , a ajuns la - ceva pt ca .... nu mi place de a ca persoana, speram doar ca sa mi fi schimbat ideea/ parerea despre ea dar ... n a fost asa. Nu conteaza asta prea mult , poate ca dr chiar is bube ideile ei ,ceea ce te sfatuieste ea , dar ca si personalitate ....mil a lasat una proasta sigur . Ce vorbesc eu repede dar ma ntrece si ca, haide?i repede ca , fiecare pacient are 15 minute. ... m a lasat rece ...sincer. a bagat o pe a 7 a ,ca viteza si da i înainte. Am foile ce mi le a dat ea dar oricum sigur ca o sa trebuiasca sa o sun ca sa mi explice ceva ce m al în?eles. Pe mine, oricum m a atras faza ca ti face analizele în func?ie de Adn ul tau. Cu exact ce o lipseste la corpul tau. Înafara de doua chestii care n au iesit bune in analize, eu oricum eram informata bine pt ca le facusem si n italia si da ea sa mi spuna ca analizele celeilalte sunt bune si începuse sa mi le e numere da e eu am scutit o repede de deranj , spunându i ca stiu astea ca le am facut si n Italia si cu mâna cum sunt am facut si multe analize care a ok. Mi a dat o gramada de foi si is multe alimente care habar n am de unde le a luat dar nu conteaza asta prea mult,important ii ca sa incep si sa vad si efectul. Pâine,eu am voie 3 felii pe zi , chiar daca nu ma lasa sa manânc pt mine asta nu era o problema. Ideea ii ca tre sa mi cumpar un cântar de bucatarie electronic ca, am unul dar ii la Petro?ani si ciur site pe unde o fi. Si tre sa mi iau de la farmacie sare amara si ea dadea sa mi explice cum ii la gust, i am inchis gura repede pt ca am folosit si din aia odata si stiu si ce gust are . Ii dulce da e dupa aia ....iti dai si sufletul din tine la cât ii de amara. Cica doua zile sa beau sarea aia dimineata si dupa au a mi a dat dieta de trei zile si mai departe dar eu tre sa citeasca înca odata de câteva ori ca sa în?eleg exact ce si cum . Cica ii ereditara a mine si faza cu o mica anemie care eu de mica mi aduc aminte ca ma ducea la injec?ii mama,B1,B2,B6 si B 12. Cica colecistul parca a zis ca ii cu probleme ...nu prea am fost clara nici eu, la ce anume se referea si mi a mai zis si de vit ceva probleme de articulatii , cartilaje.
|
|

| Andia , da , a venit dar cu toate astea ,era putin si cineva. .. era mult prea obosit zilele astea când eu parca eram disponibila dar mna. ... tinand cont ca era si pu?in, deabea la inceput ....am facut si alte chestii. ... cât de cât, mai pu?in, ne am limitat dar asta este. Am sunat o si pe gine si a ramas ca oricum sa merg pe 2 sau pe 4, tre sa ma uit pe mesaj ca sa nu gresesc pt ca i am spus ca eu pe 10, oricum plec înapoi în Italia. Într adevar ,pe 2 august merg la ea dar o sa fiu în z 10 si hmmmm ii ciudat oricum. Pe partea ailalta dr urolog, când am fost cu al meu , se asteapta ca în astea 3 luni sa si ramân ,stiind ca luam si Profertil amândoi ....om vedea ce se va intampla ...
|
|
|