Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 1:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
andrada1983 wrote:
Buna dimineata fete dragi hearts
Nu am mai scris de ceva vreme ,insa v-am citit zilnic SimplyLove

Bun venit noilor aspirici,va doresc sa va mutati cat mai repede la gravidute.
Imi pare rau pt cele cu z1 ,capul sus caci va veni si randul nostru grup

In luna asta m-am decis sa nu mai fac teste de ovulatie si tocmai acum am dubiile mele cu ovulatia pale
Dupa dureri as fi ovulat cred ca ieri in z14(cea ce ar fi neobisnuit pt mine),dar am zis ca totusi "bagam carbuni " macar inca o sap dupa presupusa ovulatie.

Ce tare. Nu conteaza, bebeliti si voi in continuu si incearca sa iti iei temperatura bazala. La mine chit ca nu iau la aceeasi ora si ma ridic din pat si o iau acolo imediat, tot este relevanta, ca m-am obisnuit cu temperaturile de dinainte si de dupa ovulatie. Macar stiu ca se intampla. Din pacate aflu cam tarziu de ovulatie, cand deja a trecut :D
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 1:06 PM
Nivel

zgubyro wrote:
La mine s-a dus si luna asta :(, Z1, la 23 de zile de la ultimul. Nu inteleg ce mi s-a dereglat in halul asta, de la 31 de zile. Si asta numai de cand ne-am hotarat sa incercam. Cred ca si psihic afectam. La celelalte sarcini habar nu am avut ca am ramas, am incercat si noi asa prin ziua 16-17 (eram numai jumate hotarati), si culmea la amamndoua s-a prins din prima. Uitasem complet, mi-am dat seama numai cand mi-a intaziat. Acum ma gandesc numai la asta si cred ca asta e motivul..... ma stresez prea tare. O zi faina.

Si pe mine m-au dereglat incercarile, stresul, eco si analizele de sange si diverse controale. O sa isi revina cred. Important e ca totusi are loc ovulatia, nu?
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 1:09 PM
Nivel

meme wrote:

sunt inca in asteptarea ciclului, momentan z25, de maine poate aparea oricand... in rest am prins a patra raceala pe anul asta Hilar

chiar ma gandeam ca o aspirica a scris mai demult, ca parca tot in asteptare suntem vesnic: ba sa vina ciclu, ba sa merg la doctor, ba sa testez... chiar trebuie sa imi revizuiesc modul in care vad lucrurile, si sa nu uit sa si traiesc ras oricum, sunt cel mai zen si linistita, cum nu am mai fost cel putin in ultimul an... si am observat ca si daca ma stresez si daca nu, tot la fel e... poate ca sunt mai zen ca macar am plan de bataie de la doctorita, insa intr-un fel, sunt si mai nepasatoare... presimt ca tot la laparoscopie ajung, nu stiu de ce... insa nu cred ca va fi mai devreme de octombrie anul acesta (depinde daca schimb jobul sau nu)... asa ca mergem inainte, nu?

De ce depinde laparoscopia de schimbarea job-ului?
Serios acum, ai incercat sa iei temperatura bazala? Poate totusi ovulezi si nu prinzi cu teste de ovulatie momentul? La eco de multe ori nu se poate vedea cu certitudine ca ai ovulat sau nu, am patit de cateva ori cu toate ca eu stiu sigur ca ovulam dupa intepaturile la ovare si temperatura.
andrada1983
Scris: Sunday, April 23, 2017 1:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Andia wrote:

Ce tare. Nu conteaza, bebeliti si voi in continuu si incearca sa iti iei temperatura bazala. La mine chit ca nu iau la aceeasi ora si ma ridic din pat si o iau acolo imediat, tot este relevanta, ca m-am obisnuit cu temperaturile de dinainte si de dupa ovulatie. Macar stiu ca se intampla. Din pacate aflu cam tarziu de ovulatie, cand deja a trecut :D

Nu iau temperatura din pacate ,dar apropo de temperaturi si grafice,al tau grafic arata foarte frumos hearts ...daca se mentine tot asa cred ca ne dai o veste buna foarte curand yes
Ps. si apropo de ce tare e ca cred ca ovulez in z14,mai tare mi se pare faptul ca ovulez cu acelasi ovar ca luna trecuta :)))....how cool is that ?:))))
zgubyro
Scris: Sunday, April 23, 2017 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Andia wrote:

Si pe mine m-au dereglat incercarile, stresul, eco si analizele de sange si diverse controale. O sa isi revina cred. Important e ca totusi are loc ovulatia, nu?

La ultimul control in 03 aprilie, mi-a zis ca am avut o ovulatie recenta, (deci a fost la sf lui martie). Luna asta nu stiu, dar o sa-mi iau si eu niste teste de ovulatie sa vad ce si cum.
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 3:28 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

Nu iau temperatura din pacate ,dar apropo de temperaturi si grafice,al tau grafic arata foarte frumos hearts ...daca se mentine tot asa cred ca ne dai o veste buna foarte curand yes
Ps. si apropo de ce tare e ca cred ca ovulez in z14,mai tare mi se pare faptul ca ovulez cu acelasi ovar ca luna trecuta :)))....how cool is that ?:))))

La mine nu sunt sanse luna asta, am scris in ultimele doua pagini de ce. Dar poate mai vine cineva din urma si ne anunta vreun testulet pozitiv computerlove

In mod ciudat eu luna asta am simtit intepaturi in stanga dar doctora mi-a zis ca cel mai probabil tot pe dreapta am ovulat... Intepaturile din stanga or fi fost din cauza ca ovarul e lipit de uter si provoaca dureri, cine stie :( Nu mi-a sunat bine deloc cand a zis de aderente. Adevarul e ca am avut niste dureri in partea stanga incepand cu vara trecuta si am crezut ca erau de la anticonceptionalele luate pt o luna, asa ca am renuntat la ele imediat.

Eu am o scurgere rozalie/maronie laptoasa asa, nu stiu daca sa declar z1 sau inca nu ...
LAURA0202
Scris: Sunday, April 23, 2017 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
meme wrote:

Laura, nu se cere nici o specializare! Sunt pozitii ideale, mai ales pentru vorbitori de limbi straine (daca vorbim de o multinationala), si nu necesita experienta. Mult succes!

Meme, mersi mult. O sa ma informez. O zi cât mai placuta va doresc.
Mie , mi a parut un pic rau ca n a putut fi si iubi cu noi azi la gratar. Unde fusesem anul trecut împreuna dar .....el e în ?ara acuma si ....daca se încalze?te timpul, o sa mergem e la Rm la un gratar, numai ca lumea nu prea mai face ie?irii de astea. Mergem oricum când ajung eu , daca tine vremea cu noi ,pe 21 mai ne chefuim putin asa de ziua noastra de nume.
Cheek Kiss
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 5:30 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Meme, mersi mult. O sa ma informez. O zi cât mai placuta va doresc.
Mie , mi a parut un pic rau ca n a putut fi si iubi cu noi azi la gratar. Unde fusesem anul trecut împreuna dar .....el e în ?ara acuma si ....daca se încalze?te timpul, o sa mergem e la Rm la un gratar, numai ca lumea nu prea mai face ie?irii de astea. Mergem oricum când ajung eu , daca tine vremea cu noi ,pe 21 mai ne chefuim putin asa de ziua noastra de nume.
Cheek Kiss

Laura, dar tu locuiesti in Italia si vrei sa te muti inapoi in Romania de tot ( eu am inteles ca te gandesti sa cauti job in Romania...) sau va veti muta impreuna in Italia intr-un final? Daca vrei sa stai in Italia, nu ar trebui sa gasesti un loc de munca acolo cand vei putea lucra? Presupun ca vorbesti bine limba lor deja.
Cory
Scris: Sunday, April 23, 2017 6:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
Un cadou frumos de ziua mea.Sper sa stea cu mine, sa nu mai fuga.topai dance yes

Cory attached the following image(s):
img_20170423_091705.jpg

alina89
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Cory wrote:
Un cadou frumos de ziua mea.Sper sa stea cu mine, sa nu mai fuga.topai dance yes

Yuhuu. Ce intensa e liniuta si ce cumintica ai stat fara sa ne dai nici un semn Hilar

Felicitariii!!! Doamne ajuta sa stea cumintica de data asta Hands dance
Cory
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:09 PM
Nivel

alina89 wrote:

Yuhuu. Ce intensa e liniuta si ce cumintica ai stat fara sa ne dai nici un semn Hilar

Felicitariii!!! Doamne ajuta sa stea cumintica de data asta Hands dance

Mul?umesc mult!Sincer am stat cumin?i ca fiindca am fost foarte racita.De asta îmi e ?i teama, pentru ca am avut ?i febra mare dar atunci nu cred ca era fixat(ziua 4 dpo).uff
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:12 PM
Nivel

Cory wrote:

Felicitari! SimplyLove
loredanay
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/27/2016
Cory wrote:

Felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si multa sanatate!!!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Cory
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:36 PM
Nivel

Andia wrote:

Felicitari! SimplyLove

Mul?umesc mult!Cheek Kiss
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2016
Cory wrote:

ce pozitiv frumos si clar! felicitari! in a cata zi dpo esti? ras pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.