Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Wednesday, May 31, 2017 2:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Scuza?i ma pt greselile de ortografie sic
Sper sa în?eleaga cineva cât de cat si daca vreti pute?i sa ma întreba?i ce n a?i în?eles .
Scuze ca a fost asa lung mesajul doarca daca scriam cate putin si ma opream , pana publicam. .... sigur uitam idee unde ramasesem ras
O sa vad când o sa ma duc la centru de transfuzie, pt dona?ie de sânge.
Sa vad cum stau cu timpul...sper sa reusesc pâna nu plec inapoi.
Fac chestia asta, adica donez sânge din 2006 mai exact, de dupa accidentul meu stradal, atunci am fost în coma, aproape 3 luni si ne am decis sa donam sânge amândoi. El ,fiind barbat, putea dona o data la 3 luni, eu, ca sunt femeie,odata la 6 luni pt ca se pune în calcul la noi si cm si mai pierdem sânge si atunci. ...asa ca, mergeam o data la 6 luni împreuna si mai rar ii venea lui si el mai mergea si intre astea 6 luni ale mele. Va spun de ce am decis sa donam , el pt ca, nasul fratelui sau a fost salvat pt ca i s a donat un organ dar nu vreau sa gresesc spunând care anume, o sa mi aduc eu aminte vreodata o si o sa va zic daca intereseaza pe careva, cu toate ca nu cred.... si eu , am decis sa donez pt ca eu, dupa ce m am trezit din coma. ... cum curiozitatea e mare la mine ras am vazut ca mi s a donat sânge si al meu, nici macar n a fost intrebat pt ca el habar n avea pâna nu i am aratat eu pe cartela clinica care era imensa de groasa. ...va dati seama cat de cat ras , aproape 3 luni de coma. ..la cate pagini au fost , pareau doua almanahuri daca stiti cât is de groase....
Erau si zile în care scriau si cate 3-4-5 pagini , în baza la ce mi se intampla mie.....
Oricum ar fi ....corpul meu e rezistent si Doamnei Doamne ma iubeste enorm de mult pt ca m a salvat de vreo 6-7 ori pana acuma si de aia , sunt sigura ca va veni si ziua când ii avea si eu un bobo al meu/ al nostru pt ca si pe al neut, l a salvat de vreo câteva ori,2-3 , mai putin decât pe mine ras si sigur , când va considera El ca suntem pregati?i, vom deveni si noi parin?i. Numai ca nu vreau ca a iesim la plimbare cu bobo al nostru si sa zica lumea ca uite , or iesit la plimbare bunici cu bobo ras hohot

....ras
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate în primul rand si va veni si rândul nostru intr o zi sa avem si noi , macar o bobita a noastra.
Cheek Kiss
Hands
angel AngelNot
leila
Scris: Wednesday, May 31, 2017 9:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Buna dimineata aspirici!
Laura, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea dar dupa cum ziceai si tu, Dumnezeu te iubeste si o sa te rasplateasca pentru tot chinul asta
Ana astept cu sufletul la gura vestile de la tine!!
Andia de dimineata am avut 36,9.. dar nu e deloc concludenta pentru ca m-am trezit din 2 in 2 ore, am avut un soomn tare agitat..pe la 4 am fost si la baie ca nu ma mai puteam tine.Lol asa ca am luat-o la 6 si ceva cum o iau de obicei si am notat-o pe aia.. ce parere ai?
Lixandra, astept cu nerabdare sa te testezi!!! iti tin galeriemajoreta majoreta majoreta chitara
Anadragut
Scris: Wednesday, May 31, 2017 9:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/14/2017
LAURA0202 wrote:

Buna .
Si eu chiar ma asteptam sa fie Hcg si chiar ma gândeam de ce sunt 4 foi?????
Schimb o .
Hcg ce tre sa l faci si sigur ti or spus deja fetele pe aici.
Eu nu prea am avut timp sa intru astazi deloc din cauza ca fugi la încolo. .. fugi incoace ....
Va pup pe toate.
Multa bafta la Hcg. ..sa se dubleze iti doresc din suflet.
campfire
multumesc mult sper sa se dubleze ??
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, May 31, 2017 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
leila wrote:
Buna dimineata aspirici!
Laura, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea dar dupa cum ziceai si tu, Dumnezeu te iubeste si o sa te rasplateasca pentru tot chinul asta
Ana astept cu sufletul la gura vestile de la tine!!
Andia de dimineata am avut 36,9.. dar nu e deloc concludenta pentru ca m-am trezit din 2 in 2 ore, am avut un soomn tare agitat..pe la 4 am fost si la baie ca nu ma mai puteam tine.Lol asa ca am luat-o la 6 si ceva cum o iau de obicei si am notat-o pe aia.. ce parere ai?
Lixandra, astept cu nerabdare sa te testezi!!! iti tin galeriemajoreta majoreta majoreta chitara

Multumesc, Leila...
Nu stiu ce sa zic, ieri m-a durut burta si m-a intepat ovarul stang cam cam tare...si seara o secretie maronie Cray
Cred ca e ciclopul NuImiPasa
Andreea06
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lixandra_alexandra wrote:

Multumesc, Leila...
Nu stiu ce sa zic, ieri m-a durut burta si m-a intepat ovarul stang cam cam tare...si seara o secretie maronie Cray

Nu ai mai testat nu?

Ana, hai cu vesti bune!!

Meme, ne parasesti clujul? Cheek Kiss Sper sa mai revii in vizita, eu ma tot gandeam ca o sa ne intalnim candva pe aici.
leila
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:00 AM
Nivel

Multumesc, Leila...

Oooh Cray Bye2 imi pare tare rau...
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:02 AM
Nivel

[quote=Andreea06]

Nu ai mai testat nu?

Nu Andreea, am zis sa astept sa vad daca e cm, daca nu vine pana Vineri, testez.
Nu stiu ce sa mai zicuff
Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:10 AM
Nivel

[quote=Andreea06]

Nu ai mai testat nu?

Nu Andreea, am zis sa astept sa vad daca e cm, daca nu vine pana Vineri, testez.
Nu stiu ce sa mai zicuff
Cheek Kiss

Apai doar ceva scurgere maronie aseara si de atunci nimic? Asa ai rozi de obicei? La mine nu prea venea asa cu pauze Crazy Crazy
Anadragut
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:11 AM
Nivel

Buna dimineata flower Fetelor ce inseamna ca am un corp galben pe ovar? Am citit si pe internet cate ceva dar nu prea inteleg
leila
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:30 AM
Nivel

[quote=Anadragut] Buna dimineata flower Fetelor ce inseamna ca am un corp galben pe ovar? Am citit si pe internet cate ceva dar nu prea inteleg [/Din ce am citit eu e normal sa ai in sarcina corp galben pentru ca el produce progesteron. se formeaza imediat dupa ovulatie si daca nu se fecundeaza ovulul el se dizolva. Deci daca e sa ma intrebi pe mine cred ca e de bine sa ai corp galben si ca e un bun indicator de sarcina
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:33 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Apai doar ceva scurgere maronie aseara si de atunci nimic? Asa ai rozi de obicei? La mine nu prea venea asa cu pauze Crazy Crazy

Nu, m-am uitat acum si nimic...Aveam si lunile trecute, dar imi curgea mai mult...burta m-a lasat...
Dar presimt ca e cm...nu mai vreau sa-mi fac sperante
AleC
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Buna fetelor!
Va urmaresc de ceva timp. Povestea mea e urmatoarea..e prima luna de incercare pentru bebe, ultima menstruatie a fost pe 29 aprilie. Am un Cm cam neregulat, o medie de 31 de zile +-. De duminica am facut zilnic cate un test, Sure Check, toate ff slab pozitive, cel de duminica abia se zarea, luni usor mai bine, ieri destul de bine (Sure check streamer), iar cel de azi parca mai putin ca ieri, dar mai clar ca primele doua. Azi dimineata am fost la Beta, astept pe seara rezultatul, insa sunt putin speriata fiindca de cand am inceput cu testele, am si simptome pe care le aveam inainte de menstruatie, balonata,ma tot inteapa ovarele, ca si cum ar veni in orice moment, dar cand merg la toaleta, doar niste secretii usor galbui, bej asa..asta azi dimineata. Alte simptome ar fi sanii usor sensibili, nu durerosi, dar mai plini. Ce credeti, e normal sa simt ca vine si sa am usoare dureri de burta?
Scuze ca am scris atat, dar sunt nerabdatoare pana diseara.
Andreea06
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:40 AM
Nivel

leila wrote:
[quote=Anadragut] Buna dimineata flower Fetelor ce inseamna ca am un corp galben pe ovar? Am citit si pe internet cate ceva dar nu prea inteleg [/Din ce am citit eu e normal sa ai in sarcina corp galben pentru ca el produce progesteron. se formeaza imediat dupa ovulatie si daca nu se fecundeaza ovulul el se dizolva. Deci daca e sa ma intrebi pe mine cred ca e de bine sa ai corp galben si ca e un bun indicator de sarcina

Da da, asa e. Cand se sparge foliculul, cel care elibereaza ovulul ce va fi fecundat, ramane in urma un corp galben in ovarul unde a fost foliculul, care elibereaza progesteron in ideea ca sa ajute o eventuala sarcina - ca asta e sistemul nostru reproducator, practic lunar corpul se pregateste de o sarcina.
Daca ovulul nu e fecundat, corpul galben incepe sa se dizolve, sa nu mai elibereze progesteron si apare rozi.
Daca e fecundat, corpul galben creste si e prezent o perioada - nici nu stiu sigur cat.. daca e si acuma acolo.. stiu ca mi l-a verificat la eco la 4s, 5s si 7s parca. De atunci nu s-a mai uitat la ovare.
Andreea06
Scris: Wednesday, May 31, 2017 10:43 AM
Nivel

Nu, m-am uitat acum si nimic...Aveam si lunile trecute, dar imi curgea mai mult...burta m-a lasat...
Dar presimt ca e cm...nu mai vreau sa-mi fac sperante

Mai bine, cum te simti tu mai ok. Si este timp si mai apoi Cheek Kiss
Anadragut
Scris: Wednesday, May 31, 2017 11:47 AM
Nivel

Tocmai am plecat de la analize si analize care le am facut ieri erau de anemie nu au în?eles fetele de la synevo ce scria pe foaia de la doctor astazi am facut beta hcg astept raspunsul in cateva ore Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.