Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
|
Felicitari, draga mea! Sa fie intr-un ceas bun!! Sa aveti timp frumos la munte, ?i dispozi?ie maxima pentru 
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| https://ibb.co/fjBvvk |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| ![]() LAURA0202 wrote:https://ibb.co/fjBvvk
Azi noapte, nu am dormit decat vreo 4-5 ore ca ma tot întorceam de pe o parte pe alta.....nu mi gaseam locul nicicum.
Oi vedea maine cum ii tb, dar cert e ca nu e nimica. ... Continui si cu ceaiul si asta este.
|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| LAURA0202 wrote:![]() Azi noapte, nu am dormit decat vreo 4-5 ore ca ma tot întorceam de pe o parte pe alta.....nu mi gaseam locul nicicum. Oi vedea maine cum ii tb, dar cert e ca nu e nimica. ... Continui si cu ceaiul si asta este. Offff daca nu se prabusea temeperatura erau ceva sanse dar asa.. imi pare rau |
|

Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| neata aspirici!
Laura, sper ca ai ajuns cu bine nu fii dezamagita pt test! eu totusi sustin ca sunteti pe drumul cel bun, si acum mai mult ca oricand sunteti aproape de a identifica cauza infertilitatii! in legatura cu spermorgama, nu iti pierde speranta! au reusit si altii cu mai putin! vezi ce zice doctorul! mai stii cand iti spuneam sa nu faci IA, pana nu stii sigur cauza? ei bine, acum daca dr iti prescrie IA , macar stii din ca cauza! luati-va inima in dinti, fiti puternici, si restul se vor rezolva! |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Neata fetelor,
Sa aveti un weekend minunat si mult mult soareeee |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2017 Mesaje: 22
| Fetelor sunt disperata...ma puteti ajuta? |
|
| Sunt in ziua 25 si menstruatia a aparut... cu o durere grava de spate si sani ...mi-au venit doar câteva picaturi dar de ce de azi... eu eram super regulata |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Neata! Un weekend minunat sa aveti! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| similiasimi20 wrote:Sunt in ziua 25 si menstruatia a aparut... cu o durere grava de spate si sani ...mi-au venit doar câteva picaturi dar de ce de azi... eu eram super regulata
Sigur o fi menstruatie? Eu n-am avut sangerare de implantare sa imi dau seama cum e, dar daca zici ca sunt cateva picaturi.. poate e altceva.
Daca nu, o fi de la stres, vreme, ai racit recent? Agitatia cu sarbatorile.. se mai intampla dereglari, important e sa nu ramana constante. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| LAURA0202 wrote:Nu. Luasem anul trecut putin dar am lasat o balta ca tot nu s a prins nimica Eu luasem o luna profecund si de mai inainte ceva multivitamine cu de toate, iar in ziua cu testul pozitiv mi-a ajuns curierul cu profertil pentru sot. Am refuzat sa mai ridic comanda |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| similiasimi20 wrote:Sunt in ziua 25 si menstruatia a aparut... cu o durere grava de spate si sani ...mi-au venit doar câteva picaturi dar de ce de azi... eu eram super regulata
Cum esti ? Tot asa ai doar picaturi? Daca se opreste e posibil sa fie implantarea. Daca nu atunci nu te speria , se mai intampla chiar si in cazul unui ciclu regulat |
|
| Tot o mica pată a rămas.... nu e ca la menstră...e roz maroniu |
|
| Luna asta în z10 aveam endomertul destul de subtire(6mm) si nici un folicul care sa dea semne de maturizare . Putin probabil ca luna asta sa fie bebe... recunosc ca n-am mai vrut sa monitorizez ovulatia |
|

Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| similiasimi20 wrote:Tot o mica pata a ramas.... nu e ca la menstra...e roz maroniu
poate e inceput de ciclu...monitorizeaza atent, daca e sangerare, poate te-ai dereglat hormonal un pic... |
|
|