Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 12:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Dana_ wrote:

Off imi pare rau
Mai repeti analizele si luna viitoare? Daca e tot asa eu zic ca trebuie ceva tratament . Ai mai fost la dr?

Am fost cu rezultatele, da. S-a uitat la progesteron si a zis ca daca transformam in pg/mL iese cam 11 si ca nu crede ca este o problema, tinand cont ca ar trebui sa fie >15 la 7 zile dpo. A zis ca pot lua utrogestan doar ca ea nu imi recomanda, mai ales ca oricum se schimba valorile hormonale de la o luna la asta. De asemenea, mi-a spus sa fac analizele pt partener neaparat, ca nu la mine este problema din cate se vede. Dupa eco tv unde se vedea ovarul stang lipit de uter (e asa de ceva vreme, toti medicii s-au chinuit sa il verifice la fiecare eco) mi-a zis ca e posibil sa se fi format aderente, ceva... Sper ca nu!

As repeta analizele si luna asta totusi, sa vad cum evolueaza totul, dar parca vad ca e cam degeaba. Sau daca tot asa mica e valoarea progesteronului... sa suplimentez nitel, dar mi-e sa nu imi dau peste cap organismul ca pana la urma e tratament hormonal. Am luat Vitex, am vazut ca ajuta si pe partea asta cu estrogenul si progesteronul.

Eu mai am de facut doar HSG pe partea de verificari insa nu are rost pana nu aflam cauza spermogramei proaste si pana nu se imbunatateste. Nici nu stiu unde sa ma duc, daca sa o repet tot acolo la clinica Genesys - dr embriolog Mioara Matei sau in alta parte.

Am tot intrebat inainte pe aici daca stie cineva unde sa merg sa faca el ecografia testiculara, dar nu am primit raspuns.

Spotting incoming, yay!
LAURA0202
Scris: Sunday, April 23, 2017 12:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
LAURA0202 wrote:

Aura, eu stiam ca nu va fi nimica dar parca ma tenta ideea ca as fi asa norocoasa .... asta este.... acuma macar stiu cam ce am de facut. Cum a zis si Meme , bine ca n am fost de acord cu IA ul asa fara nici o explica?ie clara. Noroc ca am trimis un mail la clinica cu toate raspunsurile noastre si atunci am aflat ca tre sa sun luni ca sa mi trimita raspunsul al doilea pe mail si tot atunci o sa i le dea de ului si sa vedem de mi raspunde. ( el va vedea si al doilea rezultat al lui, fiind facuta acolo analiza, amândoua )
De abia astept sa vad ce mi va raspunde si cum am zis si eu dinainte; pe 2.05 am program are aici pt prolactina marita, o sa arat toate analizele noastre si voi avea si a doua parere .
Uffaaa..... nu mi aduceam aminte care era a treia varianta DAR GANDINDU MAI BINE. .... e si raspunsul dr Grigora? care mi a monitorizat ovulatia, anul trecut înainte de accidentul meu si care astepta raspunsul analizelor mele. ...eu, spunându i ca al meu pare sa nu aiba nici o problema doar ca acuma va avea raspunsul la analizele lui,alaturi. Vom vedea ce mi va raspunde si el. Din 3 variante. ...sigur o sa am eu ce sa ma decid , întâi ma gândesc eu bine bine si dupa aceea o sa i dau si la al meu dreptul sa si zica si parerea lui, pt ca dupa el,eu eram problema, nicicum el dar am vazut ce a iesit doar de la o analiza. Ma cam doarme sufletul gândindu ma la cum va fi al doilea raspuns DAR .....macar atunci vom sti exact si in functie de ce zic doctorii ca am putea face ca sa rezolvam problema în final.
Eu una stiu sigur ce tre sa fac.... sa slabesc cumva pt ca mi se pare ca ma apropii de 80 fara sa mi dau seama . Si hormonii sigur postere avea ceva de ..... pt care am si luat atâtea kg in plus.
Cheek Kiss

Continuare. ..... revin , Aura, spuneai ca bebe o sa vina când o sa fie terenul pregatit DAR AM DUBIILE MELE.... la cate probleme am oarecum sau avem.... lasa de dorit....poate ca asa ne e sortit , sa nu fie bebe niciodata .
Când ma gândesc ca. ... atunci când sunt în România , când am fost , parea totul sa de linistit, calm si m am întors aici .... si iara începe alergatura. ..
Tre sa merg la spital sa mi iau raspunsul la un RM care l am facut la cap pt ca am vrut sa fiu sigura ca nu ramân cu urmari la cap, si vorbesc foarte serios pt ca eu ,la accidentul in care am fost in coma aproape 3 luni, am avut nspe hematoame pe creier care s ai evaporat singure , erau gen cum e la ?igare pe filtru, punctulete alea micu?e, asa era la mine pe creier si acuma cu accidentul din decembrie..... n as vrea sa ma trezesc vreodata ca ..... se face ...nu stiu ce pt ca n am bagat de seama când trebuia. ...au fost si cazuri de asta si nu vreau sa fac parte si eu din ele.
Am de facut atâtea de multe chestii, a sfarsitul lui mai, tre sa mi iau si rezultatul de la Paptest si cam tot atunci as avea de facut un mic intervent, care l am amânat din ianuarie, din cauza accidentului meu si care nu sunt sigur ca o sa l fac, poate ca o voi reprograma ....nu stiu exact, depinde de cum ma sînt eu, cu toate ca si logodnicul meu si sora mea, si mama îmi spun ca ar fi bune sa l fac, sa nu mai evit pt ca poate va fi mai mare sau ani rau, tot mutand o pe mai încolo. Sa va explic despre ce intervent ii vorba, unchiul meu si sora mea si tati au avut ceva de genul asta. Unchiu si soramea, sigur e ce ca ereditar, au avut,în pielea capului crescut ca un cucui, un fel de grasime, ciste cica aici o se zice. Unchiul meu, a tot evitat si ala ,tot a crescut... pana când a inceput sa l deranjeze si a trebuit sa l scoata. A fost un mai dificil pt ca si dr ii i au spus ca a asteptat cam mult, îsi facuse o radacina cam mare. L a scos în final. Sora mea ,a avut unul, a mers la dr,i a dat trimitere la chirurgie si a scos si ea,neasteptate atâta de mult ca si unchiu. Dar la câtva timp , i a aparut si al doilea, a mai asteptat putin si l a scos si pe ala DAR ...... problema ii alta, adica is mai multe cum ar veni. Ma epileaza in cap hohot , adica îmi va taia parul din locul respectiv, îmi va face anestezie cica ca sa nu simt si dupa aia ..o sa ma coase. Peste 7-10-14 zile, decid ei când .... va trebui sa ma reîntorc ca sa mi scoata stele. Dar când eram eu aici,la ea, în decembrie, dupa accidentul meu, mi s au desfacut sireturile,la papuci si am rugat o sa mi le faca la loc.... ca eu eram doar cu o mâna, ..... vai de via?a mea.... s a aplecat si atunci am vazut ca erau doua semnulete/ punctulete, unde nu i ba mai parul si nu i va mai creste niciodata. ... si asta n a cam speriat....pe langa faza ca eu oricum sunt supersperiata .....la prin cate am trecut ana acuma....si cine stie prin cate va mai trebui sa mai trec în via?a asta.... mi aduc aminte ca o sa am si o alta programare la medicul gastroenterolog ca sa vedem ce nu func?ioneaza bine la mine, de ce tot iau în kg, ma umflu, ca un balon..... hohot si sper ca sa nu ma sparg vreodata din cauze necunoscute
. Si ca sa fie si cireasa de pe tort.... azi m au sunat sivdevla firma aia de la care luasem eu niste bani împrumut si .... acuma ca sa i dau înapoi. ..nu prea mai pot pt ca nu mai lucrez si oricum nu am cum sa platesc ratele în continuare. .. era un avocat de al lor, si care mi au spus ca o sa vina pa mine acasa si sa vb .... pe un ton amenin?ator. Eu,le am spus ca nu mai lucrez si ca am avut accidentul si ca de îndata ce voi putea sa încep sa lucrez, sa castig un ban, voi plati ratele ce le am de platit DAR CU ASTIA .... N AI CE VORBI. ...
Asta este.... întâi sanatatea si dupa aceea restul.
Trebe sa le scot la capat cumva...numai ca problema este ca eu sa pot munci,cu doua mâini, va mai dura destul. Pai, cu o mâna buna doar cine te ia? Nimeni. Eu, cica o sa cam pot începe sa ridic ceva greuta?i.... tre sa mai treaca cica ....vreo 6 luni.
Doamne.... oare mai sunt multe piedici de rezolvat / probleme? ???
campfire

Azi,nu stiu de ce dar banuiesc ca e weekend ul si de aceea n a prea fost activitate pe aici.
Cheek Kiss

LAURA0202
Scris: Sunday, April 23, 2017 1:02 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Mi?to.
Cheek Kiss

Andreea, chiar si eu m am gândit sa iau ceva, pro fecund, profertil sau mai era înca una dar nu mai stiu ce anume care sa nev ajute sa rezolvam problema. Oricum sunt nerabdatoare sa vad ce ne recomanda doctorii, ca sa nu iau cevavdw capul nebuni sa mi fac rau / sau sa ne facem.
Stiu sigur ca nu to?i reac?ionam la fel de bine la vreun medicament si tocmai aici intervine si doctorul, sa ne spuna exact ce anume trebui sa luam ca sa avem vreun rezultat.
Sunt curioasa maine cum va mai fi vla mine si/ sau daca mi o mai iau.
Cheek Kiss
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 1:15 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Trebe sa le scot la capat cumva...numai ca problema este ca eu sa pot munci,cu doua mâini, va mai dura destul. Pai, cu o mâna buna doar cine te ia? Nimeni. Eu, cica o sa cam pot începe sa ridic ceva greuta?i.... tre sa mai treaca cica ....vreo 6 luni.
Doamne.... oare mai sunt multe piedici de rezolvat / probleme? ???
campfire

Azi,nu stiu de ce dar banuiesc ca e weekend ul si de aceea n a prea fost activitate pe aici.
Cheek Kiss

Laura, sper sa nu te superi pe mine, dar exista si locuri de munca unde nu trebuie in mod special sa iti folosesti mainile intens. Spre exemplu un callcenter, intr-un birou ceva sau unde poti lucra pe calculator. Nu stiu ce studii si ce specializari ai tu, dar sunt sigura ca vei gasi ceva care sa iti aduca un venit bunicel.
maria2013
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:26 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Andia, de cate zile ai ciclul? Arata frumos graficul tau!

maria2013
Scris: Sunday, April 23, 2017 7:33 AM
Nivel

Andia wrote:

Am tot intrebat inainte pe aici daca stie cineva unde sa merg sa faca el ecografia testiculara, dar nu am primit raspuns.

Mai demult, când pe aici erau mai multe fete(de pe la casuta 36-37 mai departe), stiu ca îl apreciau fetele pe Sebastian Voinea.
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 9:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/26/2016
Aura_Plum wrote:

meme, iubita, cum te simti? computerlove

sunt inca in asteptarea ciclului, momentan z25, de maine poate aparea oricand... in rest am prins a patra raceala pe anul asta Hilar

chiar ma gandeam ca o aspirica a scris mai demult, ca parca tot in asteptare suntem vesnic: ba sa vina ciclu, ba sa merg la doctor, ba sa testez... chiar trebuie sa imi revizuiesc modul in care vad lucrurile, si sa nu uit sa si traiesc ras oricum, sunt cel mai zen si linistita, cum nu am mai fost cel putin in ultimul an... si am observat ca si daca ma stresez si daca nu, tot la fel e... poate ca sunt mai zen ca macar am plan de bataie de la doctorita, insa intr-un fel, sunt si mai nepasatoare... presimt ca tot la laparoscopie ajung, nu stiu de ce... insa nu cred ca va fi mai devreme de octombrie anul acesta (depinde daca schimb jobul sau nu)... asa ca mergem inainte, nu?
LAURA0202
Scris: Sunday, April 23, 2017 9:45 AM
Nivel

Andia wrote:

Laura, sper sa nu te superi pe mine, dar exista si locuri de munca unde nu trebuie in mod special sa iti folosesti mainile intens. Spre exemplu un callcenter, intr-un birou ceva sau unde poti lucra pe calculator. Nu stiu ce studii si ce specializari ai tu, dar sunt sigura ca vei gasi ceva care sa iti aduca un venit bunicel.

Buna diminea?a fetelor.
Nu ma supar chiar deloc Andia, si eu ma gândisem odata la faza aia cu call center dar întâi sa mi termin cu mana si cu analizele ce le mai am de facut pe aici. Nu stiu exact ce conditii sunt acolo dar voi încerca sa aflu tura viitoare când o sa vin acasa. Trebuie sa ai vreo specializare anume ? Habar n am ce se mai cere in ?ara.
Va doresc o duminica placuta.
Aici e soare dar nu stiu cât de bine se sta afara înca.
Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Sunday, April 23, 2017 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
La mine s-a dus si luna asta :(, Z1, la 23 de zile de la ultimul. Nu inteleg ce mi s-a dereglat in halul asta, de la 31 de zile. Si asta numai de cand ne-am hotarat sa incercam. Cred ca si psihic afectam. La celelalte sarcini habar nu am avut ca am ramas, am incercat si noi asa prin ziua 16-17 (eram numai jumate hotarati), si culmea la amamndoua s-a prins din prima. Uitasem complet, mi-am dat seama numai cand mi-a intaziat. Acum ma gandesc numai la asta si cred ca asta e motivul..... ma stresez prea tare. O zi faina.
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:05 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Buna diminea?a fetelor.
Nu ma supar chiar deloc Andia, si eu ma gândisem odata la faza aia cu call center dar întâi sa mi termin cu mana si cu analizele ce le mai am de facut pe aici. Nu stiu exact ce conditii sunt acolo dar voi încerca sa aflu tura viitoare când o sa vin acasa. Trebuie sa ai vreo specializare anume ? Habar n am ce se mai cere in ?ara.
Va doresc o duminica placuta.
Aici e soare dar nu stiu cât de bine se sta afara înca.
Cheek Kiss

Laura, nu se cere nici o specializare! Sunt pozitii ideale, mai ales pentru vorbitori de limbi straine (daca vorbim de o multinationala), si nu necesita experienta. Mult succes!
meme
Scris: Sunday, April 23, 2017 10:06 AM
Nivel

zgubyro wrote:
La mine s-a dus si luna asta :(, Z1, la 23 de zile de la ultimul. Nu inteleg ce mi s-a dereglat in halul asta, de la 31 de zile. Si asta numai de cand ne-am hotarat sa incercam. Cred ca si psihic afectam. La celelalte sarcini habar nu am avut ca am ramas, am incercat si noi asa prin ziua 16-17 (eram numai jumate hotarati), si culmea la amamndoua s-a prins din prima. Uitasem complet, mi-am dat seama numai cand mi-a intaziat. Acum ma gandesc numai la asta si cred ca asta e motivul..... ma stresez prea tare. O zi faina.

e interesant cum ne-o facem noi cu mana noastra, asa-i? ras si problema e ca nu poti sa nu te gandesti acolo ras
Dana_
Scris: Sunday, April 23, 2017 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
zgubyro wrote:

Imi pare rau pt z1 , nu te mai stresa si o sa vezi ca vine bebe . Ai monitorizat ovulatia ? Cu teste de ovulatie , temperatura etc si mult bebelit , eu cred ca o sa reusesti Cheek Kiss
Andia
Scris: Sunday, April 23, 2017 12:48 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Mai demult, când pe aici erau mai multe fete(de pe la casuta 36-37 mai departe), stiu ca îl apreciau fetele pe Sebastian Voinea.

Multumesc, cred ca am sa merg la el. Dar oare face si ecografii? Insa ma voi duce cu analizele deja facute daca e ceva.

La mine deja a inceput spotting-ul inca de aseara, trebuie sa apara mos craciun chitara
In mod normal aveam ciclu de 29 de zile dar de aprox 6 luni de cand incercam serios si merg la doctor a cam luat-o razna cu 34, 26, 35, 28, 30 si acum om vedea, cred ca 30 :))

Daca pun progesteron ovule, tine cumva temperatura sus? Oricum menstra va veni din cate vad.
andrada1983
Scris: Sunday, April 23, 2017 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Buna dimineata fete dragi hearts
Nu am mai scris de ceva vreme ,insa v-am citit zilnic SimplyLove

Bun venit noilor aspirici,va doresc sa va mutati cat mai repede la gravidute.
Imi pare rau pt cele cu z1 ,capul sus caci va veni si randul nostru grup

In luna asta m-am decis sa nu mai fac teste de ovulatie si tocmai acum am dubiile mele cu ovulatia pale
Dupa dureri as fi ovulat cred ca ieri in z14(cea ce ar fi neobisnuit pt mine),dar am zis ca totusi "bagam carbuni " macar inca o sap dupa presupusa ovulatie.
maria2013
Scris: Sunday, April 23, 2017 12:51 PM
Nivel

Andia wrote:

Daca pun progesteron ovule, tine cumva temperatura sus? Oricum menstra va veni din cate vad.

Eu asa ?tiam, ca progesteronul face sa ramâna sus temperatura.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.