Clubul aspirantelor - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anadragut
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/14/2017
Dana_ wrote:

Pfoaii ce ginecologguns ...asa cum a vazut sarcina oprita...asa ti-a zis si de analize...ma mir ca mai profeseaza. Clar schimba-l
Trebuie sa-ti faci beta HCG , mergi la synevo si iti da rezultatele in aceeasi zi...apoi repeti la 48 ore
Ce ma enerveaza doctorii astia care scot numai prostii pe gura . Nu esti singura care o pateste...deja am dat peste 2 incompetenti banghead
dar pentru ce e hemograma asta ?
leila
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Anadragut wrote:

Asa mia zis ginecologul sa fac hemograma

Ana, intr-un mesaj anterior ai scris ca medicul ti-a spus sa faci analiza beta HCG. Poate erai bulversata ?i la laborator ai spus hemoleucograma.
Du-te mâine la prima ora ?i fa HCG-ul pentru lini?tea ta ?i roaga-te la Dumnezeu sa fie totul bine.
?tiu ca e greu dar nu ai altceva de facut în momentele astea...
zgubyro
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Dana_ wrote:

Pfoaii ce ginecologguns ...asa cum a vazut sarcina oprita...asa ti-a zis si de analize...ma mir ca mai profeseaza. Clar schimba-l
Trebuie sa-ti faci beta HCG , mergi la synevo si iti da rezultatele in aceeasi zi...apoi repeti la 48 ore
Ce ma enerveaza doctorii astia care scot numai prostii pe gura . Nu esti singura care o pateste...deja am dat peste 2 incompetenti banghead

Exact la asta ma gandeam si eu. Cum se pot exprima ei asa fara nici o analiza facuta.
Anadragut
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:51 PM
Nivel

leila wrote:

Ana, intr-un mesaj anterior ai scris ca medicul ti-a spus sa faci analiza beta HCG. Poate erai bulversata ?i la laborator ai spus hemoleucograma.
Du-te mâine la prima ora ?i fa HCG-ul pentru lini?tea ta ?i roaga-te la Dumnezeu sa fie totul bine.
?tiu ca e greu dar nu ai altceva de facut în momentele astea...

Eu chiar asa am crezut ca o sa fac beta pentru ca ginecologul mia zis ca o sa fac azi o analiza de sânge sa vada daca e sarcina si mai fac una peste câteva zile am crezut ca e vorba de beta dar acum pe analizele primite pe email scrie hematograma sau ce e aia...pentru ca ginecologul mia dat un bilet cu care sa ma duc la synevo si asta a fost mia luat sânge ?i am plecat..maine ma duc sa iau analizele sa le vada ginecologul si cam atat cu acest ginecolog vreau sa il schimb..pentru ca el imi spunea de azi sa imi dea tot felul de pastile mia scris reteta dar nu am luat nimic...mereu ma imbiba cu pastile..maine am programare la un doctor sper mai bun
leila
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:54 PM
Nivel

Anadragut wrote:

Eu chiar asa am crezut ca o sa fac beta pentru ca ginecologul mia zis ca o sa fac azi o analiza de sânge sa vada daca e sarcina si mai fac una peste câteva zile am crezut ca e vorba de beta dar acum pe analizele primite pe email scrie hematograma sau ce e aia...pentru ca ginecologul mia dat un bilet cu care sa ma duc la synevo si asta a fost mia luat sânge ?i am plecat..maine ma duc sa iau analizele sa le vada ginecologul si cam atat cu acest ginecolog vreau sa il schimb..pentru ca el imi spunea de azi sa imi dea tot felul de pastile mia scris reteta dar nu am luat nimic...mereu ma imbiba cu pastile..maine am programare la un doctor sper mai bun

Eu zic sa nu te mai duci la asta. Sa faci beta de dimineata, in câteva ore primesti rezultatele si te duci direct cu ele la celalalt medic. Poate are ?i un ecograf mai performant sa vada exact cum sta treaba.

Nu mai ai biletul pe care scria analiza ce trebuia să o faci? Poți verifica daca a fost o greseala a laboratorului..
Doamne ce situatie, îmi pare tare rău dar suntem aici pentru tine orice vrei sa întrebi..
Andia
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/21/2014
Anadragut wrote:

Mai ai biletul de trimitere de la medic? Poate laboratorul a gresit si ti-a facut alte analize in loc de ce ai cerut tu de fapt?? Spui ca medicul a zis ca faci o analiza care sa arate daca esti insarcinata, deci clar nu se referea la hemoleucograma. Undeva este o greseala.
leila
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:58 PM
Nivel

Andia wrote:

Mai ai biletul de trimitere de la medic? Poate laboratorul a gresit si ti-a facut alte analize in loc de ce ai cerut tu de fapt??

Gand in gând...
Anadragut
Scris: Tuesday, May 30, 2017 8:59 PM
Nivel

Andia wrote:

Mai ai biletul de trimitere de la medic? Poate laboratorul a gresit si ti-a facut alte analize in loc de ce ai cerut tu de fapt?? Spui ca medicul a zis ca faci o analiza care sa arate daca esti insarcinata, deci clar nu se referea la hemoleucograma. Undeva este o greseala.
maine cand o sa ma duc sa iau analizele o sa ii spun ca undeva e ceva gresit...doctorii asta ma fac sa înnebunesc se uita putin cu sonda si mia zis ca vede o corp galben pe ovare am întrebat ce e si a zis ca e de la sarcina dar cu toate astea sarcina e oprita din evolu?ie chiar daca nu o vede
Andia
Scris: Tuesday, May 30, 2017 9:06 PM
Nivel

leila wrote:

Gand in gând...

Leila draga mea, ce e cu scaderea aia pe grafic? Ai ciclul de 24-25 de zile de obicei sau o fi altceva?

Eu azi cand sa imi iau temperatura am constatat ca imi da err termometrul si nu mai vroia sa faca nimic asa ca l-am schimbat pt ca era in garantie de 2 ani... Incep de maine sa ma masor iarasi :))
Andia
Scris: Tuesday, May 30, 2017 9:09 PM
Nivel

Anadragut wrote:
maine cand o sa ma duc sa iau analizele o sa ii spun ca undeva e ceva gresit...doctorii asta ma fac sa înnebunesc se uita putin cu sonda si mia zis ca vede o corp galben pe ovare am întrebat ce e si a zis ca e de la sarcina dar cu toate astea sarcina e oprita din evolu?ie chiar daca nu o vede

Serios, chiar nu cred ca medicul ginecolog ti-a dat sa faci hemoleucograma pe bilet. L-ai lasat alora unde ai recoltat pt analize sau e la tine?
Andia
Scris: Tuesday, May 30, 2017 9:13 PM
Nivel

Anadragut wrote:

Dar cand ai avut ultima data menstra si de cate zile este ciclul tau in mod normal? Este regulat? E posibil sa fi fost o ovulatie foarte tarzie? Cam cate sapt zice doctora ca ai avea? Ca vorba aia, la 4-5 sapt nu se vede nimic, nu bate inima, nimic...
Anadragut
Scris: Tuesday, May 30, 2017 9:16 PM
Nivel

Andia wrote:

Dar cand ai avut ultima data menstra si de cate zile este ciclul tau in mod normal? Este regulat? E posibil sa fi fost o ovulatie tarzie? Cam cate sapt zice doctora ca ai avea? Ca vorba aia, la 4-5 sapt nu se vede nimic, nu bate inima, nimic...

Am avut ultima menstruatia pe 21 aprilie trebuia sami vina pe 16 mai dar nu am un cm regulat am facut test de sarcina luni a iesit negativ apoi am facut altul sâmbata pozitiv
Anadragut
Scris: Tuesday, May 30, 2017 9:18 PM
Nivel

Andia wrote:

Serios, chiar nu cred ca medicul ginecolog ti-a dat sa faci hemoleucograma pe bilet. L-ai lasat alora unde ai recoltat pt analize sau e la tine?

E la.mine
zgubyro
Scris: Tuesday, May 30, 2017 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Anadragut wrote:

Am avut ultima menstruatia pe 21 aprilie trebuia sami vina pe 16 mai dar nu am un cm regulat am facut test de sarcina luni a iesit negativ apoi am facut altul sâmbata pozitiv

Pai daca deabia sambata a iesit pozitiv e clar ca nu avea ce sa vada la ecograf. Eu de aia te-am intrebat ieri de ce mergi asa repede daca deabia s-a pozitivat testul. Fa beta pentru linistea ta si du-te peste vreo 2 saptamani.
Andia
Scris: Tuesday, May 30, 2017 9:20 PM
Nivel

Anadragut wrote:

E la.mine

Ce scrie pe el? Ii poti face o poza sa o pui aici?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.