Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andia wrote:
Cati ani ai? Se poate obtine sarcina si la valoarea asta, nu dispera. Si poate daca ai cumva deficienta de vitamina D iese mai mica un pic valoarea. Unde ai facut analiza? eu am fost la un laborator ce a trimis-o la Bioclinica. Nu are ce mare lucru sa iti spuna medicul... doar ca trebuie sa te grabesti un pic, nu sa mai astepti ani intregi pana sa vina bebeii...
Analizele le-am facut la bioclinica...abia am implinit 32 de ani...stiu ca medicul nu-mi poate face mare lucru...doar ca oricum trebuie sa merg la consult, nu am mai fost din octombrie, si ma gandesc ca imi va prescrie ceva... Va multumesc fetelor pentru incurajari |
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andia wrote:Chiar au efect, dar intreaba un medic daca e ok sa le folosesti. Le gasesti in Romania, nu cred ca si in Italia. Din cate stiu eu, nu au contraindicatii. Uite cate ceva despre supozitoare http://www.carpicon.ro/default.asp?appid=1545&news=10436Deci e Carpicon S - crema solida scrie pe cutiuta mea, cred ca are 10 supozitoare in ea. Cervugid-ul la fel, e bun, dar intreaba medicul.
mersi iubita. cand o sa merg la gine pt monitorizare o sa o intreb ce mi recomanda si ce as putea lua eu.
|
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/10/2017 Mesaje: 118
| Alexa3303 wrote:Multumesc, multumesc, sa trecem toate cate mai repede in grupul de gravidute! :) Nu stiam ca aspenterul ajuta la fertilitate, ma gandesc sa incerc si eu combinatia, suna bine. Stiti cumva un leac, eventual natural pentru imbunatatirea morfologiei spermei, sa fie in numar mare normali?
Nuu, Aspenter iau fiindca am trombofilie.celelalte ajuta da, iar pt barbati nu stiu nimic dar am citit ca vitamina E si mai multe vitamine ar fi ok pt ei însa nu sunt doctor si la barbati nu ma pricep. Dar pt tine poti lua vitamina E, C si acid folic. Eu zic ca ajuta. |
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Mgeorgiana85 wrote:Analizele le-am facut la bioclinica...abia am implinit 32 de ani...stiu ca medicul nu-mi poate face mare lucru...doar ca oricum trebuie sa merg la consult, nu am mai fost din octombrie, si ma gandesc ca imi va prescrie ceva... Va multumesc fetelor pentru incurajari
Multi inainte :) Pentru AMH nu iti poate prescrie nimic, el nu creste, doar scade in timp... dar presupun ca va apucati sa vedeti de ce nu iese nimic si face investigatii mai complete :)
O sa fie bine, ai sa vezi :) |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andia wrote:
Multi inainte :) Pentru AMH nu iti poate prescrie nimic, el nu creste, doar scade in timp... dar presupun ca va apucati sa vedeti de ce nu iese nimic si face investigatii mai complete :)
O sa fie bine, ai sa vezi :)
Stiu ca nu-mi poate prescrie nimic pentru AMH, dar va trebui sa vedem ce se poate face in cazul fazei luteale scurte...este posibil sa am si deficit dr vit D..avand in vedere ca toata viata am avut probleme cu lipsa de caldiu si vit d, am avut toate bolile posibile cand am fost mica, inclusiv am suferit de rahitism... De moment iau doar acid folic si vedem ce spune...acum mergem inainte, nu avem ce face...
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Georgiana, desi rezultatul nu e cel asteptat, nu te descuraja! Incercati sa va asigurati ca sunt ok celelalte analize si...nu pierdeti timpul! Rezultatul acesta trebuie sa fie doar un imbold sa urgentati, nu sa va drscurajati! |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Uite ce am eu!!! Doamne, niciodata nu a fost in z 16 asa
![]() lixandra_alexandra attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| lixandra_alexandra wrote:Uite ce am eu!!! Doamne, niciodata nu a fost in z 16 asa ![]()
Spor la bebelit! Sa ne aduci unul la fel si peste doua saptamani! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| lixandra_alexandra wrote:Uite ce am eu!!! Doamne, niciodata nu a fost in z 16 asa ![]() Sa fie cu noroc! Spor la treaba! |
|

| DianaM wrote:Spor la bebelit!  Sa ne aduci unul la fel si peste doua saptamani!
Sa dea Dumnezeu |
|
| LAURA0202 wrote:mersi iubita. cand o sa merg la gine pt monitorizare o sa o intreb ce mi recomanda si ce as putea lua eu.
Da, scrie-ti pe foaie cele doua nume pentru supozitoare si ovule si vezi daca ti le recomanda, ca unii nu se gandesc la astea deloc... doar sa ii intrebi tu. Ovulele e de recomandat sa le folosesti si tu dupa ce trece menstra pana in preajma ovulatiei, curata locul, scapa cam de orice inflamatii si vaginite nespecifice. Carpicon S poate fi folosit oricand cred eu, nu deranjeaza si supozitoarele sunt micute, mie par ca imi daduse doua pe zi si in 2 zile m-au lasat durerile care nici nu stiu de unde le aveam ca la eco nu iesea nimic.
Fetelor, ati folosit si voi vreunul dintre acestea? Sunt bune, nu? |
|

| maria2013 wrote: Sa fie cu noroc! Spor la treaba!
|
|
| lixandra_alexandra wrote:Uite ce am eu!!! Doamne, niciodata nu a fost in z 16 asa ![]()
Hai lixandra!! :)) trebuie sa umpleti casuta de gravidute acum ca deja sunt fete care ori pleaca in curand ori mai au doar jumatate de sarcina :)
Ce bine ar fi sa fie corect graficul meu si sa nu imi vina acum in weekend sa ma duc si eu linisita la mareeee. Mai vine cineva in Vama? :P
Mi-am luat porumb de fiert, yummmmm..... |
|

| Andia wrote:
Hai lixandra!! :)) trebuie sa umpleti casuta de gravidute acum ca deja sunt fete care ori pleaca in curand ori mai au doar jumatate de sarcina :)
Ce bine ar fi sa fie corect graficul meu si sa nu imi vina acum in weekend sa ma duc si eu linisita la mareeee. Mai vine cineva in Vama? :P
Mi-am luat porumb de fiert, yummmmm.....
Distractie placuta. Si eu plec pe 31 la mare ai atunci cred ca vin si uratii |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| lixandra_alexandra wrote: Distractie placuta. Si eu plec pe 31 la mare ai atunci cred ca vin si uratii
Poate nu mai vin |
|
|
|