Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Anadragut wrote: Am 5 saptamani si 4 zile am inteles ca se vede la ecograf de la 5 saptamani acum sa vad ce o sami spuna
Sarcina usoara iti doresc! Eu astazi am 5 sapt si 3 zile :)) deci suntem tot pe acolo. Eu merg miercuri, abia astept. Dar nu inteleg , tu doar acum ai avut testul pozitiv? probabil ai avut o ovulatie mai tarzie. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1704
| LAURA0202 wrote:Asa i. :-)) M am uitat pu?in în spate si pe undeva am mai avut tb asa mari inainte de ovulatie. :-)) Pe tren , asta faceam , îmi bateam capul cu site ul de la fertility Acuma, is in pat si butonez un pic la tel. Ca , diminea?a, o sa merg la spital, la chirurgie, ca sa mi scoata chestia aia, ciste se cheama, un fel de grasime si mi e cam frica putin . Stiu ca nu o sa ma doara tare. Adica , va fi intepatura pt anestezie si o sa ma rada în cap, cel putin in locul ala unde va fi ala de scos, mic, cât un banut dar ...... frica este si am tot lungito pana acuma dar gata ca i a venit vremea sa dispara / sa plece la plimbare..... Om vedea cum ii fi maine dupa aceea. Tre sa fie totul bine, cel putin asa sper.....m În final , am trecut eu prin mai multe si mult mai grele ca asta ....
Buna dimineata Laura! Cum a fost interventia din aceasta dimineata? Ai terminat cu ea? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| LAURA0202 wrote:Eli. .. vezi ca ai PM.
Buna,
Nu am primit nimic de la tine, mai incearca odata, de la Andia de ex am primit... |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna dimineata, fetelor!
Astazi am facut un test de sarcina (surecheck), negativ Sunt Z11 DPO. O sa mai astept pana joi - vineri si mai fac unul.
Nu stiu ce sa zic |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Buna dimineata fetele!!!
Am revenit si eu dupa un weekend de petrecut, . Nu am mai avut cum sa fac teste de ovulatie, dar in schimb am bebelit sa fiu acoperita
Pe 26 maiseara am visat ca am nascut un baietel <3 poate e semn.
Ps. Ieri am fost la iarba verde si m.am trezit cu o capusa, mi.a scoso o prietena cu ata, nu a ramas nimic din.capusa... m.am dezinfectat , nu m.am iritat/inrosit ... dar am dubii daca ar trebui sa merg la spital, daca se poate intampla ceva rau..... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| lixandra_alexandra wrote:Buna dimineata, fetelor! Astazi am facut un test de sarcina (surecheck), negativ Sunt Z11 DPO. O sa mai astept pana joi - vineri si mai fac unul. Nu stiu ce sa zic
Nu cred ca iasa asa devreme... eu sunt in z14 dpo azi.. am testat in z11 si tot negativ.. incerc sa ma abtin pana maine si poimaine sa fiu sigura ca altfel tot arunc teste de sarcina si nu vreau chiar daca rabdarea asta ma omoara.. stiu ca e greu dar mai asteapta! ai ceva simptome de sarcina ? E devreme pt ele dar pot aparea si mai devreme... eu nu simt nimic nici ca as fii gravida nici ca vine cm.. e ciudat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| MadaMadalyna wrote:Buna dimineata fetele!!! Am revenit si eu dupa un weekend de petrecut,  . Nu am mai avut cum sa fac teste de ovulatie, dar in schimb am bebelit sa fiu acoperita Pe 26 maiseara am visat ca am nascut un baietel <3 poate e semn. Ps. Ieri am fost la iarba verde si m.am trezit cu o capusa, mi.a scoso o prietena cu ata, nu a ramas nimic din.capusa... m.am dezinfectat , nu m.am iritat/inrosit ... dar am dubii daca ar trebui sa merg la spital, daca se poate intampla ceva rau.....
Neata! Si eu am visat alaltaieri ca sunt gravida si ca e f devreme dar nu stiu ce sa zic.. mai astept putin :)) in legatura cu capusa.. daca a scos-o de tot nu cred ca sunt pericole citeam ca daca acoperi locul bine cu crema iasa singura ca se sufoca.. vezi tu daca se irita locul.. si nepotelele mele au avut aici in Austria si a fost ok... |
|

| Rox4n1k4 wrote:Nu cred ca iasa asa devreme... eu sunt in z14 dpo azi.. am testat in z11 si tot negativ.. incerc da ma abtin pana maine si poimaine sa fiu sigura ca tot arunc teste de sarcina daca nu chiar daca rabdarea asta ma omoara.. stiu ca e greu dar mai asteapta!  ai ceva simptome de sarcina ? E devreme pt ele dar pot aparea si mai devreme... eu nu simt nimic nici ca as fii gravida nici ca vine cm.. e ciudat
Asa ma gandesc si eu, mai ales. Simptome...nu stiu ce sa zic. Eu zic ca am mici greturi, ameteli usoare, mici crampe (dar ori sunt eu nebuna, ori mi le induc ) Sanii nu ma dor, desi la asta ma gandeam ca ar fi primul simptom.
Acum, om vedea!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lixandra_alexandra wrote:Buna dimineata, fetelor! Astazi am facut un test de sarcina (surecheck), negativ Sunt Z11 DPO. O sa mai astept pana joi - vineri si mai fac unul. Nu stiu ce sa zic
Mai e o speranta acolo sa se prinda, la mine in z12 searaaaa s-a facut implantarea ca am simtit-o, Doamne ajuta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| Buna dimineata fetelor!
Felicitari noilor gravidute si Doamne ajuta, aspiricilor! Sa speram ca va fi luna voastra norocoasa!
Aura ce mai faci? Esti bine?
|
|

|
Sa speram, astept pana miercuri - joi si mai fac unul. Multumesc!
|
|
Inregistrat: 4/14/2017 Mesaje: 102
| zgubyro wrote:
Sarcina usoara iti doresc! Eu astazi am 5 sapt si 3 zile :)) deci suntem tot pe acolo. Eu merg miercuri, abia astept. Dar nu inteleg , tu doar acum ai avut testul pozitiv? probabil ai avut o ovulatie mai tarzie.
Da nici eu nu am inteles cum sa intamplat de am ramas ca facusem test si era negativ ...asa a vrut Dumnezeu |
|
Inregistrat: 2/9/2017 Mesaje: 121
| Buna fetelor! N am mai scris de mult timp dar in sfarsit am luat rezultatele spermogramei. Diagnosticul este necrozoospermie. A mai avut cineva asa ceva? La analizele hormonale are fsh marit. Eu sunt la munca acum si nu prea am timp sa ma documentez de asta am scris direct aici, poate stie cineva ceva. |
|

Inregistrat: 5/5/2017 Mesaje: 141
| Ada D wrote:Buna fetelor! N am mai scris de mult timp dar in sfarsit am luat rezultatele spermogramei. Diagnosticul este necrozoospermie. A mai avut cineva asa ceva? La analizele hormonale are fsh marit. Eu sunt la munca acum si nu prea am timp sa ma documentez de asta am scris direct aici, poate stie cineva ceva.
La o cautare rapida am gasit asta:
Putem vorbi de infertilitate masculina in unul dintre urmatoarele cazuri:
-absenta completa a spermatozoizilor(azoospermie);
-numar de spermatozoizi foarte mic(oligospermie);
-spermatozoizi cu morfologie anormala(teratozoospermie);
-probleme in ce priveste motilitatea spermatozoizilor(asthenozoospermia);
-spermatozoizi care sunt imobili(necrozoospermia), spermatozoizii pot fi in viata si nu se deplaseaza -sau sunt morti;
-probleme cu erectia sau alte probleme de natura sexuala.
Suna destul de grav... sfatul meu este sa mergeti la un urolog/androlog... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ada D wrote:Buna fetelor! N am mai scris de mult timp dar in sfarsit am luat rezultatele spermogramei. Diagnosticul este necrozoospermie. A mai avut cineva asa ceva? La analizele hormonale are fsh marit. Eu sunt la munca acum si nu prea am timp sa ma documentez de asta am scris direct aici, poate stie cineva ceva.
Din ce a pus eli ca inseamna, partea buna e ca ei sunt in viata.. si atunci la FIV se pot folosi nu? Doar nu se pot misca ei sa ajunga unde trebuie la ovul, dar macar sunt acolo si poate fi prin FIV ei pot face ca soldateii sa ajunga unde trebuie si sa fie bebe cu tine si sotul tau. Multa sanatate si sper sa va indrume bine doctorii pentru urmatorii pasi! |
|
|