Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Anadragut wrote: Eu am ajuns acolo si le am dat foaia pe care imi scrisese ginecologul nu stiu ce au facut daca sau încurcat sau nu dar maine le spun sami faca beta hcg
Ana, acum oricum faptul de consumat. Mâine vei avea mai multe raspunsuri, deocamdata trebuie doar sa te linistesti un pic ?i sa încerci sa te odihne?ti. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2017 Mesaje: 102
| leila wrote: Ana, acum oricum faptul de consumat. Mâine vei avea mai multe raspunsuri, deocamdata trebuie doar sa te linistesti un pic ?i sa încerci sa te odihne?ti.
Asa e iubita o sa va spun ce fac maine |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Anadragut wrote:Asa e iubita  o sa va spun ce am facut maine
|
|
Inregistrat: 1/31/2017 Mesaje: 190
| In orice caz, e devreme pt a trage concluzia ca e oprit in evolutie, asa ca nu dispera! Probabil cum au zis si fetele, a vazut varsta mai mica si s-a grabit un pic cu un posibil verdict, dar asteapta si nu dispera! Noi suntem alaturi de tine! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Anadragut wrote:Asa e iubita  o sa va spun ce fac maine buna, Ana! Imi pare rau pt intamplarea pe care ai avut-o azi si sper ca totul sa fie bine, bulinuta sa stea la caldura! De curiozitate, imi poti spune la ce ginecolog te duci in Pitesti? Imi poti lasa PM, poate se supara cineva daca dam nume |
|
| Fetelor, pt analizele pe care mi le-a recomandat ieri medicul hematolog ( profilul de trombofilie) am de ales intre Sante, unde pretul este de 1000 lei si Bioclinica unde pretul e 1300 lei. Dr.a zis ca stie ca Bioclinica fac analizele foarte ok, le trimit in Germania, dar totusi e diferenta destul de mare la pret...Voi aveti incredere in Sante? Ati facut analize acolo?Ati avut probleme? |
|
| Andruu wrote: buna, Ana! Imi pare rau pt intamplarea pe care ai avut-o azi si sper ca totul sa fie bine, bulinuta sa stea la caldura! De curiozitate, imi poti spune la ce ginecolog te duci in Pitesti? Imi poti lasa PM, poate se supara cineva daca dam nume Eu am fost la dr Elena Tanasescu sfatul meu sincer sa nu va duce?i la ea pentru ca da foarte multe pastile si te consulta foarte superficial |
|
| Bibi Bianca wrote:In orice caz, e devreme pt a trage concluzia ca e oprit in evolutie, asa ca nu dispera! Probabil cum au zis si fetele, a vazut varsta mai mica si s-a grabit un pic cu un posibil verdict, dar asteapta si nu dispera! Noi suntem alaturi de tine! Da iubita aaa e multumesc pentru încurajare maine o sa vad ce mai are de zis |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Bibi Bianca wrote:Fetelor, pt analizele pe care mi le-a recomandat ieri medicul hematolog ( profilul de trombofilie) am de ales intre Sante, unde pretul este de 1000 lei si Bioclinica unde pretul e 1300 lei. Dr.a zis ca stie ca Bioclinica fac analizele foarte ok, le trimit in Germania, dar totusi e diferenta destul de mare la pret...Voi aveti incredere in Sante? Ati facut analize acolo?Ati avut probleme?
Ar fi bine sa studiezi cum sunt facute analizele alea si daca este diferenta intre modul lor de analizare a probelor. Eu una cand am avut nelamuriri am sunat direct la ei sa le cer detalii. Din pacate nu stiu nimic nici despre Sante nici despre Bioclinica. Este indicat sa le faci la un laborator unde se fac in principal analize genetice. Altfel poti avea surprize cu rezultate gresite si astea nu-s chiar ieftine... Nu cred ca vrei sa le repeti prin alte parti ca sa fii sigura de rezultate. In plus, e ff important sa fie corecte analizele genetice mai ales. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Bibi Bianca wrote:Fetelor, pt analizele pe care mi le-a recomandat ieri medicul hematolog ( profilul de trombofilie) am de ales intre Sante, unde pretul este de 1000 lei si Bioclinica unde pretul e 1300 lei. Dr.a zis ca stie ca Bioclinica fac analizele foarte ok, le trimit in Germania, dar totusi e diferenta destul de mare la pret...Voi aveti incredere in Sante? Ati facut analize acolo?Ati avut probleme?
Eu mi-am facut analizele din z3 la Sante , erau cu mult mai ieftine decat in alta parte ..si mi-au dat si ceva voucher cu reducere daca mai merg la ei . Acum nu stiu sa-ti zic cat sunt de buni...mie mi s-a parut ok , aveam raport lh fsh cat trebuie ..iar dupa o luna de la analize aveam test pozitiv. Cand am vrut sa-mi fac beta la ei ..era mai ieftin dar dupa ce am platit am intrebat cand primesc rezultatul si mi-a zis 3 zile...atunci am anulat totul si mi-au dat banii inapoi. |
|
| Da, toate analizele sunt mai ieftine la ei, probabil de aici si semnele de intrebare. Eu am facut Torch la ei si am fost multumita dar totusi sunt in dubii..ma gandesc pe de alta parte ca nu au cum sa nu le faca ok, nu au cum sa isi bata joc de sanatatea noastra...dar in ziua de azi ne putem astepta la orice. Eu am facut si analizele uzuale la ei si au fost perfecte, analize care cu o luna in urma, dar eram insarcinata, au fost nasoale. Clar ca mi s-a parut putn ciudat sa fie perfecte la numai o luna...
|
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Bibi Bianca wrote:Da, toate analizele sunt mai ieftine la ei, probabil de aici si semnele de intrebare. Eu am facut Torch la ei si am fost multumita dar totusi sunt in dubii..ma gandesc pe de alta parte ca nu au cum sa nu le faca ok, nu au cum sa isi bata joc de sanatatea noastra...dar in ziua de azi ne putem astepta la orice. Eu am facut si analizele uzuale la ei si au fost perfecte, analize care cu o luna in urma, dar eram insarcinata, au fost nasoale. Clar ca mi s-a parut putn ciudat sa fie perfecte la numai o luna...
Nu vreau sa ii laud pt ca nu pot sa ma pronunt , parerea mea e ca in cazul meu analizele au iesit ok . Dar cum zici tu ..avai analize nasoale si la o luna distanta au iesit bune...daca ti se pare suspect...eu zic sa le repeti in alta parte . La fel pot fi alte laboratoare care nu le fac ok...de unde sa stim care cat sunt de buni...adica no...toata lumea stie de synevo..dar asta nu inseamna ca ei sunt cei mai buni si doar acolo sunt rezultate reale . Acum vreo 3 luni mi-am facut analize la medcenter...i-am gasit pe net ca habar n-aveam de ei ....am avut incredere in rezultate , ce sa fac ...doar nu le repet din nou . |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Anadragut wrote: Asa mia zis ginecologul sa fac hemograma
Buna . Si eu chiar ma asteptam sa fie Hcg si chiar ma gândeam de ce sunt 4 foi????? Schimb o . Hcg ce tre sa l faci si sigur ti or spus deja fetele pe aici. Eu nu prea am avut timp sa intru astazi deloc din cauza ca fugi la încolo. .. fugi incoace .... Va pup pe toate. Multa bafta la Hcg. ..sa se dubleze iti doresc din suflet.
|
|

| Dana_ wrote:
Nu vreau sa ii laud pt ca nu pot sa ma pronunt , parerea mea e ca in cazul meu analizele au iesit ok . Dar cum zici tu ..avai analize nasoale si la o luna distanta au iesit bune...daca ti se pare suspect...eu zic sa le repeti in alta parte . La fel pot fi alte laboratoare care nu le fac ok...de unde sa stim care cat sunt de buni...adica no...toata lumea stie de synevo..dar asta nu inseamna ca ei sunt cei mai buni si doar acolo sunt rezultate reale . Acum vreo 3 luni mi-am facut analize la medcenter...i-am gasit pe net ca habar n-aveam de ei ....am avut incredere in rezultate , ce sa fac ...doar nu le repet din nou .
Ma bag si eu în seama M a atras diferen?a asta de analize de la o luna la alta. Asa am pa?it si noi cu spermograma la al meu ... prima a fost oarecum naspa la Gynatal si a doua la Regina Maria ....oarecum buna. De aia de urolog a cerut si a 3 a varianta dar a specificat la Bioclinica la sediu central ,în centrul Timi?oarei. ,nu la alte centre mici de recoltare. ... Ii o nebuneala ..... la ce diferen?e sunt. ...cam asa se întâmpla din cate vad si eu. Tocmai de asta, eu prefer sa mi fac în Italia, cât pot din ele - pt ca s mai sigura de rezultat. Dar si aici is locuri mai bune si locuri mai proaste....tot la analize ma refer. Se pare ca este ceva general si cam peste tot.... Saracii de noi, pacien?i ca sa suferim si mai si platim pe deasupra pt greselile lor.....
|
|

| LAURA0202 wrote:Ma bag si eu în seama M a atras diferen?a asta de analize de la o luna la alta. Asa am pa?it si noi cu spermograma la al meu ... prima a fost oarecum naspa la Gynatal si a doua la Regina Maria ....oarecum buna. De aia de urolog a cerut si a 3 a varianta dar a specificat la Bioclinica la sediu central ,în centrul Timi?oarei. ,nu la alte centre mici de recoltare. ... Ii o nebuneala ..... la ce diferen?e sunt. ...cam asa se întâmpla din cate vad si eu. Tocmai de asta, eu prefer sa mi fac în Italia, cât pot din ele - pt ca s mai sigura de rezultat. Dar si aici is locuri mai bune si locuri mai proaste....tot la analize ma refer. Se pare ca este ceva general si cam peste tot.... Saracii de noi, pacien?i ca sa suferim si mai si platim pe deasupra pt greselile lor.....
Aurici unde esti ???
Esti bine? Nu vrei sa mai dai nici un semn de via?a? hai înapoi :-) Andia, cum esti ? Devi si tu o mica reptiluta Cum m ai alintat pe mine ? Vrei sa mi iei locul ? Eu , sunt unde i mai cald si poate de asta era tb putin mai acceptabila si a mea...... Om vedea de mâine cum o fi. Mi era frica / teama de faza cu scos ul la ciste / grasimea aia sau ce o fi fost în final dar .... a trecut si cum ai zis parca si tu si Dana ca o sa fie ok si ....mna. .... am facut o si pe asta ca era de o gramada de timp acolo, pot spune ca de câ?iva ani?ori si de abia doar acuma , adica de anul trecut avea marimea suficient de marisoara ca sa o scoata. ... Acuma ii mai naspa , cel putin pana se inchide cat de cat pt ca ma doare destul de tare locul de unde a fost , msi ales seara cand dau cu putina crema acolo, nu eu,pt ca nu vad,e chiar ib crestetul capului dar aeara cand m a dat nenea adta unde stau cacsa nu i mai zic mosul , ca mna.... chiar ma ajuta cu tot ce poate si .... mi se pare o jignire putin asa.... Sa speram ca nu va mai este la loc pt ca si dr a zis ca se poate sau nu sa mai creasca la loc DAR eu sper sa nu mai creasca sincer, pt ca oricum am amânat o destul, din 18.01 in 14.03 si de abia am scos o acuma in 29.05 . Bine ca între timp eram cu mana rau de tot ( unele dintre fete stiu ce patisem....un mic accident de masina intre """ cand zic mic) si numai la asta nu mai eram dispusa sa o fac si pe asta, o alta mica interven?ie. ... Doamne ajuta sa nu mai creasca. Ce sa mai zic de mine ? Daca e careva dintre voi interesata oarecum Iara fac povestea lunga :-) ?inând cont ca deja incep sa mi revin , adica sa fiu eu însumi adica incep sa mi infrunt fricile / teama si dau inainte . Diminea?a merg iar la analize , cred ca astia o sa faca afaceri cu sângele meu Mai fac din analizele alea ce erau pe foia pt IUI in caz ca nu voi avea alta sansa si pe 1 , as avea vizita hematologica pt ca v am auzit de trombofilie pe aici precum ca ar împiedica sarcina , asa ca am decis sa o fac si pe aia doar ca ........ a trebuit sa l mint pe dr meu de familie, spunându i ca tati meu avea ceva de genul ala doar ca nu stiu exact cum sa i explic din româna în italiana si ca incerc sa am un bobo si o fi având ceva ereditar ???? Pt ca aici trebuie să ai un motiv anume ca dr sa scrie pe trimitere pt ca s a uitat el prin calc lui si sunt multe analize care ar putea sa mi le dea DAR ca sa nu se supere dr hematolog , a scris pe biletul de trimitere ceva de trombofilie ereditara cu semnul întrebarii? ?? Si va decide dr ce anume sa mi dea sa fac. Oare ce as putea eu sa mai adaug , când voi merge la consulta?ie înafara de faptul ca vreau un bobo si nu se lipeste? :-)) Cele care ati facut deja examenul asta, puteti sa ma ajutati va rog? Cu ceva prescurtari sau cu ceva specific ca eu n am nici cea mai mica idee, e si prima data când merg la ceva de genul asta. Multumesc mult si de raspunsurile care o sa le am si de rabdarea avuta ca sa mi citi?i mesajul pt cine o va face , ca. ...e mult scris si cred ca o sa zice?i în gândul vostru ca iara o scris aia romane pe aici? Si iara tre sa citeasc de câteva ori ca sa pricep ? Pt ca asta cam ssare de la un subiect la altul? Oi vedea si ce voi putea face cu un alt examen pe care l am cerut. ....aia fiind laparoscopia, numai sa vedem ce mi vor zice despre cum vă fi pt ca mi aduc aminte ce tare a durut histerosalpinografia aia nenorocită ( scuze de cuvant, am văzut ca nu doare la toate femeile dar ....eu n am avut privilegiul sa fiu scutită de durere .... -asta este, am facut o si pe aia cu toate ca mi spusese o amică dea mea ca doare si n am crezut o ....pana n am simțit pe propria mea piele )
Meme,cum esti cu cu mutatul? Sper sa reuseste sa termini cu mutatul si după aceea sa vezi ce si cum tiii găsi de muncă. Apropo de muncă în Tm, am întrebat cât de cât pe acolo si cică este de munca ,depinde si ce anume, numai sa vrei sa muncești. Eu , m am si interesat pt mine, pt când îmi va permite mâna sa încep sa muncesc ....., oricum repede nu prea cred ca voi putea sa mi permit sa ridic greutăți pt ca nu vreau sa mai trec prin ce am trecut :operație si recuperare care ar mai fi nevoie doar ca din punct de vedere al dr cu fiziitetapia, am cam terminat o si va depinde de mine acuma si de corpul meu. .. Unde anume o sa staiîn Tm? Sti deja vreo zonă măcar? Ca sa ti spun cam ce si cum ar fi în zona unde sta al meu si unde o sa stau si eu definitiv cu el. Eu, una , sper si ma rog din tot sufletul a rămân gravi între timp ....pt ca anii trec si pt mine si pt al meu Daca ajungi sa citesti mesajul meu si vei crea sa mi răspunzi cu ceva detalii, scrie mi pm ca sa nu deranjăm pe aici. ;-)
|
|
|