Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 7:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Andia, Cheek Kiss , scuze dar n am realizat de ce ma intrebasesi intr o zi, cand tb mea scazuse, ca unde i tb si ti am raspuns ca la draq ca nu mai pricep nimika nici eu.
Cheek Kiss
cum esti?
bine?
Cheek Kiss
zgubyro
Scris: Friday, April 21, 2017 7:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017

Casa de piatra Diana, Doamne Doamne sa va dea multa fericire si implinire pe toate planurile!
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 8:00 PM
Nivel

puteam sa astept mult si bine dupa rezultatul la spermatograma logodnicului.
azi am primit raspuns la un mail ce l am trimis clinicii, si care mi spune asa:
Buna ziua,
pentru rezultatul spermoculturii trebuie sa sunati la cabinet, el nu se trimite pe e-mail daca pacientul nu suna. Puteti suna incepand de luni. Voi arata luni analizele domnului doctor. Imi spuneti, va rog, pentru ce anume va pregatiti, fertilizare sau inseminare.
Multumrsc,

pai, daca stiam care i cauza deja, banuiesc ca deja eram decisi cu ce sa facem, orib fertilizare, ori inseminare, nu credeti?
ras
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 8:11 PM
Nivel

am pus o poza cu ce am gasit eu ca explicatie la diagnosticul lui. ce ziceti?
eu, totusi ....nu prea cred ca ar fi posibil II liniute .
nu stiu de ce.
ras

LAURA0202 attached the following image(s):
oligoastenospermie.png

Crissy
Scris: Friday, April 21, 2017 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:
am pus o poza cu ce am gasit eu ca explicatie la diagnosticul lui. ce ziceti?
eu, totusi ....nu prea cred ca ar fi posibil II liniute .
nu stiu de ce.
ras

In mod sigur la el problema cea mare e fumatul, sa renunte la tigari si in 3 luni (daca nu ramai pana atunci) sa repete spermograma si ar trebui sa se vada diferenta. Mai poti sa-l ajuti cu niste suplimente cu Vitamina C si Zinc.
Viola gasesti la Sensiblu dar la 14 zile dupa ovulatie a doua liniuta se vede si pe Surecheck, pala dar se vede sic
Andia
Scris: Friday, April 21, 2017 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:
Andia, Cheek Kiss , scuze dar n am realizat de ce ma intrebasesi intr o zi, cand tb mea scazuse, ca unde i tb si ti am raspuns ca la draq ca nu mai pricep nimika nici eu.
Cheek Kiss
cum esti?
bine?
Cheek Kiss

Eu sunt bine, z10 dpo, am mai repetat analizele si se pare ca progesteronul a scazut de la 36,5 nmol/L din z8 dpo ... la 5 nmol/L acum, deci in maxim 2 zile probabil ca se elimina si endometrul si incepe o noua luna :) Valorile hormonale incep sa arate ca cele de z3 :)) scade si prolactina, estrogenul e micut si el deja, au inceput sa creasca usor usor lh si fsh.

Partea buna este ca nu a reaparut nici un posibil polip endometrial in uter. Mi-a spus medicul ca acesti polipi pot sa se elimine cand vine menstra si sa reapara si tot asa. Este al doilea medic care imi spune acest lucru, au mai fost si altii care au zis ca nu e adevarat, ca polipii nu se elimina singuri (endocrinolog). Grosime endometru: 11

Stiu ca mai era o fata pe aici care avea suspiciune de polip in ultimele doua luni dar nu imi aduc aminte cine, scuze :( Ai mai fost la control?

Ma deranjeaza crampele abdominale si durerea de cap, care prevestesc venirea menstrei.

Casa de piatra Diana!! Sa stii ca uneori bebe mai asteapta si sa treaca stresul de la cununie si nunta si cand te linistesti sufleteste vine si el langa voi :P
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 10:39 PM
Nivel

Crissy wrote:

In mod sigur la el problema cea mare e fumatul, sa renunte la tigari si in 3 luni (daca nu ramai pana atunci) sa repete spermograma si ar trebui sa se vada diferenta. Mai poti sa-l ajuti cu niste suplimente cu Vitamina C si Zinc.
Viola gasesti la Sensiblu dar la 14 zile dupa ovulatie a doua liniuta se vede si pe Surecheck, pala dar se vede sic

Mersi mult iubita de sfaturi. N am prea multa tragere de inima ca sa vad iar ca i negativ dar vad eu dimineata daca vreau sa ma indispun sau nu. De fumat ... vrea sa se lase dar nu mai stie exact cum se cheama niste plasturi, nu , Nicorete. Cu alea a încercat el odata si n a reusit . Auzise de la cineva de o alta marca care a avut efect si ar vrea sa le lase. Asa, daca el le ar lasa, atunci n as avea nici eu tenta?ii sa mai fumez daca decid si eu sa le las.
DistanceKiss
Cheek Kiss
computerlove
Andreea06
Scris: Friday, April 21, 2017 11:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
LAURA0202 wrote:

Mersi mult iubita de sfaturi. N am prea multa tragere de inima ca sa vad iar ca i negativ dar vad eu dimineata daca vreau sa ma indispun sau nu. De fumat ... vrea sa se lase dar nu mai stie exact cum se cheama niste plasturi, nu , Nicorete. Cu alea a încercat el odata si n a reusit . Auzise de la cineva de o alta marca care a avut efect si ar vrea sa le lase. Asa, daca el le ar lasa, atunci n as avea nici eu tenta?ii sa mai fumez daca decid si eu sa le las.
DistanceKiss
Cheek Kiss
computerlove

Socrul meu zicea de niste magneti mici de prins pe lobul urechii, tre tinuti 3-4h si l-a ajutat, doar ca el uita sa si-i dea jos si nu prea ii mai poarta acuma. Intereseaza-te si de asta eventual.
LAURA0202
Scris: Saturday, April 22, 2017 12:06 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Socrul meu zicea de niste magneti mici de prins pe lobul urechii, tre tinuti 3-4h si l-a ajutat, doar ca el uita sa si-i dea jos si nu prea ii mai poarta acuma. Intereseaza-te si de asta eventual.

Dar macar s a lasat de fumat Andreea? Nu stiu exact aici cum îs dar eu, acum cativa ani,luasem ceva de genul ala în Italia dar m am apucat decat sa i pun o singura zi si .....am pierdut un magnet, erau minusculi si nu stiu daca aveau efect sau nu. Vreun site? Ceva? Ca sa vad si cam cat ar costa, te rog. Mersi mult.
Hmmm.... eu simt si ceva la ovare, parca is umflate sau nu stiu cum sa zic exact. O sa vad eu daca tb va mai ramane ridicata si atunci , o sa trebuiasca sa fac macar un test ceva si/sau daca n apar uratii între timp. ... ca. ... ar cam trebui sa apara zic eu zilele astea...... om vedea
Cheek Kiss
La tine, cum a fost? Ai facut direct test ca sa vezi sau ai mai avut ceva semne care te au facut sa te gândesti ca ai putea avea burtica?
Stiu ca a?i cam zis sa fac test, tu, Crissy, Cory si poate altcineva din umbra dar mi e mie nu stiu cum sa fac testul pt ca am vazut prea multe negative când erau semne poate imaginare sau le a social cu ceva ce era in mintea mea ....
Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Saturday, April 22, 2017 12:10 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Dar macar s a lasat de fumat Andreea? Nu stiu exact aici cum îs dar eu, acum cativa ani,luasem ceva de genul ala în Italia dar m am apucat decat sa i pun o singura zi si .....am pierdut un magnet, erau minusculi si nu stiu daca aveau efect sau nu. Vreun site? Ceva? Ca sa vad si cam cat ar costa, te rog. Mersi mult.
Hmmm.... eu simt si ceva la ovare, parca is umflate sau nu stiu cum sa zic exact. O sa vad eu daca tb va mai ramane ridicata si atunci , o sa trebuiasca sa fac macar un test ceva si/sau daca n apar uratii între timp. ... ca. ... ar cam trebui sa apara zic eu zilele astea...... om vedea
Cheek Kiss
La tine, cum a fost? Ai facut direct test ca sa vezi sau ai mai avut ceva semne care te au facut sa te gândesti ca ai putea avea burtica?
Stiu ca a?i cam zis sa fac test, tu, Crissy, Cory si poate altcineva din umbra dar mi e mie nu stiu cum sa fac testul pt ca am vazut prea multe negative când erau semne poate imaginare sau le a social cu ceva ce era in mintea mea ....
Cheek Kiss

Nu am link ca doar mi-a zis de ele.. l-a ajutat sa reduca mult nr.. dar acum nu le mai poarta ca uita sa le dea jos.

Eu am facut 2 teste, z8 si z11 dpo, ambele negative.. apoi am simtit ceva intepatura in ziua 13dpo si am testat dupa 2 zile..

Tu fa cum crezi, poti astepta uratii sau intarzierea daca nu vrei sa mai infrunti un test, e in regula si asa. Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Saturday, April 22, 2017 12:14 AM
Nivel

Andia wrote:

Eu sunt bine, z10 dpo, am mai repetat analizele si se pare ca progesteronul a scazut de la 36,5 nmol/L din z8 dpo ... la 5 nmol/L acum, deci in maxim 2 zile probabil ca se elimina si endometrul si incepe o noua luna :) Valorile hormonale incep sa arate ca cele de z3 :)) scade si prolactina, estrogenul e micut si el deja, au inceput sa creasca usor usor lh si fsh.

Partea buna este ca nu a reaparut nici un posibil polip endometrial in uter. Mi-a spus medicul ca acesti polipi pot sa se elimine cand vine menstra si sa reapara si tot asa. Este al doilea medic care imi spune acest lucru, au mai fost si altii care au zis ca nu e adevarat, ca polipii nu se elimina singuri (endocrinolog). Grosime endometru: 11

Stiu ca mai era o fata pe aici care avea suspiciune de polip in ultimele doua luni dar nu imi aduc aminte cine, scuze :( Ai mai fost la control?

Ma deranjeaza crampele abdominale si durerea de cap, care prevestesc venirea menstrei.

Casa de piatra Diana!! Sa stii ca uneori bebe mai asteapta si sa treaca stresul de la cununie si nunta si cand te linistesti sufleteste vine si el langa voi :P

La control, recent nu am mai fost. Doar ceea ce am spus pâna acuma. Am pe 2.05 , în Italia o programare la ginecolog si o sa ajung si la endocrinolog pt a vedea daca mi da ceva tratament.
Continui sa beau ceai ce cretisoara ca poate poate s a prins sau se prinde ceva. Oricum e prima luna când beau ceaiuri si cica asta ii pt sus?inerea sarcinii. Daca e sa fie acolo ceva. Parca Cory daca nu gre?esc mi a recomandat sa l beau în continuare pt ca eu chiar cautam pe net mai multe informa?ii si chiar eram indecisa daca sa l mai iau sau nu. Si multumesc de sfaturi, chiar o sa l mai iau. Dimineata mai beau o cana ,inainte sa plec la dr un si dupa aceea pun punga cu ceai în geanta ca sa o iau cu mine -sper sa nu o uit.Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Saturday, April 22, 2017 12:16 AM
Nivel

Laura, profecund sau ceva vitamine cu acid folic ai luat pana acum?
LAURA0202
Scris: Saturday, April 22, 2017 12:24 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Laura, profecund sau ceva vitamine cu acid folic ai luat pana acum?

Nu. Luasem anul trecut putin dar am lasat o balta ca tot nu s a prins nimica
Cheek Kiss
Andia
Scris: Saturday, April 22, 2017 12:40 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
LAURA0202 wrote:

Nu. Luasem anul trecut putin dar am lasat o balta ca tot nu s a prins nimica
Cheek Kiss

Ar fi bine sa iei, macar 3 luni daca tot incercati. Eu mi-am luat ieri Vitex si Maca. Profecund contine Vitex, Maca si acid folic. Eu deja iau acid folic de mult timp asa ca e bine.

Laura, ai putea sa ii dai si logodnicului tau niste suplimente, daca nu uita sa le ia cat timp esti tu plecata, mai ales ca nu i-au iesit grozave analizele. Eu am luat pt prietenul meu Spermotrend si Ashwanaganda (pe asta a vrut-o el) iar impreuna luam vitamina D3, Maca, Vitamina C de 1500 mg (Vitamina C-1500 cu macese, 90 tablete, Adams Vision - oare e buna asta de ceva?), coenzima Q10 de 150mg.

Medicul crede ca nu vor ajuta prea mult in situatia lui, dar noi incercam si in curand repetam spermograma. Ce mi-e clar e ca inca nu a iesit nimic, chiar daca speram si eu intr-o minune, dar poate ca e prea devreme :)

Alexandra (Valentina) ai mai fost la dr Costoiu? Dar parca spuneai de Costoiu Elena, nu Lucia? Ca nu o gasesc ca medic la RM.
LAURA0202
Scris: Saturday, April 22, 2017 6:24 AM
Nivel

Andia wrote:

Ar fi bine sa iei, macar 3 luni daca tot incercati. Eu mi-am luat ieri Vitex si Maca. Profecund contine Vitex, Maca si acid folic. Eu deja iau acid folic de mult timp asa ca e bine.

Laura, ai putea sa ii dai si logodnicului tau niste suplimente, daca nu uita sa le ia cat timp esti tu plecata, mai ales ca nu i-au iesit grozave analizele. Eu am luat pt prietenul meu Spermotrend si Ashwanaganda (pe asta a vrut-o el) iar impreuna luam vitamina D3, Maca, Vitamina C de 1500 mg (Vitamina C-1500 cu macese, 90 tablete, Adams Vision - oare e buna asta de ceva?), coenzima Q10 de 150mg.

Medicul crede ca nu vor ajuta prea mult in situatia lui, dar noi incercam si in curand repetam spermograma. Ce mi-e clar e ca inca nu a iesit nimic, chiar daca speram si eu intr-o minune, dar poate ca e prea devreme :)

Alexandra (Valentina) ai mai fost la dr Costoiu? Dar parca spuneai de Costoiu Elena, nu Lucia? Ca nu o gasesc ca medic la RM.

Buna diminea?a. Si eu m am gandit ca sa incep sa iau ceva suplimente care ne ar ajuta pe amândoi. Astept si raspunsul lui,nu stiu de ce dar vreau sa fiu sigura ca n are nevoie de antibiotic. Eu, acuma beau ceai de cretisoara si poate ajuta sau nu, voi vedea asta pe parcurs.
M ati facut sa sper putin,chiar daca instinctul meu site ca nu va fi nimica. Crissy, mai aveam de tura trecuta un test viola si care vroiam sa l ?in pt când sim?eam si eu ca poate poate ii ceva dar ......
L am facut acuma si astept sa treaca timpul necesar . Sigur va fi negativ . O sa pun si o poza ca sa vedeti si voi. Ma pregatesc de plecare.
O zi buna tuturor. Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.