Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/26/2016 Mesaje: 618
| Ellis, mami, cum esti?? |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Am primit rezultatul , am un beta destul de baban 487,1
Hai Aura ca sunt curioasa la tine cum e |
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:Am primit rezultatul , am un beta destul de baban  487,1 Hai Aura ca sunt curioasa la tine cum e
toma necredinciosu ce erai a iesit cu cateva unitati mai mare decat iesise primu meu beta |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/16/2017 Mesaje: 335
| Dana_ wrote:Am primit rezultatul , am un beta destul de baban  487,1 Hai Aura ca sunt curioasa la tine cum e
Bravooooo!!! Deci, sampanie? Hai ca o tot agit aici de cateva zile Parca tu ai cu vreo 2 zile mai mult decat mine, nu? Mai stii cand ai ovulat? Sotul ce zice? Te crede acum?
Am primit si eu rezultatul: 224.6 Astfel avem asa:
Beta 1: 20.23 (14.04) Beta 2: 224.6 (18.04)
Eu zic ca a crescut bine, nu?
Am fost si la endocrinolog si am facut analizele la tiroida. Sa vedem acum daca marim doza de Euthyrox sau o lasam asa momentan. Oricum a zis ca e convinsa ca a mai scazut TSH-ul intre timp ca altfel sigur nu ramaneam insarcinata. Om vedea ce minuni mai ies si acolo. Diseara am programare la hematolog sa vedem ce facem cu trombofilia.
Va pupicesc |
|

| alina89 wrote:toma necredinciosu ce erai a iesit cu cateva unitati mai mare decat iesise primu meu beta
Da Alina , mi-ati gasit un nume pe masura , nu prea am crezut sincer ...cu liniile alea atat de slabe ...dar fiind incepatoare cu testele ma asteptam sa vad liniutele mai pronuntate , cu siguranta era alta situatia daca le vedeam albe mai multe luni la rand dar ma bucur pana la urma ca nu a fost cazul Azi ar fi z16 DPO dar probabil e mare pt ca s-a implantat mai rapid
|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Andia wrote:Multumim pentru casuta noua si pt prafusor :))
Vai Crissy, ce repede trece timpul, nu mai ai foarte mult :D mie mi se pare ca a mai ramas o eternitate mai ales ca ma dor ligamentele uterului de abia merg, ma dor chiar si atunci cand stau intinsa in pat si incerc sa ma rostogolesc de pe o parte pe alta.. am auzit ca de prin trimestrul al treilea dispar durerile astea si sincer abia astept, nu-mi place sa ma simt handicapata |
|

| Dana_ wrote:Am primit rezultatul , am un beta destul de baban  487,1 Hai Aura ca sunt curioasa la tine cum e Bravo, sarcina usoara si la termen! |
|

| Aura_Plum wrote:Bravooooo!!!  Deci, sampanie?  Hai ca o tot agit aici de cateva zile  Parca tu ai cu vreo 2 zile mai mult decat mine, nu? Mai stii cand ai ovulat? Sotul ce zice? Te crede acum? Am primit si eu rezultatul: 224.6  Astfel avem asa: Beta 1: 20.23 (14.04) Beta 2: 224.6 (18.04) Eu zic ca a crescut bine, nu? Am fost si la endocrinolog si am facut analizele la tiroida. Sa vedem acum daca marim doza de Euthyrox sau o lasam asa momentan. Oricum a zis ca e convinsa ca a mai scazut TSH-ul intre timp ca altfel sigur nu ramaneam insarcinata. Om vedea ce minuni mai ies si acolo. Diseara am programare la hematolog sa vedem ce facem cu trombofilia. Va pupicesc Felicitari! Sa ai sarcina usoara si fara probleme |
|

| Aura_Plum wrote:Bravooooo!!!  Deci, sampanie?  Hai ca o tot agit aici de cateva zile  Parca tu ai cu vreo 2 zile mai mult decat mine, nu? Mai stii cand ai ovulat? Sotul ce zice? Te crede acum? Am primit si eu rezultatul: 224.6  Astfel avem asa: Beta 1: 20.23 (14.04) Beta 2: 224.6 (18.04) Eu zic ca a crescut bine, nu? Am fost si la endocrinolog si am facut analizele la tiroida. Sa vedem acum daca marim doza de Euthyrox sau o lasam asa momentan. Oricum a zis ca e convinsa ca a mai scazut TSH-ul intre timp ca altfel sigur nu ramaneam insarcinata. Om vedea ce minuni mai ies si acolo. Diseara am programare la hematolog sa vedem ce facem cu trombofilia. Va pupicesc
Super asa e a crescut bine Hai sa bem sampanie pt copii evident
Eu sincer cred ca am ovulat in z17 dar am bebelit atunci vreo 3 zile la rand . Posibil implantarea a fost mai rapida la mine , am simtit ceva mai ciudat ...o intepatura in z6 z8 si z11 , cand am vazut primele teste slab pozitive am crezut ca s-a implantat in z11 dar eu mi-am notat intepaturile si in z8 a fost mai puternica
Sotul a venit cu mine la beta . da ma crede acum , defapt ieri am discutat mai multe si deja ma credea ca nu vb prostii
Party on
|
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1019
Felicitari!!! Sarcina usoara |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1019
| Aura_Plum wrote:Bravooooo!!!  Deci, sampanie?  Hai ca o tot agit aici de cateva zile  Parca tu ai cu vreo 2 zile mai mult decat mine, nu? Mai stii cand ai ovulat? Sotul ce zice? Te crede acum? Am primit si eu rezultatul: 224.6  Astfel avem asa: Beta 1: 20.23 (14.04) Beta 2: 224.6 (18.04) Eu zic ca a crescut bine, nu? Am fost si la endocrinolog si am facut analizele la tiroida. Sa vedem acum daca marim doza de Euthyrox sau o lasam asa momentan. Oricum a zis ca e convinsa ca a mai scazut TSH-ul intre timp ca altfel sigur nu ramaneam insarcinata. Om vedea ce minuni mai ies si acolo. Diseara am programare la hematolog sa vedem ce facem cu trombofilia. Va pupicesc
felicitari, Aura! Ma bucur enorm pt. tine |
|

| Crissy wrote:mie mi se pare ca a mai ramas o eternitate mai ales ca ma dor ligamentele uterului de abia merg, ma dor chiar si atunci cand stau intinsa in pat si incerc sa ma rostogolesc de pe o parte pe alta.. am auzit ca de prin trimestrul al treilea dispar durerile astea si sincer abia astept, nu-mi place sa ma simt handicapata
Multumesc Crissy!
Sper sa-ti treaca durerile |
|

| lixandra_alexandra wrote:Felicitari!!! Sarcina usoara
Multumesc mult !
Presimt ca tu urmezi |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Buna fetelor! Felicitari Aura si Dana pt burtici!
Mai tre sa felicit pe altcineva? Eu sunt mai absenta de la o vreme de pe forum pt ca nu prea ma simt in forma ca sa zic asa!
Multumim de casuta noua Anelise! Saru-mana de prafulet Crissy! Doamne ajuta sa fie ultima casuta pentru aspiricile vechi! |
|

| Anelise wrote:Buna, fetele! Rog un mic ajutor cu listutza - daca sunt aspirici noi, daca avem burtici sau daca sunt fete care nu au mai fost active de ceva vreme... Multumesc si zi frumoasa!
Scriu eu in numele fetelor , dar le rog daca doresc sa completeze si ele Eu , Aura si Diana1489 suntem burtici deci ne poti scoate din lista , poate predam stafeta cu numere norocoase , la mine clar a fost cu noroc Nu sunt veche pe forum...doar de 2 luni dar vad multe nume in lista pe care nu le-am vazut niciodata sa scrie . Cred ca fetele cu vechime te pot ajuta Mersi
|
|
|
|