Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Anadragut wrote: E la.mine
Poti descifra ce scrie pe trimitere? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2017 Mesaje: 102
| zgubyro wrote:
Pai daca deabia sambata a iesit pozitiv e clar ca nu avea ce sa vada la ecograf. Eu de aia te-am intrebat ieri de ce mergi asa repede daca deabia s-a pozitivat testul. Fa beta pentru linistea ta si du-te peste vreo 2 saptamani.
Asa o sa fac maine decât beta..miam facut alta programare la ginecolog pentru ca ma speriat femeia asta "ginecolog"ca sa oprit sarcina din evolu?ie |
|
| zgubyro wrote:
Poti descifra ce scrie pe trimitere?
Dozare hcg sau ceva de genul |
|

Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Andia wrote:
Leila draga mea, ce e cu scaderea aia pe grafic? Ai ciclul de 24-25 de zile de obicei sau o fi altceva?
Eu azi cand sa imi iau temperatura am constatat ca imi da err termometrul si nu mai vroia sa faca nimic asa ca l-am schimbat pt ca era in garantie de 2 ani... Incep de maine sa ma masor iarasi :))
Sa stii ca m-am mirat si eu. Cm e de 28-29 regulat.. e prima luna când masor TB deci nu ?tiu exact care e tiparul.. chiar ma gândeam de dimineata oare îmi vine mai devreme? Semne nu am, sânii înca nu îmi sunt mariti. De obicei înainte de menstra sunt imensi si durero?i. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| Anadragut wrote: Dozare hcg sau ceva de genul
Deci aia de la laborator ti-au dat rezultatele gresite, ori nu-s ale tale ori nu le-ai cerut corect sau nu stiu de ce, ca medicul ginecolog ti-a dat ce trebuia....
Cat ai platit pe astea? Cred ca atunci cand ai fost la Synevo ti-au dat o foaie cu ce analize se vor face si cat costa si cod ca sa iti vezi pe net rezultatele, nu? IA vezi, acolo scrie ca iti fac hemoleucograma si ce pret sau ca fac dozare hcg? Cat ai platit? |
|
| leila wrote: Sa stii ca m-am mirat si eu. Cm e de 28-29 regulat.. e prima luna când masor TB deci nu ?tiu exact care e tiparul.. chiar ma gândeam de dimineata oare îmi vine mai devreme? Semne nu am, sânii înca nu îmi sunt mariti. De obicei înainte de menstra sunt imensi si durero?i.
Atunci ai dormit dezvelita, ti-a fost frig? Stiu ca si la implantare scade un pic temperatura si apoi creste, dar sa nu zic prostii :) Temperatura face figuri uneori si nu e bine sa iti faci sperante si apoi sa te simti dezamagita. |
|

| Andia wrote:
Atunci ai dormit dezvelita, ti-a fost frig?
Nu cred, cel putin nu îmi amintesc. Voi vede mâine dimineata daca se tine pe linia 37,7 sau daca e tot scazuta.. e ciudat, tu î?i iei de multe luni TB? Sau fetele care î?i iau de obicei.. ati mai avut a?a o scadere brusca in faza luteala? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ana, eu nu stiu daca au gresit aia de la synevo daaar maine: Faci beta hcg Repeti peste 48h
Conform ultimului ciclu ai 5s si 5z dar daca ai avut sambata doar test pozitiv, si inainte negativ, atunci cred ca ai ovulat tarziu si sarcina egectiva are mai putin.. dar la eco mereu o sa te intrebe de ultimul ciclu, dupa ala calculeaza aparatul. La urmatorul gine sa ii zici si cand ai facut test negativ si cand a fost pozitiv, sa stie ca ai ovulat tarziu. Ca sa nu plece de la premisa ca e in urma bobita la masuratori... si ca asta e din cauza ca se opreste din evolutie.
Poti atasa ecografia? A vazut sac gestational ceva sau doar corpul galben?
Mie la 4s mi-a vazut ceva punct mic de 1,8mm care parea a fi sacul gestational. M-a chemat apoi l 5s sa confirme sacul si la 7s pt inimioara. E micuta a ta, doar beta ajuta acuma. |
|
| Andia wrote:
Deci aia de la laborator ti-au dat rezultatele gresite, ori nu-s ale tale ori nu le-ai cerut corect sau nu stiu de ce, ca medicul ginecolog ti-a dat ce trebuia....
Cat ai platit pe astea? Cred ca atunci cand ai fost la Synevo ti-au dat o foaie cu ce analize se vor face si cat costa si cod ca sa iti vezi pe net rezultatele, nu? IA vezi, acolo scrie ca iti fac hemoleucograma si ce pret sau ca fac dozare hcg? Cat ai platit?
deci pe factura scrie hemograma cu formula leucocitara cu Hb Ht si indici si am platit 24 de lei |
|
| leila wrote: Nu cred, cel putin nu îmi amintesc. Voi vede mâine dimineata daca se tine pe linia 37,7 sau daca e tot scazuta.. e ciudat, tu î?i iei de multe luni TB? Sau fetele care î?i iau de obicei.. ati mai avut a?a o scadere brusca in faza luteala?
Niciodata asa de jos, sa fie sub linia rosie... si de obicei la scadere a venit menstra intr-o zi sau doua, chiar si la 26 de zile, apoi 35, 34, 28, 29.... o luase razna de la atatea eco de monitorizare :) |
|
| Andreea06 wrote:Ana, eu nu stiu daca au gresit aia de la synevo daaar maine: Faci beta hcg Repeti peste 48h
Conform ultimului ciclu ai 5s si 5z dar daca ai avut sambata doar test pozitiv, si inainte negativ, atunci cred ca ai ovulat tarziu si sarcina egectiva are mai putin.. dar la eco mereu o sa te intrebe de ultimul ciclu, dupa ala calculeaza aparatul. La urmatorul gine sa ii zici si cand ai facut test negativ si cand a fost pozitiv, sa stie ca ai ovulat tarziu. Ca sa nu plece de la premisa ca e in urma bobita la masuratori... si ca asta e din cauza ca se opreste din evolutie.
Poti atasa ecografia? A vazut sac gestational ceva sau doar corpul galben?
Mie la 4s mi-a vazut ceva punct mic de 1,8mm care parea a fi sacul gestational. M-a chemat apoi l 5s sa confirme sacul si la 7s pt inimioara. E micuta a ta, doar beta ajuta acuma. nu pot sa pun pozele cu ecografia imi spune ca conținutul e prea mare si da mia zos decat de un corp galben care il vede pe ovar |
|

| Anadragut wrote: deci pe factura scrie hemograma cu formula leucocitara cu Hb Ht si indici si am platit 24 de lei E clar, e gre?eala a laboratorului. Offf saracu?a de tine azi ai dat numai peste inapti.. |
|
| Anadragut wrote: deci pe factura scrie hemograma cu formula leucocitara cu Hb Ht si indici si am platit 24 de lei
Da, le-ai aratat biletul sau ai cerut tu analiza? Cred ca te-ai incurcat si ai cerut altceva din cauza emotiilor, pt ca vad ca ei ti-au scris hemoleucograma clar.... nu HCG :( Dar daca le-ai dat biletul de trimitere si ei au scris altceva deja e ciudat si ar trebui mers si vorbit despre asta direct la Synevo. |
|
| leila wrote: E clar, e gre?eala a laboratorului. Offf saracu?a de tine azi ai dat numai peste inapti..
Eu am ajuns acolo si le am dat foaia pe care imi scrisese ginecologul nu stiu ce au facut daca sau încurcat sau nu dar maine le spun sami faca beta hcg |
|
| Anadragut wrote: Eu am ajuns acolo si le am dat foaia pe care imi scrisese ginecologul nu stiu ce au facut daca sau încurcat sau nu dar maine le spun sami faca beta hcg
Da, dar cred ca va trebui sa il platesti si pe ala :( Ca nu cred ca isi vor recunoaste greseala, asa sunt astia.... Clar au incurcat cand au scris ce sa faca, pt ca de obicei scriu pe foaie si ce eprubete si cate au, de ce culori, ce analize, etc... Oricum, tu nu iti mai face griji acum, ca orice ar fi oricum nu poti schimba mare lucru si daca bebe e bine nu cred ca vrei sa il stresezi, nu? :) |
|
|