Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Andruu wrote:Sa va explic putin situatia mea de luna aceasta, poate imi dati vreun sfat, e ceva in neregula, imi scapa mie ceva? Sper sa se inteleaga chema si sa ma puteti ajuta...
Z2-Z6: 1 folicul pe OD de 9 mm (pe OS doar foliculi mici), endo 3 mm Femara, 2 pastile/zi Z7-Z8 Menopur 75 UI Z9: 1 folicul pe OD de 10 mm, endo 4 mm- marit doza Menopur la 100 UI Z11: 1 folicul pe OD de 10 mm, endo 4 mm- oprit tratament Z17: foliculul a ajuns la doar 11 mm, endo 6 mm (sper sa nu fi citit gresit pe monitor, dr mi-a spus doar ca la dimensiunea asta endo se poate elimina doar cu progesteron, fara alt tratament). In aceeasi seara am inceput Duphaston, cate 2 pastile/zi. Z24: scurgere egg f putina, 'dureri' de ovare (surde si incomode, dar se simteau si pe picior in jos, nu stiu cum sa explic mai bine) test ovulatie pozitiv (prima poza). Z25 : aceleasi 'dureri' de ovare, test ovulatie iesit in a2a poza.
Mai poate fi ovulatie acum, dupa progesteron?
Se pare ca foliculul tau a crescut incet dar sigur, de obicei progesteronul inhiba ovulatia dar n-ai ce pierde.. treci la bebelit si continua cu testele de ovulatie pana iti apare unul negativ, la fel ia si Duphaston in continuare.
PS: durere care radia pe picior am avut si eu si m-a tot durut pana pe la 6 saptamani de sarcina, mult succes si sa patesti ca mine |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Crissy wrote:Se pare ca foliculul tau a crescut incet dar sigur, de obicei progesteronul inhiba ovulatia dar n-ai ce pierde.. treci la bebelit si continua cu testele de ovulatie pana iti apare unul negativ, la fel ia si Duphaston in continuare. PS: durere care radia pe picior am avut si eu si m-a tot durut pana pe la 6 saptamani de sarcina, mult succes si sa patesti ca mine
Multumesc pentru raspuns! o ultima intrebare, sper sa nu fiu stresanta : azi ar fi ultima zi de Duphaston din cele 10, sa mai continui cu el si pana cand ar trebui? |
|

| Andruu wrote:Multumesc pentru raspuns! o ultima intrebare, sper sa nu fiu stresanta  : azi ar fi ultima zi de Duphaston din cele 10, sa mai continui cu el si pana cand ar trebui? Nu-mi pot da seama din poze care a fost testul pozitiv de ovulatie, dar din momentul in care ai clar un test negativ, adica se vede fff pal a doua liniuta inca 10 zile. |
|

| Crissy wrote: Nu-mi pot da seama din poze care a fost testul pozitiv de ovulatie, dar din momentul in care ai clar un test negativ, adica se vede fff pal a doua liniuta inca 10 zile.
Esti o draguta! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Diana, casa de piatra! Sa fiti norocosi si sa va îndepliniti visul curând! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Andruu, eu merg pe ideea ca exceptii pot aparea oricând. Daca o femeie poate ramâne insarcinata luând anticonceptionale (rar, rar, dar exista o sansa la...%), de ce nu ar putea ovula si in timp ce ia progesteron? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| maria2013 wrote:Andruu, eu merg pe ideea ca exceptii pot aparea oricând. Daca o femeie poate ramâne insarcinata luând anticonceptionale (rar, rar, dar exista o sansa la...%), de ce nu ar putea ovula si in timp ce ia progesteron?
subscriu la cele zise de maria bucura-te ca ovulezi oricum, eu as vrea sa ovulez singurica
intrebare: eu stiam ca foliculii trebuie sa fie de min 18 mm sa fie viabili, e adevarat sau nu? |
|

| meme wrote:subscriu la cele zise de maria  bucura-te ca ovulezi oricum, eu as vrea sa ovulez singurica intrebare: eu stiam ca foliculii trebuie sa fie de min 18 mm sa fie viabili, e adevarat sau nu? de la 18 mm in sus se considera maturi si cu sanse de a se sparge singurei |
|

| maria2013 wrote:Andruu, eu merg pe ideea ca exceptii pot aparea oricând. Daca o femeie poate ramâne insarcinata luând anticonceptionale (rar, rar, dar exista o sansa la...%), de ce nu ar putea ovula si in timp ce ia progesteron?
Asa m-am gandit si eu, dar mi se pare ireal (si in acelasi timp frumos) sa fac si eu parte dintr-o categorie 'rara, rara' aveam nevoie de acceptul vostru sa mai visez frumos cateva zile, ma resemnasem luna asta |
|

| As vrea ca azi sau luni sa ajung la eco, sa vad cat a crescut si endo, ultima data nu era pregatit de o sarcina, dar am inceput sa iau vit E si poate si-a facut putin efectul in 2 saptamani.
Voi cum sunteti? Gravidutele, cele care urmeaza la testat si cele care asteapta CM, ovulatia? Pupici |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Andruu wrote:Asa m-am gandit si eu, dar mi se pare ireal (si in acelasi timp frumos) sa fac si eu parte dintr-o categorie 'rara, rara'  aveam nevoie de acceptul vostru sa mai visez frumos cateva zile, ma resemnasem luna asta
niciodata sa nu spui niciodata ca poate poate ai noroc .
|
|

| LAURA0202 wrote:niciodata sa nu spui niciodata ca poate poate ai noroc . Apropo de noroc.. ti-ai luat bine temperatura de dimineata? |
|

| tot am cautat pe net ceva informatii referitoare la ceaiul de cretisoara, care l am facut si am baut cate o cana de ceai dimineata-e acceptabil la gust oricum caci daca n ar fi fost, nu cred ca l as fi baut. ma gandesc ca sa nu aiba ceva reactii adverse, cum ar fi "rare" caci eu , anul trevut, cand am luat din astea naturale, ceva cu tinctura de zmeura si .... habar n am ce, nu mai imi aduc aminte excat, m am umplut de cosuri, ca la 14 ani, si acuma, dupa cum am zis am cateva (2-3) dar nu s de alea normale, ca de obicei, is altfel, gen 3 in 1 cum, ar fi.... si tocmai de aceea ma gandeam ca sa vad daca nu cumva e ceva cu corpul meu care ar sau n ar suporta acest ceai. apropo, cica ajuta si la slabit- misto, asta chiar l as putea bea numai daca nu mi face rau pe alta parte. tre sa mi caut eu hartiile de la monitorizarea ovulatie din noiembrie, parca imi aduc amintre si eu ceva de 13 sau 17 si.... nu mai stiu, problema la mine cred ca era endometrul ala turbat.... parca.
va doresc o zi buna tuturor.
p.s. imi pregatesc bagajul, ca dimineata la 8, tre sa fiu la aeroport ca sa mi iau zborul.
|
|

| Crissy wrote:Apropo de noroc.. ti-ai luat bine temperatura de dimineata?
iubita, m am trezit azi noapte, nu stiu excat la ce ora, inca dormeam in picioare si de curiozitate, parca am luat o dar nu mi aduc aminte exact, dupa aceea , cand mi a sunat alarma, mi am pus o special pt faza asta, era ca si ieri tb. nu stiu ce sa zic ca.... de uda sunt "uda" toata ziua, ca si cand as fi la cm, sanii is oarecum un pic mai ciudati, si mna....... nu cred ca ar avea legatura dar ieri si azi o durere/deranj- spatele ......
bobita ta ii bine? sper sa stea cuminte acolo pana ii vine ceasul ca sa se intalneasca cu mami si cu tati.
|
|

| LAURA0202 wrote:iubita, m am trezit azi noapte, nu stiu excat la ce ora, inca dormeam in picioare si de curiozitate, parca am luat o dar nu mi aduc aminte exact, dupa aceea , cand mi a sunat alarma, mi am pus o special pt faza asta, era ca si ieri tb. nu stiu ce sa zic ca.... de uda sunt "uda" toata ziua, ca si cand as fi la cm, sanii is oarecum un pic mai ciudati, si mna....... nu cred ca ar avea legatura dar ieri si azi o durere/deranj- spatele ...... bobita ta ii bine? sper sa stea cuminte acolo pana ii vine ceasul ca sa se intalneasca cu mami si cu tati. pai maine inainte sa pleci nu crezi ca ar trebui sa faci un testulet? dupa grafic maine or sa fie 14 zile de la ovulatie bobita mea e bine, se tot intinde prin burtica si din cand in cand cred ca mai imi da una la ficat de ma lasa fara aer |
|
|