Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, April 21, 2017 4:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
LAURA0202 wrote:

hohot hohot hohot
MDA. ai dreptate dar nu s a putut pana acuma din diferite motive. asta este. poate ca acuma, chiar o sa fie motivul bine precis pt ac eu , odata, mai in gluma , mai in serios i am spus ca daca ii sa raman, daca nu ma ia de nevasta , ..... n o sa aiba nimika, ca il trec pe numele meu si gata hohot hohot
Cheek Kiss
tu, parca ziceai ceva odata de simptome, de sanii ati, gresesc?
Cheek Kiss

Ma dureau asa cand ii atingeam si la un moment dat chiar ma gandeam sa port bustiera, nu sutien.. Dar nu te mai gandi la toate simptomele, e bine sa ti le notezi sa le ai asa, in caz ca trebuie candva si e suuuper ca notezi cand aveti contact, atatea calendare am folosit pe net pentru data nasterii si nu sunt f accurate doar cu ultimul ciclu. Eu stiu exact cand a fost fecundarea (ma rog, ovulatia si 24h dupa deci pe 7 sau 8 martie) si mai usor calculez totul. Ca CM meu era neregulat, daca pui calcul cu ultimul CM tre sa zici si cate zile avea.. ca iese altfel pt 28 zile si altef pentru 33 zile.

Ia un test si curaj Cheek Kiss Cheek Kiss
maria2013
Scris: Friday, April 21, 2017 4:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Laura, parca vad ca prinzi doi iepuri : si bebe si cununie :)
alina89
Scris: Friday, April 21, 2017 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
DianaM wrote:
Gata fetiliiiiyes yes . Acum sunt femeie maritata cu acte-n regula! DistanceKiss . Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu la toate bebeii mult visati!!!!floare3 flowers

yuhuu!!! credeam ca e abea maine Clap si noi tot doar civila o avem facuta, am zis ca facem cununia religioasa odata cu botezul, dar facem petrecere de botez, nu de nunta, nu imi place delooooc tot tam tamul de la nuntile de la noi :)) ok sa particip la altii, dar nu sa fiu eu personajul principal, asa ca vom face doar slujba (adica asa vrem noi sa scapam doar cu atat .. parintii sunt de alta parere Crazy )
Cory
Scris: Friday, April 21, 2017 4:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/19/2017
DianaM wrote:
Gata fetiliiiiyes yes . Acum sunt femeie maritata cu acte-n regula! DistanceKiss . Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu la toate bebeii mult visati!!!!floare3 flowers

Felicitari Diana si multa fericire si întelegere îti doresc.Casa de piatra!
DianaM
Scris: Friday, April 21, 2017 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
alina89 wrote:

yuhuu!!! credeam ca e abea maine Clap si noi tot doar civila o avem facuta, am zis ca facem cununia religioasa odata cu botezul, dar facem petrecere de botez, nu de nunta, nu imi place delooooc tot tam tamul de la nuntile de la noi :)) ok sa particip la altii, dar nu sa fiu eu personajul principal, asa ca vom face doar slujba (adica asa vrem noi sa scapam doar cu atat .. parintii sunt de alta parere Crazy )

Maine e ziua mea de nastereLol . Am fost doar noi doi, parintii mei si o matusa de-a mea. In seara asta sarbatorim noi doi acasa sic si maine dupa amiaza facem o masa cu cativa prieteni si familia iar duminica dupa amiaza plecam la munte!!! Abia asteptyes. La fel ne-am gandit si noi sa facem si la biserica cu botezul dar tot asa sa nu stie mai nimeni..asa ne place noua...Doar facem lucrurile astea pt noi, nu pt parinti sau prieteni. Bine, maine seara o sa se lase cu baute serioasetopai
maria2013
Scris: Friday, April 21, 2017 5:29 PM
Nivel

DianaM wrote:

Maine e ziua mea de nastereLol . Am fost doar noi doi, parintii mei si o matusa de-a mea. In seara asta sarbatorim noi doi acasa sic si maine dupa amiaza facem o masa cu cativa prieteni si familia iar duminica dupa amiaza plecam la munte!!! Abia asteptyes.

Si de la munte sa veniti trei!
Andruu
Scris: Friday, April 21, 2017 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/13/2017
DianaM wrote:

Maine e ziua mea de nastereLol . Am fost doar noi doi, parintii mei si o matusa de-a mea. In seara asta sarbatorim noi doi acasa sic si maine dupa amiaza facem o masa cu cativa prieteni si familia iar duminica dupa amiaza plecam la munte!!! Abia asteptyes. La fel ne-am gandit si noi sa facem si la biserica cu botezul dar tot asa sa nu stie mai nimeni..asa ne place noua...Doar facem lucrurile astea pt noi, nu pt parinti sau prieteni. Bine, maine seara o sa se lase cu baute serioasetopai

Felicitari inca o data, doamna Diana! topai Sa aveti un concediu placut si sa veniti minim 3! Cheek Kiss
Andruu
Scris: Friday, April 21, 2017 5:43 PM
Nivel

Eu sunt foarte happy! Am ovulat cand erau 0 sanse...si cu ovarul care la ultima eco nu prezenta niciun folicul important! Endo a ajuns si el la 7 mm, dragutul de el. ma bucur ca fac parte din acele cazuri rare, rare!!!Clap yes Dr a spus ca face un studiu de caz pe mine daca mai raman si gravida!
Nu ma imbat cu apa rece, dar sunt foarte fericita ca mai pot spera si luna asta, care parea 100% pierduta majoreta majoreta
Andruu
Scris: Friday, April 21, 2017 5:50 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

hohot hohot hohot
MDA. ai dreptate dar nu s a putut pana acuma din diferite motive. asta este. poate ca acuma, chiar o sa fie motivul bine precis pt ac eu , odata, mai in gluma , mai in serios i am spus ca daca ii sa raman, daca nu ma ia de nevasta , ..... n o sa aiba nimika, ca il trec pe numele meu si gata hohot hohot
Cheek Kiss

Laura, desi ce mi s-a intamplat mie azi nu este MAREA dorinta indeplinita, iti arata ca minuni exista! Va fi si la tine, trebuie sa crezi !Cheek Kiss
Dana_
Scris: Friday, April 21, 2017 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andruu wrote:
Eu sunt foarte happy! Am ovulat cand erau 0 sanse...si cu ovarul care la ultima eco nu prezenta niciun folicul important! Endo a ajuns si el la 7 mm, dragutul de el. ma bucur ca fac parte din acele cazuri rare, rare!!!Clap yes Dr a spus ca face un studiu de caz pe mine daca mai raman si gravida!
Nu ma imbat cu apa rece, dar sunt foarte fericita ca mai pot spera si luna asta, care parea 100% pierduta majoreta majoreta

Bravo Andru , ma bucur pt tine si sper sa fie cu ochisori Hands Cheek Kiss
maria2013
Scris: Friday, April 21, 2017 6:13 PM
Nivel

Andruu wrote:

Bravo, Andruu -Rarisima! Sa ne dai vesti bune si peste doua saptamâni!
Andreea06
Scris: Friday, April 21, 2017 6:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andruu wrote:

Suuuper, baga carbuni pe foc de acuma newclap grup
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
maria2013 wrote:
Laura, parca vad ca prinzi doi iepuri : si bebe si cununie :)

ras POATE.
chiar ma gandeam odata, ca au mai fost cazuri, cununia si botezul ras
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 7:10 PM
Nivel

Andruu wrote:

Laura, desi ce mi s-a intamplat mie azi nu este MAREA dorinta indeplinita, iti arata ca minuni exista! Va fi si la tine, trebuie sa crezi !Cheek Kiss

Poate Andru dar eu tot nu ma pot pune in situatia sa gandesc ca ai la noi se intampla minuni.as vrea sa cred, am vrea sa credem dar la cate necazuri/probleme am avut- nu mai credem in minuni- suntem doar realisti-adica cu picioarele pe pamant, cum vine vorba.Cheek Kiss
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Friday, April 21, 2017 7:25 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Poate Andru dar eu tot nu ma pot pune in situatia sa gandesc ca ai la noi se intampla minuni.as vrea sa cred, am vrea sa credem dar la cate necazuri/probleme am avut- nu mai credem in minuni- suntem doar realisti-adica cu picioarele pe pamant, cum vine vorba.Cheek Kiss
Cheek Kiss

Acuma, ma gandesc la mai multe chestii deodata. eu, ma intorc in Italia si stau la un italian, un om batran, este mai mare ca tati cu vreo 2 ani, care n a fost insurat vreodata, n are copii, n are nimika si pt mine ii ca un al doilea tata oarecum; lui , i a crescut inima cand , intr un an, cand tati era la mine de ziua mea si seara, tati mi a zis sa vorbesc, sa i traduc la Silvano ca asa l cheama ca el a doua zi pleaca si el, ii arata, ii explica cum putea si el. L a atins la inimioara, cand tati i a zis ceva de genul sa aibe grija de fie sa - care eram eu si de atunci el ma considera ca o fata, luata imprumut de la tati, asa ii spun eu cand mai radem. a vrut si el, sa i fac o copie dupa o poza, care eu am facut o tablou A4, cu mine- de dupa accidentul meu din 2006-14 ianuarie si cu tati meu.
Silvano, de cate ori ma intorc inapoi, ma intreaba si mi face semn, daca am plecat 1 si m am intors in 2. ii spun ca nu are cum si oricum ar fi e mult prea repede sa se vada ceva de acuma DAR ...........MAI STI?
Ar fi mult prea frumos-sincer. intrebare- diagnosticul lui, ce ziceti dupa voi ce anume inseamna mai excat? va putea sau nu sa aiba vreodata mostenitori? ca eu, cam de aia nu mi prea vine nici sa cred si nici sa mi fac teste degeaba.
apropo Crissy, ca m ai intrebat azi daca am vreun test prin casa si daca nu sa merg sa cumpar azi, ori Surecheck ori Viola, al doilea nu l am gasit nici in ruptul capului tura trecuta cand am cautat pe la toate farmaciile.
chiar nu stiu daca mai am vreun test prin casa, o sa ma uit acuma oarecum pt ca m ati cam facut curioasa si poate ca l oi face dimineata daca tb este inca ridicata. ( sau il iau cu mine)
al meu, saracul, i a picat cam naspa cand a vazut ca are diagnosticul asa, m a intrebat ce inseamna si cautasem pe net- explicatia.
Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.