Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/14/2017 Mesaje: 102
| Andreea06 wrote:
Beta nu ai mai facut? Acum e primul asta? Mie mi se pare devreme sa stie ca s-a oprit.. cat ai? 4-5s?
Testul nu stiu ce sa zic, depinde ce firma e, ce sensibilitate, acu na, ma gandesc ca or avea ceva ok in cabinet... dar incearca sa te linistesti pana vezi si beta ce zice. Ti-a dat eco?
da mia dat geografia de ce ? |
|
| [quote=Anadragut] da mia dat geografia de ce ?[/quo Nu am mai facut niciun beta asta e primul Nici macar nu stiu cat am pentru ca ultimul.ciclu l-am avut pe 21 aprilie..normal trebuia sami vina pe 16 mai dar nu am cm regulat asa ca pe 18 am facut test a iesit negativ apoi am facut sâmbata si a iesit pozitiv |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Anadragut wrote:[quote=Anadragut] da mia dat geografia de ce ?[/quo Nu am mai facut niciun beta asta e primul Nici macar nu stiu cat am pentru ca ultimul.ciclu l-am avut pe 21 aprilie..normal trebuia sami vina pe 16 mai dar nu am cm regulat asa ca pe 18 am facut test a iesit negativ apoi am facut sâmbata si a iesit pozitiv Eu zic sa te linistesti, sa vina rezultatul de la beta si sa il mai repeti poate totusi sarcina e mica si nu sa vazut bine la eco. poate ai ovulat mai tarziu si bebe e bine. sa nu te grabesti sa faci churetaj pana nu sti sigur ca bebe sa oprit din evolutie. mai mergi si la alt Dr sa vezi ce iti zice. |
|
| Lili Eu wrote: Eu zic sa te linistesti, sa vina rezultatul de la beta si sa il mai repeti poate totusi sarcina e mica si nu sa vazut bine la eco. poate ai ovulat mai tarziu si bebe e bine. sa nu te grabesti sa faci churetaj pana nu sti sigur ca bebe sa oprit din evolutie. mai mergi si la alt Dr sa vezi ce iti zice. Da iubita cu siguranta o sa la duc si la alt doctor si maine cam ce rezultat ar trebui sa iasa la beta? |
|
| Anadragut wrote: Da iubita cu siguranta o sa la duc si la alt doctor si maine cam ce rezultat ar trebui sa iasa la beta? Adica o valoare mare sa fie sarcina sau cum pentru ca nu stiu ca e prima data cand fac
|
|

| Anadragut wrote: Da iubita cu siguranta o sa la duc si la alt doctor si maine cam ce rezultat ar trebui sa iasa la beta?
nu stiu.dar nu cred ca e o regula important e sa se dubleza valoarea.dupa ce faci beta 2 le compar si daca se dubleaza e ok bebita. sa dea DD sa fie bn. |
|
| [quote=Lili Eu] nu stiu.dar nu cred ca e o regula important e sa se dubleza valoarea.dupa ce faci beta 2 le compar si daca se dubleaza e ok bebita. sa dea DD sa fie bn. [/quote Acum am primit analizele de sânge pe email dar cine stie sa le citeasca ??] |
|

| Anadragut wrote:[quote=Lili Eu] nu stiu.dar nu cred ca e o regula important e sa se dubleza valoarea.dupa ce faci beta 2 le compar si daca se dubleaza e ok bebita. sa dea DD sa fie bn.  [/quote Acum am primit analizele de sânge pe email dar cine stie sa le citeasca ??] fai o poza si ataseazo. dar ce valoare ai la rezultat?? |
|
| Lili Eu wrote: fai o poza si ataseazo. dar ce valoare ai la rezultat?? Pai nu stiu unde sa citesc cum e denumirea ?astea sunt rezultatele de sânge Anadragut attached the following image(s):

|
|

| Anadragut wrote: Pai nu stiu unde sa citesc cum e denumirea ?
dar nu scrie nicaieri ca ai facut beta HCG |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Parerea mea e ca a fost o ovulatie tarzie si sarcina este mica. Probabil doctorul a calculat varsta de la ultima menstruatie si se astepta sa fie mult mai mare. Cel mai bine faci beta si vezi daca se dubleaza la 48 de ore. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Of Ana , si eu sper ca sarcina este prea mica si nu s-a vazut . Stai linistita Rezultatele pe care le-ai atasat nu indica valoarea beta HCG....sigur asta ai cerut sau ai facut analize obismuite de sange?
|
|
| Dana_ wrote:Of Ana , si eu sper ca sarcina este prea mica si nu s-a vazut . Stai linistita Rezultatele pe care le-ai atasat nu indica valoarea beta HCG....sigur asta ai cerut sau ai facut analize obismuite de sange? Asa mia zis ginecologul sa fac hemograma |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Anadragut wrote: Asa mia zis ginecologul sa fac hemograma
Pfoaii ce ginecolog ...asa cum a vazut sarcina oprita...asa ti-a zis si de analize...ma mir ca mai profeseaza. Clar schimba-l Trebuie sa-ti faci beta HCG , mergi la synevo si iti da rezultatele in aceeasi zi...apoi repeti la 48 ore Ce ma enerveaza doctorii astia care scot numai prostii pe gura . Nu esti singura care o pateste...deja am dat peste 2 incompetenti |
|

| Anadragut wrote: Asa mia zis ginecologul sa fac hemograma
Mamy mergi si fa analiza beta HCG si schimba si Dr macar ptr alta parere. eu cred ca totusi bobita e bn. hai curaj si fi optimista |
|
|