Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Roxyred wrote: Buna fetelor!Se poate sa-mi spune?i daca Hsg doare ?i cam cât costa fiindca pe internet nu am în?eles exact... ?i care se face primul Hsg sau histeroscopia? Daca ?ti?i vreun doctor ginecolog bun în Bucure?ti va rog sa mi spune?i
Buna, eu inca nu am facut HSG, poate sa doara sau sa nu doara deloc, depinde daca sunt trompele infundate cred. Nu am idee cat costa, depinde unde il faci, la spital sau privat si nu sunt sigura daca e decontat prin casmb. De histeroscopie stiam ca e decontata, daca o faci la spital desigur. Medici, hm, eu merg la Regina Maria si sunt vreo doi medici pe mana carora m-as lasa, daca nu chiar mai multi pt un HSG :)
Hm, inca nu apar semne de z1, ciudat. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2017 Mesaje: 25
| Andia wrote:
Buna, eu inca nu am facut HSG, poate sa doara sau sa nu doara deloc, depinde daca sunt trompele infundate cred. Nu am idee cat costa, depinde unde il faci, la spital sau privat si nu sunt sigura daca e decontat prin casmb. De histeroscopie stiam ca e decontata, daca o faci la spital desigur. Medici, hm, eu merg la Regina Maria si sunt vreo doi medici pe mana carora m-as lasa, daca nu chiar mai multi pt un HSG :)
TTC:1 an Analize bune,urina, VSH,fibrinogen,TGO,TGP,Progesteron,CA 125 ca ma suspecta de endometrioza,din fericire a ie?it ok ?i asta,plus Chlamidia IG a,IG g ?i IG m ?i spermograma lui a ie?it Ft ok.nu am avut vreodata vreun avort sau sarcina. Acum 3 luni aproape doctora mi a zis k peste câteva luni daca nu raman sa merg sa mi fac histeroscopie sau hsg,nu ?in merginye exact deaceea am ?i întrebat de amândoua, dar sa vada daca nu cumva trompele sunt infundate.S?ii cumva cât costa hsg la regina Maria? |
|
| Roxyred wrote: TTC:1 an Analize bune,urina, VSH,fibrinogen,TGO,TGP,Progesteron,CA 125 ca ma suspecta de endometrioza,din fericire a ie?it ok ?i asta,plus Chlamidia IG a,IG g ?i IG m ?i spermograma lui a ie?it Ft ok.nu am avut vreodata vreun avort sau sarcina. Acum 3 luni aproape doctora mi a zis k peste câteva luni daca nu raman sa merg sa mi fac histeroscopie sau hsg,nu ?in merginye exact deaceea am ?i întrebat de amândoua, dar sa vada daca nu cumva trompele sunt infundate.S?ii cumva cât costa hsg la regina Maria?
Vad pe site-ul lor ca e 1100 ron dar imi pare mult prea scumpa. Mai verifica unde se poate face si daca se poate deconta prin casa de asigurari de sanatate. Cu HSG-ul nu vezi daca ai polipi endometriali ca la histeroscopia exploratorie. Dar stiu sigur sigur ca histeroscopia se deconteaza la spital. Cred ca intai as incerca un HSG totusi, nu stiu... |
|

| Andia wrote:
Vad pe site-ul lor ca e 1100 ron dar imi pare mult prea scumpa. Mai verifica unde se poate face si daca se poate deconta prin casa de asigurari de sanatate. Cu HSG-ul nu vezi daca ai polipi endometriali ca la histeroscopia exploratorie. Dar stiu sigur sigur ca histeroscopia se deconteaza la spital. Cred ca intai as incerca un HSG totusi, nu stiu...
Mul?umesc pt raspuns,e Ft scump Hsg,nu ma asteptam sa fie chiar a?a scump o sa vad ce mi recomanda doctora... |
|

| LAURA0202 wrote:Eu, am facut - in Italia, histerosalpinografia - cu substanta de contrast si a durut tareeeeeeeeeeeeee, cunosc si altele care le a durut si una care n a simtit nimika, asta depinde de fiecare corp banuiesc. Aici, nu stiu care se face prima-sincer. Aoleu...mi-e frica deja :-))) Am citit pe net ?i cica hsg se face prima ,apoi histeroscopia ?i laparoscopia...Daca e cazul |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Roxyred, nu trebuie sa iti fie frica! Înainte de procedura am citit ca e recomandat sa iei un calmant, daca nu, citisem ca iti dau ei. Eu voiam sa fac în august histerosalpingografie, dar, intre timp, am aflat ca am mutatiile astea urate ale trombofiliei si tind sa cred ca ele sunt principalul motiv al infertilitatii mele. Mai stau un timp, sa vad daca da randament tratamentul pt trombofilie. Daca si asa bebe va întârzia sa apara, voi continua investigatiile. |
|

| maria2013 wrote:Roxyred, nu trebuie sa iti fie frica! Înainte de procedura am citit ca e recomandat sa iei un calmant, daca nu, citisem ca iti dau ei. Eu voiam sa fac în august histerosalpingografie, dar, intre timp, am aflat ca am mutatiile astea urate ale trombofiliei si tind sa cred ca ele sunt principalul motiv al infertilitatii mele. Mai stau un timp, sa vad daca da randament tratamentul pt trombofilie. Daca si asa bebe va întârzia sa apara, voi continua investigatiile. Uff,ce analize se fac pt trombofilie,sa ?tiu ?i eu daca le- facut sau nu ? Mult succesul cu tratamentul,sa auzim numai de bine |
|

| Roxyred wrote:Uff,ce analize se fac pt trombofilie,sa ?tiu ?i eu daca le- facut sau nu ? Mult succesul cu tratamentul,sa auzim numai de bine Eu am facut pachetul de baza pentru depistarea riscului de trombofilie de la Bioclinica. A inclus: Factorul II, V Leiden, XIII, MTHFR, gena Pai, Rezistenta la proteina C. |
|

| Pe lânga cele amintite, mai am de facut cele pt trombofilie dobandita (sindromul antifosfolipidic). |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| LAURA0202 wrote:buna dimineata fetele. Andia ,  , chestia cu lasatul de fumat ii cam un pic grea si totul ii in capul nostru. stiu asta. dar trebuie sa fi decisa, sa vrei cu adevarat-asta ii corect. de tigare electronica .......... stiu ac am incercat si noi si ............n a mers. al meu s a lasat de fumat, cand l am cunoscut eu in 2004, fara nimika doar ac acuma ii trebe un ajutor, a incercat si ceroti/plasturi o perioada dar nimika.... acuma trebe doar as vrea si el 100%. eu, o luna n am fumat, atunci cand a murit tati, 2016 si ac sa nu mai zic ca in 2006, dupa ce m am trezit din coma, dupa aproape 3 luni, corpului meu-sigur nu i mai trebuia dar eu, mi am adus aminte ca fumez si le am relat. Andreea06, felicitari pt sotul tau, burtica lui , a plecat, misto. Tot la aceeasi dr am si eu programare, pe 24, luni, tre sac merg la Arad ca sa mi dea ce am voie sa mananc si ce nu. Nu stiu ce se intampla cu corpul meu, ar fi trebuit sa vina cm dupa calcule dar nimika, oare sa aiba deaface Profertilul care il iau? ca sa mareasca durata cm ului? sa vedem, cand vine si daca iar o sa tina doar 2 zile. ce lunga ii casuta asta, eu tot asteptam ca sa nu mai fim aici dar ..... tot aici suntem- bun si asa.
Merci Laura, si eu ma bucur pentru el si ca are atata vointa, il admir mult, ca e greeea asa.. eu nu stiu daca as rezista. Da, e cu cantarit tot.. si nu sunt portii mari deci cred ca ai manca tot.
Vezi ca poza ce ti-am trimis-o nu era cu sotul meu, ci un alt domn care a postat pe fb progresul lui in 2 luni... i-a disparut burtica asa, puf. Super tare oricum.. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Roxyred wrote: Aoleu...mi-e frica deja :-))) Am citit pe net ?i cica hsg se face prima ,apoi histeroscopia ?i laparoscopia...Daca e cazul
Mie mi era Frica si mi e înca de laparoscopie . N ar mao trebui sa fie nevoie înca sau deocamdata |
|

| Andreea06 wrote:
Merci Laura, si eu ma bucur pentru el si ca are atata vointa, il admir mult, ca e greeea asa.. eu nu stiu daca as rezista. Da, e cu cantarit tot.. si nu sunt portii mari deci cred ca ai manca tot.
Vezi ca poza ce ti-am trimis-o nu era cu sotul meu, ci un alt domn care a postat pe fb progresul lui in 2 luni... i-a disparut burtica asa, puf. Super tare oricum..
Depinde si ce as avea voie sa manânc pt ca eu sunt diferita, mai bine prefer sa ramân flamanda decat sa manânc ceva ce nu mi place sincer. Nici mie nu prea mi ieseau calculele cu so?ul tau pt ca n are doua luni înca de când a a apucat. Asa mi aduc si eu aminte când mi ai spus. Sincer. ...la cate analize mi am tot facut eu în ultimii ani,..... sânge, ecografi ,radiografie etc. ..faza cu ,Rmn , Tac etc chiar nu o facusem Adn ul din cauza pre?ului dar m am decis când deja din dr mi au cam spus si ca ar fi din cauza alimenta?iei sa ma simt asa ... si spre sa reusesc si eu pt ca de dat jos din kg, ... as avea de dat o caru?a .... vrei 15-16 , daca ii sa nu exagerez. Probabil .... ar fi fost mai simplu , daca se putea sa beau niste solu?ii de alea gen Mr. Musculo care i pt desfundat ?evile DAR NU SE POATE PT CA SIGUR MA DESFUNDAM DE TOT Întrebare pt toate ,în special cele care au folosit Profertil ul la femei, se poate ca sa se lungeasca cm ul Ca. ..prostii n am facut cu nimeni , mai ales ca nu eram în tara la iubi meu ....si la cât ii de obosit sincer .... nu stiu daca va putea fi vreodata ceva .... lucreaza n fiecare sfânta zi si când ii liber. ...merge la ciubucuri....mici lucrari ce le mai ia. Ii ok ca s niste bani pt ca, chiar azi glmeam când am fost sa vada o lucrare , am mers cu el pt ca el batuse deja o bere si conduceam eu, vorbind cudnul de pre?, glumeam, ca asa, tu fa bani ca are cine sa i cheltuiasca
 Andia, la tine au venit uratii?
|
|
| LAURA0202 wrote:Depinde si ce as avea voie sa manânc pt ca eu sunt diferita, mai bine prefer sa ramân flamanda decat sa manânc ceva ce nu mi place sincer. Nici mie nu prea mi ieseau calculele cu so?ul tau pt ca n are doua luni înca de când a a apucat. Asa mi aduc si eu aminte când mi ai spus. Sincer. ...la cate analize mi am tot facut eu în ultimii ani,..... sânge, ecografi ,radiografie etc. ..faza cu ,Rmn , Tac etc chiar nu o facusem Adn ul din cauza pre?ului dar m am decis când deja din dr mi au cam spus si ca ar fi din cauza alimenta?iei sa ma simt asa ... si spre sa reusesc si eu pt ca de dat jos din kg, ... as avea de dat o caru?a .... vrei 15-16 , daca ii sa nu exagerez. Probabil .... ar fi fost mai simplu , daca se putea sa beau niste solu?ii de alea gen Mr. Musculo care i pt desfundat ?evile  DAR NU SE POATE PT CA SIGUR MA DESFUNDAM DE TOT Întrebare pt toate ,în special cele care au folosit Profertil ul la femei, se poate ca sa se lungeasca cm ul Ca. ..prostii n am facut cu nimeni , mai ales ca nu eram în tara la iubi meu ....si la cât ii de obosit sincer .... nu stiu daca va putea fi vreodata ceva .... lucreaza n fiecare sfânta zi si când ii liber. ...merge la ciubucuri....mici lucrari ce le mai ia. Ii ok ca s niste bani pt ca, chiar azi glmeam când am fost sa vada o lucrare , am mers cu el pt ca el batuse deja o bere si conduceam eu, vorbind cudnul de pre?, glumeam, ca asa, tu fa bani ca are cine sa i cheltuiasca  Andia, la tine au venit uratii?
Cred ca orice supliment este posibil sa deregleze cumva ciclul sau poate caldura, stresul, orice! Nu-ti face griji, vine el. La mine nu au venit si m-am bucurat ca am putut sa stau si eu linistita la plaja dar in continuare ma doare rau spatele si burta, mai ales daca stau in picioare. Sa vedem daca trec si de ziua de maine, apoi poate sa vina mai spre seara asa :))) |
|

| Andia wrote:
Cred ca orice supliment este posibil sa deregleze cumva ciclul sau poate caldura, stresul, orice! Nu-ti face griji, vine el. La mine nu au venit si m-am bucurat ca am putut sa stau si eu linistita la plaja dar in continuare ma doare rau spatele si burta, mai ales daca stau in picioare. Sa vedem daca trec si de ziua de maine, apoi poate sa vina mai spre seara asa :)))
n am mai patit o asa , sa ma dereglez dar toate au un inceput nu?
stiu ca noi doua, eram cam la o zi diferenta una de alta. eu , sincer, am gandeam ca poate reusesc ca sa merg si la monitorizare acuma pana nu plec- asta este......... ma bucur pt tine ca esti la mare........ as merge si eu undeva sa fac o baie , ca eu de soare ma ascund, imi place apa, nu soarele doar ca anul acesta.............. nu cred ca vom mai vedea noi marea, acuma ca suntem in tara, is multi km-100 dus intors, in Italia erau 300 dus intors si ne convenea sincer dar aici?????????? asta este
|
|
| LAURA0202 wrote:n am mai patit o asa , sa ma dereglez dar toate au un inceput nu? stiu ca noi doua, eram cam la o zi diferenta una de alta. eu , sincer, am gandeam ca poate reusesc ca sa merg si la monitorizare acuma pana nu plec- asta este......... ma bucur pt tine ca esti la mare........ as merge si eu undeva sa fac o baie , ca eu de soare ma ascund, imi place apa, nu soarele doar ca anul acesta.............. nu cred ca vom mai vedea noi marea, acuma ca suntem in tara, is multi km-100 dus intors, in Italia erau 300 dus intors si ne convenea sincer dar aici?????????? asta este
Nu aveti nici macar o piscina draguta pe acolo? |
|
|